Dodaj do ulubionych

Perfumy niszowe - nowości

29.03.13, 19:02
Proponuję tutaj wrzucać informacje o nowościach wśród perfum niszowych i nie tylko. Na początek dwie nowości z targów perfum Esxence, które odbyły się tydzień temu w Mediolanie:

M. Micallef rozwijaswoją Exclusifs collection:
www.basenotes.net/threads/321468-New-Launch-M-Micallef-Royal-Vintage
Ulubione perfumy Nadinee, czyli Prudence Parfum będzie można znaleźć w czterech nowych odsłonach w nowej kolekcji Capri:
www.facebook.com/pages/PRUDENCE-PARFUM/79385083274

Jeśli coś wiecie, albo przeczytacie o nowościach zachęcam do dzielenia się nowinami w tym wątku!
Obserwuj wątek
    • utleniony Alice and Peter 02.04.13, 21:59
      Jesli ktoś jeszcze nie widział. Najbardziej nietypowe perfumy, jakie widziałem, b ow kształcie babeczek! www.opinie-perfumy.pl/alice-and-peter-wicked-berry/ Ktoś wąchał?
    • nadinee3 Re: Perfumy niszowe - nowości 02.04.13, 23:01
      Utleniony nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiłeś!!
      Nie wiedziałam że moja ukochana Prudence stworzyła nowe zapachy i to w dodatku aż 4 !! Czy nie wiesz przypadkiem czy będą one dostępne w Polsce?
      Już nie mogę się doczekać żeby powąchać tych nowości !! :)
      • utleniony Perfumy nowości 10.04.13, 22:58
        Nie wiem, myślę, że trzeba na to trochę poczekać. Myślę też, że czekać naprawdę warto. Tymczasem kilka innych nowości:
        Tak ma wyglądać nowy Amouage Opus VII - perfumeposse.com/wp-content/uploads/2013/04/Opus-VII-Bottle-Stand-v2-2-300x257.jpeg
        Wkrótce będzie dostepny nowy zapach Olfactive Studio - Flash Back.
        Podobno ma się także pojawic kolejna, bardzo obiecująca odsłona marki Histoires de Parfums. Ma być przeznaczona dla mężczyzn.

Pozdr!

• nadinee3 Re: Perfumy nowości 11.04.13, 23:11
          Ciekawi mnie jaki będzie ten nowy Amouage - zapewne piękny jak zawsze :)

Histoires de Parfums ale czemu tylko dla facetów?? :( Powinni zrobić jakiś nowy zapach dla kobiet! ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka