Dodaj do ulubionych

1 Million czy Invictus???

29.04.14, 15:06
Kto wie jaka jest różnica między tymi zapachami? oprucz tego, że inaczej wyglądaja ich flakony

Obserwuj wątek
    • aniapogo100 Re: 1 Million czy Invictus??? 28.05.14, 23:44
      1 Million jest ciepły, mocno cynamonowy, drzewny, jak dla mnie trochę ciężki, a Invictus jest z kolei świeży, bardziej cytrusowy, fajny na lato i wiosnę. Kiedyś miałam damską wersję 1 Million, ale to chyba nie mój zapach. Nie mam ochoty na kolejną flaszkę :-). Jeśli chodzi o zakupy polecam Fragranto.pl i Aroma Dream - mają dobre ceny. Pozdrawiam
    • zapomnialamnicku Re: 1 Million czy Invictus??? 12.02.17, 15:39
      Ja znam oba zapachy od www.zapachowiec.pl i 1 Milion zdecydowanie bardziej słodki bardziej na jakieś wyjście niż na co dzień a Invictus świeży ale mi osobiście kojarzy się z takim męskim zdecydowanym zapachem.
    • miodmalina2 Re: 1 Million czy Invictus??? 12.03.17, 20:14
      Invictus jest świeżym zapachem, nadającym się do biura, takim na co dzień. 1Million jest słodki, esencjonalny i raczej wieczorowy, wg mnie do pracy się nie nadaje, bo jest zbyt intensywny, żeby otoczenie było go w stanie tolerować przez 8 godzin. Obydwa zapachy są mocno mainstreamowe i niestety bardzo popularne:(
    • ania250317 Re: 1 Million czy Invictus??? 11.10.17, 10:32
      1 Milion - tutaj dominuje cynamon i mandarynka, słodki zapach, natomiast w przypadku Invictus jest on słodki ale zarazem intensywny, a dominujące nuty zapachowe to nuty wodne oraz grejpfrut. Osobiście bardziej przekonuje mnie zapach Paco Rabanne - Invictus, ale wiadomo, ze to kwestia gusty. Po perfumy warto zajrzeć na goia.pl bo mają dobrej jakości perfumy w dobrej cenie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka