Dodaj do ulubionych

yves rocher_zapachy

04.07.14, 14:12
macie jakąś opinie na ich temat? zasypują mnie mailami z promocjami; ja zupełnie nie znam tych kosmetyków, ale chętnie kupię jakiś oryginalny zapach; oczywiście wiem, że to kwesta gustu, ale bardziej mi chodzi o takie rzeczy jak trwałość zapachu itp; jak wypadają w porównaniu np. z avonem ( avon wg mnie raczej średniawy, choć mają kilka perełek); dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • miodmalina2 Re: yves rocher_zapachy 18.03.17, 19:04
      Z Yves Rocher mam So Elixir i So Elixir Purple oraz resztę wycofanej już (niestety) Neonatury Cocoon. Jak dla mnie te zapachy są perełkami. Z Avonu perfum nie kupuję, bo wszystkie mają jakąś taką avonowską nutę, której nie toleruję.
    • mejk_maj_dej Re: yves rocher_zapachy 28.03.17, 13:59
      Bardzo przyzwoite perfumy i to w przystepnych cenach. Ja miałam Vanille Noir i Tendre Jasmin. Oba to wody perfumowane, wyczuwalne przez cały dzień. Normalnie cena jest hm... i tak niewysoka, ale w YR ciągle są jakieś zniżki typu 40-50%, więc wtedy za flakon 50ml zapłacisz mniej niż 100 zł :)
    • snowwwhite Re: yves rocher_zapachy 28.03.17, 15:24
      Bardzo dużo dobrych opinii słyszałam na ich temat, nawet Mardzin Budzyk z Nez De Luxe pochlebnie się wypowiadał o niektórych zapachach, ale osobiście mnie jakoś nie przekonują. Może kiedyś ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka