Dodaj do ulubionych

Perfumy z neness.pl za 12zł

24.01.16, 14:57
Cześć dziewczyny, zamawiałyście jakieś perfumetki z neness.pl ?
Ostatnio zamówiłam dwie, 172_Black Opium i 136_Lancome La vie est belle, zapachy są super, nie do odróżnienia od oryginalnych, bardzo trwałe, szukam innych ładnych zapachów, możecie coś polecić ? Jaki jest wasz ulubiony ?
Obserwuj wątek
    • pawlo1010 Re: Perfumy z neness.pl za 12zł 18.03.16, 21:27
      Po co kupować podróby kiedy na rynku można upolować świetne zapachy, oryginalne, za niewygórowane pieniądze ? Trzeba jedynie umieć szukać... I poszerzyć nieco swoją wiedzę. Używanie odpowiedników (czytaj: podróbek) to zwykły obciach.

perfumowakraina.wordpress.com/2016/03/18/dobre-i-tanie-zapachy-dla-panow/
      • edziq Re: Perfumy z neness.pl za 12zł 11.04.16, 09:33
        Jakoś nie przekonuje mnie kupowanie oryginalnych perfum skoro mogę mieć ten sam zapach w o wiele tańszej i to mega wygodnej perfumetce do torebki. Obciach, a co jeśli kogoś nie stać? Na ulicy ktoś czuje czy mam oryginał czy podróbkę? Na czole nie mam tego napisane :) Obciach to takie coś napisać.
        • czemublokujecie_mikonto Re: Perfumy z neness.pl za 12zł 05.03.17, 16:59
          Sieroto elbanowska-obciach bo śmierdzisz i obciach bo dajesz oszustom zarabiać. Czegoś takiego prawdziwy p[roducent perfum nie produkuje, a ten co produkuje to zupenie co innego i nigdy byś nie kupiło elbanowskie dziecko, bo byś było w szoku, że tyle kosztuje :P
    • czemublokujecie_mikonto Re: Perfumy z neness.pl za 12zł 05.03.17, 17:01
      Nie odróżniasz trollu bo węchu nie masz-to żadne odpowiedniki tylko smorodacze dla nieznających zapachów, a na dodatek używają na swojej stronie zdjęć produktów firm, których nie sprzedają, jakaś kancelaria i koncerny powinny się temu przyjrzeć i oszustów ścignąć za posługiwanie się czyjąś własnością intelektualną to raz, a za oszustwa to dwa!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka