Dodaj do ulubionych

BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy

05.04.22, 22:50
Perfumeria internetowa BellaRose pl sklep internetowy bella rose
W skrócie: Osoby liczące na oryginalność zakupionego produktu będą zawiedzione.

1. Nuta głowy bardzo podobna do oryginału ale później zaczyna się tani bazar.
2. Na druku nadania paczki są zmyślone, nieistniejące dane sprzedającego.
3. Opcja tylko za pobraniem??

Zakupione "perfumy" są do wyrzucenia. Do tego pozostaje uczucie bycia oszukanym...
Proszę o komentarze i podanie innych tego typu sklepów.
Obserwuj wątek
    • michalryniak Re: BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy 30.08.22, 11:04
      Dzień dobry, zostałem oszukany przez sklep Bellarose.pl perfumy nie są oryginalne. Zapach opakowanie wszystko podróbka. Do wyrzucenia po zakupie. Ostrzegam przed oszustem.
    • michalryniak Re: BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy 30.08.22, 11:05
      Witam,
      zostałem oszukany przez sklep Bellarose.pl
      Perfuma i opakowanie podróbka. Przestrzegam przed oszustem.
    • boddahsic Re: BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy 17.12.22, 13:38
      Tom Ford perfum za 114zł? NIEMOŻLIWE! Gdyby jeszcze około 300 zł jak czasami promocje na Notino, to ok. Ale nie taka cena. To musi być podróbka z Turcji czy gdzie indziej, bo markom nie opłacało by się sprzedawać w takich cenach, nie takie drogie perfumy XD
      Nie powiem kusi taka cena... ale jak pachną kompletnie inaczej to lepiej dodać 200zł i kupić w sprawdzonym sklepie.
      • beta111 Re: BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy 04.06.23, 19:57
        Dodać 200 zł dla ciebie to mało??!
    • artmi1958 Re: BellaRose Perfumeria opinie sklep internetowy 12.01.23, 20:45
      Szajsowina jakich mało,proszę nie zamawiać z tego sklepu,perfumy wylane,podróbki,data produkcji 2014 ,ułamana szyjka,zdarty nadruk perfum,wyłożyłem prawie 500 zł -144x3,- flakonik ozdobny -zdarta złota farba,kodu produktu prawie nie widać,tragedia,nigdy nie spotkałem się z czymś takim.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka