jkorzynska 20.02.18, 13:06 Kochani, prośba o informację, wasze doświadczenia, opinie - którego sklepu internetowego z karmą dla zwierząt unikać i dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antymiasto Re: Jaki sklep internetowy z karmą 10.04.18, 12:50 Korzystam z zooplus, szybko, promocje, super. Mogę spokojnie polecić. Jak raz mieli wpadkę z terminem dostałam rabat :) Odpowiedz Link
invitalaqua Re: Jaki sklep internetowy z karmą 01.04.19, 19:52 Jeśli szukasz pokarmu dla ryb. Zobacz nas -: www.invital.pl Odpowiedz Link
ken-ya Re: Jaki sklep internetowy z karmą 22.07.20, 04:11 Szukam pokarmu dla kur, i papugi nimfy. Chodzi mi o pokarm z data pakowania. i pokarm z danego roku. A nie stare ziarna Ktore leza w magazynach po kilka lat. Stare ziarno jest malo wartosciowe. Ptaki je jedza z braku wyboru, szkoda ze nie moga powiedziec czlowiekowi co mysla o danym jedzeniu. Odpowiedz Link
stacjazwierzak.pl Re: Jaki sklep internetowy z karmą 22.10.21, 13:39 Zapraszamy do sprawdzonego sklepu internetowego :) stacjazwierzak.pl - Twój sklep zoologiczny online. Odpowiedz Link