p.a.d.a.l.c.o.w.a 10.11.04, 17:43 w temacie -> logim + miasto. Może czasem się spotkamy w realu z naszymi milusińskimi? np. na wiosnę 2005 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comma Re: Padlacowa - Warszawa 10.11.04, 18:01 Rzeszów :-)))), a czemu niestety??????? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Comma - Rzeszów 10.11.04, 18:08 tak trza pisać , bo się watek pop...przy :-)) PS. Niestety, bo : nie lubie tego miasta ani żadnego. Ja jestem człowiek pól i łąk, lasów , jeziorek. Tak w kierunku moreny dennej :) i czołowej ;) Odpowiedz Link
umfana Re: Umfana-Warszawa 10.11.04, 18:30 Mam dwie KociePanny Europejki.Pozdrawiam! ;o) Odpowiedz Link
m.malone Re: Padlacowa - Warszawa 16.11.04, 00:07 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > :-( .........niestety PadALcowa raczej (bez czeskiego błędu) a może by płecia jeszcze dopisali - bo to nie po każdym nicku widać:) (moja jest np. meżczyźniana) Odpowiedz Link
pejsik Re: malwisienia-szczecin 26.12.04, 14:34 comma napisała: > Mozemy przyjechac do Ciebie :-DDDDDDDD jak proponujesz - to czekamy!! Odpowiedz Link
miss_dronio Re: miss_dronio-POZNAŃ:) 10.11.04, 21:50 ps..... Z Milusińskimi szamaniastego to ja bym sie bała spotkać;)))))))))))))))) Odpowiedz Link
albert.flasz Re: napiszcie skąd jestście.... 10.11.04, 22:32 Jeśli wolno mi od czasu do czasu tu zajrzeć, to jestem z Lublina ale od roku pracuję (mam nadzieję że tymczasowo) w Warszawie. Odpowiedz Link
miss_dronio Re: napiszcie skąd jestście.... 10.11.04, 22:38 > Jeśli wolno mi od czasu do czasu tu zajrzeć, wolno, wolno nawet TRZEBA...tak sobie parafrazując znany hicior:))))) Odpowiedz Link
venus22 Re: napiszcie skąd jestście.... 10.11.04, 22:42 Kolumbia Brytyjska.. klaniam sie.. Venus Odpowiedz Link
comma Re: napiszcie skąd jestście.... 11.11.04, 00:20 albert.flasz napisał: > Jeśli wolno mi od czasu do czasu tu zajrzeć, to jestem z Lublina ale od roku > pracuję (mam nadzieję że tymczasowo) w Warszawie. Bardzo serdecznie witam :-) cieszę się, że dołączyłeś do nas :-))) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Pierozek - Sosnowiec 07.01.05, 08:29 bardzo się cieszę, że ktoś jest z mojego miasta :) Odpowiedz Link
baskarek Baskarek-Kraków 11.11.04, 21:23 Właściwie wiocha na południe od Krakowa, a moje rodzinne miasto to Łódź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dotka29 Re: napiszcie skąd jestście.... 12.11.04, 15:42 czesc miło mi do Was dołączyć mam na imie Dorota jestem z Warszawy, mam kochanego starszego kundelka z Palucha pozdrawiam Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: napiszcie skąd jestście.... 13.11.04, 19:05 Cześć, ja też mam kundelka, a według rozmiarów, to kundla :))) Odpowiedz Link
orvokki Dzień doberek - tu Wrocław 13.11.04, 19:13 Aktualny stan 2+3 z tendencją wzrostową. 2 to małżeństwo na dorobku, na trójeczkę składają się spanielka i dwie kocie paskudy :o) Pozdrawiamy przy okazji, bo jesteśmy nowi i trochę się podlizujemy. Odpowiedz Link
comma Re: Sobota - imieniny kota 14.11.04, 17:29 Hehe, dobre, robię osobny wątek :-DDDD Odpowiedz Link
weatherwax weatherwax - Katowice 14.11.04, 22:35 Ja imoje dwa kotki - Łapka i Pazurek - mieszkamy w Chorzowie, niedaleko Katowic. W Katowicach zresztą pracuję i tam też jeździmy do weta w razie potrzeby :-) Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że tu jestem. Maryla Odpowiedz Link
weekenda Weekenda - Warszawa 15.11.04, 08:59 Cześć i tym samym witam wszystkich na tymże forum !!! Monika mnie wpusciła więc jestem ! a ze mną: trzy kocie (tricolor - białe, rude i czarne) 1 króliczek miniaturka, biały z czerwonymi oczętami 6 raczków (na razie ! bo w tym dwa noszące jaja) Cieszę się, że tu jestem i mam nadzieję, że Monice uda się upilnować to forum przed "piszącymi inaczej miłośnikami zwierzaków!" Moniko dzięki za przyjęcie ! Trzymam palce !!! pzdr ! Odpowiedz Link
hajota Hajota - Warszawa 15.11.04, 20:09 Serdeczne dzięki za przyjęcie na forum. Kłaniamy się razem z kotką Mućką, czarno-białą. Odpowiedz Link
paluszek11 paluszek11 - Warszawa 16.11.04, 13:11 obecnie Warszawa, Nowodwory kiedyś - po kolei Wałbrzych (10 lat), Mielec (ok.9 lat), studia w Krakowie i póxniej stolica Odpowiedz Link
a_na a_na...Beskidy.. 19.11.04, 11:24 Najprościej powiedzieć - wiejskie ostępy okolic Bielska-Białej...;-) Jak npiszę,że Łodygowice,to i tak nikt nie będzie wiedział gdzie to jest...;-) Odpowiedz Link
sliwka1977 Re: a_na...Beskidy.. 19.11.04, 13:21 a_na napisała: > Najprościej powiedzieć - wiejskie ostępy okolic Bielska-Białej...;-) > Jak npiszę,że Łodygowice,to i tak nikt nie będzie wiedział gdzie to jest...;-) > A ja wiem, a ja wiem, bo jak jade w mój ukochany Beskid Żywiecki, to przejeżdżam przez Łodygowice po drodze do Żywca. :)) Odpowiedz Link
a_na Re: a_na...Beskidy.. 19.11.04, 16:26 sliwka1977 napisała: > A ja wiem, a ja wiem, bo jak jade w mój ukochany Beskid Żywiecki, to > przejeżdżam przez Łodygowice po drodze do Żywca. :)) ;-))) no to przejeżdżasz prawie koło mojej chałupy...;-) Odpowiedz Link