umfana 07.06.05, 12:32 Pozdrawiam Was ładnie z moimi koteczkami, których fotki są w linku poniżej :o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annskr Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 07.06.05, 12:45 Ślicznotki - obie czarne? Jak je rozróżniasz? :) Odpowiedz Link
comma Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 07.06.05, 15:33 No nareszcie!!! :-) Przepiekne sa i slodkie niemozebnie :-)))) Odpowiedz Link
umfana Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 07.06.05, 15:56 Dzięki! Fotki są robione na komórce, więc ich jakość jest taka, jaka jest ;o))) Odpowiedz Link
umfana Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 07.06.05, 15:55 Fuń ma biały krawacik :o) Szebuś jest cała czarniutka :o) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 07.06.05, 15:49 a mnie to się podoba Twoje określenie "kocie panny" :) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 10.06.05, 10:41 Kocie panny są śliczne. A my z koleżankami dokarmiamy dziewczynki na Filtrowej (z tym, że te dziewczynki to już raczej w zaawansowanym wieku, a Kawka jest matką Burasi - czyli wiadomo jakie umaszczenie. Nie miałyśmy jakoś wyobraźni, żeby ponazywać 13 kotów: od jednej matki były na F: Funio, Filipek, Florcia, ale też był Poldek, Goliat (wiadomo jak wyglądał), Szymuś, Niuniek, jest Szafirka, Tolek, Ubu (był, zginął pod samochodem, tak jak i Malutek). Oj, coś smutno mi się powspominało. A wszystko przez te piękne Kocie Panny i dziewczynki. Odpowiedz Link
umfana Re: Moje KociePanny pozdrawiają forum :o) 11.06.05, 20:14 Moje dziewczynki mają jeszcze trzy siostry... O tych trzech kitkach napisałam post tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=24578924&a=24790046 ku przestrodze osobom wydającym koty... Odpowiedz Link
rezurekcja umfana 10.06.05, 15:09 a zapisalas sie do klubu kota czarnego prowadzonego na Fotografiach przez lwicesalonowa? Odpowiedz Link
umfana Re: umfana 11.06.05, 20:15 Muszę to zrobić :o) Daję Wam też dwie nowe foty moich ♥Wariatuniek♥ Odpowiedz Link
comma Re: umfana 11.06.05, 20:45 No po prostu prześliczne są. Rozpłynęłam się :-)))))))))))) Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Czarny kot 13.06.05, 14:44 No niestey, nie dysponuję zdjęciami. Ale wyobraźcie sobie czarnego kocura kastrata, ciężkiego (6,30 kg) z charakterem, astrolożka (chciała go mieć, ha, ha) nazwała go Uran. No i taki jest, zmienny, charakterny, dumny, pieszczoch gdy potrzebuje, porządkujący innym kotom charaktery i ustawiający życie kotów w domu. Mnie się też obrywa, bo go zaniedbałam, gdy głaskałam inne, albo nie dość troskliwie szczotkowałam futerko, albo usiłowałam naruszyć terytorium (skałę) władcy lwa, bo zajmuje najwyższe stanowisko na kilkupiętrowym "drzewku-domku- drapaku). Pozdrawiamy. Wiesia i czarny król Uran Odpowiedz Link
umfana Re: Czarny kot 13.06.05, 23:59 Pozdrowienia dla dostojnego Urana i jego Pani :o) Odpowiedz Link
umfana Nowe fotki mojej Koterii :o) 21.06.05, 12:10 Przepraszam że podbijam wątek, ale nie mogłam się powtrzymać i muszę się pochwalić nowymi zdjęciami moich futrzaków. Pierwsza fotka jest fajnie zakręcona ;o) Pozdrawiam i zapraszam do oglądania- ♥ Kocich ♥ ♥ Panien ♥ Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Nowe fotki mojej Koterii :o) 21.06.05, 14:25 No pewnie, że przepiękne! A oczka takie niewinne i zdziwione. A potem wyrastają na dorosłe królewny o manierach prawdziwych dam.... albo wręcz przeciwnie. Ta słodycz jest zwodnicza. Mój Uran też był taki "niewinny płateczek kwiatuszka" a teraz Uranek chuliganek. Buuuuzi. Odpowiedz Link
comma Re: Nowe fotki mojej Koterii :o) 21.06.05, 18:09 Boska jest Twoja Koteria :-) Bardzo lubie ich fotki :-) Odpowiedz Link
comma Twoja Koteria też jest wspaniała :-))) 22.06.05, 09:12 a co najlepsze, należy do niej również Pies (duża litera celowo) :-))) Odpowiedz Link