Dodaj do ulubionych

Ścieżki rowerowe. Tak dalej być nie może..

25.01.11, 18:42
Sprawa jest poważna. Mam dosyć obietnic składanych co wybory samorządowe. Mam też dosyć fuszerki panującej w naszych miastach i miasteczkach jeżeli chodzi o ścieżki rowerowe. Po pierwsze obietnice nowych dróg dla rowerów, a potem i tak problem z wykończeniem ( niebezpieczna kostka bauma i źle projektowane ścieżki- między pachołkami).

Poprzyjcie mój post, który może trafi do większej ilości osób i przyczyni się do wzrostu świadomości naszych władz i może zmieni stan ścieżek rowerowych w Polsce.

Kliknijcie na linka i dalej kliknijcie na przycisk "wkurza mnie to", im nas więcej tym lepiej :)

www.wkurzamnie.to/temat/150-brak-sciezek-rowerowych-we-wroclawiu.html
Zabierzcie też głos w tej sprawie i powiedzcie jak sytuacja wygląda u was..
pozdrawiam,
Karol
Obserwuj wątek
    • nick_inny Re: Ścieżki rowerowe. Tak dalej być nie może.. 02.02.11, 10:18
      U nas marnie.
      Ale nie rozumiem co ma wspólnego Wrocław ze Szczytnem?
    • annamar22 Re: Ścieżki rowerowe. Tak dalej być nie może.. 26.02.13, 11:26
      Witam jestem nowa. Faktycznie w Szczytnie jazda na rowerze jest niebezpieczna ale powoli się to zmienia. Ścieżki są potrzebne bardzo i nie tylko dla dorosłych ale też i dla dzieci. W okolicy Szczytno w ostatnim czasie sporo domów się wybudowało. Jest dużo dojeżdżających dzieciaków. Fajnie promować zdrowy styl życia, przesiąść się z auta na rower i uczyć tego dzieci. Szczytno i jego okolice są piękne, warto pomyśleć nad promowaniem powiatu przyjaznego dla rowerzystów. Wszędzie na forach rowerowych słychać o wyjazdach na Kaszuby, Bory Tucholskie, Słowenia albo Chorwacja a może tak SZCZYTNO ! MAZURY ! Dlaczego nie potrafimy się wypromować ale nie, u nas liczą się tylko DNI I NOCE SZCZYTNO. Trzy dniowa impra do pochlania. :(

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka