Dodaj do ulubionych

PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!!

02.03.13, 12:05
Witam!
Moja znajoma właśnie rozwodzi się z mężem.Zostawił ją z 4 małych dzieci, z których dwoje jest niepełnosprawne.Czy możecie polecić dobrego, skutecznego adwokata, który pomógłby jej rozstać się z mężem nie zdzierając z niej ostatniej złotówki?
Będę bardzo wdzieczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • hubertkowalski Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 21.03.13, 11:15
      Ja korzystałem z pomocy mec. Norberta Witulskiego i nie narzekam, chociaż moja żona, z którą brałem rozwód jest innego zdania
      • ulamisiula Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 21.03.13, 14:17
        dziękuję
    • kasiahas12 Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 29.03.13, 13:10
      Ja korzystałam z pomocy mec. Fortuńskiej i też jestem zadowolona.
    • magdakas12 Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 02.04.13, 10:26
      Moja siostra korzystała kiedyś z pomocy adwokata Marka Barnowskiego, była zadowolona, chociaż nie wiem ile zapłaciła. Ja w sprawie o alimenty prosiłam o pomoc radce prawnego Norberta Witulskiego nie było źle.
      • ulamisiula Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 02.04.13, 11:33
        Dziękuję wszystkim za odzew.Już znalazłysmy adwokata ale nie zamykam wątku, ponieważ ktoś w przyszłości może być również w takiej sytuacji i potrzebować pomocy i na pewno przydadzą się te nazwiska.
        Jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie dziękuję.
        • marek12szczytno Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 03.04.13, 09:32
          Wybór adwokata to trudna sprawa, niby jest ich dużo ale ostatecznie trudno wybrać takiego, który dobrze poprowadzi sprawę. Ja miałem kiedyś z urzędu mec. Justynę i w sumie byłem zadowolony. Ale proponuje żeby każdy popytał się w śród znajomych
    • boruba45 Re: PILNE potrzebny skuteczny tani adwokat!!! 04.04.13, 08:49
      Koleżanka poleciła mi radcę prawnego Norberta Witulskiego do skomplikowanej sprawy o podział majątku. Sprawa nadal się toczy,ale jestem zadowolony bo wszystko zmierza w dobrym kierunku. A z adwokatami i radcami radzę wam po prostu spisywać umowy żeby było wiadomo ile i za co płacicie, bo pod tym względem też miałem przygody z innymi mecenasami...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka