camillie 22.03.05, 23:52 1. gdzie w Szczytnie jest bankomat pko sa? 2. calodobowa kafeja internetowa? 3. jak można kupi bilet pks w niedzielę? 4. gdzie czytać o imprezach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markizza Re: no to ja tez.... 23.03.05, 16:01 camillie napisała: > 1. gdzie w Szczytnie jest bankomat pko sa? nie ma:) > 2. calodobowa kafeja internetowa? bylo juz o tym, poszukaj w watkach (malo ich wiec dasz rade:P) > 3. jak można kupi bilet pks w niedzielę? u kierowcy w autobusie :D > 4. gdzie czytać o imprezach? www.szczytno.org hahahaha no prosze;) Odpowiedz Link
camillie Re: no to ja tez.... 29.03.05, 20:54 doszedł, dziekuje. Podam bliższe dane co do mojego przyjazdu do Szczytna jak będę już ten wyjazd miała w planie, a proszę o znak, gdy Ty będziesz miała po drodze :) Program mailowy cos mi sie zbuntował, więc puszczam prywatę na forum. Wybacz Mati :) Odpowiedz Link
mati_77 Re: no to ja tez.... 30.03.05, 07:24 Puszczaj, byle nie sie (to taki zart oczywiscie). Odpowiedz Link