camillie 12.12.05, 21:15 forum. Wciąż szukam pomysłów. Przecież ludzie w Szczytnie mają siec? Jak do nich dotrzeć? A może czytają i.... nie piszą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markizza Re: wracając do promocji.... 13.12.05, 10:58 forum zdycha (ze tak powiem) z nuuuuudyyyyyyyy. Bo kogo to pociaga? Brak ciekawych ludzi, interesujacych dyskusji, cietego dowcipu. Niestety. Mnie sie nawet czytac nie chce:) No i do spotkania jeszcze nie doszlo - to tez na minus. Odpowiedz Link
mati_77 Re: wracając do promocji.... 13.12.05, 13:42 Spotkania nie było bo nie mam czasu zająć się tym. Zacząłem coś poważnego co daje mi chleb i sprawy forum zeszły na dalszy etap. Może chcesz się zająć organizacją w Szczytnie? Odpowiedz Link
mati_77 Re: wracając do promocji.... 13.12.05, 13:44 Z drugiej strony nie jest tak źle: - Buduje się, Pracuje się, Walczy się! Odpowiedz Link
markizza odmawiam 14.12.05, 13:31 dziekuje za propozycje, z TEJ maki chleba nie bedzie:)) Odpowiedz Link
mati_77 Re: odmawiam 14.12.05, 17:04 Tchórzysz. Łatwo jest krytykować. Ja nie mam czasu na zajęcie się forum tak jak należy. Odpowiedz Link
camillie Re: odmawiam 14.12.05, 20:00 eeee, takie wymówki to nie na forum :) ja się pozajmuje :) Odpowiedz Link
markizza Re: odmawiam 15.12.05, 09:17 hehehe:) Ja nie krytukuje stwierdzam fakt. Forum to dobry pomysl - tu plus dla ciebie, szkoda tylko, ze od poczatku nie chciales jego promowac, zajac sie z sensem itp. - dopiero teraz cudzymi rekami. JA sie tak nie bawie. Niemniej moge od czasu do czasu cos napisac:) Odpowiedz Link
mbj42 Re: odmawiam 17.12.05, 21:17 cześć Mili, długo mnie nie było, ale zgadzam się, że trzeba działać... jest kilka pomysłów, tylko qrde mało czasu - ale coś wymyślimy... :) Odpowiedz Link
mbj42 dokładnie tak jest 08.01.06, 14:40 to Wy - Moi Mili... :) a promocja potrzebna jak nigdy... tylko czasu mało... Odpowiedz Link