fantka 06.05.06, 21:08 Łasa jestem na takie nowinki. Kurek mi nie wystarcza. Może Szczytnianie pisaliby coś dla reszty świata? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati_77 Re: Jakieś wiadomości i ploteczki ze Szczytna 07.05.06, 10:37 Pomyliłem wątki. Kilka szczegółow w wątku poniżej. Odpowiedz Link
monanka77 Podobno... 07.05.06, 15:02 była synowa byłego burmistrza jest w ciąży :) Samotna matka z dwojgiem dzieci to nielekki chleb. Odpowiedz Link
piotrskw Re: Podobno... 07.05.06, 23:01 monanka77 napisała: > była synowa byłego burmistrza jest w ciąży :) > Samotna matka z dwojgiem dzieci to nielekki chleb. A były b-maister, absolutny wróg co większych marketów, robił dziś zakupy w Kauflandzie. Nie jest zresztą wielką sztuką i szczęściem spotkać radnych - przeciwników co większych sklepów (bo nie supermarketów, u nas są raptem odpowiedniki sklepów osiedlowych w większych miastach), podczas zakupów w tychże. Odpowiedz Link
piotrskw Re: Jakieś wiadomości i ploteczki ze Szczytna 07.05.06, 22:54 fortyfikacje_pw.webpark.pl/kurek.htm Też fajne... Odpowiedz Link