Dodaj do ulubionych

szczycieńskie PKO!

05.03.07, 21:52
Do szału mnie doprowadza, kiedy drałuje do jednego czy drugiego bankomatu, a
tu klopssssssssssss. Bankomat na Odrodzenia w ogóle jest "zaniedbany" przez
swoich opiekunów. Taka firma, a takie podejście doklienta...to się w głowie
nie mieści. W budunku PKO też tragedia - wiecznie kolejki. A jak już sie
trafi "puste okienko", to pani nie chce się nawet głowy podnieść i zapytać, o
co chodzi. Kiedyś postałam tak 10 minut i poszłam. Dajcie spokój-to wstyd...
Obserwuj wątek
    • mati_77 Re: szczycieńskie PKO! 05.03.07, 22:37
      Aniu ja mam w PKO rachunek firmowy. TRAGEDIA!!!
      Rzadko mi się zdarza bywać w odziale, ale jak juz muszę to zawsze tkwię w
      kolejce. Kiedyś było specjalne okienko dla klientów firmowych, ale nie wiem
      dlaczego zlikwodowano je. Nie wiem dlaczego. Klientom wystawiam faktury "na
      przelew".
      + tej sytuacji jest taki, że nie muszę stać w kolejce. Jedak z wiekszością
      klientów rolziczam się przelewami.
      - że pieniądze są długo, długo, długo po terminie.
      Więc czy go pałką czy go kijem. i tak i tak niedobrze.
      Teoretycznie mam alternatywny rachunek w mBanku, ale jeżeli mam gotówkę "na
      ręku" to muszę ją gdzieś wpłacić. I kółko się zamyka.
      • anna2002 Re: szczycieńskie PKO! 06.03.07, 14:42
        No i zobacz mati - człowiek nie może nawet spokojnie pracować i na czas
        wywiązywać się z umowami. Wiem, ktoś może powiedzieć "to zmień sobie bank". Ale
        to nie jest takie proste....w obecnym mam konto wspólne z mężem już kilka lat,
        ponadto niemały kredyt konsumpcyjny więc byłoby trochę, że tak powiem :
        kręcenia przy zmianie banku. Ach tam... może jakiś pracownik banku przeczyta te
        nasze wypociny i zacznie się coś dziać. Zresztą idzie ku dobremu, bo wiosna tuż
        tuż, a na wiosnę wszystko jest świeże i piękne. Dzięki za odzew.POZDRAWIAM
    • komentator0804 Re: szczycieńskie PKO! 06.03.07, 11:40
      Żeby było jasne już na samym początku zaznaczam, że też mam rachunek w PKO i też
      nie lubię tych kolejek.
      Ale kiedyś udawało mi się załatwić niektóre sprawy poprzez agencję PKO vis a vis
      bankomatu na Odrodzenia (tam jest jakiś zakład fotograficzny, a środku była też
      agencja). Niestety nie wiem czy to jeszcze działa, bo jestem już tylko gościem w
      moim rodzinnym mieście.Ale może ci się przyda ta informacja.
      • anna2002 Re: szczycieńskie PKO! 06.03.07, 14:44
        A tak rzeczywiście, coś tam jest, a może było. Dzięki za radę - sprawdzę.
        Człowiek chodzi po tym mieście, a nie przywiązuje wagi do szyldów i reklam.
        Dzięki. Hej
      • mati_77 Re: szczycieńskie PKO! 06.03.07, 16:47
        Teoretycznie tak. Ale jeżeli chcę wpłacić kasę żeby dokonac przelewów, to tak
        się zastanawiam, kiedy u mnie na rachunku pojawi się kwota wpłacona.
    • barbabietola Re: szczycieńskie PKO! 22.03.07, 22:14
      to ze kolejki kilometrowe, to ze bankomaty zaniedbane...ale brak
      profesjonalizmu i szacunku do klienta to juz mnie do szalu doprowadza! nie
      wyobrazam sobie jak mozna pozwolic pracowac tak niedoksztalconej kadrze, kadrze
      ktorej maniery i podejscie do klienta utknelo w ubieglej epoce prl-u .
      gratuluje kierownictwu placówki braku profesjonalizmu, gratuluje nie
      reformowalnosci, gratuluje nie korzystania ze szkolen, gratuluje
      flejtuchowatego, gburowatego i nieuprzejmego personelu, gratuluje braku
      zorganizowania, wreszcie gratuluje balaganu i brudu widocznego "z
      kolejki" ...gdyby nie to, ze bylam w innych , normalnych placówkach i moj
      poprzedni obslugujacy oddzial mial zupelnie inne podejscie do klienta i czystą
      placówke, to nie uwierzylabym w to co zastaje sie tutaj....w pko bp sa odzdzial
      szczytno....
      • anna2002 Re: szczycieńskie PKO! 23.03.07, 17:36
        TAK JEST!!! Popieram w 100%!!! To skandal. Ciekawe, czy przeczyta to jakiś
        pracownik PKO. Najlepiej byłoby podesłać adres naszego forum kierownictwu...
        • mati_77 Re: szczycieńskie PKO! 25.03.07, 18:55
          Gdy rozmiawiałem kiedyś z jedną Pań z okienka kasowego, to powiedziała mi żeby
          pójść z tym do dyrektora. Że one same nie są w stanie nic zdziałać. Ale to chyba
          takie usprawiedliwienie, bo dyrekcja doskonale musi sobie zdawać sprawę z tego,
          że jest tak jak jest. A jest niedobrze.
          • darek419 Re: szczycieńskie PKO! 06.04.07, 21:00
            Witam.Wpadłem przypadkiem na wasze forum jestem z Wa-wy.Moja żonka pracuje w tej
            firmie.Kolejki nie sa wina tych osób które siedza na kasach,Z tego co wiem nie
            jest łatwo wyszkolić dobrego kasjera.Dyrekcja zdaje sobie z tedo sprawę i jest
            szansa zmian na lepsze
            • anna2002 Re: szczycieńskie PKO! 14.04.07, 17:55
              Darku! Ja nie obarczam winą pracowników tej firmy, choć - jak wszędzie -
              zdarzają sie ludzie sumienni i "lewusy". Bardziej niż opieszałość pań
              szczycieńskiego PKO wkurzają mnie bankomaty. Dajmy na to dziś (nie muszę daleko
              sięgać pamięcią...wystarczy parę godzin...!!!!!!!!) 3 bankomaty PKO - WSZYSTKIE
              NIECZYNNE!!!! Jestem zmuszona pobrać pieniądze z bankomatu innego banku i
              zapłacić prowizję. Gdzie można złożyć skargę na cos takiego???
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka