barbabietola 22.03.07, 22:16 prosze o wypowiedzi, bowiem ciekawi mnie za co mieszkancy kochają to miasto, dlaczego tu wlasnie mieszkaja, co lubia i co im sie podoba... :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati_77 Re: za co kochacie to miasto? 23.03.07, 13:51 Ja w Szczytnie jestem chyba z lenistwa. Niewiele mi się tu podoba. Chętnie bym się stąd wyporwadził. A podobają mi się moi znajomi i rodzina. No i miejsce w którym mieszkam. Latem podoba mi się bliskość jezior i 3 godzinna droga nad morze. Więcej plusów dodatnich nie zauważam. Odpowiedz Link
anna2002 Re: za co kochacie to miasto? 23.03.07, 17:42 Ja pochodzę z innego miasta. Pięknego, ale dużego. Ze Szczytnem mam kontakt dzięki mojemu Mężowi od ponad 10 lat ( z przerwami). Trudno mi wyrazić dokładnie, dlaczego lubię to miasto... ma ono po prostu swój klimat. Tu wszędzie czuję się, jak u siebie. Mam już teraz dużo znajomych. Czasem jak wyjde na spacer, to co chwilę się kłaniam i witam... to jest własnie fajne. I przerażenie mnie ogarnia jak pomyślę, że będę musiała kiedyś opuścić moje szczycieńskie gniazdo i powrócić w swoje - jakby nie było- strony... Odpowiedz Link
anna2002 Re: za co kochacie to miasto? 23.03.07, 17:43 acha!! dodam jeszcze, że nie zraża mnie nawet...PKO... Odpowiedz Link
barbabietola Re: za co kochacie to miasto? 11.04.07, 11:09 MATI - dobre i tyle plusów :) ANNO - a nie mozesz zostac? ;) Odpowiedz Link
anna2002 Re: za co kochacie to miasto? 11.04.07, 21:02 bardzo bym chciała... ale życie niestety płata nam nieraz spore figle. Jeszcze rok temu marzyłam o powrocie, a teraz, jak moje odczucia zmieniły front,to sprawa powrotu stała sie realna. To się nazywa przewrotność losu. Teraz staram sie nie myśleć o tym, tym bardziej, że to jest jeszcze kwestia czasu. Staram sie cieszyć tym, co mam teraz. Dzięki. HEJ!!! Odpowiedz Link
agnieszka_i_dzieci Re: za co kochacie to miasto? 17.03.08, 20:28 Mieszkam w Warszawie niestety ,nie w Szczytnie... Ale Szczytno kocham za klimat (klimat miasta,nie w sensie geograficznym ;p),za jeziora... nie wiem za co jeszcze...tak ogólnie jakoś kocham :) Odpowiedz Link
sylwia.g21 Re: za co kochacie to miasto? 11.04.08, 15:03 za to że niedaleko mam działkę, za to że przyjeżdżam tam od 25 lat,a mieszkam w Warszawie,za to że kojarzy mi się z latem, słońcem,lasami i jeziorami...po prostu kocham Szczytno Odpowiedz Link