Dodaj do ulubionych

Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdzeni

02.12.13, 18:50
Mieszkańcy Solca zaalarmowali tvnwarszawa.pl, że w nocy odholowano z ich ulicy około 20 samochodów. Znaki zakazu były – przyznają, ale narzekają, że nie mieli gdzie przestawić aut.
tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,holowanie-na-solcu-czujemy-sie-pokrzywdzeni,107309.html
Obserwuj wątek
    • 1all.correct Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 03.12.13, 09:00
      sibeliuss napisał:

> Mieszkańcy Solca zaalarmowali tvnwarszawa.pl, że w nocy odholowano z ich ulicy
      > około 20 samochodów. Znaki zakazu były – przyznają, ale narzekają, że nie
      > mieli gdzie przestawić aut.
      > tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,holowanie-na-solcu-czujemy-sie-pokrzywdzeni,107309.html
      Jest już po referendum więc władza nie musi się wysilać ... .
      • sibeliuss Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 03.12.13, 09:11
        A nie pomyślałeś, że skoro są znaki to jest jednak zakaz? Czy jak ktoś przechodzi przez jezdnię to masz prawo po nim przejechać?
        • 1all.correct Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 03.12.13, 16:42
          sibeliuss napisał:

> A nie pomyślałeś, że skoro są znaki to jest jednak zakaz? Czy jak ktoś przechod
          > zi przez jezdnię to masz prawo po nim przejechać?
          Pomyślałem o tym, że władze miasta nie mające mieszkańców w dupie - nie robią im takich numerów przed weekendem. Uprzedzają. Nie wiem czy to zrozumiałeś.
          • sibeliuss Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 03.12.13, 19:59
            Czy jesteś przekonany, że nie uprzedzali? Ja nie jestem.
            • 1all.correct Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 04.12.13, 11:05
              sibeliuss napisał:

> Czy jesteś przekonany, że nie uprzedzali? Ja nie jestem.
              Tak. Mój brat mieszka na Solcu.
              • gucio60 Re: Znaki zakazu były, ale czujemy się pokrzywdze 05.12.13, 10:06
                Nie będę decydował co miejskie władze powinny zrobić a czego nie powinni, ale jeśli ci zwiną auto w każdym innym miejscu zakazu parkowania czy też będziesz oczekiwał uprzedzenia ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka