Dodaj do ulubionych

mundial na powiślu?

30.06.14, 23:05
hej! gdzie obejrzeć mundial na powiślu? przyjeżdżam do wawy i mam spanie na powiślu, chcę iść oglądać mecz w śr i czw z kumpelkami? znalazłam coś takiego stolikkibica.pl/bar/45981-Syrenka czy ten lokal jest ok? czy jakaś mordownia?
Obserwuj wątek
    • lech.junosza Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 09:42
      leo_kadia7 napisała:

> hej! gdzie obejrzeć mundial na powiślu? przyjeżdżam do wawy i mam spanie na powiślu, chcę iść oglądać mecz w śr i czw z kumpelkami? znalazłam coś takiego stolikkibica.pl/bar/45981-Syrenka czy ten lokal jest ok? czy jakaś mordownia?
      Przed wejściem zostaniesz zgwałcona przez rozwydrzone lesby (nic strasznego, po drugiej stronie ulicy masz przychodnię - dyżurujący lekarz dokończy ... .) a po wejściu zostaniesz skatowana przez pijanych miejscowych meneli. Ale to nie koniec emocji, bo napruty barman podetnie Ci gardło. Witaj na Powiślu. Poza tym to kultowe miejsce dla Powiślaków więc nie wyjeżdżaj z mordownią albo wracaj do siebie. Lokal jest super.
      • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 11:32
        Nie pisz głupot.
        • lech.junosza Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 11:42
          sibeliuss napisał:

> Nie pisz głupot.
          Donieś gdzie trzeba. Przecież tacy jak ty mają to w genach.
          • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 11:52
            Nie pisz głupot Lechu, szanuj swoją ukrytą za monitorem osobę.
            • lech.junosza Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 12:10
              sibeliuss napisał:

> Nie pisz głupot Lechu, szanuj swoją ukrytą za monitorem osobę.
              Możemy się spotkać i podyskutować w realu. Raz możesz zostać na weekend w Warszawie.
              • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 12:15
                Sęk w tym, że ja nie mam dokąd wyjechać :)
                Pójdziemy do Twoich dziadków na grób na Powązkach, potem do moich.
                • lech.junosza Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 13:17
                  sibeliuss napisał:

> Sęk w tym, że ja nie mam dokąd wyjechać :)
                  > Pójdziemy do Twoich dziadków na grób na Powązkach, potem do moich.
                  O to będziemy bardzo daleko jechać ... .
                  • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 13:19
                    To gdzie Ty masz ten grób rodzinny?
      • leo_kadia7 Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 23:08
        daj spokój, zadałam normalne pytanie, różne są lokale, niekażdy jest bezpieczny, przecież muszę o takie rzeczy spytać, gburze
        • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 23:41
          Tylko po co uprawiasz nieudolnie reklamę szeptaną jakiegoś portalu, płacą Ci za to?
          My na tym portalu widzimy gdy ktoś pyta zwyczajnie, a kiedy usiłuje coś tam wcisnąć. Kogo obchodzi jakiś tam serwis?
    • oleczkawie Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 17:41
      Powracając do tematu, ta knajpka też jest spoko: stolikkibica.pl/bar/13303-City-24-Grill-Bar no i niedaleko od powiśla ;) Bodajże w środę leci tam Mundial
    • krasnal_tomasz Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 18:28
      tam jest spoko, generalnie na 6 miejsc ze stolikkibica.pl wszystkie były spoko, wiec chyba mozna zaufać im :D dzis ide na powisle tez, ale jeszcze nie wiem dokladnie gdzie
      • sofiiborgia Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 23:06
        ja lubię pub7 na powiślu, też jest od dawna, a od paru miesięcy ma nową elegancką siedzibę, nie to co kiedyś ;) z resztą zobacz na stolikkibica.pl może też mają swój profil i więcej info, teraz 7 jest na dobrej 9 chyba :)
        • sibeliuss Re: mundial na powiślu? 01.07.14, 23:41
          Leokadio.....
          • lech.junosza Leojakośtam ... . 02.07.14, 08:01
            Leo- ! Spokojnie możesz spędzazć wieczory i ranki w "Syrence". Jeżeli poczułaś się dotknięta moim nienachalnie wysublimowanym poczuciem humoru - to jest mi umiarkowanie przykro. Ja chociaż byłem słoikiem w Wiedniu, Bremie i Glasgow to niespecjalnie przepadam za słoikami w Warszawie. Cóż taki klimat ... . A więc obetrzyj łezki, załóż co tam masz najlepszego i pokopytkuj do "Syrenki". Gbur.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka