sara-bez-zegara 20.05.05, 09:44 Kto idzie? Może być całkiem przyjemnie. A w ogóle wie ktoś coś więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fogelka Re: Latino na Rynku Soleckim w weekend 20.05.05, 10:46 Widziałam plakat w hallu w BUW-ie, tam nieco więcej informacji. Szkoda, że taka fajna impreza "na naszej dzielnicy" tak słabo rozpropagowana. Odpowiedz Link
breizh Re: Latino na Rynku Soleckim w weekend 22.05.05, 12:05 www.fiesta-solec.pl/ link z programem, szkoda że nie godzinowym ja się pewnie wybiorę Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Latino na Rynku Soleckim w po weekend 25.05.05, 23:17 No i kto byl i jak sie podobalo? My bylismy, podobalo nam sie srednio, ale sama inicjatywe ocenilismy bardzo wysoko. Moj maz, moj pies, i ja Odpowiedz Link
breizh Re: Latino na Rynku Soleckim w po weekend 26.05.05, 10:04 my byliśmy i całkiem całkiem sympatyczna impreza, pokaz fechtunku i tańców dworskim ciekawy i występ zespołu flamenco też i do tego blisko do domu i pogoda ładna Odpowiedz Link
sara-bez-zegara Re: Latino na Rynku Soleckim w po weekend 31.05.05, 09:37 I ja też byłam:) Było bardzo przyjemnie, nie powiem. Oby częściej coś się działo na tym naszym powiślu:) Odpowiedz Link