amorek7 19.01.06, 06:12 moze ktos wie gdzie znajduje sie jakaś śiłownia itp ta przy Górnoślaskiej bedzie wkrótce zamknięta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: czy na Powiślu są silownie itp 19.01.06, 08:36 Na Torwarze jest siłownia. Od strony Trasy Łazienkowskiej. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: czy na Powiślu są silownie itp 02.11.06, 18:21 Byłam tam półtora roku temu.salę otworzyła mi sprzataczka. Jesli nic sie od tego czasu nie zmieniło to: smród i przestarzałe urzadzenia w uroczej więziennej atmosferze jak lubi ktoś takie klimaty to prote baldo. Ale jak pisałam może coś sie zmieniło. Mnie po prostu odrzuciło. Odpowiedz Link
fogelka Re: czy na Powiślu są silownie itp 14.11.06, 11:58 Reasumując: 1) Ośrodek na Solcu - klimat i standart MOSIR czy OSIR z dawnych lat, wystrój, obsługa, wyposażenie i wielokść bardzo słaba. Sala do aerobiku wielkości 2x moje łóżko w sypialni. Dla mnie zniechęcająco, brzydki zapach, ciasno, mało elastyczny czas zajęć. Ale wiem, że mają dużo chętnych. Ciekawe czy to przyzwyczajenie klientów. 2)OSIR Rozbrat - jest tam basen; aerobic na sali gimnastycznej takiej jak w szkole podstawowej ze sprzętów tylko drabinki,fajna kobieta prowadzi, ale nie ma przyrządów, szatnie takie sobie, panie szatniarki jak za dawnych czasów PRL. Mocno średnio. 3) Fitness Torwar - tam było bardzo fajnie, nowy klub, czyściutko, fajni instruktorzy, dobre maszyny, przybory, ale ostatnio jak pojechałam dowedziałam się że firma, która prowadziła klub zrezygbnowała. Wszystko stoi zmknięte na kłódkę.Szkoda. Tak więc z ośrodkami sportowymi na przyzwoitym poziomie nie wygląda to u nas najlepiej. Odpowiedz Link
klimczak_d Re: czy na Powiślu są silownie itp 07.12.06, 22:44 Ależ to się zmieniło. Wróciłem na tę siłownie przed dwoma tygodniami. Sprzęt nowy. Wymienili wszystko to, co tam kiedyś stało. Wszystko działa bezszmerowo i nawet dbają o to, by jak cos się uszkodzi, to to naprawić. Miłe zaskoczenie, bo rzeczywiscie ten klimat i standard siłowni sprzed 15 lat odrzucał. Do tego wcale chyba nie jest drożej. 60 złotych za 10 wizyt. To chyba znośnie Odpowiedz Link
iza1973 Re: czy na Powiślu są silownie itp 20.12.06, 01:57 hej, jeśli chodzi o "damską" siłownię, to polecam podjechać na Smolną. Odpowiedz Link
krzysiek2000 Re: czy na Powiślu są silownie itp 03.01.07, 21:37 słuchajcie czy może ktoś wie gdzie można wynająć sale zeby wieczorkami pograc w piłke nożna najlepiej gdziej na Powiślu, Czerniakowie lub tych okolicach?? Odpowiedz Link
stachurska1 Re: Browarna 4 18.04.07, 10:21 Browarna 4 PowerHouse całkiem fajna i kameralna Odpowiedz Link
fogelka Re: czy na Powiślu są silownie itp 10.05.07, 13:13 Dobra wiadomość, bo fitness i siłownia na Torwarze znów zaczynają działać, ale pod szyldem innego operatora, teraz to centralny oośrodek sportu czy jakoś tak. Wiem, że są na razie na rozruchu, bo czekają na sprzęt do fitnesu, ale z tego co się zorientowałam mają dość konkurencyjne ceny (w porównaniu do poprzedniego operatora). Na dobre ruszą od czerwca, ciekawa jestem jak tam będzie wbiorę się i dam znać. Odpowiedz Link