werttrew 26.05.06, 15:29 Zdjęcia kilku miejsc, które warto zauważyć! :o) www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=4&start=60 Więcej, tradycyjnie www.werttrew.fora.pl/ Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 07.06.06, 15:14 A w lipcu organizujemy wycieczkę po przeróżnych, wartych zobaczenia miejscach Powiśla, Czerniakowa i Solca. Nie tylko tych odgrzanych ostatnio w dodatku do GW. ;o) Odpowiedz Link
agator13 Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 07.06.06, 16:03 Pomysł świetny! Dajcie znać na forum. Odpowiedz Link
sara-bez-zegara Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 07.06.06, 18:21 To ja też chcę! Napiszcie koniecznie kiedy jeśli oczywiście można dołączyć:) Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 08.06.06, 16:00 To ja raczej proponuję śledzić nasze plany, które juz się powoli kształtują. Zaproponowane są do wyboru trzy terminy 1, 8 lub 15 lipca. Na Strooom "obstawiamy" datę, która będzie odpowiadała tzw. wiekszości. Wszystko o tych planach pod adresem: www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=226 . Tan też ewentualne własne pomysły! Pzdr WERTTREW Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 08.06.06, 16:01 Jeszcze raz adres, pok którym ustalamy szczegóły, bo cos nie wyszło: www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=226 WERTTREW Odpowiedz Link
tesssi Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 09.06.06, 18:10 W D E C H O W Y P O M Y S Ł :D Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 26.06.06, 13:43 01.07.06. koło 9.45 jdziemy na spacerek po Powiślu, Czerniakowie itd. chętnych zapraszamy, ale uprzedzam - to spacer "koleżeński",a za przewodników mogą robić wszyscy, którzy znają tu jakieś ciekawe miejsca! :o) Szczegóły: www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=226 Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 04.07.06, 15:35 No i się odbyło. Dla ewentualnie zainteresowaych informacja, że foto-relacja z tego spaceru jest pod adresem www.werttrew.fora.pl/viewtopic.php?t=396 Uprzedzam, że żeby zobaczyć trzeba się zalogować. Pzdr Werttrew Odpowiedz Link
danna54 Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 04.07.06, 17:06 Zazdroszczę wspaniałej wyprawy! Świetne zdjecia! Mam pytanko-gdzie jest ulica Profesorska? Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 05.07.06, 11:07 To takie małe "coś" pomiędzy Myśliwiecką i Hoene-Wrońskiego. Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 01.09.06, 16:23 Jutro, jeżeli nie bedzie lało krótsza powtórka ze spaceru i ciut inna trasa. Pod BUW o 9.00. Pozdr. WERTTREW Odpowiedz Link
agator13 Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 02.09.06, 19:08 Hmm, szkoda, że tak późno pojawiła się informcja Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 04.09.06, 14:04 Ja też żałuję, zapraszam na www.werttrew.fora.pl/ tam są wątki na których "knujemy" gdzie by tu pójść po Warszawie. Najliższy spacerem po ciekawych miejscach planowany jest 23 września po Śródmieściu. Szczegóły dla zainteresowanych do wglądu na stroroom. Odpowiedz Link
werttrew Re: Kilka ciekawych miejsc na Powiślu ... 07.02.07, 10:17 Warto też zreknąć na stronę: www.powisle.waw.pl/index.html Odpowiedz Link