ali-24 14.07.10, 11:37 chodzi mi o tereny ST. MARTIN i obszar do 30 km od tej miejscowosci czy są takie mapki w necie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
42piotr Re: gdzie znajdę mapki z trasami pieszymi po góra 14.07.10, 16:33 Niestety nie interaktywna a tylko PDF za to z opisami i mozliwoscia wydrukowania. Mapka na stronie numer 2 Mozna bezplatnie zamowic wersje drukowana TUTAJ Natomiast TUTAJ mozna sobie wybrac i virtualnie obejrzec trasy, rowniez opisy sa bardzo pomocne. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: gdzie znajdę mapki z trasami pieszymi po góra 14.07.10, 19:24 na miejscu w informacji turystycznej zapewne A ja przed wyjazdem zaglądałam na strony miast i miasteczek w których mieliśmy zamiar się znaleźć. Po wysłaniu maila otrzymałam pocztą broszury z informacjami o najbliższej okolicy Odpowiedz Link
austria.info-pl Re: gdzie znajdę mapki z trasami pieszymi po góra 15.07.10, 14:13 Mapa ze szlakami w dolinie Lammertal (St. Martin, Annaberg, Abtenau) www.aktivdorf.com/wanderkarte Pozdrawiamy serdecznie Austria.info www.austria.info Odpowiedz Link