Dodaj do ulubionych

Austria dla początkujących

17.05.13, 12:37
witam
Chciałam was prosić o radę. zamierzamy z męzem i 8 letnim synem pojechac na tydzień do Austrii, najbardziej mnie interesuje Tyrol- przyjmijmy, że nic nie wiem, nic nie widziałam i o niczym nie słyszałam. Gdzie polecilibyście mi pojechać, aby "liznąć" Alp, żeby zobaczyć dużo, my lubimy zwiedzac miasteczka, lubimy nietrudne trasy spacerowe, bo młody jeszcze nie nauczony chodzic wyżej (my zaprawieni po Tatrach). Raczej chciałabym zobaczyć po trochu z każdego rejonu, aby w przyszłym roku już wiedzieć, gdzie chcę najbardziej spędzić urlop. Rozumieciee - taki złoty środek dosłownie i przenośni.

Ania
Obserwuj wątek
    • austria.info-pl Re: Austria dla początkujących 17.05.13, 15:41
      Dwie propozycje z naszej strony:

Karwendel
      www.silberregion-karwendel.com/pl

Tirol West
      www.tirolwest.at/xxl/en/sommer/index.html
      www.tirolwest.at/xxl/en/orte_index/index.html
      kulturreise.tirolwest.at/fileadmin/pdf/TirolWest_Info/TirolWest_Sommererlebnis_2013.pdf

Pozdrawiamy serdecznie
      austria.info
      www.austria.info
    • wislok1 Re: Austria dla początkujących 17.05.13, 20:03
      Zapraszamy na forum Austria:

forum.gazeta.pl/forum/f,244861,Austria.html
      Chętnie pomożemy
      • mair Re: do wislok1 25.05.13, 18:50
        wislok1 napisał:

> Zapraszamy na forum Austria:

Zasrales sobie juz na dwuch forach, daj innym tu spokoj, zostan na swoim forum, ktorego nikt nie chce czytac.
    • pucor Re: Austria dla początkujących 17.05.13, 21:19
      my w tym roku tez do austriz z dziemi piewszy raz jedziemy w okolice zell am see, fajne jezioro gory mam nadzieje ze bedzie ok
      • aseretka Re: Austria dla początkujących 17.05.13, 21:59
        W okolicach Zeel am See polecam odwiedzenie Wąwozu Seisenbergklamm
        forum.gazeta.pl/forum/w,206,118462176,122457254,Re_Moja_podroz_na_Elbe_dzien_21.html
        Jaskini Lamprechtshöhle
        forum.gazeta.pl/forum/w,206,118462176,122499295,Re_Moja_podroz_na_Elbe_dzien_21.html
        oraz wycieczkę na Grossglockner, której niestety z powodu deszczu nie udało mi się odbyć. Ale wierzę z opisów mądrych ludzi, że warto tam pojechać i gdy tylko nadarzy się okazja zrealizuję to marzenie.
        Sama miejscowość Zell am See też ładna, ale ileż można tam spędzać czasu ...
        • pucor Re: Austria dla początkujących 18.05.13, 15:05
          dzieki za podpowiedzi smile
        • adalbert21 Re: Austria dla początkujących 27.05.13, 00:53
          Spieprzaj stąd
      • adalbert21 Re: Austria dla początkujących 27.05.13, 00:54
        Nie ma innych miejsc ? Powaliło was ?
    • adalbert21 Re: Austria dla początkujących 27.05.13, 00:52
      Sama nie umiesz poszukać sieroto? Wisłok czyli anek, nie przeginaj debilu, czemu stałeś się anek?
      • anek130 Re: Austria dla początkujących 28.05.13, 16:27
        ale o co chodzi? jestem tu pierwszy raz na tym forum
        • aseretka Re: Austria dla początkujących 28.05.13, 19:58
          Anek130, chodzi o to, że adalbert21, mair, 61wiki, sofia41, vojager29, preuser, marusia811 to taki forumowy troll, który pisze, co mu ślina na język przyniesie. Jego ulubionym zajęciem, bo jest to facet - stary, a głupi - jest lżenie innych. Oczywiście uważa się za niezwykle kulturalną osobę, inteligentną i elokwentną. Ale jego wpisy raczej o tym nie świadczą. Najlepiej tego osobnika ignorować, co niniejszym czynię dopisując go do listy persona non grata. Może teraz sobie pisać do uśmiechniętej, a ja tego nie będę widziała smile
          • mair Re: brawo 28.05.13, 20:33
            Starzejesz sie lodzianko czy to objawy szybko postepujacej sklerozy ? Nie przypisuj mi co do mnie nie nalezy.
            Mamy rozny poglad na swiat nie tylko z racji siedzenia, ludzki wsioku ale nie sadzilem, ze i ty bawisz sie w zabawe wisloka1.
            Sadzilem, ze kobieta starsza, po szescdziesiatce chwalaca sie wnuczkami ma wiecej taktu i oleju w glowie.
            • ennka Re: brawo 28.05.13, 23:23
              Anek, to jest próbka możliwości Maira i innych jego wcieleń.
              Ignoruj tego typa, bo tylko na to zasługuje.
              Ciekaw ,co ja teraz przeczytam na swój temat,ha,ha,ha
              • mair Re: latwo cie rozpoznac 29.05.13, 15:02
                > Ciekaw ,co ja teraz przeczytam na swój temat,ha,ha,ha

Musze cie zawiesc, bo na twoj temat nic nie napisze, chyba jedynie to, ze twoje prowokacje i obiecanki sa gowno warte.
                Bye, bye wislok1

ps. chlopie, dotrzymaj slowa i przestan wchodzc na to forum z nowymi nickami, twoj styl pisania zdradza cie na gwiezdna odleglosc
                • mair Re: i jeszcze jedno 29.05.13, 15:07
                  ja na "twoje" forum nie zagladam i ci tam nie przeszkadzam, dlaczego okazujesz tu swoje chamstwo ?
                  • anek130 Re: i jeszcze jedno 29.05.13, 17:15
                    i tak nic z tego nie rozumiem, dlaczego sądzicie , ze ja to jakis wislok? i chyba akurat w tym watku nie napisał jeszcze niczego chamskiego?

Ania
                    • aseretka Re: i jeszcze jedno 29.05.13, 17:59
                      Anek, czy nie przeczytałaś mojego postu powyżej? Nie wiem, co ten troll pisze, bo nie widzę jego wypocin. Ale znając go przypuszczam, że sam posługując się wieloma nickami, próbuje zdyskredytować inne osoby, że też posługują się wieloma wcieleniami. No cóż, każdy sądzi sam po sobie...
                      Oczywiście, że nie napisałaś nic chamskiego, więc nie poczuwaj się do winy i po prostu zignoruj wpisy tego osobnika.
                      • mair Re: ty tez obiecalas, ze sie wynosisz i co ? 29.05.13, 19:41
                        a ja cie nazwe poprostu stara, ludzka (od lodzi) chamka a twoje slowo jest tez tyle co i ty warte, gowno
                      • mair Re: wiedzma !!! 29.05.13, 20:56
                        > Oczywiście, że nie napisałaś nic chamskiego, więc nie poczuwaj się do winy i po
                        > prostu zignoruj wpisy tego osobnika.
                    • wislok1 Re: i jeszcze jedno 30.05.13, 00:04
                      Osoby, które pisały na forum Austria Turystycznie miały dość trolla
                      i założyły forum Austria.
                      Troll wszystkich obrażał najgorszymi wyzwiskami i zarzucał nam chamstwo (??????!!!!!! ).
                      Troll z wściekłości, że nie ma na kim się wyżywać, twierdzi, że wszyscy którzy opuścili forum Austria Turystycznie to jedna i ta sama osoba, czyli ja.
                      A dlaczego ja ? Bo kiedyś na tym forum go zrugałem, jak namawiał do skorzystania z bardzo drogiej i bardzo podejrzanej oferty wycieczki. To była klasyczna pułapka dl anaiwnych turystów.
                      Więc się mści
                      • wislok1 Re: i jeszcze jedno 30.05.13, 00:07
                        Największą paranoją w tym wszystkim jest to, że administracja forów dyskusyjnych i założyciel forum tolerują to wszystko.
                        • mair Re: jestes wyjatkowo tepy 30.05.13, 11:13
                          chlopie, kiedy ty dotrzymasz danego slowa ? masz w gebie jak w prewecie
                          zasrales sobie i masz tego skutki, na innych forach jest z toba podobnie, inni maja cie za ZERO
                          zarzucilem ci chamstwo i jest to bardzo delikatne w stosunku do twoich poczynan na forach,
                          czy ci ktos przeszkadza na forum Austria ? tam jestes sam ze soba, znudzilo ci sie pisac do siebie, ze tu wracasz i macisz ?

> Największą paranoją w tym wszystkim jest to, że administracja forów dyskusyjnyc
                          > h i założyciel forum tolerują to wszystko.

Slusznie, zalozyciel tego forum powinien ciebie i ta wstretna babe z Lodzi wpisac na czarna liste na podstawie tylko tego jednego watku.
                          Mozesz sie zwrocic do administracji AGORA, oni moga sprawdzic kto jest kto, skad pisze. Probowala to juz robic lodzianka i ona cos o tym wie. Wylecilibyscie szybko na zbity pysk.
                          Ja pisze z Danii, moj IP jest dunski i zebys sie zesral to tego nie podrobisz.
                          • ennka Re: jestes wyjatkowo tepy 30.05.13, 11:25
                            Oświadczam ,że na forum gazety mam jeden nick ENNKA.
                            Nikogo nie udaje i pod nikogo się nie podszywam.
                            Zrozumiałeś wreszcie ???? To zapamiętaj raz na zawsze "kulturalny światowcze."!!!
                            • wislok1 Re: jestes wyjatkowo tepy 30.05.13, 11:58
                              To nic nie da.
                              I tak jesteś wislok1

Przecież w tym wszystkim nie o to chodzi.
                              To jest wariat

• aseretka Re: jestes wyjatkowo tepy 30.05.13, 15:08
                              Oczywiście, że masz jednego nicka i to od wielu, wielu lat... Ale jak wiesz, każdy sądzi według siebie, dlatego to indywiduum stara się twierdzić, że wszyscy są jego pokroju. I do tego uwzięli się, żeby dokuczać kulturalnemu mairowi, preuserowi, vojagerowi 29, 61wiki, sofii41, kajkowi, chavionne, marusi811...

PS. Ale to był kiedyś ubaw, jak marusia napisała o tym, że wyjechała z żoną na urlop...
                              • mair Re: do ludzkiej wiedzmy 30.05.13, 19:58
                                aseretka napisała:

> Oczywiście,

Mialas ignorowac moje wpisy a ty tez robisz z geby klozet.
    • kamil-oss Re: Austria dla początkujących 30.05.13, 19:04
      Macie jakieś konkretne typy co do nolcegów w Austrii? We wrześniu też planujemy jechać.
      • mair Re: Austria dla początkujących 30.05.13, 19:49
        musisz sie zwrocic na forum Austria, tam jest ekspert tu cham
      • wislok1 Re: Austria dla początkujących 31.05.13, 00:38
        Zapraszamy:
        forum.gazeta.pl/forum/f,244861,Austria.html
    • mythinspirations1987 Re: Austria dla początkujących 17.07.13, 10:32
      Witaj,
      co racja, to racja! Dla początkującego piechura najlepsze będą niezbyt wymagające trasy. Jednak, niezależnie od wyboru, polecam zapoznać się z ofertą. Oczywiście, nie nakłaniam do zakupu, jednakże dzięki nim udało, mi się uniknąć nieprzewidzianych kosztów związanych z leczeniem i transportem do szpitala. Udanego wypoczynku smile)
    • aseretka Re: Austria dla początkujących 28.11.13, 18:42
      Jeżeli nie stać waszej firmy na profesjonalną reklamę, tylko uciekacie się do wpisów pod różnymi nickami na forum gazety np. tu: jako doriska
      forum.gazeta.pl/forum/w,201,148207177,148283329,Re_Pierwszy_raz_do_Chorwacji_z_dwojka_dzieci.html
      to nie dziwcie się, że tylko głupiec skorzysta z usług wyciągających od klienta kasę firmy Inesco.
      Do kosza z takimi reklamami!
    • aseretka Re: Austria dla początkujących 28.11.13, 20:35
      Na forum Chorwacja, Słowenia, Czarnogóra twój post już został usunięty. Szkoda, że na forum Austria turystycznie, które jest prywatnym forum, administrator śpi... i toleruje wszelkiego rodzaju beznadziejne wpisy sad
      • adalbert21 Re: Austria dla początkujących 29.11.13, 16:34
        Skleroza niszczy mózg, przestaniesz truć ?
      • mair Re: do aseretka, swiateczne zyczenie 06.12.13, 12:26
        ty wstretna babo, gdybym mogl cie spotkac na ulicy to bym ci naplul w gebe
        • aga72 Re: do aseretka, swiateczne zyczenie 23.12.13, 07:53
          jak zawsze mily, szarmancki i tchorzliwy. bo tylko tchorz pisze tam, gdzie czuje sie bezkarnym

----
          gniew wysysa z człowieka inteligencję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka