anuszka_ha3.agh.edu.pl
21.01.14, 09:27
Choć już po terminie, ludzie wciąż wpisują się na stronie ankiety Franciszka na TP.
Przeczytałam bardzo smutny wpis:
tygodnik.onet.pl/tablica/klamstwo-,1923,1022774,123086214,watek.html#post-124164184
mam ponad 60 lat od 40-tu zyje samotnie zostawil mnie maz Ze wzgledu na przykazanie 6 i 9 nie zalozylam rodziny a teraz OHYDA!!!! komunia dla cuzoloznikow Zyje w biedzie jestem schorowana nie podrozuje zycie mi umknelo Takie tematy przed kanonizacja jana pawla II !! nie jestem pewna tej ankiety ale tygodnik powszechny potwierdza jej istnienie Jedno jest pewne kosciol dotyka DNA!!! wobec licznych skandali seksualnych komunia cudzoloznikow moze MU pomnozyc WYZNAWCOW A TO ZE KSIEZA KLAMIA WIEM OD DAWNA NO BO GDIE TE 6 I 9 PRZYKAZANIE WTEJ SYTUACJI pozdrawiam
Ta pani cierpi, bo widzi, że niepotrzebnie się poświęcała. Teraz jedyną jej obroną pozostaje utrzymywanie na siłę, że to poświęcenie miało sens. Bardzo, bardzo smutne, współczuję jej. :-(
Będzie pewnie sporo takich ludzi. Niedużo w skali całego społeczeństwa, ale jednak sporo. Właśnie ci najbardziej wrażliwi ponoszą największą karę, bo to oni chcą być za wszelką cenę w porządku i to oni ostatecznie pozostają na placu boju, odkrywając, że zostali oszukani.