Dodaj do ulubionych

Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ...

02.07.12, 22:55
Chciałabym iść do szkoły policealnej na kierunek technik masażysta. Biorę pod uwagę dwa miasta Warszawę i Białystok .
Czy znacie kogoś kto sie tam uczył na tym kierunku ?Jestem ciekawa opinii bo termin wyboru tuż tuż .....
Z Góry dzikeuję za odpowiedz;)

Obserwuj wątek
    • Gość: asdf Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 14:15
      Hej, wybieram sie do szkoly policealnej na technika masazyste w bialymstoku, napisz na gg 38282136 to wysle Ci opinie osob do ktorych pisalem na nk ;)
      • Gość: ania002 Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... IP: *.client.duna.pl 29.09.12, 10:53
        hej polecam Białystok, szkołę Educentrum, sama jestem po tej szkole, kadra nauczycieli solidnie przygotowała mnie do egzaminu, miła atmosfera i czesne całkiem nie drogo, ponadto ma się pewność, że szkoła ma uprawnienia do kształcenia techników a nie tak jak w niektórych, gdzie dostaje się papier który nie uprawnia do niczego ;)
    • artoabc Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 08.03.21, 15:40
      ze swojej strony polecam cosinusa, uczyłem się w tej szkole, wprawdzie nie w wawie ani białymstoku, ale mysle, ze standard jest ten sam, miałem duzo zajec praktycznych i kierunek był darmowy :)
    • kamilamrozz Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 08.03.21, 20:31
      Wiesz co ja się uczę w Olsztynie w Cosinusie i bardzo polecam tę szkołe
    • joanisia Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 07.06.21, 13:55
      cosinus jak najbardziej spoko wybór
    • karolina7kowalczyk Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 14.06.21, 10:05
      Cosinus to najlepszy wybór, ja kończyłam i z tego co wiem i tu i tu jest ten kierunek. Napewno w Warszawie bo ja tam kończyłam, rok temu. Ale szkoła darmowa bez umowy to napewno się nie zmieniło. A przy tym egzamin państwowy i w pełni przygotowanie od strony nauczycieli.
    • patrycjab2609 Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 16.06.21, 11:36
      Polecam szkołę cosinus, szkoła jest bezpłatna co jest ważne, zajęcia odbywają się w formie zaocznej co daje możliwość połączenia nauki i zdobywaniu zawodu z pracą, po zdobyciu wykształcenia średniego oraz matury można rozpocząć naukę w szkole policealnej cosinus,jest szeroki wybór kierunków tj BHP (1 rok), masażysta ( 2 lata) kosmetyka( 2 lata), opiekun medyczny (1,5 roku), administracja (2 lata), archiwista (2 lata), we wrześniu otwierają się kolejne nowe kierunki ,między innymi asystentka stomatologiczna, higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecięca, podolog, także myśle że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂 nauczyciele również przesympatyczni i bezkonfliktowi, co więcej szkoła nie ma ograniczeń wiekowych
    • oleoleg Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 09.07.21, 14:00
      zgadzam się z przedmówcami, warto wybrać cosinusa i łatwo znaleźć tam coś dla siebie:)
    • karolina7kowalczyk Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 12.07.21, 15:47
      W szkole cosinus ja się uczyłam. Miałam wszystko za darmo a przy tym profesjonalna sala i 100% praktyka.
      • karolina1503 Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 04.03.22, 18:45
        też polecam cosinus
    • Gość: emmawatson Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... IP: *.worldcall.net.pk 06.04.22, 03:02
      Save with the authority MYPROTEIN markdown codes and vouchers! Click here and utilize our simple promotion codes today for monstrous investment funds off your request! myprotein discount codemyprotein discount
    • sylwja90 Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 13.02.23, 15:57
      Świetny kierunek, mój wybór padł na Cosinusa, ze względu na jakość kształcenia i bezpłatność. Świetni nauczyciele i sympatyczna atmosfera.
    • sylwja90 Re: Technik Masażysta -Warszawa czy Białystok ... 14.02.23, 15:46
      W obydwu miastach jest możliwość nauki w bezpłatnej szkole cosinus. Ma ona kierunek masażysty, na profesjonalnych pracowniach można się nauczyć naprawdę sporo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka