Dodaj do ulubionych

Nie otworzyli stacjonarnie studiów

21.02.23, 20:01
Witam
W październiku składałam papiery na studia, ale nie otworzył się kierunek, bo nie uzbierano wystarczają dużo chętnych, bo za późno rospoczeli rekrutacje, (dopiero we wrześniu) I otrzymałam informację, że kierunek otworzy sie dopiero w marcu. No i składałam na studia dzienne, ale niedawno się dowiedziałam, że w marcu otworzą tylko zaoczne, bo na studia dzienne jest za mało chętnych. No i nwm czy mam iść na zaoczne czy czekać do października jak otworzą stacjonarne? Nastawilam się na te dzienne, bo chciałam się bardziej skupić na edukacji, aktualnie nie mam pracy.
Obserwuj wątek
    • milku90 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 22.02.23, 13:40
      Nie czekałabym, bo możliwe, że nie otworzą...
    • cranberries1983 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 22.02.23, 22:39
      Pytanie jakie to studia? Czy warto czekać? Może zmiana uczelni miasta?
      Ja bym postarał się ten czas wykorzystać na pracę/praktykę albo rozpoczęcie innego interesującego kierunku (lub kursu zawodowego)
      byle nie siedziec bezczynnie!
      • nallie-02435544 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 23.02.23, 19:11
        To studia dietetyczne na prywatnej uczelni WSH w Sosnowcu. I zarówno w tym mieście jak i jeszcze w Katowicach uczelnie teraz otwierają studia w formie zaoczej albo wogule, a mieszkam na Śląsku. Inne miasta odpadają.
        • cranberries1983 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 23.02.23, 20:01
          a być moze nowy kierunek? w zaleźności od pani zainteresowań
          • nallie-02435544 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 25.02.23, 11:40
            Myślałam nad jeszcze zupełnie innym kierunkiem studiów, tylko że jest on w Krakowie i otwierają go do popiero w październiku
            • cranberries1983 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 25.02.23, 16:47
              moze zatem do tego czasu jakaś praca i kurs jezykowy
              • nallie-02435544 Re: Nie otworzyli stacjonarnie studiów 27.02.23, 20:53
                Wcześniej pracowałam tylko tymczasowo, ale teraz pewnie muszę poszukać pracy na dłużej.
                Nad kursem jeszcze pomyślę, bo jakoś narazie nie jestem zdecydowana

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka