Gość: koket IP: *.aster.pl 15.06.05, 22:13 Bardzo proszę opowiedzieć o tych studiach. Będę niezmiernie wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhhu Re: kto studiuje położnictwo na AM w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:55 moja kolezanka studiuje. szalenie latwo sie dostac, pozniej praktyki - po 12h w dyzury, dzieci rodza sie raczej zywe, nosisz szpitalne chodaki a po ukonczeniu takaz praca za place nedzna (uroki budzetowki). Ale jak to kochasz i sie decydujesz - to idz!!! Zycze ci powodzenia i satysfakcji ze studiow i z pracy!!! Naprawde... Ale osobiscie bym sie nie zdecydowala, kolezanka zaczyna zalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koket Re: kto studiuje położnictwo na AM w Warszawie? IP: *.aster.pl 20.06.05, 09:51 bardzo dziękuję. może dodasz coś więcej? nie brzmi to zacęcająco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koket Re: kto studiuje położnictwo na AM w Warszawie? IP: *.aster.pl 21.06.05, 14:40 pliz, napiszcie cos więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyka_87 Re: kto studiuje położnictwo na AM w Warszawie? 23.06.05, 18:44 tez chcialabym studiowac ten kierunek i w tej szkole. jakos nie przeraza mnie mysl o szpitaknym chodakach. chcialabym aby kobiet mialy lepiej w szpitalach, ale tylko ja tego nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koket Re: kto studiuje położnictwo na AM w Warszawie? IP: *.aster.pl 24.06.05, 21:11 czy na połoznictwie jest praktyka w prosektorium? Odpowiedz Link Zgłoś