Dodaj do ulubionych

UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:59
na cu wybieracie sie na uniwerek łódzki?? ja na stosunki międzynarodowe na
wydz ekonom. socjol. może jeszcze ktoś?????
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 08:51
      informe i ekonometria tu8dziez informa w zarzadzaniu tudziez ekonomia mam 372
      pkt :// troche malo ile ty mash ?? :P
      • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:25
        mam 414 punktów, a u mnie liczy się język obcy i matma. język napisałam spoko
        ale matma katastrofa!!!! mam nadzieję ze sie spotkamy. a będziesz się ubiegać o
        miejsce w domu studenckim, jeśli tak to w którym;-)???
        • Gość: Marta Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:01
          a ja dalam na anglistyke ale polak rozszerzony mi nie poszedl:/polski pisemny
          93 i 58, angol 94 i 90 <wiemw iem slabo> a ustne: pol:90 a a ngol 95...... ktos
          jeszcze?
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:07
            nie przesadzaj. na pewno siedostaniesz. gratuluje wyników. Będzie dobrze. do
            zobaczenia;-)
        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:11
          A jak to jest z ubieganiem się o miejsce w domach studenckich? Jakie potrzebne
          papierki, termin składania itp.? Można wybrać sobie dom studencki czy oni
          przydzielają sami?
          • Gość: maturzystka :] Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.dolsat.pl 16.07.05, 12:12
            składać mozna wniski do 20 sierpnia, akadmik sama sobie wybierasz, ze strony
            www.uni.lodz.pl/portal/download.php ściagnij sobie wniosek nr1 i go
            wypełnij i zanieś z dokumentami które sa wymienione w tym wniosku, lub ściągnij
            sobie plik spis dokumentów i tam też pisze co będzie potzrbne . Pozdrawiam :]
            Ja też myślę o akademiku, dostałam sie na administrację :]
            • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 13:40
              Dzięki za info :)
    • Gość: pyza Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:39
      Też się wybieram na Informatykę i Ekonometrię :) Wiecie możę tak mniej więcej
      kiedy mają być wyniki ? jeszcze pod koniec lipca czy już w sierpniu ?
      • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:42
        wyniki w łodzi są 18 lipca
      • Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 10:53
        Ja wybieram się na Inofrmatykę i ekonometrię lub na Informatykę :) Widzę że
        tutaj znadują się moi przyszli koledzy i koleżanki :) Niestety na UW na WNE się
        nie dostałam :( Mam nadzieję że mi się na UŁ poszczęści.
        • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:00
          to znowu ja. będze dobrze. wszyscy się dostaniemy. a jak się przeliczało punkty
          na informatykę i ekonom?
          • Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 11:24
            (Matma podst x 1) + (Matma rozsz x 2) + (j. obcy podst x 1) + (j. obcy rozsz x
            2) = ....

Mi wychodzi 440 (600 możliwych). Mam nadzieję że starczy :)
            • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:31
              jak myślisz czy 418 starczy???? by dostać sie na stos.miedzynar????na ekonom.-
              socjiol???
              • Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:06
                Nie wiem... Trudno powiedzieć... Ale mam nadzieję że starczy :)
              • Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:08
                A tylko na ten kierunek się zapisałaś? Czy masz coś jeszcze w razie czego?
                • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:45
                  na germanistyke
                • Gość: gienio Re: Eko-Soc IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 12:48
                  najgorzej ze sa ludzie ze stara matura i majac 2 piatki dostaja 420 pkt ://
                  jesli pshyjac ze wiekshosc z nich ma wlasnie tyle to my lezymy :DD a Ek-Soc
                  otwiera podwojny rok :PP na polowie kierunkoof :DDD
                  • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:51
                    no niestety masz racje
                    • Gość: kasia19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:53
                      ale nie jestem sama. pocieszam sie tym. najwyżej bede pisac odwołanie
                      • Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:12
                        no co jest???? już nikt nie składa???
                        • Gość: acelebrity Re: Eko-Soc IP: *.daminet.pl 13.07.05, 14:13
                          hej,hej ja na prawo:D
                          • Gość: *paula) Re: Eko-Soc IP: *.tomaszow.mm.pl 13.07.05, 17:29
                            Ja składam na UŁ na drugi fakultet. jestem juz na 3 roku stosunków
                            miedzynarodowych na eko-soc. Złożyłam podanie na europeistyke (420p. na 600) i
                            na turystyke i rekreacje (410p. na 500). Pozdrawiam i życze powodzenia
                            wszystkim! Wiecie moze kiedy beda wyniki?
                            • Gość: Karolciaaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 17:36
                              Wyniki będą pewnie w przyszłym tygodniu (czyli nie tak długo będziemy jeszcze
                              czekać), a poza tym podobno do każdego do domu ma przyjść zawiodomienie o
                              decyzji (czy się ktoś dostał czy nie) w ciągu 2 tyg.
                              • Gość: mła Re: Eko-Soc IP: 195.69.80.* 13.07.05, 18:33
                                Socjologia, ale ile chętnych masakra :( Co prawda jestem po licencjackich na
                                innym kierunku, ale bardzo chciałabym się dostać :/

O co chodzi z tym podwójnym rokiem???
                                • Gość: gienio Re: Eko-Soc IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 18:46
                                  jak jest duzo chetnych o tej samej punktacji to musha pshyjac wshystkich :D
                                  problem w tym ze wiekshosc starych maturzystow ma wlasnie 420 pkt a jest ich
                                  wiecej niz miejsc.Nowi nigd w zyciu nie beda mieli wiecej ... poza niektorymi
                                  wyjatkami :DD Jak ktos nie wierzy to prosze sie pshejsc na lodzka polibude i
                                  sprawdzic od ilu pkt pshyjmowano na telekomunikacje czy informe :p podpowiem ze
                                  prog byl nizshy niz 40% :DDDD
                                  • Gość: mła :) Re: Eko-Soc IP: 195.69.80.* 13.07.05, 18:50
                                    Ciekawe :)))

Jestem "starą maturzystką" ale nie aż tak starą i jeśli naprawdę patrzą na
                                    lepsze oceny to wychodzi mi 510 pkt :/ Ale i tak jestem przekonana, że raczej
                                    się nie dostanę. Liczę tylko na to, że wiele osób potraktowało socjologię jako
                                    deskę ratunku i zwolnią trochę miejsc. Trzeba będzie pisać odwołanko :/

• Gość: essa Re: Eko-Soc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:22
                            acelebrity! chyba cię ta inf. zainteresuje, jutro wyniki na prawo, a właściwie
                            tojuż dzisiaj, będą na wydziale i może w necie.
                            • Gość: acelebrity Re: Eko-Soc IP: *.daminet.pl 14.07.05, 18:54
                              na pewno?!no ja raczej nie sprawdze na wydziale,bo do Łodzi mam 270 km! a w necie jak na razie cisza.
                  • Gość: pyza Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:06
                    Stara matura i 420 na informatykę i ekonometrię. Ja siedzę w domu i się martwię
                    czy się dostanę jak czytam ile Wy macie punktów :( Jak się nie dostanę to piszę
                    odwołanie bo w tzw. międzyczasie zrobiłam certyfikat z anglika (na starej
                    maturze by za to wstawili 6) a ponadto jestem na 4 roku matematyki :)
    • satine_168 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 13.07.05, 20:41
      nie chce mi sie zagladac na stronke jak dokladnie sie przelicza na
      anglsityke? :>
      • Gość: gienio=maciek Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 21:09
        malgosia siedzi na forum zamiast sie matematyki uczyc :P predzej sie ty
        dostaniesh nish ja :DD
        • Gość: karolinn Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:12
          A ja ide na anglistyke!!! :P
        • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:29
          No nie.. Maćku :):):) heheh i Ciebie tu zagnało ? :) Ładny masz wynik z matury.
          A napiszesz mi ile dokładnie z matmy ? wiesz - jakoś mnie to interesuje :)
          hehe. Już się doczekać nie mogę jak się na NASZYM wydziale zobaczymy :)
    • latajacy_rosomak filologia polska 14.07.05, 07:12
      w przyszłym tygodniu rozmowa kwa!lifikacyjna.
      • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:09
        mam nadzieję że po wynikach będziecie na tym forum to się zgadamy i pójdziemy
        wspólnie na jakiś soczek ;-)
        • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 08:14
          ja soku nie pijam tylko czysta ... :DD
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:16
            to ty możesz czystą
            • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:41
              ktoś jeszcze się umawia???
              • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:34
                musze coś wpisywać by mi temat nie uciekł. wybaczcie
              • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:17
                Ja :) ale tylko Żywiec lub winko - czerwone - bez soczków :)
        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 14.07.05, 15:01
          Jasne, chętnie :) Ale czy to nie będzie trudne.... bo np. ja mieszkam w
          Wieluniu (100 km od Łodzi).
          • Gość: kaisa 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:03
            ja w końskich, 100 km od łodzi. dobra spadam. jutro sie odezwe:-)
            • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 15:11
              ej sluchaj mam siostre w konskich :DD znash moze marte stys ?:P
              • Gość: Marta Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:20
                jak to sie dzieje ze Wy wszyscy jestescie tacy pewni siebie? ja juz obzarlam
                wszystkie paznokcie i mam straszne nerwy! a zlozylam na anglistyke! :P
                • Gość: agusia Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:27
                  Ja ide na gosp.przestrzenną, jestem "starą maturzystką" i mam 300 pków( 4,4) i
                  nie sądze ze sie dostane,choc pocieszylo mnie to forum ze nikt nie wpisal tego
                  kierunku. A moze ktos wie ile jest osób na miejsce na ten kierunek?
                  • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:24
                    Na gospodarkę przestrzenną jest narazie 5,4 osóby na miejsce :)
                    • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:27
                      Dobrze będzie, ja juz rozpoczęłam odliczanie do 18. na pewno sie spotkamy;-)
                      • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:51
                        Jesteś pewna że 18-ego będą wyniki?
                        • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:03
                          na pewno to lenin nie zyje;-) a tak serio to tek mi powiedziała bardzo
                          nieprzyjemna baba z uł
                          • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 10:39
                            Dobrze wiedzieć :) Bo już powolutku odliczam czas do tej chwili... Mam nadzieję
                            że w necie też będą szybko :)
                • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:21
                  Ja nie jestem pewna czy się dostanę, ale się nie stresuje.... Co ma być to
                  będzie... Najwyżej się nie odstanę (odpukać).
              • Gość: do gienia kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:46
                no pewnie ze znam!!!!!mieszka nawet na tym samym osiedlu co ja i chodziłyśmy
                razem do gimnazjum. no a we wtorek 5 lipca spotkałam ją w autobusie bo obie
                jechałyśmy do krakowa
    • Gość: giwnio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 22:13
      co to ma znaczyc czemu to do goory nie chce wogole isc ?? a tak wogole to
      podtshymujemy temat :DD
      • Gość: iga Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:50
        Może kogoś zainteresuje news, że wyniki na prawo podobno są już wywieszone na
        wydziale!!!!!
        • Gość: gienio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 08:29
          haha maly ten swiat ... :D
          • Gość: kasia 19 Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:37
            a ty jesteś z łodzi?????
            • Gość: gienio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 09:00
              no Baaaa .... :D prawdopodobnie widzielismy sie u marty na 18 ?:P
              • Gość: kasia 19 Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:19
                no chyba nie bo wtedy miałam 18 kolegi z klasy. wiem ze była ale powiem ci ze
                ja sie z martą tak nie koleguje bo chodziłyśmy do różnych szkół. ja chodziłam
                do Ilo ona do II lo. jesteśmy ze sobą tak na cześć. ale ten świat jest naprawde
                mały;-)
    • Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 10:44
      dostalam sie na prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gość Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 80.48.1.* 15.07.05, 10:51
        na UŁ? skąd masz takie info?
        • Gość: e Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.frafil.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:14
          lista przyjętych na stronie WPiA!!!!!
      • dotka17 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 17.07.05, 21:52
        acelebriti ja tez się dostałam :) może podasz nr gg to byśmy się poznały trochę
        i raźniej by nam było :)
        • Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ DO DOTKA 17 IP: *.daminet.pl 18.07.05, 11:56
          ok zapraszam moje gg 2811019:)
    • Gość: paula Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 13:42
      Do osoby która dostała się na prawo - ile miałeś punktów? wiesz może jaki był
      próg?? Pozdro
      • Gość: Velika Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 80.51.235.* 15.07.05, 13:46
        Mnie też przyjęli na prawo miałam jakieś 445 punktów. Nigdzie nic nie pisze poza
        lista przyjętych więc nie wiadomo jaki był próg. :)
        • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 14:02
          mi sie wydaje czy na administracje pshyjeli 335 osob? jak to mozliwe skoro bylo
          tylko 120 miejsc ?:D
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:04
            przyjęli 335osób a bylo 180 miejsc a na prawo bylo chyba 300 miejsc a przyjęli
            coś koło 390
            • Gość: via Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 195.69.80.* 15.07.05, 14:17
              a gdzie można zobaczyć te wyniki, bo nie mogę znaleźć :(

Co prawda ja na inny kierunek, ale chętnie zobaczę :)
              • Gość: via nikt nie wie? IP: 195.69.80.* 15.07.05, 15:48
                :(
          • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:05
            więc pocieszajmy sie ze może my też tak sie fuksem dostaniemy;-)
            • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 14:18
              no moze sie dostaniemy skoro na elitarne lodzkie prawo (to nie jest zart) byl
              prob 72% :D to moze mnie z tym marnym wynikiem wezma na ekonometrie albo
              chociash inofrme w zarzadzaniu :DD
              • Gość: Jaco Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 14:24
                Próg na prawo to podobno 433, a ja dokładnie tyle miałem. Nie wiem czy się mam
                cieszyć z tego farta :/
                • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:26
                  człowieku, dziękuj bogu. ja jeszcze nie am wyników i chciałabym mieć to już za
                  sobą
                  • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:41
                    Kasia19, niestety musimy poczekać do poniedziałku... Ale już te 2 dni
                    wytrzymamy cio? skoro 1,5 miesiąc czekało się na wyniki z nowej maturki ;)
                • Gość: ? Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 16:04
                  Ciesz się ciesz Bernal.
            • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:44
              Nio, na pewno... Z tego co zuważyłam to uczelnie w tym roku przyjmują więcej
              chętnych niż zamierzają (może wychodzą z założenia, że część odpadnie po I
              semestrze)... Oby tak też było i na Wydziale Ekonom-Socjol :)
              • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:47
                karolciu, a na co ty skłądałaś??? bo nie pamiętam. ile miałaś punkcików. buzka;-
                *
                • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:58
                  Składałam na:
                  - informatykę i ekonometrię (Wydizał Ekonom.-Socjol.) - mam 440 pkt/600pkt
                  - informatyka (Wydział Matematyki) - mam 150 pkt/200 pkt

Będę miała problem jak się dostanę na obydwa kierunki. Ale myślę że zostanę
                  przy Wydziale Ekonom.-Socjol. :)
                  • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:03
                    zostań. pewnie sie zakolegujemy;-)
                    • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:06
                      Jasne, chętnie. Ale najpierw trzeba się dostać ;)
                      • Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:15
                        masz tyle punktów ze sie dostaniesz. ja ci to mówie KASIA 19!!!
                        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:23
                          Dzięki :) milutka jesteś... myślę że się bez problemu zakolegujemy. Tobie też
                          życzę żebyś się dostała :)
                          • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 16:35
                            no patshac na wash wynik to ja mysle ze sie nie dostane :DD
                            • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:17
                              Karolciaaa idź na informatykę i ekonometrię (ech. sama pod sobą kopię dołki)
                              stworzymy sobie naszą - mocną grupę :)
                              • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 20:05
                                Nio bardziej jestem skłonna właśnie do tego kierunku (choć skończyłam profil
                                informatyczny - 6 godzin infy w tyg). Ale miło mi będzie poznać Was :) Mocną
                                grupę mówisz? A kto tutaj czuje się mocny ;)
                            • Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 18:54
                              ale ta lista to osoby zakwalifikowane do przyjecia,to mam sie cieszyc czy nie?!?!?!?mam 466 pkt
                              • Gość: ja Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 19:07
                                wie ktos?!
                                • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 20:26
                                  goska to jest podżeganie do buntu :D
                                  • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 20:28
                                    jak jestes na liscie zakwawlifikowana to jush cie pshyjeli chyba ze chcesh
                                    gdzies indziej isc :D
                                  • Gość: pyza vel Gośka :) Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:51
                                    gienio vel Maćku :) jakiego buntu ??? :)

mocno grupę bo jak już się dostaniemy to nie będzie mocniejszych od nas :) ja
                                    Wam dam notatki z matmy - może coś wytłumacze jak będzie trzeba a Wy mi
                                    będziecie pożyczać notatki z wykładów :) kto w tym towarzystwie ładnie pisze ??
                                    • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 16.07.05, 07:35
                                      nie ja :DD
                                      • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:20
                                        To T będziesz tym od kompów bo podobno tam połowa zajęć do w pracowanich
                                        komputerowych.. jakoś po nazwie tego kierunku to mi to do głowy nie przyszło :)
                                        I co Ty tak wcześnie wstajesz ?? Wakacje masz chłopie :)
                                    • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 10:22
                                      Pewnie, dobry pomysł. Trzeba sobie jakoś pomagać :) Gienio jak chcesz możesz
                                      się do naszej grupy przyłączyć :) A co do pisma, mam je bardzo czytelne. W
                                      liceum większośc osób pożyczała ode mnie zeszyty i je kserowała (żeby nie
                                      przepisywyć ;)). Tylko nie wiem kto na I roku nadąży z pisaniem ;)
                                      • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:03
                                        czemu mamy nie zdążyć? Myślę że to nie będzie aż takie trudne :)
                                        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 15:22
                                          Nio zobaczymy... Ale słyszałam że sporo osób na I roku kupuje sobie dyktafony a
                                          później przepisuje na kartki wykłady... Zależy od wykładowcy...
    • Gość: *paula* Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 17:11
      Wyniki będą dopiero w poniedziałek? Nie ma szansy że sie pojawia wczwesniej?
      Jakby ktoś widział wywieszone listy na uniwerku to dajcie znać!!! Tak długo
      czekałam na wyniki ale te ostatnie chwile są najgorsze!!! ;/
      • Gość: As Re: Wyniki... IP: *.retsat1.com.pl 16.07.05, 18:35
        W poniedziałek- skąd masz takie info? I na co dokładnie. Pierwsze słyszę taki
        termin.
        • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 18:46
          Słyszałam że ktos dowiadywał sie na uczelni i podobno wyniki maja byc w
          poniedziałek, chodzi oczywiscie o te kierunki na ktorych był konkurs swiadectw
          dla starycz i nowych maturzystów. Ci od egzaminów musza jeszcze poczekac. A Ty
          masz jakies inne informacje o terminie ogloszenia wyników? Mam nadzieje ze beda
          jak najszybciej
          • Gość: As Re: Wyniki... IP: *.retsat1.com.pl 16.07.05, 20:19
            A czy będą one umieszczone na stronie, czy trzeba pojechać na uczelnię i się
            dowiedzieć- nie wiecie może? Mam nadzieję, że to prawda z tym poniedziałkiem bo
            ja już mam dosyć czekania.
            • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 21:59
              Wyniki beda w necie, ale pewnie nie tak szybko jak jak na tablicach
              informacyjnych na wydziałach. Jesli informacja jest prawdziwa,że wyniki
              wywiesza o 12 w poniedziałek, to listy przyjetych w necie moga byc dopiero
              wieczorem albo i we wtorek...
              Ja juz nie mam siły czekać dłużej!!!! :/
              Co prawda to bedzie mój 2. fakultet, wiec nawet jesli sie nie dostane to sie
              swiat nie zawali, ale denerwuje sie dużo bardziej niż dwa lata temu przy
              pierwszym kierunku!
              Zycze wszystkim powodzenia!
              • Gość: lunatyk Re: Wyniki... IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.07.05, 12:17
                mam pytanie czy wieczorowe studia na UŁ na kierunku prawo lub stosunki
                międzynarodowe odbywają się razem z dziennymi czy później popołudniu??
                • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 17:28
                  Zajecia dla studiów wieczorowych nie odbywają się z dziennymi. Zaczynaja się o
                  15 i mogą trwać do 20.05.
            • Gość: misza Re: jaki próg na gosp.przestrzenną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:45
              ktos moze wie?
      • Gość: ja:) Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:45
        Ja zlozylam na geografie,czy ktos jescze????,qrcze tak chcialabym sie dostac
        ajjjj:)
        • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 20:41
          Ja złożyłam na geografie. Mam 150p, wiec powinnam sie dostac, ale dużo bardziej
          zalezy mi na TiR i europeistyce, bo już studiuje stosunki miedzynarodowe na 3
          roku. Geografie mam jako zabezpieczenie.
          • Gość: kasia 19 Re: Czekamy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:00
            hej, to znowu ja!!! już sie tak cholernie niecierpliwie. nie wiecie kiedy mają
            być te wyniki??? pisałam do nich mail'a ale nie raczyli mi odpisać
            • Gość: Karolciaaa Re: Czekamy....... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 11:07
              Może przyjdzie nam czekać do końca tyg. NA wydziale Prawa i Administracji
              rekrutacja skończyła się 10 lipca a listy były dopiero 15 lipca.... Takze nic
              nie wiadomo, trzeba cierpliwe czekać (choć nie wiem czy jest ktoś kto cierpliwe
              teraz czeka ;)).
              • Gość: kasia 19 Re: Czekamy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:14
                oj karolcia już mnie nerwy zżerają. powiedz co to za wakacje
                • Gość: Karolciaaa Re: Czekamy....... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 11:43
                  Wiem. Najpierw dłuuuugie czekanie na wyniki matur. A teraz czekanie na wyniki
                  rekrutacji na studia (zabezpiecznie życia na najbliższe 5 lat). Też się
                  zaczynam już denerwować. Wcześniej nie dostałam się na UW (na Wydział Nauk
                  Ekonomicznych). Dali zbyt trudny (jak dla mnie) test predyspozycji. Na jedno
                  miejsce było ok 15 osób ;) Tutaj na UŁ jest o wiele mniej osób. Mam nadzieję że
                  się wszysyc dostaniemy :)
        • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 17:12
          Dzwoniłam dzis do działu rekrutacji. Koszmarnie to długo trwało bo ciagle
          zajete, albo nikt nie odbiera. Kiedy wreszcie sie dodzwoniłam uzyskałam
          informacje, że wszystkie wyniki beda w necie 20. Sa juz wyniki na niekture
          kierunki. juz wiem np. że dostałam się na geografie! :))))) Jeszcze tylko
          czekam na TiR i europeistyke... oby czekanie trwało jak najkrócej!!!
          • Gość: Karolciaaa Re: Wyniki... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 19:28
            Dzieki serdeczne za info :) i gratulacje :) oby poszczęściło Ci się na
            wszystkich kierunkach :)
            • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 19:41
              Dzieki! :))) I nawzajem! Z reszta powodzenia dla wszystkich
              • Gość: kasia 19 Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:53
                a zapytałaś sie przez telefon czy sie dostałaś czy gdzieś w necie znalazłaś
                taką informacje???
                • Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 20:29
                  Spytałam przez telefon kiedy beda wyniki na ek-soc i nauk geo. pani
                  powiedziała, że na wydział ekonomiczny i na TiR jeszcze nie ma ale ma na
                  geografie, spytała mnie o nazwisko i powiedziała że jestem przyjeta!
                  • Gość: kasia 19 Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:41
                    moje gratulacje szcześciaro!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Karolciaaa Re: Wyniki... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 09:21
                      Już są dostępne wyniki na kolejne kierunki: Biologia, Ochrona środowiska i
                      Geografia :)

Wyniki na stronce:
                      www.uni.lodz.pl/portal/ogolne.php?akcja=pokaz&show=listy
                      Zapewne na tej stronce będą po kolei publikowane wszystkie wyniki :)
    • Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 19.07.05, 17:49
      halo,halo!bo watek nam ginie!widze,ze nie wszyscy moga sie tak jak ja cieszyc,ze sa przyjeciu na UŁ.pozdrawiam wszystkich przyjętych na prawo;)
      • Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 19.07.05, 17:50
        male sprostowanie-nie moga sie jeszcze cieszyc;)
        • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 18:24
          Nio właśnie :) Reszta wyników ma być jutro... Już nie mogę się doczekać (to
          czekanie mnie dobija już)...
          • maturzystka-86 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 19.07.05, 20:56
            Wlaśnie wróciłam z UŁ - składałam papiery na administrację(ale była kolejka!!)
            Jestem już pełnoprawna sudentką :D :D Mam nadzieje ze większość z was powie to
            samo jutro:}
            • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 19.07.05, 21:12
              no ja tez bym chcial :D ale nie wiem czy to wypali ://
              • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 22:58
                Ile jeszcze mamy czekać?? Im się wogóle nie spieszy :( Słyszałam że wyniki mogą
                być nawet po 20 lipca....
                • Gość: Gioconda Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:09
                  bądźmy dobrej myśli. na pewno jutro będą wyniki jeśli nie wszystkich, to
                  większości kierunków z konkursem świadectw.
                  • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 08:46
                    dzwonilem do dziekanatu Ek-Socu wyniki maja byc jutro rano na wydziale :///
                    • Gość: bw.com Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:55
                      Co?????!!!!!! JUTRO? Myślałam, że już dzisiaj będą... Jak zwykle dowiem się
                      ostatnia... :-(
            • martini.wnm Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 20.07.05, 16:02
              Ja się właśnie dowiedziałam, że jestem na stosunkach na ek-socu:P :))))
    • agataku Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 20.07.05, 12:39
      uwaga! są listy przyjętych na turystykę i rekreację, etnologię i pedagogikę
      rewalidacyjną!
      • Gość: Aga Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 195.69.80.* 20.07.05, 12:48
        I wszystko hiper, super tylko interesujący mnie kierunek pewnie będzie
        ostatni :)

Ech, jak ja nie lubię czekać ;)
        • Gość: olka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.dolsat.pl 20.07.05, 15:48
          nie wiecie jaki był próg na europeistykę??
    • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:13
      No i jak Maćku ??? Dostałaeś się ? Byłeś na wydziale ? Ja się podobno dosatłam,
      na wydział nie chce mi się jechać, a w necie jeszcze nie ma wyników, ale
      podobno gdzieś tam jestem :)
      • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 16:59
        Mówisz że wyniki na informatykę i ekonometrię już są na wydziale? JA czkema na
        wyniki w necie... Specjalnie nie chce mi się jechać do Łodzi ;)

Czy jest tu ktoś kto będzie składać podanie o miejsce w akademiku? Jeśli tak to
        do którego składacie?
      • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 17:12
        Jeszcze jedno - ile miałaś punkcików?
        • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 18:15
          oczywiscie ze sie nie dostalem :P bylem drugi pod kreska i zabraklo mi 10 pkt
          :(( na shczescie wzieli mnie na informe w zarzadzaniu :D
          Próg na europeistyke wynosil 503 pkt na ekonometrie 382 na stosunkii nie
          pamietam.Wogole shans nie mam na odwolanie bo pshyjeli 256 osob na 150 miejsc
          limitu, w pazdzierniku wydzial zarzadzania jest mooj :DDD
          • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 18:28
            Maćku dzięki za info :) kamień spadł mi z serca! Po tym co napisałeś dochodze
            do wniosku że się DOSTAŁAM :D Pozdrowionka i gratulacje!
            • Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 19:16
              wshyscy mi dziekuja zamiast mi wodke postawic :D
              • Gość: *paula* Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:59
                Nie dostalam sie na europeistyke :<<<<
                Na szczescie jestem na geografii i turystyce i rekreacji.
                Od paxdziernika TIR :>>>>>>>>>
              • Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:43
                stara matura 2 x 5 = 420 punktów :)
                Maćku wódka wódką ale chyba Ci nakopię :( To co ja tam teraz będę sama robiła
                na tym wydziale ??? Ale chociaż zarządzanie jest po drugiej stronie ulicy
                (względem matmy) to kiedyś wyciągnę Cię nie na wódkę ale moze na browarka,
                zresztą możę wszyscy kiedyś sie obaczymy ? jak już sie ta cała rekrytacja
                skończy :)

Kto jeszcze na informatykę i ekonometrię ? bo nie wiem kogo mam tu się trzymać:)
                • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.07.05, 09:34
                  Gosiu, przecież ja będę (też się dostałam - 440 pkt) ;) Więc możemy się trzymać
                  razem :)
                • Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.07.05, 10:23
                  Jak będziesz chciała ze mną pogadać to zostawiam do mnie namiary - gg 1658617 :)
                  • Gość: Annia Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.retsat1.com.pl 21.07.05, 12:59
                    Ja już nie mogę się doczekać wyników. Ale podobno na politologię dopiro w
                    poniedziałek będą najwcześniej- tak mi powiedzieli w rektoracie. Masakra...a
                    teraz czekam na socjologię żeby podali wreszcie.
                    • Gość: pani_dj Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 13:12
                      czy ktos wybiera sie na zaoczna biologie??
                      • Gość: Anneczka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.toya.net.pl 01.08.05, 12:59
                        hmm.. nie znam nikogo wybierającego sie na zaoczna biologie.
                        Jutro rozpoczynaja sie rozmowy kwalifikacyjne na kulturoznastwo, ktos się
                        wybiera? i jak tam nastroje przed rozmową ? ciekawe o co będą pytali...
                        I czy są tu jacys historycy sztuki ??:P
    • Gość: Anka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 21.08.05, 11:24
      idę na finanse i bankowość, pozdrawiam:)
    • Gość: Anka Czy ktoś idzie na UŁ na finanse i bankowość??? IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 21.08.05, 11:27
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka