Gość: kasia 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:59 na cu wybieracie sie na uniwerek łódzki?? ja na stosunki międzynarodowe na wydz ekonom. socjol. może jeszcze ktoś????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 08:51 informe i ekonometria tu8dziez informa w zarzadzaniu tudziez ekonomia mam 372 pkt :// troche malo ile ty mash ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:25 mam 414 punktów, a u mnie liczy się język obcy i matma. język napisałam spoko ale matma katastrofa!!!! mam nadzieję ze sie spotkamy. a będziesz się ubiegać o miejsce w domu studenckim, jeśli tak to w którym;-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:01 a ja dalam na anglistyke ale polak rozszerzony mi nie poszedl:/polski pisemny 93 i 58, angol 94 i 90 <wiemw iem slabo> a ustne: pol:90 a a ngol 95...... ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:07 nie przesadzaj. na pewno siedostaniesz. gratuluje wyników. Będzie dobrze. do zobaczenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:11 A jak to jest z ubieganiem się o miejsce w domach studenckich? Jakie potrzebne papierki, termin składania itp.? Można wybrać sobie dom studencki czy oni przydzielają sami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka :] Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.dolsat.pl 16.07.05, 12:12 składać mozna wniski do 20 sierpnia, akadmik sama sobie wybierasz, ze strony www.uni.lodz.pl/portal/download.php ściagnij sobie wniosek nr1 i go wypełnij i zanieś z dokumentami które sa wymienione w tym wniosku, lub ściągnij sobie plik spis dokumentów i tam też pisze co będzie potzrbne . Pozdrawiam :] Ja też myślę o akademiku, dostałam sie na administrację :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 13:40 Dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:39 Też się wybieram na Informatykę i Ekonometrię :) Wiecie możę tak mniej więcej kiedy mają być wyniki ? jeszcze pod koniec lipca czy już w sierpniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:42 wyniki w łodzi są 18 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 10:53 Ja wybieram się na Inofrmatykę i ekonometrię lub na Informatykę :) Widzę że tutaj znadują się moi przyszli koledzy i koleżanki :) Niestety na UW na WNE się nie dostałam :( Mam nadzieję że mi się na UŁ poszczęści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:00 to znowu ja. będze dobrze. wszyscy się dostaniemy. a jak się przeliczało punkty na informatykę i ekonom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 11:24 (Matma podst x 1) + (Matma rozsz x 2) + (j. obcy podst x 1) + (j. obcy rozsz x 2) = .... Mi wychodzi 440 (600 możliwych). Mam nadzieję że starczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:31 jak myślisz czy 418 starczy???? by dostać sie na stos.miedzynar????na ekonom.- socjiol??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:06 Nie wiem... Trudno powiedzieć... Ale mam nadzieję że starczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 12:08 A tylko na ten kierunek się zapisałaś? Czy masz coś jeszcze w razie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:45 na germanistyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Eko-Soc IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 12:48 najgorzej ze sa ludzie ze stara matura i majac 2 piatki dostaja 420 pkt :// jesli pshyjac ze wiekshosc z nich ma wlasnie tyle to my lezymy :DD a Ek-Soc otwiera podwojny rok :PP na polowie kierunkoof :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:51 no niestety masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:53 ale nie jestem sama. pocieszam sie tym. najwyżej bede pisac odwołanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 14:12 no co jest???? już nikt nie składa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: Eko-Soc IP: *.daminet.pl 13.07.05, 14:13 hej,hej ja na prawo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula) Re: Eko-Soc IP: *.tomaszow.mm.pl 13.07.05, 17:29 Ja składam na UŁ na drugi fakultet. jestem juz na 3 roku stosunków miedzynarodowych na eko-soc. Złożyłam podanie na europeistyke (420p. na 600) i na turystyke i rekreacje (410p. na 500). Pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim! Wiecie moze kiedy beda wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaaa Re: Eko-Soc IP: *.cable.wsm.wielun.pl 13.07.05, 17:36 Wyniki będą pewnie w przyszłym tygodniu (czyli nie tak długo będziemy jeszcze czekać), a poza tym podobno do każdego do domu ma przyjść zawiodomienie o decyzji (czy się ktoś dostał czy nie) w ciągu 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: Eko-Soc IP: 195.69.80.* 13.07.05, 18:33 Socjologia, ale ile chętnych masakra :( Co prawda jestem po licencjackich na innym kierunku, ale bardzo chciałabym się dostać :/ O co chodzi z tym podwójnym rokiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Eko-Soc IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 18:46 jak jest duzo chetnych o tej samej punktacji to musha pshyjac wshystkich :D problem w tym ze wiekshosc starych maturzystow ma wlasnie 420 pkt a jest ich wiecej niz miejsc.Nowi nigd w zyciu nie beda mieli wiecej ... poza niektorymi wyjatkami :DD Jak ktos nie wierzy to prosze sie pshejsc na lodzka polibude i sprawdzic od ilu pkt pshyjmowano na telekomunikacje czy informe :p podpowiem ze prog byl nizshy niz 40% :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła :) Re: Eko-Soc IP: 195.69.80.* 13.07.05, 18:50 Ciekawe :))) Jestem "starą maturzystką" ale nie aż tak starą i jeśli naprawdę patrzą na lepsze oceny to wychodzi mi 510 pkt :/ Ale i tak jestem przekonana, że raczej się nie dostanę. Liczę tylko na to, że wiele osób potraktowało socjologię jako deskę ratunku i zwolnią trochę miejsc. Trzeba będzie pisać odwołanko :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essa Re: Eko-Soc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:22 acelebrity! chyba cię ta inf. zainteresuje, jutro wyniki na prawo, a właściwie tojuż dzisiaj, będą na wydziale i może w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: Eko-Soc IP: *.daminet.pl 14.07.05, 18:54 na pewno?!no ja raczej nie sprawdze na wydziale,bo do Łodzi mam 270 km! a w necie jak na razie cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: Eko-Soc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 20:06 Stara matura i 420 na informatykę i ekonometrię. Ja siedzę w domu i się martwię czy się dostanę jak czytam ile Wy macie punktów :( Jak się nie dostanę to piszę odwołanie bo w tzw. międzyczasie zrobiłam certyfikat z anglika (na starej maturze by za to wstawili 6) a ponadto jestem na 4 roku matematyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
satine_168 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 13.07.05, 20:41 nie chce mi sie zagladac na stronke jak dokladnie sie przelicza na anglsityke? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio=maciek Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 13.07.05, 21:09 malgosia siedzi na forum zamiast sie matematyki uczyc :P predzej sie ty dostaniesh nish ja :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinn Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:12 A ja ide na anglistyke!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:29 No nie.. Maćku :):):) heheh i Ciebie tu zagnało ? :) Ładny masz wynik z matury. A napiszesz mi ile dokładnie z matmy ? wiesz - jakoś mnie to interesuje :) hehe. Już się doczekać nie mogę jak się na NASZYM wydziale zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak filologia polska 14.07.05, 07:12 w przyszłym tygodniu rozmowa kwa!lifikacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:09 mam nadzieję że po wynikach będziecie na tym forum to się zgadamy i pójdziemy wspólnie na jakiś soczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 08:14 ja soku nie pijam tylko czysta ... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:16 to ty możesz czystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:41 ktoś jeszcze się umawia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:34 musze coś wpisywać by mi temat nie uciekł. wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:17 Ja :) ale tylko Żywiec lub winko - czerwone - bez soczków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 14.07.05, 15:01 Jasne, chętnie :) Ale czy to nie będzie trudne.... bo np. ja mieszkam w Wieluniu (100 km od Łodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisa 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:03 ja w końskich, 100 km od łodzi. dobra spadam. jutro sie odezwe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 15:11 ej sluchaj mam siostre w konskich :DD znash moze marte stys ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:20 jak to sie dzieje ze Wy wszyscy jestescie tacy pewni siebie? ja juz obzarlam wszystkie paznokcie i mam straszne nerwy! a zlozylam na anglistyke! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:27 Ja ide na gosp.przestrzenną, jestem "starą maturzystką" i mam 300 pków( 4,4) i nie sądze ze sie dostane,choc pocieszylo mnie to forum ze nikt nie wpisal tego kierunku. A moze ktos wie ile jest osób na miejsce na ten kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:24 Na gospodarkę przestrzenną jest narazie 5,4 osóby na miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:27 Dobrze będzie, ja juz rozpoczęłam odliczanie do 18. na pewno sie spotkamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:51 Jesteś pewna że 18-ego będą wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:03 na pewno to lenin nie zyje;-) a tak serio to tek mi powiedziała bardzo nieprzyjemna baba z uł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 10:39 Dobrze wiedzieć :) Bo już powolutku odliczam czas do tej chwili... Mam nadzieję że w necie też będą szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 09:21 Ja nie jestem pewna czy się dostanę, ale się nie stresuje.... Co ma być to będzie... Najwyżej się nie odstanę (odpukać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gienia kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:46 no pewnie ze znam!!!!!mieszka nawet na tym samym osiedlu co ja i chodziłyśmy razem do gimnazjum. no a we wtorek 5 lipca spotkałam ją w autobusie bo obie jechałyśmy do krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giwnio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 14.07.05, 22:13 co to ma znaczyc czemu to do goory nie chce wogole isc ?? a tak wogole to podtshymujemy temat :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:50 Może kogoś zainteresuje news, że wyniki na prawo podobno są już wywieszone na wydziale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 08:29 haha maly ten swiat ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:37 a ty jesteś z łodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 09:00 no Baaaa .... :D prawdopodobnie widzielismy sie u marty na 18 ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:19 no chyba nie bo wtedy miałam 18 kolegi z klasy. wiem ze była ale powiem ci ze ja sie z martą tak nie koleguje bo chodziłyśmy do różnych szkół. ja chodziłam do Ilo ona do II lo. jesteśmy ze sobą tak na cześć. ale ten świat jest naprawde mały;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 10:44 dostalam sie na prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 80.48.1.* 15.07.05, 10:51 na UŁ? skąd masz takie info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.frafil.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:14 lista przyjętych na stronie WPiA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dotka17 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 17.07.05, 21:52 acelebriti ja tez się dostałam :) może podasz nr gg to byśmy się poznały trochę i raźniej by nam było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ DO DOTKA 17 IP: *.daminet.pl 18.07.05, 11:56 ok zapraszam moje gg 2811019:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 13:42 Do osoby która dostała się na prawo - ile miałeś punktów? wiesz może jaki był próg?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velika Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 80.51.235.* 15.07.05, 13:46 Mnie też przyjęli na prawo miałam jakieś 445 punktów. Nigdzie nic nie pisze poza lista przyjętych więc nie wiadomo jaki był próg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 14:02 mi sie wydaje czy na administracje pshyjeli 335 osob? jak to mozliwe skoro bylo tylko 120 miejsc ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:04 przyjęli 335osób a bylo 180 miejsc a na prawo bylo chyba 300 miejsc a przyjęli coś koło 390 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: via Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 195.69.80.* 15.07.05, 14:17 a gdzie można zobaczyć te wyniki, bo nie mogę znaleźć :( Co prawda ja na inny kierunek, ale chętnie zobaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:05 więc pocieszajmy sie ze może my też tak sie fuksem dostaniemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 14:18 no moze sie dostaniemy skoro na elitarne lodzkie prawo (to nie jest zart) byl prob 72% :D to moze mnie z tym marnym wynikiem wezma na ekonometrie albo chociash inofrme w zarzadzaniu :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 15.07.05, 14:24 Próg na prawo to podobno 433, a ja dokładnie tyle miałem. Nie wiem czy się mam cieszyć z tego farta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:26 człowieku, dziękuj bogu. ja jeszcze nie am wyników i chciałabym mieć to już za sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:41 Kasia19, niestety musimy poczekać do poniedziałku... Ale już te 2 dni wytrzymamy cio? skoro 1,5 miesiąc czekało się na wyniki z nowej maturki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 16:04 Ciesz się ciesz Bernal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:44 Nio, na pewno... Z tego co zuważyłam to uczelnie w tym roku przyjmują więcej chętnych niż zamierzają (może wychodzą z założenia, że część odpadnie po I semestrze)... Oby tak też było i na Wydziale Ekonom-Socjol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:47 karolciu, a na co ty skłądałaś??? bo nie pamiętam. ile miałaś punkcików. buzka;- * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 14:58 Składałam na: - informatykę i ekonometrię (Wydizał Ekonom.-Socjol.) - mam 440 pkt/600pkt - informatyka (Wydział Matematyki) - mam 150 pkt/200 pkt Będę miała problem jak się dostanę na obydwa kierunki. Ale myślę że zostanę przy Wydziale Ekonom.-Socjol. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:03 zostań. pewnie sie zakolegujemy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:06 Jasne, chętnie. Ale najpierw trzeba się dostać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:15 masz tyle punktów ze sie dostaniesz. ja ci to mówie KASIA 19!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 15:23 Dzięki :) milutka jesteś... myślę że się bez problemu zakolegujemy. Tobie też życzę żebyś się dostała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 16:35 no patshac na wash wynik to ja mysle ze sie nie dostane :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:17 Karolciaaa idź na informatykę i ekonometrię (ech. sama pod sobą kopię dołki) stworzymy sobie naszą - mocną grupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 15.07.05, 20:05 Nio bardziej jestem skłonna właśnie do tego kierunku (choć skończyłam profil informatyczny - 6 godzin infy w tyg). Ale miło mi będzie poznać Was :) Mocną grupę mówisz? A kto tutaj czuje się mocny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 18:54 ale ta lista to osoby zakwalifikowane do przyjecia,to mam sie cieszyc czy nie?!?!?!?mam 466 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 15.07.05, 19:07 wie ktos?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 20:26 goska to jest podżeganie do buntu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 15.07.05, 20:28 jak jestes na liscie zakwawlifikowana to jush cie pshyjeli chyba ze chcesh gdzies indziej isc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza vel Gośka :) Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:51 gienio vel Maćku :) jakiego buntu ??? :) mocno grupę bo jak już się dostaniemy to nie będzie mocniejszych od nas :) ja Wam dam notatki z matmy - może coś wytłumacze jak będzie trzeba a Wy mi będziecie pożyczać notatki z wykładów :) kto w tym towarzystwie ładnie pisze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 16.07.05, 07:35 nie ja :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:20 To T będziesz tym od kompów bo podobno tam połowa zajęć do w pracowanich komputerowych.. jakoś po nazwie tego kierunku to mi to do głowy nie przyszło :) I co Ty tak wcześnie wstajesz ?? Wakacje masz chłopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 10:22 Pewnie, dobry pomysł. Trzeba sobie jakoś pomagać :) Gienio jak chcesz możesz się do naszej grupy przyłączyć :) A co do pisma, mam je bardzo czytelne. W liceum większośc osób pożyczała ode mnie zeszyty i je kserowała (żeby nie przepisywyć ;)). Tylko nie wiem kto na I roku nadąży z pisaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 15:03 czemu mamy nie zdążyć? Myślę że to nie będzie aż takie trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.07.05, 15:22 Nio zobaczymy... Ale słyszałam że sporo osób na I roku kupuje sobie dyktafony a później przepisuje na kartki wykłady... Zależy od wykładowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 17:11 Wyniki będą dopiero w poniedziałek? Nie ma szansy że sie pojawia wczwesniej? Jakby ktoś widział wywieszone listy na uniwerku to dajcie znać!!! Tak długo czekałam na wyniki ale te ostatnie chwile są najgorsze!!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wyniki... IP: *.retsat1.com.pl 16.07.05, 18:35 W poniedziałek- skąd masz takie info? I na co dokładnie. Pierwsze słyszę taki termin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 18:46 Słyszałam że ktos dowiadywał sie na uczelni i podobno wyniki maja byc w poniedziałek, chodzi oczywiscie o te kierunki na ktorych był konkurs swiadectw dla starycz i nowych maturzystów. Ci od egzaminów musza jeszcze poczekac. A Ty masz jakies inne informacje o terminie ogloszenia wyników? Mam nadzieje ze beda jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Wyniki... IP: *.retsat1.com.pl 16.07.05, 20:19 A czy będą one umieszczone na stronie, czy trzeba pojechać na uczelnię i się dowiedzieć- nie wiecie może? Mam nadzieję, że to prawda z tym poniedziałkiem bo ja już mam dosyć czekania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 16.07.05, 21:59 Wyniki beda w necie, ale pewnie nie tak szybko jak jak na tablicach informacyjnych na wydziałach. Jesli informacja jest prawdziwa,że wyniki wywiesza o 12 w poniedziałek, to listy przyjetych w necie moga byc dopiero wieczorem albo i we wtorek... Ja juz nie mam siły czekać dłużej!!!! :/ Co prawda to bedzie mój 2. fakultet, wiec nawet jesli sie nie dostane to sie swiat nie zawali, ale denerwuje sie dużo bardziej niż dwa lata temu przy pierwszym kierunku! Zycze wszystkim powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatyk Re: Wyniki... IP: *.vlan.euronet.net.pl 18.07.05, 12:17 mam pytanie czy wieczorowe studia na UŁ na kierunku prawo lub stosunki międzynarodowe odbywają się razem z dziennymi czy później popołudniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 17:28 Zajecia dla studiów wieczorowych nie odbywają się z dziennymi. Zaczynaja się o 15 i mogą trwać do 20.05. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: jaki próg na gosp.przestrzenną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:45 ktos moze wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 14:45 Ja zlozylam na geografie,czy ktos jescze????,qrcze tak chcialabym sie dostac ajjjj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 17.07.05, 20:41 Ja złożyłam na geografie. Mam 150p, wiec powinnam sie dostac, ale dużo bardziej zalezy mi na TiR i europeistyce, bo już studiuje stosunki miedzynarodowe na 3 roku. Geografie mam jako zabezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Czekamy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:00 hej, to znowu ja!!! już sie tak cholernie niecierpliwie. nie wiecie kiedy mają być te wyniki??? pisałam do nich mail'a ale nie raczyli mi odpisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Czekamy....... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 11:07 Może przyjdzie nam czekać do końca tyg. NA wydziale Prawa i Administracji rekrutacja skończyła się 10 lipca a listy były dopiero 15 lipca.... Takze nic nie wiadomo, trzeba cierpliwe czekać (choć nie wiem czy jest ktoś kto cierpliwe teraz czeka ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Czekamy....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:14 oj karolcia już mnie nerwy zżerają. powiedz co to za wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Czekamy....... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 11:43 Wiem. Najpierw dłuuuugie czekanie na wyniki matur. A teraz czekanie na wyniki rekrutacji na studia (zabezpiecznie życia na najbliższe 5 lat). Też się zaczynam już denerwować. Wcześniej nie dostałam się na UW (na Wydział Nauk Ekonomicznych). Dali zbyt trudny (jak dla mnie) test predyspozycji. Na jedno miejsce było ok 15 osób ;) Tutaj na UŁ jest o wiele mniej osób. Mam nadzieję że się wszysyc dostaniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 17:12 Dzwoniłam dzis do działu rekrutacji. Koszmarnie to długo trwało bo ciagle zajete, albo nikt nie odbiera. Kiedy wreszcie sie dodzwoniłam uzyskałam informacje, że wszystkie wyniki beda w necie 20. Sa juz wyniki na niekture kierunki. juz wiem np. że dostałam się na geografie! :))))) Jeszcze tylko czekam na TiR i europeistyke... oby czekanie trwało jak najkrócej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Wyniki... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 18.07.05, 19:28 Dzieki serdeczne za info :) i gratulacje :) oby poszczęściło Ci się na wszystkich kierunkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 19:41 Dzieki! :))) I nawzajem! Z reszta powodzenia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 19:53 a zapytałaś sie przez telefon czy sie dostałaś czy gdzieś w necie znalazłaś taką informacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: Wyniki... IP: *.tomaszow.mm.pl 18.07.05, 20:29 Spytałam przez telefon kiedy beda wyniki na ek-soc i nauk geo. pani powiedziała, że na wydział ekonomiczny i na TiR jeszcze nie ma ale ma na geografie, spytała mnie o nazwisko i powiedziała że jestem przyjeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 19 Re: Wyniki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:41 moje gratulacje szcześciaro!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: Wyniki... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 09:21 Już są dostępne wyniki na kolejne kierunki: Biologia, Ochrona środowiska i Geografia :) Wyniki na stronce: www.uni.lodz.pl/portal/ogolne.php?akcja=pokaz&show=listy Zapewne na tej stronce będą po kolei publikowane wszystkie wyniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 19.07.05, 17:49 halo,halo!bo watek nam ginie!widze,ze nie wszyscy moga sie tak jak ja cieszyc,ze sa przyjeciu na UŁ.pozdrawiam wszystkich przyjętych na prawo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acelebrity Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.daminet.pl 19.07.05, 17:50 male sprostowanie-nie moga sie jeszcze cieszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 18:24 Nio właśnie :) Reszta wyników ma być jutro... Już nie mogę się doczekać (to czekanie mnie dobija już)... Odpowiedz Link Zgłoś
maturzystka-86 Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 19.07.05, 20:56 Wlaśnie wróciłam z UŁ - składałam papiery na administrację(ale była kolejka!!) Jestem już pełnoprawna sudentką :D :D Mam nadzieje ze większość z was powie to samo jutro:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 19.07.05, 21:12 no ja tez bym chcial :D ale nie wiem czy to wypali :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 19.07.05, 22:58 Ile jeszcze mamy czekać?? Im się wogóle nie spieszy :( Słyszałam że wyniki mogą być nawet po 20 lipca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gioconda Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:09 bądźmy dobrej myśli. na pewno jutro będą wyniki jeśli nie wszystkich, to większości kierunków z konkursem świadectw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 08:46 dzwonilem do dziekanatu Ek-Socu wyniki maja byc jutro rano na wydziale :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bw.com Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 08:55 Co?????!!!!!! JUTRO? Myślałam, że już dzisiaj będą... Jak zwykle dowiem się ostatnia... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 20.07.05, 16:02 Ja się właśnie dowiedziałam, że jestem na stosunkach na ek-socu:P :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agataku Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ 20.07.05, 12:39 uwaga! są listy przyjętych na turystykę i rekreację, etnologię i pedagogikę rewalidacyjną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: 195.69.80.* 20.07.05, 12:48 I wszystko hiper, super tylko interesujący mnie kierunek pewnie będzie ostatni :) Ech, jak ja nie lubię czekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.dolsat.pl 20.07.05, 15:48 nie wiecie jaki był próg na europeistykę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:13 No i jak Maćku ??? Dostałaeś się ? Byłeś na wydziale ? Ja się podobno dosatłam, na wydział nie chce mi się jechać, a w necie jeszcze nie ma wyników, ale podobno gdzieś tam jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 16:59 Mówisz że wyniki na informatykę i ekonometrię już są na wydziale? JA czkema na wyniki w necie... Specjalnie nie chce mi się jechać do Łodzi ;) Czy jest tu ktoś kto będzie składać podanie o miejsce w akademiku? Jeśli tak to do którego składacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 17:12 Jeszcze jedno - ile miałaś punkcików? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 18:15 oczywiscie ze sie nie dostalem :P bylem drugi pod kreska i zabraklo mi 10 pkt :(( na shczescie wzieli mnie na informe w zarzadzaniu :D Próg na europeistyke wynosil 503 pkt na ekonometrie 382 na stosunkii nie pamietam.Wogole shans nie mam na odwolanie bo pshyjeli 256 osob na 150 miejsc limitu, w pazdzierniku wydzial zarzadzania jest mooj :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 20.07.05, 18:28 Maćku dzięki za info :) kamień spadł mi z serca! Po tym co napisałeś dochodze do wniosku że się DOSTAŁAM :D Pozdrowionka i gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.astral.lodz.pl 20.07.05, 19:16 wshyscy mi dziekuja zamiast mi wodke postawic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *paula* Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:59 Nie dostalam sie na europeistyke :<<<< Na szczescie jestem na geografii i turystyce i rekreacji. Od paxdziernika TIR :>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:43 stara matura 2 x 5 = 420 punktów :) Maćku wódka wódką ale chyba Ci nakopię :( To co ja tam teraz będę sama robiła na tym wydziale ??? Ale chociaż zarządzanie jest po drugiej stronie ulicy (względem matmy) to kiedyś wyciągnę Cię nie na wódkę ale moze na browarka, zresztą możę wszyscy kiedyś sie obaczymy ? jak już sie ta cała rekrytacja skończy :) Kto jeszcze na informatykę i ekonometrię ? bo nie wiem kogo mam tu się trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.07.05, 09:34 Gosiu, przecież ja będę (też się dostałam - 440 pkt) ;) Więc możemy się trzymać razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolciaaa Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.cable.wsm.wielun.pl 21.07.05, 10:23 Jak będziesz chciała ze mną pogadać to zostawiam do mnie namiary - gg 1658617 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.retsat1.com.pl 21.07.05, 12:59 Ja już nie mogę się doczekać wyników. Ale podobno na politologię dopiro w poniedziałek będą najwcześniej- tak mi powiedzieli w rektoracie. Masakra...a teraz czekam na socjologię żeby podali wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.acn.waw.pl 21.07.05, 13:12 czy ktos wybiera sie na zaoczna biologie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anneczka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.toya.net.pl 01.08.05, 12:59 hmm.. nie znam nikogo wybierającego sie na zaoczna biologie. Jutro rozpoczynaja sie rozmowy kwalifikacyjne na kulturoznastwo, ktos się wybiera? i jak tam nastroje przed rozmową ? ciekawe o co będą pytali... I czy są tu jacys historycy sztuki ??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ UŁ IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 21.08.05, 11:24 idę na finanse i bankowość, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Czy ktoś idzie na UŁ na finanse i bankowość??? IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 21.08.05, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś