GoĹÄ: kasia IP: *.chello.pl 10.08.05, 20:38 czy macie jakieś doświadczenia???? czekam na odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ola Re: wyższa szkoła zarządzania personelem-studia p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:01 hej:)j sie dopieor zapisalam do tej szkoly?uczylas sie juz w niej?jak jest?jaki jest poziom i wykladowcy?prosze napisz mi,bo jak narazie jeste4s jedyna osoba ktora sie w niej uczy i jest na tym forum.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: wyższa szkoła zarządzania personelem-studia p IP: *.chello.pl 11.08.05, 17:23 zapisalam sie dzis...ale n ie studiowalam tam wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola do kasi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:23 zapisalas sie na dzienne czy zaoczne?ja na dzienne sie zapisalam na marketing polityczny,ale i tak jesli dostalas spis przedmitow to wiesz ze do 5 sem.wszyscy maja to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: do kasi:) IP: *.chello.pl 11.08.05, 23:26 ja sie za[isalam na podyplomowe.... Odpowiedz Link Zgłoś