Dodaj do ulubionych

akademia morska w gdynii, potrzebuje informacji!!!

IP: *.ds.univ.gda.pl 20.02.06, 15:43
chodzi mi o stypendia (socjalne). ile one wynoszą?? jakie to kwoty. i czy
mozna np dostac calkowity zwrot kosztow za akademik/stancje?? czytalam
regulamin na stronie www uczelni, ale nie znalazlam nic o przydzielanych
kwotach. a to bardzo istotna dla mnie informacja. odpiszcie prosze jak wiecie
cokolwiek. pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Sagi Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.chello.pl 20.02.06, 17:29
      Nie wiem jak na innych wydziałach, ale na moim (nawigacja) stypendium dostaje
      się o średniej 4.1 i wynosi ono, teraz nie chce skłamac, chyba 180zł. I tak w
      górę aż do 5.0 chyba i dostaje sie za nie lekko ponad 800zł
      • Gość: green Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.ds.univ.gda.pl 20.02.06, 19:25
        ale Ty pewnie piszesz teraz o stypendium naukowym, a co z socjalnym.?.
        orientujesz sie moze i w tej materii??
        • Gość: Sagi Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.chello.pl 20.02.06, 20:29
          Wybacz, zapędziłem się i nie przeczytałem dokładnie pytania. Wiem, że kumpel
          dostał 400zł stypendium, ale tylko to wiem. Wal pytania to postaram sie zapytać.
          • Gość: green Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.ds.univ.gda.pl 20.02.06, 20:41
            hmm, 400zl, to sporo. a trudno jest dostac takie stypendium? moj kolega ma
            bardzo trudna sytuacje materialna, i chcialabym mu jakos pomoc.. aby mogl sie
            dalej uczyc.. jakiekolwiek informacje o tym stypendium beda dla mnie istotne..
            pewnie nie bedziesz wiedzial, ale spytam: duzo osob na AM dostaje socjalne? i
            czy sa to zroznicowane kwoty, czy moze kazdy dostaje 400zl. przepraszam, ze tak
            duzo pytam :) ale nie mam zadnego znajomego z AM,
            a i mam jeszcze takie pytanie calkiem z innej beczki :) ile osob jest np na
            pierwszym roku na wydziale przedsiebiorczosci? bo tej informacji na stronie www
            tez nie znalazlam :)
            pozdr. ciepło,
            • Gość: Sagi Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.chello.pl 20.02.06, 20:52
              Daj numer gg to się odezwę i mozesz wypytac o wszystko. Niestety jeśli chodzi
              ci o wydział przedsiębiorczości to niewiele bede mial do opowiadania bo
              nawigacja i przedsiębiorczosc to dwa rózne światy :D Kolega nie jest w trudnej
              sytuacji materialnej, a czy wszyscy tyle dostają.... wydaje mi sie ze tak.
    • Gość: g Re: akademia morska w gdynii, potrzebuje informac IP: *.ds.univ.gda.pl 21.02.06, 17:46
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka