anyta 26.05.06, 16:54 Chciałabym studiowac fizykę. Które uczelni epolecacie? Myslałam o AGH albo Politechnice Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Re: Fizyka-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:28 dobrze myślałaś jak juz fizyke to na politechnice albo agh,z dostanmiem się raczej problemów nie będzie aczkolwiek to nie jest łatwy kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
anyta Re: Fizyka-gdzie? 27.05.06, 11:38 No domyslam sie, że nie bedzie łatwo;) ale jaka satysfakcja, jeśli uda mi sie szczęśliwie skończyć... oby;) Tylko mam wątpliwości czy wybrać fizykę czy filozofię, bo raczej dwóch kierunków na raz to mi się nie uda razem ciągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Fizyka-gdzie? 27.05.06, 13:45 Ja wyleciałem z Fizyki AGH po pierwszym semestrze, ale zamierzam spróbować swoich sił ponownie, więc może się w październiku na wydzile FiIS spotkamy. Fizyka tam jest raczej na wysokim poziomie. Dostaniesz się bez trudu, tylko potem mogą być czasem problemy, bo na starcie odpada zwykle n-dziesiąt procent. Teraz tobyło coś ok. 35%. Jeżeli interesuje Cię specjalność Fizyka Medyczna - wybierasz ją od razu przy składaniiu dokumentów. Wszystkie inne wybierasz później, a zapisujesz się na Fizykę Techniczną. Chcesz wiedzieć, jakie przedmioty tam były itp. to się skontaktuj. Odpowiedz Link Zgłoś
anyta Re: Fizyka-gdzie? 27.05.06, 14:36 Fizyka medyczna to raczej nie dla mnie. Laureno widze, że jestes bardzo zdeterminowany:) Spróbuje na AGH. A co sprawia największy kłopot na pierwszym roku? Matematyka? Odpowiedz Link Zgłoś