Gość: 087 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:16 można sprawdzić czy uł ma uprawnienia do prowadzenia studiów magisterskich na kierunku filologia angielska????jeśli tak to gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: afw4t Re: UŁ filologia angielska czy ma uprawnienia mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:32 chociaż na razie nie prowadzi studiów uzupełniających magisterskich, to raczej na pewno ma takie uprawnienia, a że dopiero drugi rok prowadzi się studia dwustopniowe to zapewne już za rok będzie możliwość zdobycia tytułu magistra na UŁ To przecież dobry uniwersytet. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensja_19 Re: UŁ filologia angielska czy ma uprawnienia mag 16.08.06, 18:02 w zeszlym roku zapisywano sie na 5letnie, teraz dopiero zmienili na licencjat! Wiem, bo tu studiuje..;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 087 Re: UŁ filologia angielska czy ma uprawnienia mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:36 a ciężko jest na filologii angielskiej w łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nikistka Re: UŁ filologia angielska czy ma uprawnienia mag 16.08.06, 20:43 Dzis do mnie zadzwonili z lodzkiej anglistyki wlasnie, bo bylam na rezerwowej, ale odmowilam. Wydaje mi sie, ze jest dosyc ciezko, przynajmniej tym, ktorzy nie sa jeszcze do konca "wprawieni" jesli chodzi o plynna komunikacje, bo wszystkie wyklady sa po angielsku itp. (tak straszyl pan na dniach otwartych;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 087 Re: UŁ filologia angielska czy ma uprawnienia mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:47 właśnie do mnie też zadzwonili z łodzkiej anglistyki i się zastanawiam.ale chyba zrezygnuje i w przyszłości zrobię certyfikat.a teraz ide na administracje do wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś