Gość: student IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:29 nie do tego chyba to forum służy! zaprowadzcie tu porządek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parka230 Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! 02.05.07, 13:52 Niby dlaczego???jesli ankieta wiąze się ze studiami, z pracą licencjacką czy mgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZW Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! IP: *.chello.pl 02.05.07, 17:46 Choćby dlatego, że wartość poznawczo-naukowa takich ankiet jest zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:44 A ja lubię wypełniać ankiety.:p Nigdy nie wiadomo kiedy Ty będziesz potrzebował pomocy w wypełnianiu takich ankiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankietka23456 Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! IP: *.toya.net.pl 02.05.07, 15:03 własnie, popieram. Jesli ktoś jest studentem zapewne będzie potrzebował do swojej pracy zaliczeniowej, magisterskiej takiej ankietki. Ja tez nie widze nic złego w tym, dlateo zalozylam post z prosbą o wypełnienie ankiety na temat handlu ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda mi was Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 23:50 ankiety to strata czasu i papieru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: do moderatora-kasujcie posty z ankietami! IP: *.cnb.com.pl 05.05.07, 10:12 Taka ankieta nie ma żadnej wartości, więc niespecjalnie pomoże przy pracy zaliczeniowej. Odpowiedz Link Zgłoś