sasadi 02.11.07, 22:39 Witam Szukm kogos kto "pomoże" mi napisać pracę licencjacką z pedagogiki najlepiej z śląsk, spis treści mam zakceptowany przez promotora , na początek potrzebne sa dwa pierwsze rozdziały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msz_msz Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 03.11.07, 13:09 a sama nie możesz ruszyc łbem???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oka Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.08, 09:58 nie obchodzi mnie to, że ktoś się przeciska przez studia poświęcając temu minimum uwagi i pracy. A ja mam świadomość wielu dni i nocy spędzonych nad książkami, stresów i wytężonej pracy - nie jestem zazdrosna o to, bo każdy robi to, co lubi, a ja akurat lubię się uczyć. Jedyne co mnie wkurza,to świadomość, że dzięki kasie, mamy potem "specjalistów" że pożal się Boże...ale za to o mocno rozbudowanym ego (podejrzewam, że dla ukrycia kompleksów. Uważam, ze każdy powinien sam napisać swoja pracę, zdobyć się na ten wysiłek, bo przecież musiał go kalkulować zaczynajac studia. Ale z drugiej strony, cieszę się, że tyle matołów jest na świecie, bo mogę przynajmniej dorobić sobie do pensji:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 13:24 Kolejny leniwy student, który wyłudza na studia pieniądze od podatników lub rodziców. Nie każdy musi studiować! Odpowiedz Link Zgłoś
sasadi Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 03.11.07, 14:42 boli Cie to?? Ja płace za moje studia i nie mam czasu żeby napisać pracę choc bardzo bym chciała pracuje codzień do godziny 19 a niestety o tej porze biblioteka pedagogiczna jest zamknięta w weekendy chodzę do szkoły a urlopu w pracy nie dostanę bo wylece na zbity pysk i nie dość że nie będzie mnie stac na studiowanie to jeszcze nie będę miała co jeść , nie stać mnie na dzienne studia bo cóż może edukację będę miała za free ale stypendium socjalne raczej nie wystrczy mi na utrzymanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.cnb.com.pl 03.11.07, 14:56 Nie dramatyzuj, wiele osób studiuje dziennie i pracuje na swoje utrzymanie. A kupienie pracy licencjackiej to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.146.232.1.ip.airbites.pl 11.03.08, 20:02 A ty niby taka uczciwa jestes,nie badz smieszna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 15:23 Wiele osób tak ma i pracy nie kupują. Po co szłaś na studia, na które nie masz czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:10 Tak, mnie to boli. Bo będziesz miała taki sam licencjat jak te osoby, które napisały tę pracę samodzielnie, często też jednocześnie studiując i pracując. Mam nadzieję, że złapią Cię za oszustwo. A takie oszustwo grozi wyrzuceniem z uczelni czy też odebraniem dyplomu, i nie ulega przedawnieniu - więc możesz przez następne 20 lat w każdej chwili dowiedzieć się, że jednak nie masz skończonych studiów. Powodzenia! A masz też inną opcję - wyrwać się na jeden dzień z pracy czy opuścić jeden dzień zajęć, poprosić znajomego o wypożyczenie / skserowanie potrzebnych książek itd. Z dumą pokazać dyplom, a nie wstydzić się za każdym razem przy wpisywaniu w rubrykę formularza "wykształcenie wyższe"... No, ale może akurat Ty nie uważasz tego za powód do wstydu?). Skoro wolisz popełnić przestępstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dugo Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 16:49 Macie problem, niech płaci jak chce. Nikt nie pytał o porady tylko o osobe która napisze tę prace. Mi to sie też nie podoba, ale to nie ja tak robie, a autor/ka wątku ma prawo sama zdecydować czy to jej odpowiada. Ps. Tak samo ściąganie na kołach/egzaminach jest przestępstwem a pewnie niewielki odsetek przez całe studia nie zerknął gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:17 Są takie kraje, gdzie ściąganie jest naganne (i jest to rzeczą oczywistą). Mam nadzieję, że kiedyś Polska też znajdzie się na tym etapie. Nie muszę chyba dodawać, że nie ściągam i nie "zerkam"... Z tym, że różnica między ściąganiem a zleceniem komuś napisania pracy jest duża - jeśli chodzi o długotrwałe konsekwencje. Jeżeli ściągałeś i nie zostałeś złapany - to masz święty spokój, zdane koło/egzamin i tyle. Jeśli ktoś Ci napisze pracę - to konsekwencje tego mogą doścignąć Cię dopiero po jakimś czasie. Wolałabym, choćby dla tego świętego spokoju, napisać pracę byle jak, ale samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dugo Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:43 Ty byś Tawanna tak wolała. Ja też bym tak wolał, ale autorka wątku myśli inaczej i na pewno wie jakie mogą być konsekwencje (choć patrząc na to że tysiące osob korzysta z takiej "pomocy" a ja nie słyszalem zeby kogoś wyrzucono z uczelni za złapanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 23:35 > a ja nie słyszalem zeby kogoś wyrzucono z uczelni za > złapanie To że TY nie słyszałeś jeszcze nie oznacza, że takich przypadków nie było... A akceptacja społeczna tego rodzaju oszustw wiąże się nieodłącznie z godzeniem się na niekompetentnego architekta, któremu kolega z roku rysował projekty, niekompetentnego lekarza, który ściągał na kolokwiach, niekompetentnego nauczyciela, prawnika, informatyka i niekompetentnych przedstawicieli innych zawodów, którzy ukończyli studia wyłącznie dzięki takiemu "życiowemu sprytowi". No, ale "spryt życiowy" to jak na razie w Polsce cnota - po co się wysilać, skoro można "skombinować"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dugo Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 00:04 Bardzo dobrze że TY (z tego co wnioskuje) postępujesz całkowicie moralnie i nie popełniasz przestępstw, ale ja (i wszyscy z roku których znam) gdybym nie wspomagał sie kombinatorstwem (typu lewe zaśw. lekarskie) nie cieszyłbym sie ze jestem na 5. roku i koncze tą zasraną farmacje. Gratuluje że Tobie udaje sie dojść do wszystkiego uczciwie. Ja albo bym sobie nie dał rady bez kombinowania albo zwyczajnie mi sie nie chce czegoś robić. "Żyj i daj żyć innym" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z. Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 00:41 no tak ale zauwaz Dugo ,ze lewe zwolnienie lekarskie czy sciaganie na egzaminie są przypadkami lzejszego kalibru niz zlecenie napisania komus pracy magisterskiej ,ja przynajmniej tak to postrzegam.Zgadzam sie,że zdarzaja sie czasami na studiach takie sytuacje ,ze jesli nie scagniesz to nie zdasz ( dzieki temu uniknelam kiedys warunku na 3 r.) ale staram sie siegac po takie srodki tylko w momencie gdy wiem ,ze juz nie mam wyjscia i wciaz uwazam ,ze szukanie na forum "pomocy" w sprawie napisania pracy jest czyms nagannym.Chociaz osobiscie uwazam ,ze prace magisterskie sa reliktem prl-u i jak patrze na swoje rozdzialy zrodzone w bólu ( hhee) to robi mi sie niedobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 00:57 Tak jak napisała z., jest różnica miedzy lewym zwolnieniem lekarskim a kupowaniem pracy. Nie będę tu mówić, że nigdy na studiach nie zrobiłam czegoś hmm... wątpliwego (choć kiedy już zdarzało mi się wziąć zwolnienie to, na pocieszenie ;), przypominałam sobie o wszystkich tych sytuacjach, kiedy poszłam na zajęcia/egzamin, chociaż powinnam była zostać w łóżku...) - ale zlecanie komuś napisania pracy pozostaje dla mnie naganne. Mimo że - znów podobnie jak z. - mam wątpliwości co do sensu prac licencjackich/magisterskich w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Śmieszne to wszystko co piszecie IP: *.chello.pl 30.03.09, 18:44 Tak czytam to wszystko co piszecie i jak sie wypowiadacie i tylko wielki smiech mnie ogarnia i nic wiecej.... Każdy swoje mądrości pisze - jakie społeczeństwo się nagle uczciwe zrobiło no..no.... Tylko po co oceniać innych?!!! Popatrzcie lepiej na siebie i nie wypowiadajcie się czasem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agat Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:18 po pierwsze to smieszna jestes ze nigdy nie sciagałas...AKURAT.. po drugie jak sama napisalas o roznicy miedzy sciaganiem a zleceniem napisania pracy...ze chodzi ci tylko o konsekwencje...zadna roznica...bo to osoba decydujcaca sie o poproszenie? zaplacenie za napisanie pracy podejejmuje to ryzyko..a nie ty...wiec nie powinno cie to obchodzic załosna istoto! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Em Każdy coś tam ma innego na głowie... IP: 212.87.0.* 19.02.08, 18:46 gdy nie ma w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 19.12.08, 08:38 sasadi napisała: > boli Cie to?? > Ja płace za moje studia i nie mam czasu żeby napisać pracę choc > bardzo bym chciała pracuje codzień do godziny 19 a niestety o tej > porze biblioteka pedagogiczna jest zamknięta w weekendy chodzę do > szkoły a urlopu w pracy nie dostanę bo wylece na zbity pysk i nie > dość że nie będzie mnie stac na studiowanie to jeszcze nie będę > miała co jeść , nie stać mnie na dzienne studia bo cóż może edukację > będę miała za free ale stypendium socjalne raczej nie wystrczy mi na > utrzymanie się. Urzekła mnie twoja historia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal_powolny12 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.iwacom.net.pl 04.11.07, 02:20 Wszelkimi wyjaśnieniami w tej sprawie służy ci: Prokuratura Okręgowa w Krakowie adres:30-695 KRAKÓW, UL. MOSIĘŻNICZA 2 TELEFON CENTRALA: (0-12) 411-59-66 SEKRETARIAT GŁÓWNY: TEL. (0-12) 411-55-15, 411-59-66 WEW. 60-97 TEL./FAX (0-12) 411-87-99 Polecam. Bezpłatne korepetycje z prawa bardzo się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madzia Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: 91.195.42.* 04.11.07, 11:52 nie nie nie! jeszcze raz mówimy nie........ koleś to ma być Twoja praca, a nie czyjąś... życze Ci żeby Cię złapali:] przepraszam, za moje chamstwo, ale wpienia mnie jak widze jak ktoś sie opie...... i wychodiz na tym lepiej od kogoś kto śpi po 4 h żeby powiązac wszystko.............. !!!!!!!!!!!!! Facet popatrz sobie na to co robisz... studiujesz pedagogike... świetny keirunek.... praca z tego przedmiotu nie będzie udręką.... ale przyjemnością.... czemu chcesz sie tego pozbyć? Znajdziesz czas.... dla chcącego nic trudnego... mimo że będzie cholernie trudno...ale z jaka dumą... możesz potem powiedzieć.... że to Twój dyplom!!!! a nie tak jak ktoś juz wczesniej wspominał.... trzęsąc sie za każdym razme wpisywania w rubryke wykształcenie wyższe.... Masz wogóle jakiąś dume?? !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dugo Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:27 Dyplom i tak bedzie jego bo on/a zdal egzaminy z 3 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:53 Nie, ten dyplom nigdy nie będzie w 100% jego/jej... A egzaminy to pewnie zdawał/a na ściągach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: opinia Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.07, 13:14 1. Nie ma większej szansy, że ktokolwiek pociągnie studenta do odpowiedzialności za to, że korzystał z pomocy przy pisaniu licencjatu. Bo właściwie co można takiemu studentowi zarzucić? Jeśli przepisał cudzą pracę - to można mówić o plagiacie - ale wykupienie o u kogoś pomocy przy pisaniu - nie ma tu złamania prawa. 2. Promotor może się zorientować, że coś jest nie tak ze studentem - ale wtedy może po prostu zablokować pisanie pracy - nie akceptując wersji, mówiąc, że nie wierzy w samodzielne napisanie przez studenta. Ale co do tego ma prokuratura??? 3. Pisanie pracy licencjackiej na pedagogice jest bez sensu - po co ona komu potrzebna? Co ona sprawdza? Praktyczne przygotowanie do zawodu? Nie dziwie się, że studenci starają się ją napisać jak najmniejszym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tawananna* Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:58 > Bo właściwie co można takiemu studentowi zarzucić? Z tego, co kojarzę, to praca opatrzona jest klauzulą, że została napisana przez studenta. Ale mogę się mylić, i nie jestem pewna, jak sformułowana jest ta notka. > Jeśli przepisał cudzą pracę - to można mówić o plagiacie - ale > wykupienie o u > kogoś pomocy przy pisaniu - nie ma tu złamania prawa. Tylko jaką masz gwarancję, że osoba, która napisała Ci pracę nie popełniła plagiatu? Taką gwarancję masz wyłącznie, jeśli napiszesz pracę sam. A nie zdziwiłabym się, gdyby ktoś piszący prace dla pieniędzy wykorzystywał pewne fragmenty w kolejnych pisanych przez siebie pracach > 3. Pisanie pracy licencjackiej na pedagogice jest bez sensu - po co > ona komu > potrzebna? Co ona sprawdza? Kucie faktów na egzaminy też jest bez sensu. Po co one komu potrzebne? Co to sprawdza? Można kwestionować sens pewnych zasad, ale nie znaczy to jeszcze, że należy akceptować ich łamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: opinia2 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.07, 14:57 > Z tego, co kojarzę, to praca opatrzona jest klauzulą, że została napisana przez studenta. No, ale jak udowodnisz, że nie została napisana przez studenta? Zresztą praca licencjacka nie jest samodzielna z definicji - pisana jest pod kierunkiem promotora zatem wersja oświadczenia jest niedopracowana. > Tylko jaką masz gwarancję, że osoba, która napisała Ci pracę nie popełniła plagiatu? No ale tu wchodzi w grę już zupełnie inne sprawa. Plagiat jest łamaniem kodeksu o prawie autorskim. > Kucie faktów na egzaminy też jest bez sensu. Po co one komu potrzebne? Co to sprawdza? Kucie faktów na niektórych kierunkach jest konieczne (medycyna, prawo itd.) Na pedagogice też jest ważna znajomość szeregu pojęć, choć zdecydowanie lepiej je zrozumieć niż wykuć na pamięć. Pisanie pracy licencjackiej jako warunku dopuszczenia do zawodu nie ma sensu ponieważ zawód pedagoga nie polega na pisaniu prac. > Można kwestionować sens pewnych zasad, ale nie znaczy to jeszcze, że należy > akceptować ich łamanie. Ustalanie zasad, których przestrzegania nie da się egzekwować prowadzi do lekceważenia prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.cnb.com.pl 04.11.07, 15:46 Kupując pracę licencjacką, poświadczasz nieprawdę, a to jest przestępstwo. Na drugiej stronie pracy podpisujesz bowiem oświadczenie, że pracę napisałeś/aś samodzielnie (argument, że pod kierunkiem promotora, jest zabawny, przeciez promotor nie pisze pracy, tylko daje wskazówki). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: student 3 roku jak chcecie to robcie za niewolnikow to robcie IP: *.155.148.84.dyn.user.ono.com 05.11.07, 23:26 do wszystkich tych co uwazaja ze postepowanie sasadi jest karygodne: to jest jej wybor ze wszystkimi konsekwencjami. moze nikt wam o tym nie mowil ale w zyciu nie zawsze wszystko da sie wszystko zrobic legalnie. a jesli ktos chce robic za niewolnika i spac po 4 godziny na dobe to jego wybor i jego duma z dyplomu, ktory guzik znaczy, o niczym nie swiadczy a jego pomoc przy znalezieniu pracy jest znikoma. wogole co to jest praca licncjacka?zbior banialuk na temat tak abstrakcyjny ze nawet najstarszym gumisiom sie o tym nie snilo? niemylcie studiowania z przyszla kariera i kupowania pracy z kompetencjami przyszlego nauczyciela. a na koniec zdanie metodyka: czy ktos jest dobrym nauczycielem i czy jest dobrze przygotowany do zawodu niema nic wspolnego z ocenami z egzaminow. zawodu uczysz sie przez pierwszych kilka lat pracy w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielonepieklo Marna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 00:12 Niestety na wielu forach pojawiają sie czesto takie posty. Bije od nich prowokanctwem na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: jak chcecie to robcie za niewolnikow to robci IP: *.chello.pl 06.11.07, 00:38 Ja bym jednak powiedziała, że kupowanie pracy ma wiele wspólnego z kompetencjami nauczyciela - np. obniża do zera jego prawo do pilnowania, czy uczniowie ściągają na klasówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSC Re: jak chcecie to robcie za niewolnikow to robci IP: *.bos.east.verizon.net 06.11.07, 03:19 wlasnie co sie dziwic, ze jest przyzwolenie na sciaganie w szkole, skoro nie jeden pedagog ma dosc powazne przewinienia na sumieniu z czasow studenckich. Jeszcze jedna uwaga, to nie jest tak, ze mozna byc miernym studentem, a potem okazac sie swietnym nauczycielem. Aby czegos nauczyc, trzeba najpierw to zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal_powolny12 Re: jak chcecie to robcie za niewolnikow to robci IP: *.crowley.pl 06.11.07, 19:41 Tak uważam że kupowanie pracy/ściąganie na egzaminie jest naganne. Jest oszustwem i wyłudzeniem poświadeczenia nieprawdy. Jest wyłudzeniem tyułu zawodowego/naukowego. I tyle. Coraz częściej (i bardz dobrze)dobry dyplom i aktywność w czasie studiów są siłą napędową kariery zawodowej. A uczciwa praca na studiach procentuje w przyszłości. Człowiek wie jak szybko wywiązać się z masy obowiązków tudzież umie pracować pod presją czasu. Złodziejom mówimy stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akpil Ja nie szukam pomocy w napisaniuAlePomysluNaTemat IP: *.klc.vectranet.pl 07.11.07, 09:54 Witam ja szukam pomyslu na temat pracy,napisac na pewno napisze sam,gdyz nie uwazam kupowanie prac za rozsadny pomysl. Musze podac jak njaszybciej temat pracy a doslownie nic ciekawego nie przychodzi mi do glowy.Sporo przejrzalem artykulow i nic;/ Musze napisac prace na temat UE tzn,instytucji,organizacji ,wspolpracy itp.niby tak duzo mozna wybrac ale..;/ Jesli ktos ma ciekawe pomysly to prosze o pomoc.Moze Ktos podsunie mi jakis pomysl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zonk Re: Ja nie szukam pomocy w napisaniuAlePomysluNaT IP: *.eth.net.pl 07.11.07, 11:10 nie wiem czemu, ale jak zobaczyłem nagłówek, żeby napisac pracę licencjacką, to od razu się domyśliłem, że pedagogika :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Akpil Re: Ja nie szukam pomocy w napisaniuAlePomysluNaT IP: *.klc.vectranet.pl 07.11.07, 22:19 Pudło nie pedagogika:)Pozatym nie napisac a podsunac fajny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pan ciekawski A ile kosztuje taka "pomoc"? IP: *.euro-net.pl 18.02.08, 19:25 Kilkanaście lat temu żadna osoba z mojego seminarium nie szukała "pomocnika". Przecież promotor poznaje studenta, przynajmniej na studiach dziennych,chyba potrafi sprawdzić, czy ktoś samodzielnie napisał taką pracę.Jedna laska była w stanie zapłacić (sama niegłupia, ale mocno zapracowana), ale jak się zorientowała, ile to kosztuje, to doszła do wniosku, że woli kasę przeznaczyć na wczasy z last minute. NO i nie spytałem, czy to cena wczasów pod gruszą, czy tydzie w Egipcie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bbb Re: A ile kosztuje taka "pomoc"? IP: 82.139.152.* 06.03.08, 14:21 Słyszałem, że za lic. z pewnej szkoły zawodowej tysiąc zł. W życiu bym nie dał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siostra leniuszka Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.edu.pl 30.03.08, 13:27 Ile kosztuje napisanie pracy licencjackiej (kierunek humanistyczny, dobra uczelnia), str. 50. Praca napisana z sensem. Braciszek powiedział rodzicom, że 1.500 zł i tyle od nich dostał.Ja piszę sama i na pewno nie popriszę ich o r ownowartość pracy, ale chcę wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bbb Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: 82.139.152.* 31.03.08, 13:27 Nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 18.04.08, 20:54 spis treści? A ja myślałam, że spis treści to się pisze PO napisaniu pracy, a nie PRZED... Odpowiedz Link Zgłoś
atanerka4445 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 20.05.08, 13:26 Znalazł sie ktos kto zaoferował pomoc? Jesli tak - daj mi znak bo pilnie potrzebuje pomocy- DZIEKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: studentka Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 19:47 Spis treści można napisać przed lub po napisaniu całej pracy,zależy od promotora i od danej uczelni.A ta dziewczyna chciała tylko żeby jej ktoś pomógł,może jej chodziło tylko o materiały pomocnicze a nie o pisanie pracy.Ja kończę pisać swoją pracę i wiem,że nie jest łatwo, tym bardziej że ona pracuje i może rzeczywiście nie ma czasu iść do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.euro-net.pl 02.06.08, 20:12 Gość portalu: studentka napisał(a): " ... tym bardziej że ona pracuje i może > rzeczywiście nie ma czasu iść do biblioteki." Głupszego tłumaczenia dawno nie słyszałam. To niech się bierze za studia. Ludzie pojęcia jednak nie mają, na czym powinno polegać studiowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 03.06.08, 17:06 Tak się złożyło że po materiały do moich prac (magisterskiej na prawie i a po prawie 10 latach później politologicznej) musiałem za WŁASNE pieniądze jeździć z Łodzi do stolicy. I pracowałem. Na wizyty w archiwum poświęciłem urlop, na kserokopie wydałem swoje czteromiesięczne dochody. Dało się? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eva Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.chello.pl 03.06.08, 21:07 A ja nie mam czasu zarabiac, wiec kradne w sklepach. Nie widze duzej róznicy - wszyscy kradną, nie? A damie, ktora kupila prace chce powiedzieć, ze znana mi uczelnia własnie wytoczyla dwa procesy o plagiat i kupienie pracy. Ludzie traca nie tylko tytuł, ale i prace - zostali z hukiem wylani, a moze i pójda siedziec. Przez najblizsze 20 lat pamietajcie, ze siedzicie na bombie zegarowej - w kazdej chwili możecie stracic wszystko. Czego plagiatorom i kupujacym prace zyczę z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka3006 [...] 19.08.08, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.chello.pl 19.08.08, 20:06 Wątpię czy będziesz mogła pomóc skoro nie potrafisz czytać i/lub myśleć. To wątek sprzed roku, więc teoretycznie dziewczyna powinna być już po egzaminie końcowym. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka3006 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 12.09.08, 10:34 jakbym nie myslala to bym nie byla magistrem to raz a dwa mozesz sie wziasc za jakies sensowne zajecie zamiast obrazac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 12.09.08, 12:14 Skandal, licencjat z przestępstwa. Dyplom też za pieniądze? Bo ktoś nie ma czasu? To ja sobie buty w sklepie ukradnę bo nie mam czasu do bankomatu. Moralne dno. Na wschód od Berlina Azja się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: 212.76.37.* 12.09.08, 15:10 wziąć nie wziąść Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krupier Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.netcity.pl 03.10.08, 13:13 Dobre:) Dziewczyna sie pyta czy jej ktos pomoze a w zamian dostaje serie przepełnionych frustracja mamusiowatych porad. Szukaj jak najbardziej pomocy jezeli nie potrafilas sie dostosowac to tego chorego polskeigo systemu szkolnictwa, znaczy ze jeszcze nie jest z Toba tak źle. To jest wylacznie twoja decyzja, jezeli ludzie ktorzy Cie nie znają zaczynaja cie oceniac, to oni mają problem a nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 03.10.08, 15:38 Rozumiem że ludzie źle oceniający nadawcę takich ogłoszeń: "Nie płacę podatków, kradnę i oszukuję. Poszukuję partnera do lewych interesów." lub "Płatnego mordercę poszukuję" też mają problem? W końcu ogłoszenie o naborze wspólników do przestępstw przeciwko dokumentom (wyłudzenia poświadczenia nieprawdy, uzyskanie nienależnego dokumentu) niczym się nie różni od ogłoszeń w sprawie wynajęcia mordercy czy wspólnictwa w nielegalnych operacjach. Złodzieje zawsze mają problemy z przestrzeganiem zasad. Mnie nie podoba się że nie mogę sobie brać cudzych rzeczy. Daj mi swój adres to cię odwiedzę. Dziewczyna ma problem ze sobą-zmaronowała tyle lat nauki i nadal nie wie że to co chce zrobić to przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki IP: *.gprs.plus.pl 19.12.08, 00:03 A w jaki sposób to przestępstwo mogłoby zostać wykryte za 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.nosiadek2 Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 07.08.23, 11:48 Już od dwóch dekad moja pasja i profesjonalizm przyczyniają się do osiągnięcia sukcesu akademickiego setek studentów. Specjalizuję się w pisaniu prac licencjackich i magisterskich, tworząc unikalne, dostosowane do potrzeb studenta dokumenty. Wiem, że plagiat to utrapienie wielu studentów, ale nie martw się! Moja ekspertyza obejmuje eliminację potencjalnych plagiatów, wprowadzeniu poprawek dzięki którym wobec JSA Twoja praca będzie czysta i oryginalna. Ponadto będzie napisana według najwyższych standardów akademickich. Nieustannie zmieniamy zasady gry – w przeciwieństwie do konkurencji, nie pobieram zaliczek. Moje honorarium rozliczane jest co 10 stron pracy, abyś mógł zachować pełną kontrolę nad procesem. Twoje bezpieczeństwo jest dla mnie priorytetem. Jako pierwszy na rynku, dostarczam Ci napisany tekst jeszcze przed transakcją, zapewniając Ci pełną pewność. Twój czas i wysiłek są cenne, a ja zawsze dążę do stworzenia idealnej przestrzeni dla Twoich naukowych ambicji. Skontaktuj się ze mną już dziś pod adresem Grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź zadzwoń 509 215 901. Razem możemy przekształcić Twoje pomysły w wyróżniające się prace dyplomowe. Gotowy na rewolucję w podejściu do pisania prac? Dajmy Twojej Pracy dyplomowej nowy wymiar! Odpowiedz Link Zgłoś
paula_alss Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy licencjacki 25.09.23, 13:45 Studentów z pedagogiki, jak i innych kierunków zapraszamy na www.edu.wschood.pl Znajdziecie tam cennik, pomocne wskazówki, jak również wykaz dziedzin, z których pomagamy w pisaniu prac magisterskich Odpowiedz Link Zgłoś
paula_alss Re: Szukam "pomocy" w napisaniu pracy lic 02.10.23, 15:20 PIsanie prac magisterskich Odpowiedz Link Zgłoś