alexa123 08.11.07, 23:25 prosze o opinie na temat tego kierunku, szczegolnie na UŁ (ale nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clarq Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 10.11.07, 11:32 studiuje na tym kierunku w szczecinie. no jest on ciezki. masa trudnych przedmiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: 80.51.30.* 10.11.07, 13:46 A ja studiuje ten kierunek w Katowicach i wcale nie uwzam,ze jest on 'ciezki'. Jednak trzeba miec duuza otwartosc umyslu i sile przebicia. Z tego co zdazylam sie juz zorietowac ucza nas jak manipulowac ludzimi co nie do konca mi sie podoba:D Ale ogolnie kierunek jest ok, ciekawy, a u nas jak narazie sa spore luzy. Ale pewnie zalezy od uczelni. Jezeli chcesz byc dobrym menadzerem, marketingowcem, kierownikiem itd. i posiadasz te cechy o ktorych mowilam to polecam, jezeli nie, odradzam zdecydowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.astral.lodz.pl 10.11.07, 15:59 Ja jestem na IiE i ZiM miedzynarodowym na UŁ :D.ZiM to sa wakacje a nie studia ;p.Tu sie nic nie robi.Matme maja tak okrojona ze zaczynaja od podstaw ktore Ja mialem w LO.Generalnie duzo luzu.Jak ktos jest kumaty to zaliczy wiekszosc przedmiotow bez czytania czegokolwiek :D Odpowiedz Link Zgłoś
alexa123 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 10.11.07, 18:51 mam mozliwosc studiowania na UŁ wlasnie, bardzo zaluje ze w tym miescie nie ma porzadnej akademii ekonomicznej takiej jak jest np w poznaniu czy wroclawiu... nie wiem co zrobic w takim razie. mialam nadzieje ze zim na UŁ jest dobrym kierunkiem. bardzo prosze, poradzcie mi cos. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stódęt Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.toya.net.pl 10.11.07, 19:58 W Łodzi jest EKSOC :] (wydział UŁ), moim zdaniem uznana firma, nie wiem czy nie lepsza od AE... Odpowiedz Link Zgłoś
clarq Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 11.11.07, 13:19 to zalezy od uczelni. u mnie jest ciezko na ZiM. Gość portalu: g napisał(a): > Ja jestem na IiE i ZiM miedzynarodowym na UŁ :D.ZiM to sa wakacje a nie studia > ;p.Tu sie nic nie robi.Matme maja tak okrojona ze zaczynaja od podstaw ktore Ja > mialem w LO.Generalnie duzo luzu.Jak ktos jest kumaty to zaliczy wiekszosc > przedmiotow bez czytania czegokolwiek :D Odpowiedz Link Zgłoś
alexa123 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 10.11.07, 20:41 no nie wiem, sporo kierunkow tego wydzialu jest bardzo krytykowanych przez studentow, a poza tym maja bardzo ubogi wybor kierunkow i specjalnosci w porownaniu z dobrymi ae Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.astral.lodz.pl 11.11.07, 13:43 # Ekonomia, # Europeistyka, # Finanse i rachunkowość, # Metody ilościowe w ekonomii i systemy informacyjne, # Polityka społeczna, # Stosunki międzynarodowe, # Zarządzanie, # Gospodarka przestrzenna, To sa kierunki na SGH.Nie wiem po co tego tyle skoro sensowne sa 2 :D MISI (EkSocowe IiE) i FiR. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa123 pytanie do g 11.11.07, 20:01 uwazasz w takim razie ze dalabym rade studiowac 2 kierunki naraz, tzn zim i jakis jeszcze? z tego co pisales studiujesz IiE i ZiM. jak ci idzie? dajesz rade? od razu spytam cie moze o ZIM w jez.ang. (bo to tez jest na UŁ), wiesz moze jak jest na tym kierunku? i jak to jest z programem socrates-erazmus na wydziale zarzadzania? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g Re: pytanie do g IP: *.uni.lodz.pl 12.11.07, 12:15 Jak mi idize to nie wiem bo dopiero zacząłem :D .Co do studiow w jez angielskim to sa one platne (1500 zeta tylko nie wiem czy za semestr czy za rok :D).Kumpel sie zalapal na te studia kiedy jeszcze byly za friko i mowi ze troche ciezej ze wzgledu na koniecznosc tlumaczenia materialu :P.Jesli chodzi o Socratesa to zapraszam na wz.uni.lodz.pl bo nie korzystam i nie zamierzam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paul_banks Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 12.11.07, 13:32 studiowalem zarzadzanie na dwoch uczelniach (studia 1 i 2 stopnia) i powiem to co powtarzaja wszyscy wykladowcy: jesli nie wybierzesz 'dobrej' specjalnosci to ten kierunek jest... hmm... zeby nie powiedziec 'do dupy' napisze 'sredni' ;) na pewno nie warto pakowac sie w specjalnosci typu np.: marketing, zarzadzanie, spec. zwiazane z dzialaniem przedsiebiorstw, ekonomia lub rozne 'egzotyczne'... powod? w przedsiebiorstwach zatrudnia sie coraz mniej marketingowcow czy ekonomistow, zastepowani sa oni kilkoma osobami z bardzo duzym doswiadczeniem i pelniacymi wszystkie fukcje 'sredniego' szczebla przdsiebiorstwa... reszta to 'pracownicy fizyczni'... znam to rowniez z autopsji... sam wybralem specjalnosc zwiazana z finansami - ktora polecam... ofert pracy jest wiele, sam szukalem pracy... 3 dni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
clarq Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 12.11.07, 23:22 paul_banks. fakt ja jestem na specjalnosci 'zarzadzanie przesiebiorstwem'. myslalem ze najwiecej zajec bedzie z samego zarzadzania i marketingu (teraz kierunek zmienil nazwe na samo 'zarzadzanie'.) a tu rachunkowosci wszelkiego typu, ekonomia tez wszelkiego typu. wiec najwiecej wrzucili ekonomicznych przedmiotow, a nie kreatywnych takich jak marketing.jedyne co moge pochwalic to angielski, jest bardzo 'ostro' prowadzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EWA Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 14:31 Fajny kierunek, ja się na niego wybieram po licencjacie do WSZiB. Studiuję tu już socjologię i jestem zadowolona z poziomu i kultury uczenia (to drugie niestety jest wciąż rzadkie na państwowych uczelniach gdzie mają cię za nic, dlatego m. in. wybrałam szkołę publiczną)dlatego myślę, że zostanę na tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bochnia Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:43 Jestem maturzystka. Chciałabym pójść do tej szkoły, gdyż słyszałam o niej wiele pozytywnych opinii. Jeśli jest ktoś, kto może mi jeszcze pomóc w wyborze tej szkoły, lub ja odradzić proszę o odpisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: amelka Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:02 to nieprawda, że w szkołach prywatnych mają cię z a nic. Płacisz więc cię traktują jak studenta. Właśnie na państwowych uczelniach jesteś traktowany nie zawsze jakbyś chciał Odpowiedz Link Zgłoś
sanjoseshark Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 16.11.07, 18:35 kto sie niczym nie interesuje, ale chce miec papier, kierunek w sam raz. ale kto i po co wymysla takie kierunki, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tynaaa3 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 23.08.17, 17:57 Ja polecam WSB www.wsb.pl/gdansk/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/marketing-i-nowe-media Bardzo ciekawy kierunek i zajęcia bardzo przydatne, super prowadzący. Ja studiuję w Gdańsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
baska746321 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 23.03.21, 09:21 Również polecam tę uczelnię. Jako dodatkowe źródło wiedzy polecam blog o digital marketingu marketinghacker.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1232112 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 26.04.21, 10:43 Serdecznie polecam studia w WSB-NLU w Oddziale w Nowym Sączu. Mają bogatą oferte studiów interaktywnych oraz przez internet. www.wsb-nlu.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ruruk Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie IP: *.dynamic-2-waw-k-1-1-0.vectranet.pl 11.08.21, 15:02 Marketing jest dobry jak wykonują go specjaliści - ja współpracuję z eaglecodeltd.com. Odpowiedz Link Zgłoś
amimi88 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 07.04.23, 16:48 skończyłam studia na tum kierunku i kilka kursów SMM. Szczerze powiedziawszy , kursy to najlepsze i najskuteczniejsze rozwiązanie bo informacja jest dopasowana pod konkretne pytania . Także bardzo fajne Źródło jak : safemarketing.pl/facebook-marketing-jasne-szybkie-proste-safemarketing-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: kierunek zarzadzanie i marketing - opinie 23.04.23, 19:03 mysle ze lepiej jest wybrać Ekonomią albo Finanse, czy Ekonomtrię Zarządzanie to w mojej opinii trochę niewypał, ogólny, niepraktyczny kierunek Ewentualnie inne studia i dorobić podyplomowo ZiM Odpowiedz Link Zgłoś