Dodaj do ulubionych

Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto?????

01.12.07, 15:51
witam,
mam wazne pytanie,czy ktos po 2 letnim studium turystycznym chodzil
na roczne licencjackie w INSTYTUCIE TURYSTYKI WSTH W KRAKOWIE??Jak
wygladaja te studia, zy jest ciezko???
bardzo prosze o szczere odpowiedzi.
z gory dzieki
bunia
Obserwuj wątek
    • bunia0969 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 02.12.07, 22:11
      bardzo prosze o odpowiedz...
    • Gość: bunia0969 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 11:40
      BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!
    • Gość: rencistka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 80.48.49.* 14.12.07, 10:55
      ja jestem po 2 letnim studium i obeccnie studiuje w krakowie na WSTH. nie jest ciezko, ale sporo materialow jest do nadrobienia. najgorsza jesty p.Orzechowska, ktora kaze przeczytac cala jej ksiazke i z tego robi egzamin. zdawalam 2 razy ale niektorzy juz podchodza po raz trzeci. A sama p.Orzechowska (historia kultury i sztuki) zapowiedziala ze u niej tak altwo sie nie zaliczy tego egzaminu. do tego zajmuje sie rowniez metodolgoia badan i kazdy temat potrafi niezle zjecahc. Reszta jest do przejscia. No i kupe kasy trzeba wydac na ta szkole.
      • bunia0969 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 18.12.07, 12:38
        dzieki za odp. a jest sie w stanie skonczyc ta szkole w ciagu roku-
        obronic licencjat itp??? dlaczego duzo kasy???-placi sie cos poza 4
        tys. za rok???oplaca sie kazdy egzamin itp????a z kim jest
        geografia???
        pozdrawiam
        • Gość: Ula Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 14:19
          witaj ja też chodzę do tej szkoły i faktycznie historię kultury i sztuki ciężko zdać ale w ciągu roku się powinno (mój kolega w tamtym roku zdał przed wakacjami podchodząc od października...)ale da się zrobić myslę ja będę 3 raz teraz zdawać i oby ostatni:)
          za każdą poprawkę płacisz od 20-50zł i jest obowiązkowa wycieczka do kraju biblijnego koszt około 1200-1500zł.
          dużo trzeba doczytywać (można kupować u nich książki ceny od 30-50zł)i pisać kilka prac i prezentację. A geografię my mamy z Panem Kukulakiem... także musisz sama zdecydować ale myslę że warto w rok dodatkowy mieć licencjat:) pozdrawiam i powodzenia. Ula
        • Gość: rencistka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 80.48.49.* 28.12.07, 11:22
          dokladnie tak jak kolezanka nizej napisala. mysle ze mozliwosc zrobienia tego w rok istnieje... kasa to sie placi niby te 4.000 zl (jakna raty to 400 zl wiecej) ale do tego masz jeszcze na poczatku 100 zl +500 zl z czego te 500 zl idzie na wycieczke na ktora muisz pozniej doplacic (koszt calej wycieczki od 1200 do 1600 zl plus wiza i obowiazkowa jedna wycieczka fakultatywna na miejcu).egzaminy placi sie tylko za poprawkowy od 20-50 zl, ksiazki ale nie z kazdego przedmiotu 20-50 zl. najgorzej jest z historia kultury i sztuki, przy kazdym egzaminie przepuszcza do 10 osob i to na mierne oceny.. ale to juz nieistotne,wazne ze sie u niej zaliczylo.inni wykldowcy sa do przejscia.no i radze juz czytac bibllie bo sa wa przedmioty z czego z jednego jest 475 pytan na egzaminie i losujesz jedno na ktore trzeba znac odpowiedz.ekologia jest banalna(super wykladowca).a tak ogolnie to w szkole jest brak oganizacji,wszystko na ostatnia chwile,ciagle zmiany.Np.nie ma jakichs zajec,a dzien wczesniej dzwonilam i mowili ze sa,przyjezdzam i okazuje sie ze stoimy pod sala bez slowa wyjasnienia w ogole(tymbardziej ze sporo oso,w tym ja, przyjezdzamy daleko spoza krakowa).Dyrektorka jest do bani.ale trzeba by milym bo bedzie na egzaminie licencjackim (niezaleznie kogo masz za promotora).
          • bunia0969 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 02.01.08, 17:56
            dzieki za info;)szkoda ze w sekretariacie nie udzielaja takich
            informacji,no coz...a gdzie odbywaja sie zajecia?rynek głowny???a
            jak z jezykiem obcym???nie wiecie czy przepisuja wykladowcy oceny z
            indexu z innych uczelni(mam na mysli turystyke na awf)???czy wiecie
            cos o tym???pozdrawiam,
            • Gość: rinka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.citynet.pl 07.01.08, 19:48
              Hej! Ja też tam studiuję. Wszystko powyżej to szczera prawda! Ale
              ogólnie jest ok,historia kultury i sztuki tylko koszmar, w niedziele
              podchodze po raz 3:)i pewnie nie ostatni.Trzeba liczyć ze trafi sie
              na pytania dotyczące epoki którą się wkuło, bo całej książki nie da
              się nauczyć naraz. Ale reszta wykładowców w sumie jest całkiem fajna.
              Zajęcia są przy ul. Jagiellońskiej (przy rynku gł) a sekretariat
              jest osobno przy Rynku Głównym 10. Najlepiej dzwonic albo wybrac sie
              do sekretariatu wtedy kiedy jest dyrektorka p. Kolecka, bo
              sekretarka nigdy nic nie wie:)!. Powodzenia!
              • Gość: hm Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.broker.com.pl 08.01.08, 12:04
                a co to za uczelnia,mozecie podac jej strone?
              • Gość: kropelka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.08, 12:23
                Mogłabym prosić o numer telefonu tej szkoły, bo nie moge znaleść w
                internecie. Będe bardzo wdzieczna, jeżeli jest taka mozliwośc, to
                proszę o odpowiedz na meila, moj meil to kropelka.deszczu.@wp.pl
      • Gość: studentka? Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.chello.pl 27.01.09, 11:58
        p.Orzechowska to np. lubi puścić slajdy, zgasić światło i pytać się czemu nikt
        nie notuje (PO CIEMKU!!!)w sumie to w szkole pełno takich absurdów, p.dyrektor
        to już tak jest nawiedzona że ciężko uwierzyć. Poza tym to strasznie kasę
        zdzierają, np za nie oddana pracę z metodologi, jako 2 termin musisz zapłacić
        40zl (niby na wynajem sali do zebrania prac), 10 stronicowe skrypty potrafią
        kosztować 20zł itp. Aha i jeszcze wszyscy wykładowcy to sekta(!) adwentystów
        dnia 7. więc to też trzeba rozważyć. pozdrawiam
    • Gość: rencistka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.prenet.pl 20.05.08, 16:02
      w czerwcu obrony (13czerwca), a przed nami 6 egzaminow w 2 zjazdy wiec nacisk ogromny, co moim zdaniem jest przesada. Do tej pory nie wiem ile mam placic za studia (rozkladalam na raty- w krakowie 200 zl za semester wiecej, dzwoniac do glownej siedziby w Podkowie Lesnej niby 100zl, jednak pani dyrektor upiera sie ze 200 zl),polowa osob przenosi obrone pracy na pazdziernik. Egzaminy- obecnie sie placi za kazdy 40 zl. U Orzechowskiej zdalam za 2 razem,wiec nazywam to skcesem:)egzamin z psychologiii bez problem uzaliczony,z fizjologii praktycznie wszyscy zdali. moim zdaniem (a nie jestem zadna kujonka bo naprawde nic tak naprawde nie wkuwalam) wszystkei egzaminy mozna zdac. Tzn zobaczymy jak bedzie przy nastepnych 6 egzamianch... Ale KOMPLETNIE TEJ SZKOLY NIE POLECAM! proponuje za to punkt konsultacyjny w Tychach!o wiele milsza atmosfera i wszystko jest do zalatwienia.
      • Gość: kropelka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.08, 19:35
        Witam!
        Od października uczęszczam do tej szkoły, 23 listopada mam pierwszy egzamin z
        historii i sztuki,proszę mi powiedzieć w jakiej formie wygląda zaliczenie u P.
        Orzechowskiej,i na co najbardziej kładzie nacisk? bo ja nie mam bladego pojęcia.
        Pozdrawiam :)
      • Gość: ab Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 14:45
        solwent Tychy

Tu nie oamietam kieydysie uczylam wiecej do egzaminu niz na chwiel przed przejrzenie notatek, ewentualnie zbioroe sciaganie.kilkadziesiat osob siedzi stloczonych obok siebei, a wykladowcy udaja ze nie patrz chyba z jednego przedmiotu kilka osob mialo poprawke wszyscy zdali, chyba nawet nie placili za poprawke.Z filozofii wpisywali oceny bez egzaminu nawet tym ktorzy nie byli na zajeciach.Jak widac w kazdym punkcie inne zasady.
        Zakres wiadomosci do egzaminu kilka kilkanascie stron podyktowanych na zajeciach, egzamin to kilkanascie krotkich pytan testowych lub kilka opisowych, w podstawowce na klasowce bylo trudniej. a przeciez miala byc indywidualna nauka trzy lata w jednym indywidualnym tokiem Az wstyd ze jeszce nie zlikwidowali tej szkoly.Tylko na mgr trzeba sie z turystyki przekwalifikowac na pedagogike w specjalnosci turystyka ( co ma piernik do wiatraka)
      • Gość: studentka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 193.193.82.* 16.01.15, 18:38
        Wielka roznica polega chyba na tym,ze wTychach niczego nie wymagaja, i niewiele ucza, polecan, jesli ktos chce tylko papier a nie wiedze.Zgadzam sie z opinia piszacego na tym forum absolwenta filii wTychach, ja jestem wrecz oburzona ,ze takie szkoly moga istniec ale czy nie jest to poczesci wina studentow,ze nie sprzeciwiaja sie, nie zadaja innych warunkow , nie zglaszaja watpliwosci do jakis decyzyjnych wladz, chyba im wygodnie tak jak jest, a moze sie boja , chca miec dyplom za wszelka cene
    • Gość: kolega Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:11
      ja koncze te szkole z wielkimi problemami...uwazam ze szkola nie
      jest dobrze zorganizowana,prucz tego hks to wielki problem dla
      wiekszosci by go zaliczyc,zawszystkie poprawki trzeba placic,w
      sekretearjacie malo kto co wie p.dyrektor nie jest osoba przychylna
      pomocy dla studentow.ale decyzja nalezy do ciebie/pozdrawiam
      • Gość: mózg Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:31
        > ja koncze te szkole z wielkimi problemami...uwazam ze szkola nie
        > jest dobrze zorganizowana,prucz tego hks to wielki problem dla
        > wiekszosci by go zaliczyc,zawszystkie poprawki trzeba placic,w
        > sekretearjacie malo kto co wie p.dyrektor nie jest osoba
        przychylna
        > pomocy dla studentow.ale decyzja nalezy do ciebie/pozdrawiam

Nie dziwne że konczysz szkołe z problemami, jak nie znasz nawet
        podstaw ortografi.Przerazające jest np. to : sekretearjacie, prucz,
        zawszystkie, p.dyrektor nie jest osoba przychylna
        > pomocy dla studentow (cóż za styl...).
        • Gość: plo84 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.chello.pl 24.01.09, 16:16
          szkola jest git a pani dyrektor super
          • fajnyjacenty10 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 14.02.09, 19:41
            Bardzo proszę o informacje na temat kierunku Promocja Zdrowia Łódz .
            Właśnie się zapisałam na roczne licencjackie uzupełniające po
            policealnym studium zawodowym . Czy warto I o co chodzi z tą
            wycieczką obowiązkową. Z góry dziękuję. Można też pisać na
            joanna@yu.pl
    • Gość: cluzo Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.centertel.pl 26.05.08, 19:59
      Hejka
      Jeśli możesz, napisz coś więcej o Promocji Zdrowia. Chodzi mi o
      takie nieoficjalne informacjie: dodatkowe wycieczki za 1200zł, czy
      inne dziwne koszty, czy są jakieś praktyki, jeśli tak to gdzie,
      itp. Z góry dzięki.
      Przy okazji, najwięcej info można znaleźć na głównej stronie WSTH
      www.wsth.pl/
      Pozdrawiam
    • Gość: Pola84 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 22:35
      A ja bardzo polecam Nysę, czytam to co piszecie o historii sztuki, w
      Nysie to nie do pomyslenia, zajęcia tam są mega ciekawe a egzaminy
      rozsądne.
      • Gość: Iwona Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.cityconnect.pl 30.04.09, 10:51
        Witam
        Ja właśnie skończyłam Policealną Szkołę i kurs na pilotów wycieczek i ostatnio zapisałam się do WSTH w Krakowie na Turystykę Krajów Biblijnych i jak czytam to co tu tak piszecie o tej historii sztuki to mi coś mi się robi. Nie wiem, czy to piszą osoby, którym się uczyć nie chce czy ta historia sztuki jest, aż tak ciężka to zdania. U mnie na kursie pilotażu było dużo jej więc zastanawiam się czy mam się bać czy też nie, choć nie twierdzę, że się nie bałam historii sztuki na kursie pilota wycieczek , ale nie wiem może w tej szkole (uczelni) jest ciężej. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam, że się tam zapisałam, choć nie twierdzę, że nie lubię "wysokich poprzeczek", a licencjat w rok zapewne do nich należy, więc nie można się spodziewać, że będzie łatwo, miło i przyjemnie.
        • Gość: kropelka.deszczu Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.xdsl.centertel.pl 25.07.09, 09:56

Witam Wszystkich zainteresowanych tą szkołą, należałoby sprostować,
          że szkoła nie jest licencjatem w jeden rok ! A jak zauważyłam
          mnustwo osób myli pojęcia. Otóż to wygląda w ten sposób, jeżeli ktoś
          ukończył 2 lata studium, badź studiował 2 lata na innej uczelni i ma
          zaliczone przedmioty, to wtedy może kontynuować naukę na 3 roku w
          WSTH, pod warunkiem że kandydat będzie chodzić na zajęcia i
          terminowo zaliczać egzaminy. Jeżeli ktoś nie ukończył szkoły
          policealnej, wówczas może kontybuować naukę na WSTH, ale nauka wtedy
          trwa normalnie 3 lata na WSTH zaczynając od 1 roku. Jeżeli chodzi o
          poziom, to szczerze powiem że szkoła nie jest zła, a poziom jest
          troszkę wysoki, ale jeżeli uczęszcza się na zajęcia i na bieżąco
          spożądza notatki to nie ma problemów, niestety troszeczkę główką
          trzeba pomyśleć, zresztą nie znam studiów gdzie nie należałoby się
          uczyć. Jeżeli chodzi o historię sztuki, to jest rzeczywiście twardy
          orzech do zgryzienia, ale do zaliczenia, mnie osobiście udało się w
          pierwszym terminie zaliczyć. Polecam przed rozpoczęciem studiów
          przeczytać książkę Pani Dr Kozimiery Kowalskiej - Orzechowskiej
          pt "Historia Sztuki Inaczej" książkę bez problemów można nabyć w
          empiku w Krakowie, albo przez internet.
          Polecam Wszystkim i zapewniam że jest to łatwiejsze niż wyrwanie
          zęba :)

Pozdrawiam :)
          • Gość: Gość Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 188.33.30.* 04.09.09, 13:24
            Witam wszystkich zainteresowanych i proszę o informacje na temat zaliczania
            różnic programowych a mianowicie jak to wygląda czy oceny są przepisywane czy
            trzeba zdawać dodatkowe egzaminy?
            Proszę o odpowiedź bądź informację na gg 7207053
            Dzięki :)
            • Gość: Kasia Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 01:35
              Witam, najlepiej bedzie jak zapytasz o to na uczelni, bo ja np nie musze
              zaliczac roznic programowych, ale na stronie uczelni jest informacja, ze trzeba
              zaliczac roznice programowe niektorych kierunkow.
              pozdrawiam :)
    • Gość: Student WSTH Odp IP: *.toya.net.pl 05.09.09, 13:41
      Cześć. Jestem studentem WSTH w Łodzi. W tym semestrze kończę. Jestem
      bardzo zadowolony ze szkoł. Wykładowcy podchodzą do wykładów w
      sposób profesjonalny, nie spóźniają się, potrafią wiedzę przekazać.
      wiadomo że w systemie zaocznym wszystkiego nie da się przekazać w
      pełni, lecz to co ważne i potrzebne do egzaminu w pełni wystarcza.
      Na egzaminach nie ma tego, co by nie było przerabiane na zajęciach w
      trakcie zjazdów, co bardzo pomaga, bo jeśli się chodzi na zajęcia,
      to nie musisz kupować podręczników, a skrót wszzystkiego jest na
      platformie elearning. Bardzo przyjazna uczelnia i sposób traktowania
      studentów także. Dziekanat wspaniały i pani IGA jeśli chodzi o Łódź.
      • Gość: zainteresowana Re: Odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 12:34
        Witam! Przymierzam się właśnie do studiów w Instytucie Krajów
        Biblijnych w Nysie. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temt
        tej uczelni - jak wygląda poziom nauczania, czy tamtejsza kadra jest
        w miarę OK, jak częste są zjazdy (w przypadku studiów zaocznych) i
        jakie opłaty się za tym kryją (najbardziej interesuje mnie kwestia
        tych wyjazdów na praktyki - napisałam maila do sekretariatu z
        zapytaniem o to, jednak babka, która mi odpisała nie wspomniała
        słowem o kosztach 1000 - 1500 zł za wyjazd, mowiła tylko o
        kilkudniowych wypadach w ramach turystyki kwalifikowanej za niższą
        cenę). No i jest jeszcze jedna kwestia - nie chodzi tu o jakąś moją
        nietolerancję religijną, jednak uczelnia ta jest prowadzona przez
        Kościół Adwentystów Dnia Siódmego. Nie chodzi bynajmniej o to, że
        coś do nich mam :) Zastanawia mnie jednak - sądząc po przeczytaniu
        informacji na stronie Nysy odnośnie programu nauczania, który jest
        naszpikowany religijną tematyką - czy kwestia innego wyznania ma tu
        jakieś znaczenie i jakie treści religijne są przekazywane studentom
        podczas zajęć? Czy kadra tej uczelni jest w jakiś sposób związana z
        tym Kościołem i wyznaniem, czy nie różni się od innych świeckich
        uczelni? Bardzo proszę o informacje i pozdrawiam.
        • Gość: Gość Re: Odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 01:04
          Witaj!Jestem studentką ITKB Nysa. Masz jakieś niedokładne
          informacje, jeśli chodzi o wyjazdy to wybierasz jeden wyjazd z całej
          puli wyjazdów, w tym roku było ich chyba 4 czy pięć. Ja wybrałam
          Wiedeń bo był najtańszy za 120 chyba zł o ile dobrze pamiętam,
          wycieczka super, grupa też. W sumie potem załowałam moglam zapisac
          się na Włochy, koleżanka była i nie mogla się nachwalić, że za takie
          male pieniądze tyle zobaczyła. Ale te wycieczki sa jeszcze u nich na
          stronie zajrzyj, są tam tez ceny. Nie wiem więc skąd masz ta
          informacja o tych 1000 złotych? Nie ma tez żadnych nacisków
          religijnych skąd ci to w ogole przyszło do głowy? w dzisiejszych
          czasach, daj spokoj.Atmosfera jest spoko, organizacja też.Ogolnie
          jest ok.Polecam.
          • Gość: nowy-student Re: Odp IP: *.magma-net.pl 15.05.10, 18:43
            Witam

Mam pytanie : jak bardzo ciężke są tam studia zaoczne?

czy osoba już nie w wieku studenckim i mająca przerwe w nauce da radę i jak wyglada sprawa z tymi wyjazdami oraz kwestia róznic programowych.

Coś mało informacji jest o tej szkole w internecie opini itp.

bar
            • Gość: gość Re: Odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:37
              Nie wiem jak ci odpowiedzieć na pytanie "ciężkie". Ja już prawie
              zaliczyłam wszystko, teraz jeszcze ostatni zjazd i obrona. Nie ma
              jakiś cudów, jak się przygotujesz zdasz. A starsi studenci są, nawet
              kilku widuję na korytarzach. Róznice programowe robi się w I sem.
              jak na innych uczelniach do zaliczenia. A o wyjazdach już pisalam.
        • Gość: baśka Re: Odp IP: *.tktelekom.pl 04.07.10, 21:20
          Oczywiście, że kadra jest związana z tym wyznaniem.Zdziwisz się jak na
          dyplomie zobaczysz tytuł - teolog adwentystyczny.Córka ma taki dyplom,
          mnie aż z wrażenia zatkało bo w programie chyba nie było zajęć o
          adwentystach.Lepiej się zastanów!
    • Gość: joopic Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 12:21
      Witam. Mam to samo pytanie, jednak chodzi mi o uczelnie w Tychach, nie w
      Krakowie. Chciałbym dowiedzieć się jak wyglądają tam studia, jak często są
      zjazdy, jak wygląda sprawa egzaminów itp,itd. Będę wdzięczny za każdą radę i opinię.
      • Gość: Loja Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 109.243.123.* 18.05.10, 18:38
        A ja dopiero mam w planie zacząć turystykę i z tego względu mam do
        was pytanie.Mianowicie nie wiem którą szkołę mam wybrać.Co myślicie
        o TEB EDUKACJA? Jeśli jest ktoś kto się tam uczył/lub uczy/to proszę
        o opinie.

Dzięki.
      • Gość: Absolwentka WSTH Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:39
        Ja polecam Nysę, studiowałam właśnie tam i wszystko było tak jak
        trzeba. Fajna Uczelnia, warunki studiowania super, nowoczesne sale,
        kawiarenka no i przede wszystkim plan zajęc podany z dużym
        wyprzedzeniem.A z Tych do Nysy masz juz niedaleko.
        • Gość: baśka nie wiem czy tak warto IP: *.tktelekom.pl 04.07.10, 21:09
          Córka zrobiła licencjat,na kierunku turystyka krajów biblijnych w
          Lublinie.Miło wspomina studia, najgorszy jest tytuł na dyplomie:teolog
          adwentystyczny - zgroza,aż wstyd taki dyplom pokazywać.
          • Gość: anula Re: nie wiem czy tak warto IP: *.chello.pl 24.08.10, 22:10
            Pani Basiu ,nie bardzo rozumiem ,czyj i gdzie ten tytuł na dyplomie? ,
            bardzo proszę napisać coś więcej- tez zastanawiam się nad podjęciem tam nauki,
            bardzo kusi licencjat w 1 rok, ale adwentysci dnia siódmego...
          • Gość: ASn Re: nie wiem czy tak warto IP: 195.242.108.* 06.09.10, 19:51
            naprawdę taki tytuł widnieje na dyplomie? przecież to nie ma nic wspólnego z turystyką! nie ma innej specjalizacji?
      • Gość: slimek Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.chello.pl 23.09.10, 21:15
        Czy znalazles odpowiedzi na swoje pytanie. Jesli tak to może wiesz cos na temat połaczeń pomiędzy Krakowem a Tychami.
    • Gość: Iwona Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 12:12
      Ja ogólnie polecam uczelnie. Udało mi się bez problemu obronić. Należy się
      oczywiście uczyć. Historię sztuki da się zdać, trzeba się do niej dobrze
      przygotować i zastanowić jakie pytania mogą być. Zazwyczaj są one związane
      ściśle z kierunkiem czyli ze starożytnością. Pozostałe przedmioty da się zdać.
      Wazne jest aby uczeszczac na zajęcia, robic notatki i współpracować z
      wykładowcami, gdyz sa po to aby pomóc studentowi a nie zaszkodzic. Warto
      wczesniej zastanowic sie o czym chce sie pisac prace, czy znajdzie sie
      publikazcje na ten temat i popytac wykładowców co o tym mysla i który by sie
      podjądł być promotorem. Z pewnością pomogą. Mimo wielu opinii, że mało osób się
      broni, sądzę, że jest to związane z osobami a nie specyfiką uczelni. Można się
      obronić po roku. Ja i wiele osób z mojego roku jesteśmy tego dowodem. Zapisując
      się rok temu na uczelnię, czytałam to forum i okazało się, że się udało. Polecam
      uczelnię. Pozdrawiam :)
      • Gość: gos Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 12:43
        Tak istnieje tytuł licencjat teologii adwentystycznej w zakresie turystyki........
        Turystyka jest tu traktowana jako specjalnosc a nie kierunek i tu jest problem w niektorych uczelniach , gdzie chcielibysmy studiowac na mgr uzupelniajcych, bo przyjmuja po kierunku a nie specjalizacji. I tym sposobem nie jestesmy ani za bardzo teologami ani specjalistami z turystyki.Mozna potem zostac pedagogiem z jakas specjalizacja wturystyce i gdzie po tym pracowac.Chyba ze komus zalezy tylko na tytule mgr. Nie nauczysz sie tutaj ani teologi ani turystyki.
        Czy wstyd pokazac dyplom z tytulem teologa adwentystycznego? Wstydzis sie mozn atylko za swoja wiedze i lenistwo( kusi szybki tytuł) a jaka mozn miec po nauce w ciagu lkilku miesiecy tego co powinno sie uczyc przez 3 lata. zadna szkola policealna nie daje wiedzy na poziomie studiow wyzszych, wiec przepisywanie ocen to chyba nieporozumienie.Z wykladowcow malo kto jest pracownikiem naukowym, to tylko w wiekszosci mgr lub doktorzy goniacy bioracy fuchy we wszystkich prywatnych uczelniach jakie sa w stanie obskoczyc.
        Cała ta szkola to żenada. Pisze na podstwie punktu konsultacyjnego w Tychach, nie sadze aby gdzie indziej bylo duzo lepiej. ci co ja chwala chyba nigdy nie byli na prawdziwej uczelni i uczyc sie raczej nie lubia.
        • Gość: Iwona Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:33
          Został poruszony tutaj wątek kierunku Teologa adwentystycznego. Uważam, że osoby, które sądzą, że studia te nic nie dają i nie dają wiedzy z zakresu turystyki ani teologii są w błędzie. Na zajęciach poznaje się Pismo Święte nie tylko pod względem wierzeń, ale i pod względem historycznym, kulturowym, zdarzeniowym. Osoba taka może w trakcie studiów ukończyć kurs na Specjalistę do spraw Turystyki Krajów Biblijnych. Dobrze poznaje geografie, zabytki, kulturę, wiarę itp, może pracować wszelakiego rodzaju organizacjach w tych krajach, a także w kraju promować, organizować wyjazdy, szkolenia itp. W połączeniu z licencją pilota wycieczek, przewodnika jest w pełni wykwalifikowanym pracownikiem. Osoba taka posiada również przygotowanie i wiedzę z zakresu hotelarstwa, może współpracować z hotelami, spa itp. W połączeniu z uprawnieniami instruktora nurkowania,, różnych form wspinaczki, ratownictwa wodnego, górskiego, animatora może pracować w zawodzie na tych terenach. Po ukończeniu studiów magisterskich zależnie jaką dziedzinę się wybierze, czy będzie to kulturoznawstwo, śródziemnomorskie, bliskowschodnie, turystyka, zarządzanie w turystyce czy stosunki międzynarodowe kierunek ten daje w połączeniu z tą specjalnością dodatkowe szanse zatrudnienia.
    • Gość: Zniesmaczona Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 23:06
      Jak to co możesz robić po turystyce uzdrowiskowej? Możesz być organizatorem imprez z zakresu turystyki uzdrowiskowej i odnowy biologicznej, czyli pracowac w biurze podrózy i takie imprezy organizować, możesz pracować we wszystkich hotelach który prowadzą odnowe biologiczna a takich hoteli jest mnóstwo, możesz pracować w punktach informacji turystycznej, w samorządach - w wydzialach zajmujących się turystyką, możesz otworzyć własny biznes turystyczny biuro podóży, maly pensjonat, agroturystykę, możesz, możesz, możesz...mnóstwo rzeczy ale możesz też siedziec w domu i narzekać, narzekac , narzekać...
      • Gość: meg Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.10, 23:36
        A po promocji zdrowia co można robić?
        • Gość: wuj Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 213.199.241.* 04.12.10, 20:04
          witam interesuje się historia i geografia też rozważam te studia ale jeszcze nie skończyłem liceum i chciałem się zapytać kim mogę zostac po tych studiach bardzo prosze o odp')
          • Gość: wuj Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 213.199.241.* 04.12.10, 20:11
            czy mogę być jakimś przewodnikiem wycieczek jeżdzic po innych krajach??
            • Gość: Majka Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 46.112.232.* 08.12.10, 10:29
              Witam,
              a jaki jest tytuł na dyplomie po promocji zdrowia?
              Interesuje mnie Łódź.Trudno tam sie dostac?
      • Gość: zdziwiona Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto IP: 193.193.82.* 16.01.15, 18:44
        Co masz na mysli organizowac imprezy z zakresu turystyki uzdrowiskowej, piszesz to na podstawei znajomosci branzy czy tylko czysto teoretyczne dywagacje
    • Gość: Vanda ! jak studia pomostowe dla ratowników pielęgniarek IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 19:50
      OK opcja na www.wsth.eu , to jak studia pomostowe dla ratowników czy pomostowe dla pielęgniarek tylko znacznie lepsze rozwiązanie, potem wybór studiów magisterskich jest znacznie większy
    • Gość: asiula Re: Zapisy na studia na luty w Łodzi i Szczecinie IP: *.promax.media.pl 26.02.11, 14:06
      Mika,tez wybieram się na Promocję Zdrowia:-)...do Łodzi.A Ty?Pozdrawiam
    • Gość: ASiaa Re: nowy odział WSTH w Krakowie - polecam IP: *.rev.km-net.pl 26.04.11, 18:38
      A Promocja Zdrowia jest też w Krakowie, czy tylko Turystyka??

Jestem z krk i chciałabym kontynuować naukę z "Promocji Zdrowia..."
      Który oddział polecacie?
      pozdrawiam
      • Gość: Zainteresowana wszystkie Instytuty Nysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 00:42
        Informuję zainteresowanych że wszystkie Instytuty ma Nysa.
        www.itkb.nysa.pl
    • michal_powolny12 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 26.04.11, 21:40
      To szkoła widmo. Uczelnia teologiczna. Teologiczna prowadzona przez KADŚ. Pocztajcie sobie o niej na łamach Forum Akademickiego.
    • michal_powolny12 Re: Instytut turystyki WSTH K-ów -licencjat-warto 28.04.11, 00:06
      Dziewczyno ogarnij się. To szkoła teologiczna. Kształci teologów adwentystycznych o różnych specjalnościach. I tylko taki dyplom ci wyda.
    • Gość: Asiaa Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.is.net.pl 18.05.11, 22:12
      kto sie jeszcze wybiera na promocje zdrowia i do jakiego miasta??
      Ja jestem z krakowa i nie wiem gdzie najlepiej i w sumie najbiżej mi będzie....

Pozdrawiam
      • Gość: student Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 20:51
        JA POLECAM PROMOCJE ZDROWIA KRAKOW - wszystko dopilnowane, atmosfera looz no i przyjażnie nastawieni do studenta profesorowie !
        • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.iwacom.net.pl 10.06.11, 01:02
          Dlaczego zapominacie dodać o przepięknym dyplomie który tam dostaniecie-licencjat z teologii adwentystycznej ze specjalnością promocja zdrowia albo turystyka biblijna to naprawdę coś.
          • Gość: gosc Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 20:44
            wiekszosci to nie przeszkadza... a zreszta a co jest złego w dyplomie z teologii adwentystycznej? to tak samo jakbys chodzil na jeden z kierunkow KUL-u
            • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.iwacom.net.pl 12.06.11, 12:33
              Rzecz w tym że przyszli studenci o tym nie wiedzą. Jest przecież różnica pomiędzy licencjatem promocja zdrowia a licencjatem teologia adwentystyczna o specjalności promocja zdrowia.
              • Gość: mm Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.171.34.131.static.crowley.pl 17.06.11, 12:52
                a czy po zdobyciu takiego licencjata w rok można iść na mgr gdziekowliek indziej??
                • Gość: mm Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 22:14
                  jak najbardziej ....
            • Gość: lara Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.toya.net.pl 21.06.11, 10:31
              Ja kończyłam Promocję zdrowia w Łodzi teraz już jestem blisko końca studiów mgr na Uniwerku Medycznym, ze spokojnym sumieniem moge powiedzieć że WSTH w Łodzi było fantastyczne.
              Wykładowcy przychylni (na egzaminie tylko to co sami przekazali na wykładach lub wrzucili na stronę) Podczas pisania pracy licencjackie ogromne wsparcie.
              Dyrektor p.Józef nastawiony bardzo pozytywnie do studentów, zawsze chętny do pomocy czy choćby do udzielenia rady
              Sekretariat a w nim p. Iga, super - bardzo sympatyczna osoba, ciepła, pomocna, bardzo dobra organizacja, wszystko zawsze sprawnie załatwione podczas zjazdów bez konieczności dodatkowych przyjazdów.
              A przy tym wszystkim bardzo fajna atmosfera

Mnie było żal się rozstawać z ludźmi którzy tak ciepło podchodzili do studentów.
              Polecam
              • Gość: Tawananna* Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 12:22
                > Wykładowcy przychylni (na egzaminie tylko to co sami przekazali na wykładach lu
                > b wrzucili na stronę)

To nie jest zwykła przychylność wykładowców. To się nazywa niski poziom studiów...
                • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 18:05
                  Zgadzam się. I powtórzę WSTH kształci WYŁĄCZNIE teologów adentystycznych o różnych specjalnościach. Część z nich de facto prowadzi wbrew zapisom stosownej ustawy.
                  • Gość: mm Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.171.34.131.static.crowley.pl 22.06.11, 14:14
                    ale jak już zrobie takiego licencjata to czy mogę iść potem na jakąkolwiek wybraną uczelnie npr kul w lublinie albo us w szczecinie albo w krakowie?
                    • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.iwacom.net.pl 22.06.11, 21:54
                      To sam musisz sprawdzić. Licencjacki dyplom teologa adwentystycznego to jest coś.
                • Gość: lara Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.toya.net.pl 27.06.11, 12:37
                  Chodząc na UM widzę właśnie jaki górnolotny poziom prezentują absolwenci innych uczelni jeśli na WSTH jest niski poziom to dla innych uczelni niestety brakuje już skali, niestety tej negatywnej.
                  Łatwo się krytykuje coś o czym się nie ma żadnego pojęcia !!!
                  • Gość: cluzo Re: WSTH Gdansk - tak ale na Promocję zdrowia IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 11:53
                    Aż się prosi tu o głos osoby, która ma pojęcie o tym jak wyglądają studia na WSTH. W sumie nie ma się czym chwalić, ale jestem absolwentem tej uczelni na kierunku Promocja Zdrowia. Nie będę owijał w bawełnę - potrzebny mi był tylko papierek licencjata, który kosztował mnie jakąś tam kwotę pieniędzy oraz minimalny wkład własnej pracy (nauki). Do kosztów studiowania na WSTH w Krakowie mogę jeszcze doliczyć zagubione przez uczelnię (z premedytacją pisze uczelnia z małej litery) dokumenty, które zdeponowałem w czasie zapisywania się do niej. Zagubiono mój dyplom ze Studium Policealnego oraz Świadectwo Dojrzałości. Do dziś czekam na pismo z uczelni na podstawie którego mógłbym wyrobić sobie duplikaty tych dokumentów (3 lata). Przynajmniej zwrócili mi koszty - za duplikaty zapłacę około 70 zł.
                    Wracając do poziomu nauczania, to chyba nie odbiega on od przeciętnej w tego typu szkołach. Płacisz -> wymagasz -> zaliczasz. Ja byłem na 95% zajęć i nawet się starałem przykładać do nauki, bo wstyd by mi było na egzaminach udzielać odpowiedzi w stylu "Yyyy.... Hmmm...". Ale było wielu studentów, których frekwencja wynosiła około 10% a mimo to finalnie mają podobne oceny do moich :P
                    Tak więc jeśli chodzi Ci o papierek, jeśli szukasz prostej drogi, jeśli masz trochę pieniędzy - polecam WSTH. Ambitniejszych studentów odsyłam na tak zwane renomowane kierunki i Uczelnie.
    • Gość: asia Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.is.net.pl 12.07.11, 11:13
      Przeciez w Krakowie jest promocja zdrowia!!!!!!!
    • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.111.178.74.static.crowley.pl 12.07.11, 17:48
      Na dobrej uczelni publicznej/niepublicznej dyplom WSTH zgodnie z prawem jest uznawany za dyplom licencjata teologii adwentystycznej. I tylko taki. Ich absolwentów mogą więc czekać pewne niespodzianki typu: spore różnice programowe.
      • Gość: gość z Krakowa Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 20:09
        Kończyłem w tym roku Promocje Zdrowia w Krakowie. Jestem ratownikiem med. Co do poziomu zgodzę się z innymi nie odbiega od innych uczelni. Jeżeli chodzi o sprawy organizacyjne - hmmm....cieniutko _ mogliby się postarać o jakiś prawdziwy sekretariat a nie jakiś kąt na strychu w którym siedzi starsza pani z panem... Z dyrektorem kontakt jedynie telefoniczny(!).Denerwujące było spoufalanie się ze studentami /niekiedy starszymi/ per"ty" dyrektora i starszych pracowników w tym sekretariacie. Generalnie dało się przeżyć ;-)
        michal_powolny12 masz coś do nich?
        • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.111.178.74.static.crowley.pl 12.07.11, 20:23
          Tak. Bo nie piszą jasno i wyrażnie że oferują studia licencjackie z teologii adwentystycznej.
          • Gość: anka Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.pl 13.07.11, 08:11
            poziom organizacyjny rzeczywiscie niski. Ale czego mozna sie spodziewac ? placisz - zdajesz. Z tego co slyszalam nikogo jeszcze nigdy nie oblali
            • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.iwacom.net.pl 13.07.11, 19:47
              Co jest dowodem że szkoła jest marna.
              • Gość: gosc Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 21:35
                generalnie jest cool !
              • Gość: Zainteresowana Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 00:43
                Michał sam jesteś marny:)
                • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.iwacom.net.pl 24.08.11, 19:31
                  A na czym moją marność polega? Może na tym że nie podoba mi się proceder zaliczania przez wyższą uczelnię zajęć w szkołach policealnych? A może na tym że szkoła nie informuje w sposób precyzyjny że oferuje wyłącznie dyplom licencjata teologii adwentystycznej?
              • Gość: gossss Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 19:34
                a jaki tytul przysługuje Higienistce Stomatologicznej po ukonczeniu tych rocznych studiów tez bedzie to teolog adwentystyczny ? jak to wyglada i czy w takim razie ma to sens????
              • Gość: Krzycho99 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 23:43
                Powolny Ty jeszcze nie zaprzestałes tej krucjaty? Przecież to już sie robi nudne! Ludziska to jakis rasista!
      • Gość: Anka Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 12:54
        Michał opowiadasz straszne bzdury jakie rożnice programowe??? Człowieku w jakim TY świecie żyjesz? Ja skończyłam WSTh potem zrobiłam mgr na dobrej uczelni i studia podyplomowe jeszcze. Nie mialam nigdzie żadnych różnic programowych. A swoją drogą to konkurencja mogłaby się bardziej postarać a nie nasyłac jakiegoś "powolnego" do pisania tych bzdur.
        • Gość: michal_powolny12 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.111.178.74.static.cdpnetia.pl 09.08.12, 09:38
          Dziewczyno ogranij się. WSTH ....jest prywatną wyższą uczelnią teologiczną NIE podlegającą nadzorowi MNiSW i PKA (KOmisji Akredytacyjnej). WSTH jest jednostką Kościoła Adwentystów Dnia Siódmego. WSTH może prowadzić adwenstystyczne studia teologiczne. WSTH ubiera je w różne ładnie brzmiące nazwy. WSTH NIE informuje studentów wprost o charakterze studiów. WSTH stosuje niedopuszczalne praktyki w tym zaliczanie studentom zajęć w szkołach policealnych/pomaturalnych.
    • Gość: lipiec52 Re: WSTH warto w Krakowie na studia IP: *.khw.pl 15.07.11, 09:34
      Nigdy i nikomu nie zostawiaj żadnych oryginalnych dokumentów, szczególnie dot. wykształcenia! Żeby nie wiem co mówili. Wyjątek zaświadczenia, które można zawsze dostać. Odpis notarialny dwóch stron świadectwa - 15 zł. Taki to może sobie zaginąć - zrobisz kolejny odpis, który odbierasz z dyplomem ukończenia studiów i służy ci dalej jak oryginał. Wydatek niewielki, ale jaki pożytek.
      • Gość: Anka_Tarnów Re: WSTH w Krakowie Turystyka i Dziennikarstwo IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.11, 23:01
        W Krakowie tylko Turystyka i Dziennikarstwo - fotoreportaż, zaś kierunek związany ze zdrowiem prowadzi dla WSTH zupełnie inna firma i nie mogę znaleźć jakiejkolwiek ich strony www, przypuszczam że jej nie ma.
        • Gość: Izka Re: WSTH w Krakowie Turystyka i Dziennikarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 22:33
          A ja polecam WSTH w Nysie. To o czym piszecie tam nie ma miejsca. Uczelnia ma własny budynek, fajne sale, kawiarenkę no i dobrych wykładowcow. Zerknijecie na stronę www.itkb.pl tam jest też o dodatkowych kursach, studiach podyplomowych i wielu innych rzeczach. Pozdro!
    • Gość: Anka_Tarnów Re: WSTH - wsth.eu to jedyna strona z info IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.07.11, 22:44
      W Krakowie tylko Turystyka i dziennikarstwo - fotoreportaż, zaś kierunek związany ze zdrowiem prowadzi dla WSTH zupełnie inna firma i nie mogę znaleźć jakiejkolwiek ich strony www, przypuszczam że jej nie ma.
    • michal_powolny12 Re: ! jak studia pomostowe dla ratowników pielęgn 30.07.11, 20:58
      To co stsouje WSTH to nie są rozwiązania dopuszczalne przez prawo. To raz. Dwa. Każdy jej absolwent nawet ratownik medyczny może się legymować wyłącznie dyplomem ukończemnia teologicznych studiów licencjackch. Czy wy nprawdę tego nie zauważyliście?
    • Gość: Monika Re: radze do Krakowa bo w Tychach lipa i brak inf IP: *.rev.km-net.pl 14.09.11, 19:55
      Przepraszam czy możesz mi powiedzieć w którym dokładnie miejscu jest sekretariat WSTH w Krakowie?? Czy jest to może ulica św. Anny?? (chodzi mi dokładnei o promocję zdrowia)
      Ja korzystałam z danych z tej str. internetowej wsth.wsth.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=46
      Tylko coraz bardziej zaczynam się obawiać czy to nie jakiś przekręt...
      Pani z sekretariatu oznajmiła, ze tu zajęcia odbywają sie już w niedzielę 18 września...
      A na str. która Ty podajesz są od października...

Przecież nie możliwę, aby istaniały dwie szkoły o tej samej nazwie....

Nie wiem co jest grane..
      • Gość: stark_Katowice Re: Kraków pl. Szczepański 3 to dot: www.wsth.eu IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 15:05
        na placu Szczepańskim 3 jest Instytut Turystyki i Instytut Dziennikarstwa. Promocje zdrowia prowadzi ktoś inny - jest to w Krakowie podzielone. Na stronie która podałem www.wsth.eu jest informacja że w Krakowie tylko te dwa kierunki prowadzą a strony tamtego instytutu zdrowia nie znam, Powodzenia
      • Gość: zosia67 na ul Anny nie da się dodzwonić IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 10:47
        jak się dostać do tego sekretariatu Promocji zdrowia w Krakowie. Czy ktoś może podać namiary na ich stronę internetową? rozmawialam tylko w Turystyce ale to inne przedstawicielstwo i oni nie mogą mnie zapisać na promocje zdrowia
        • Gość: zosia Re: na ul Anny nie da się dodzwonić IP: *.play-internet.pl 13.05.14, 09:35
          Nie moge znaleźć strony internetowej promocji zdrowia w Krakowie - pomózcie
    • Gość: Romi Re: Inst. Turystyki w K-wie nowy od 2011: wsth.eu IP: *.play-internet.pl 17.09.11, 19:24
      opinie tu zamieszczone są słuszne, ale dlatego też WSTH zamknelo działalnośc takiego Instytutu i po 2-3 letniej przerwie powierzyło go zupelnie innym ludziom, mam o nich bardzo dobre zdanie bo taki punkt WSTH prowadzą od lat w Łodzi Jest teraz na placu Szczepańskim 3. Szczegóły na stronie: www.wsth.eu jest wreszcie strona z wszystkimi informacjami, kadra tez jest na nowo zatrudniona, wyjazdy studyjne nie są juz obowiązkowe. co ważne - dobra platforma internetowa spod linuksa: moodle jest wielkim ułatwieniem jako wspomaganie online.
      Prowadzą studia trzyletnie, zaoczne ale też dla niewielkiej grupy dopuszczają w indywidualnym toku absolwentów szkół policealnych- to jest to co nazywacie "jednoroczne" choc to bardziej pomostowe, Na studia 3-letnie najtaniej maja osoby które jednocześnie uczą sie szkolach policealnych. Zajęcia zawsze tylko w niedziel + internet. Uczciwie polecam!!
      • Gość: radka Re: Inst. Turystyki w K-wie nowy od 2011: wsth.eu IP: *.play-internet.pl 19.09.11, 12:21
        właśnie obroniłam pracę licencjacka na WSTH w Łodzi, polecam wszystkim którzy sie wahają co zrobic dalej ze swoja droga edukacji. Już zapisałam sie na magisterskie choc wczesniej nie bardzo sobie to wyobrażałam. Dobre opinie o uczelni w Lodzi - strona: www.wsth.eu - sa prawdziwie, potwierdzam, jesli ten sam dyrektor organizuje oddziały wsth w Krakowie Gdańsku i Szczecinie to skorzystajcie z okazji, nie będziecie żałować. Oczywiscie, uczyc sie trzeba ale nie jest to az takie straszne
        • Gość: 13579aa Re: Inst. Turystyki w K-wie nowy od 2011: wsth.eu IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 26.10.11, 13:48
          chetnie odkupiłbym książki lub inne materiały- ksera jeśli nie masz komu oddać
          mój tel.0663 391 543 może być sms oddzwonię.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka