Dodaj do ulubionych

Kurs nurkowania dla poczatkujących

10.06.10, 00:20
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na kursy nurkowania w
Warszawie.
Zajęcia organizujemy w godzinach popołudniowych po pracy w okolicach
Śródmieścia. Więcej szczegółów znajdziecie na naszej stronie pod
adresem
www.bestdivers.pl
Kontakt Rudi 0-601321557
Obserwuj wątek
    • magda.1313 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 03.05.14, 08:15
      W odpowiedzi powiem, że w Poznaniu też sa organizowane takie kursy, przez bardzo dobra szkołę. Ja ich bardzo polecam :)

RICO SUB: www.ricosub.pl/
    • kasia-mikula Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 23.07.14, 14:20
      Ja rozpoczynam niebawem kurs z firmą www.divingpro.eu - wpadłam na nich za pośrednictwem znajomych, którzy komentowali różne oferty - ich była najkorzystniejsza cenowo, a i miło mi się rozmawiało przez telefon. Dopytywałam o różne szczegóły i jak widać - byli cierpliwi i na wszystko mi odpowiedzieli bez problemu.

Dam Wam znać jak poszła nauka :) Już się nie mogę doczekać!
    • bryl22 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 08.02.15, 07:48
      Ja z kolei polecam szkołę nurkowania Profundal w Lublinie. W tamtym roku zrobiłem u nich kurs OWD i było świetnie. Cały czas z nimi nurkuję - no może zimą nie koniecznie :). Polecam też ich stronę www.profundal.pl dużo przydatnych informacji.
    • telimenaaa Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 12.03.16, 17:46
      Jeżeli jesteście zainteresowani kursem nurkowania na terenie Wrocławia, sprawdźcie sobie stronę www.exstream.com.pl/ - firma prowadzi kursy rekreacyjne i techniczne. Kursy dla początkujących podzielone są na trzy części:zajęcia teoretyczne, szkolenie na basenie, szkolenie na wodach otwartych.
    • eryk4844 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 31.08.16, 23:42
      Ja swój kurs dla początkujących robiłem w Centrum Nurkowym Divemania. Bardzo sprawnie zorganizowany i oczywiście zdany ;-). Mają tam wykwalifikowany i zgrany zespół ludzi. Potem robiłem tam jeszcze inne kursy i też byłem tak samo zadowolony z poziomu. No a teraz od czasu do czasu jeżdżę z nimi na różne wyjazdy w tym ostatnio do Chorwacji.
    • sskijop Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 12.08.17, 07:58
      Można też na nurkowanie elbląg
    • michal_s9 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 15.05.18, 11:17
      Profesjonalna wyszukiwarka centr, ośrodków nurkowych w Polsce: www.iliveunderwater.com/pl/search-offer
    • relik885 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 29.06.20, 13:09
      Zakochałem się w nurkowaniu www.akademiaclub.pl/dobry-kurs-nurkowania-w-poznaniu/ dla mnie to aktywny relaks.
    • p.wolinek Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 08.12.20, 10:40
      Warto zrobić kurs tarnogorska-rodzinka.pl/polecane-podstawowe-kursy-i-szkolenia-nurkowe/ ważne są podstawy.
      • gilara Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 28.08.22, 14:24
        czemu akurat ten kurs? Robiłeś? Polecasz? Jakie podejście kadry do osób z małym doświadczeniem ?
        • wifi7 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 28.08.22, 19:46
          jeżeli jesteś też początkującą osoba to warto zrobić kurs OWO to jest właśnie przeznaczone dla osób, które zaczynają swoją przygodę z nurkowaniem
          • rododendron9 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 02.09.22, 12:13
            A jak podejście instruktorów?
            • derlla Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 12:24
              no tak podejscie instruktorow jest bardzo wazne musza wiedziec jak przekazac wiedze i miec duza cierpliwosc a niestety czasami sie trafia na takich gdzie odnosi sie wrazenie ze nauczaja za kare
              • gilara Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 13:55
                myślę, że na pierwszych zajęciach można wyczuć czy mamy podobny flow z instruktorem czy też nie, w gruncie rzeczy trochę czasu razem się spędzi więc warto żeby czas był spędzony miło i bezpiecznie
                • wifi7 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 18:13
                  zdecydowanie tak, jeżeli nie ma współpracy między instruktorem a uczniem to niestety ale nic z tego nie wyjdzie
    • gilara Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 28.08.22, 14:24
      A czy znacie jakieś godne polecenia miejsca w Warszawie i okolicach zeby zaczac przygodę z nurkowaniem?
      • wifi7 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 28.08.22, 19:44
        jak okolice Warszawy to polecam zajrzeć do Deepspot mają idealne miejsce i nie tylko dla zaawansowanych nurków, ale również dla początkująych
        • rododendron9 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 02.09.22, 12:14
          Czemu akurat tam?
          • derlla Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 12:23
            czytałam sporo o tym basenie i ma pozytywne opinie, wiec moze warto sprobowac
        • gilara Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 13:53
          Właśnie przejrzałam ich stronę i wygląda na prawdę nieźle, byłaś tam ?
          • wifi7 Re: Kurs nurkowania dla poczatkujących 04.09.22, 18:14
            ja byłem i mega fajna sprawa, akurat robię u nich kurs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka