Dodaj do ulubionych

Nurkowanie podczas rejsu

19.03.13, 14:45
nurkowanie to nieodłączna część rejsów. warto wybrać się w ciekawy rejs, który jest sposobem na ciekawe spędzenie urlopu, zwiedzenie egzotycznych miejsc i nurkowanie np. w jaskiniach, rafach koralowych. Wyprawa na Gibraltar, rejs na Karaiby i inne :) morskie-rejsy.com/terminy
Obserwuj wątek
    • rzesiasta Re: Nurkowanie podczas rejsu 22.03.13, 15:44
      Co do nurkowania to się nie wypowiem, bo mam stracha ;) Ale potwierdzam, że rejs to super sprawa, można robić wiele świetnych rzeczy, między innymi się opalać i nurkować, a i na zwiedzanie znajdzie się czas :)
      • rejsy-wypoczynkowe Re: Nurkowanie podczas rejsu 25.03.13, 13:33
        zapraszamy wszystkich chętnych i żądnych przygód morskich to zapoznania sie z wolnymi terminami. morskie-rejsy.com/terminy
        • rzesiasta Re: Nurkowanie podczas rejsu 01.05.13, 01:12
          własnie przejrzałam tę stronę i powiem Wam, że jestem zaskoczona, że te rejsy ą takie tanie! Oczywiście wiem, że dochodzą jakieś tam koszty, no ale jednak nie są to jakieś olbrzymie kwoty! Tym bardziej polecam!
        • malinova_80 Re: Nurkowanie podczas rejsu 01.05.13, 02:07
          ahoj przygodo, widzę że sporo pływacie i trochę terminów wolnych jest :) jakby ktoś się wahał, to niech się nie waha tylko płynie, wrażenia i wspomnienia z tego rejsu są niezapomniane, z resztą wystarczy obejrzeć zdjęcia na ich stronie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka