katee1 24.07.06, 10:18 Witam, Mamy w planah pierwsze prawdziwe nurkowane. Chcemy na miejscu skorzystac z usług i opłacić zejscia z intruktorem. Myslimy o Grecji w wersji Last minute we wrzesniu . Macie jakieś sprawdzone miejsce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ravravrav Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 27.07.06, 14:49 katee1 napisała: odwiedź www.nurkonet.pl, dowiesz się wiele o nurkowaniu > Witam, > Mamy w planah pierwsze prawdziwe nurkowane. > Chcemy na miejscu skorzystac z usług i opłacić zejscia z intruktorem. > Myslimy o Grecji w wersji Last minute we wrzesniu . > Macie jakieś sprawdzone miejsce? Odpowiedz Link
dianamirek Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 27.04.07, 02:42 Jak zmienisz zdanie co do miejsca,zapraszam do Egiptu do Hurghady,czeka cie prawdziwa przygoda z nurkowaniem z polskim instruktorem,zobacz foto.onet.pl/d2jgm,mgwoog84gm44,u.html Pozdrawiam Diana hurghada_diana.republika.pl/ Odpowiedz Link
nitulina Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 13.06.07, 22:42 Tz zrobiłas kurs i teraz chcesz nurkować czy chcesz zrobić kurs? Odpowiedz Link
luceg Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 28.07.07, 21:07 polecam Egipt. wlasnie wrocilam , przepiekne doznania, widoki,pozdrawiam Odpowiedz Link
kreola Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 06.08.07, 13:13 Zdecydowanie Egipt :) Zakochasz sie w nurkowaniu - ciepla woda, przepiekne widoki... ech... Odpowiedz Link
12agacia_nurek Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 16.08.07, 09:42 Ja też zdecydowanie polecam Egipt!!! To dla nas najbliższe rafy, a po za tym podobno lepsze od Wielkiej Rafy. W Sharmie są moim zdaniem ładniejsze rafy, ale jak na początek Hurgada zupełnie wystarczy. Jednak zaczęcam do nurkowania intro (czyli takie turystyczne) a do zrobienia kursu ,jednak w Polsce... Odpowiedz Link
kongool Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 22.08.07, 10:21 Ja też polecam Egipt. Swoją przygodę z nurkami dopiero zaczęłam, ale już się zakochałam. 4 lata temu robiłam intro w Hurgadzie i było extra, a w tym roku robiłam kurs OWD PADI w Sharmie i... było niewiarygodnie. Polecam zrobienie kursu na miejscu - w Egipcie. Wiele polskich baz nurkowych je organizuje. Np. www.nautica.pl Kurs robiony w Egipcie jest o tyle fajny, że uczysz się od razu praktyki (drugie zajęcia basenowe mieliśmy już w morzu, do którego wchodziliśmy z plaży) i oswajasz się z wodą otwartą. Polecam serdecznie taką przygodę. Miłość do nurków gwarantowana od pierwszego wejrzenia! Odpowiedz Link
joanna_lilianna Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 17.06.08, 12:02 zdecydowanie Egipt, niskie ceny, niezapomniane widoki, wspaniała pogoda, krystalicznie czysta i ciepła woda. Odpowiedz Link
beatak72 Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 20.08.08, 07:49 Witaj :) A może chcesz lecieć z ekipą nurków do Mars Alam - Egipt 23.10.2008 ? Leci świetne towarzystwo ... zatem zapraszam :) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
woso6 Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 24.08.08, 14:15 Beata Przybliż wyjazd. Szukam czegoś na jesień. Nurek 2*. Turysta. Odpowiedz Link
beatak72 Re: Gdzie na pierwsze nurkowanie? 27.08.08, 16:53 Lecimy z Wrocławia 23-30.10.2008 koszt 2390,- 1 tydzień mój adres beatak7@vp.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link