ewelinam10 18.06.07, 16:42 witam, jesli ktos poszukuje ofert dla nurków na Mauritiusie, Egipcie to slużę pomocą gg 10485262 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: ciekawe miejsca dla nurków 19.06.07, 17:22 Nie mam gg , więc może na forum byś coś napisała , w temacie Mauritiusa : baz nurkowych , cen , miejsc nurkowych , możliwości indywidualnych wyjazdów , mogę odwdzięczyć się kontaktami z wyjazdu nurkowego na Jukatan w Meksyku , byliśmy indywidualnie , wszystko załatwialiśmy przez net. Temat Mauritiusa i Seszeli właśnie zaczynamy wałkować . Więc wyciągnij pomocną dłoń . Odpowiedz Link
ewelinam10 Re: ciekawe miejsca dla nurków 25.06.07, 14:34 Witaj, z polskiego biura podróży specjalizującego sie w nurkowaniu sa oferty za ok 6 tys zl, 12 dni z wylotem z Wawki, na miejscu wtedy mozna dokupic sobie fakultety, jednakze mozesz poleciec taniej z Niemiec i tez na miejscu dokupic sobie kursy czy wypozyczyc sprzet-tam jest co zobaczyc. Napisz na kiedy Cie taki wyjazd interesuje a znajde Ci cos atrakcyjnego ewelinam10@gazeta.pl Odpowiedz Link
wojtek37k Re: ciekawe miejsca dla nurków 29.06.07, 18:03 Cena , mam nadzieje z przelotem , bardzo atrakcyjna . W tym roku , już swój sezon nurkowy rozplanowałem , jeden wyajzd za mną , dwa przede mną , a portfel nie z gumy , więc się nie rozciągnie . W przyszłym roku sezon cały do zaplanowania , a Seszele i Mauritius są w kręgu mojego dużego zainteresowania , jeśli pozwolisz teraz nie będę już zanudzał w tej sprawie , ale późną jesienią lub na początku roku , chętnie wymienię info z tobą na ten temat , bardziej konkretnie . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
andres12 Re: ciekawe miejsca dla nurków 25.06.07, 15:39 prosze o pomoc,jak postepowac po kontakcie z meduza? Odpowiedz Link
cezar8 Re: ciekawe miejsca dla nurków 01.07.07, 19:29 Ja w ubiegly poniedzialek wrocilam z wakacji na mauri. Nurkowalam w ub.niedziele. Widocznosc pod woda byla umiarkowana, ale to nic nie szkodzi. Nocne nurkowania odbywaja sie kiedy Ocean jest ciut cieplejszy niz teraz ( zima ) I tak bylo pieknie Odpowiedz Link