egipt-adventurer 09.05.09, 14:00 Super last minute. bilet za 50$ na dzis do egiptu. Wiecej info pod tel 022 2072974 Pozdrowienia od polskiej bazy w egipcie Adventurer Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polyanna11 Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 12.05.09, 08:30 Jakie linie lotnicze maja tak tanie bilety? Szukam na sierpien, bardzo prosze o pomoc. Odpowiedz Link
wojtek37k Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 12.05.09, 14:06 Taki tani bilet to można raczej kupić w dzień wylotu , przy dużym szczęsciu w przeddzień . Odpowiedz Link
polyanna11 Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 12.05.09, 21:17 Domyślam się, że to na krótko przed wylotem ale ja szukam 5 lub 6 biletów, więc nie mogę czekać do ostatniej chwili. Wojtku, z tego co zauważyłam Ty dość często latasz do Egiptu - zawsze wybierasz opcję z hotelem? Odpowiedz Link
wojtek37k Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 13.05.09, 15:15 Tak zawsze wybieram opcje z hotelem , poza terminami kiedy lecę na safari nurkowe - to oczywiscie śpię na łodzi . Jak lecę tylko ponurkować , sam , z żoną , lub starszym synem , kupuję coś z lasta na 2 tygodnie przed planowanym odlotem . koszty nigdy nie były wieksze niż 2450 za 2 osoby , te 2450 to był **** hotel , z all inklusiv , w Sharmie , w Naama Bay . Plus do tego jakiś pakiecik nurkowy , na tym nigdy nie oszczedzam , ostatnio w Sharm płaciłem w włoskim centrum nurkowym 220 euro za pakiet 5 dni plus 6 euro lunch dziennie . Niby drogo , ale na łodzi sporo miejsca , spełniali życzenia odnośnie miejsc nurkowych , nitrox był w cenie , zero spóźnień , wszyscy wiecej jak mili i bardzo dobra kadra instruktorska . W Hurghadzie nurki są zdecydowanie tańsze , ale widoki pod wodą słabsze , chodź jest jeden wyjątek . Podczas każdego pobytu w Hrg spotykam delfiny pod wodą , a w Sharm nigdy . Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
polyanna11 Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 13.05.09, 19:23 No to się muszę pochwalić - w kwietniu widziałam w Hurgh rekina pod wodą :):):) Delfina kiedyś ale z łodzi :)A gdzie dokładnie widziałeś te delfiny? Pytam o bilety bo w sierpniu lecę ponownie ale tym razem z koleżankami chciałybyśmy wynająć mieszkanie a tutaj wykupić sam przelot. No ale do sierpnia jest jeszcze trochę czasu.... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
wojtek37k Re: Bilet do Marsa alam za 50$ na dzis 19.30 z w 13.05.09, 22:52 Delfinki spotykam , jak napisałem wcześniej przy każdej okazji jak jestem w Hurghadzie , jakoś tak mam szczęscie , zawsze w tym samym miejscu , kiedyś było stado 4-5 sztuk , później matka z młodym - tu mój syn dotknął matkę , sama do niego podpłyneła i trąciła go nosem , chłopak (miał wtedy 11 lat) zbaraniał mi w wodzie , było to na powierzchni wczasie jak snurkował . Młody nam się popoisywał pod wodą , no było super , ale najdłuższe i z najwiekszym stadem mieliśmy spotkanie w sierpniu 2008 , znów ta sama rafa , stado ze 13 sztuk i bawiło sie z nami dobre 20 min . Tu jest pod tym linkiem fotorelacja z ostatniego spotkania : fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,84047392,84047392,0,2.html?v=2&noi=1 pooglądaj , jak później zajrzę do logbooka to nazwę rafy dodam :-) Odpowiedz Link