Dodaj do ulubionych

miły początek....

16.01.14, 08:55
Dawno mnie nie było, bo dużo się działo, synek wylądował w szpitalu i tak zaczęliśmy rok... sad
na szczęście wszystko już w porządku i mogę Wam złożyć życzenia na Nowy Rok.
Dziewczyny aby wszystkie Wasze dobre wróżby się sprawdziły , wszystkiego NAJ NAJ !!

Co do tytułu; czyli miły początek... pojawił się ktoś w moim życiu, niespodziewanie i jestem jeszcze w szoku, nie bardzo umiem się odnaleźć w tej sytuacji.
Pojawił się jak w romantycznych filmach, na ulicy- wpadliśmy na siebie i błysk u niego i u mnie w oku, przystojny, miły, zadbany i młody no właśnie młody i to bardzo w porównaniu z moją metryką... tu jest mój problem.
Gdyby nie to to po prostu ideał; miły, dobry człowiek, inteligentny i ambitny zawodowo, ma wszystko co mi się podoba w facecie oprócz "wieku" i co tu robić kochane???
Może któraś z wiedźm naszych rzuci karty na tą znajomość? co ja mam robić? jestem tak skołowana i rozbita, że nie potrafię normalnie myśleć i funkcjonować...
Póki co staram się trzymać dystans, myślę że on to wyczuwa... nie chcę go spłoszyć, ale zwyczajnie się boję, nie brałam pod uwagę takiej sytuacji w życiu, nie wiem co mam robić żeby nie skrzywdzić siebie i jego....
Co radzicie? może kary coś poradzą, bo mi wychodzi jak kładę, tylko to co chcę zobaczyć...

Obserwuj wątek
    • freya_v Re: miły początek.... 20.01.14, 17:14
      Sytuacja obecna-księżyc
      co się niebawem wydarzy-pustelnik
      gdzie tkwi problem-10 pucharów
      dodatkowe problemy trudności-7 puchar
      jak postępujesz-2 puchar
      rada-3 puchar
      wynik-wisielec

niestety wg mnie są małe szansę że wyniknie z tego coś poważnego.. Głównie dlatego że Twoje wyobrażenie na temat tej znajomości będzie się mijać z rzeczywistością.. Chciałabyś rodziny jak z karty 10 puchar lecz pozostanie to w sferze marzeń jeśli chodzi o tego mężczyznę.
      Widać że to świeża znajomość, poznajecie się, chodzicie na randki, jesteście sobą zafascynowani. Pustelnik a potem wisielec na wyniku pokazują jednak że wasze drogi się rozejdą.. Bardzo możliwe że nie wiesz o nim jakiejś istotnej rzeczy (księżyc) np o trzeciej osobie (3 puchar) 3 puchar może ogólnie mówić że to bardzo towarzyska osoba, lubi zawierać nowe ciekawe znajomości i Ty możesz być kolejną taką osobą w jego życiu.. Stąd karta na miejscu rady by zasugerować Ci byś tak właśnie do tej znajomości podeszła.. Nie ma tu kart rozwojowych dlatego myślę że relacja zatrzyma się na obecnej sytuacji między wami.
      • szafranpjk Re: miły początek.... 20.01.14, 17:49
        Freya też tak to czuję, choć ta 10 pucharów mnie zdziwiła, generalnie tak pragnę tego, ale ze względów o których pisałam - nie biorę tego pod uwagę w tej relacji, raczej nastawiam się na miłą, przyjemną znajomość nic na poważnie i z planami... Tak jak napisałaś, staram się miło spędzać czas i tyle, nic na siłę i na mus - z już tego wyrosłam.

Dziękuje, że poświęciłaś mi czas, bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka