Dodaj do ulubionych

Przyjmuje zapisy na..

22.12.14, 20:19
Kartę - energię roku 2015. Czas zapisu do Świąt, a ja się postaram wszystkim chętnym odpowiedzieć do końca tego roku - pewnie wcześniej, ale wolę sobie zostawić czasowy margines.

Bez pytań, bez zachciewajek tylko sam nick. smile Zapraszam chętnych
Obserwuj wątek
    • caro-caro Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 20:24
      Pierwsza!
      Uprzejmie proszę smile
      • nagietek123 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 20:31
        A już myślałam, że na karpia wink

tez poproszę smile
        • algaria nagietek 24.12.14, 12:18
          Z doskoku ale mam nadzieję że już niedługo osiądę na dłużej

Energia 2015 roku dla Ciebie to 5 buław.. oj będzie się działo - ruch zamieszanie natłok spraw i myśli - Tych myśli będzie bardzo dużo różnych. Za dużo będziesz skupiać się na negatywnych wyobrażeniach - zupełnie niepotrzebnie. Skupiona na jednym nie zauważysz że wróg nadciągnie zupełnie z innej strony. Do tego czeka Cie niezła walka z konkurencją, z przeciwnościami i przeciwnikami - począwszy od miłości skończywszy na zdrowiu. Niestety w przeciwieństwie do 7 buław - w 5 nie ma definitywnego i pewnego zwycięstwa - tu, to co wywojujesz będzie Twoje, co wydrapiesz to zdobędziesz.... w każdym razie roku nudnego się nie spodziewaj, spokojnego też.. seks jak to w buławach też może przyjść znienacka smile
          • nagietek123 Re: nagietek 24.12.14, 19:30
            Tak, skupiona na mamie nie widzę innych zagrożeń, bo i tak wydaje mi się, że już gorzej być nie może... Rodzinka pojechała i odetchnęła po atrakcjach z babcią, ja niestety zostałam na placu boju...
            Najlepszy w tej wróżbie jest seks przychodzący znienacka wink

Bardzo dziękuję za wróżbę.
          • nagietek123 Re: nagietek 26.12.14, 08:50
            Algario, a Ty tam dobrze popatrzyłaś w te karty? Na pewno była to 5 buław? Bo ja to bym chciała miłości, a nie tylko seksu znienacka wink No i te mnożące się przeciwności losu... Czyli ciągle pod wiatr... Ok, skupiam się na pozytywach już teraz smile
            • camaretto Re: nagietek 26.12.14, 20:28
              Nagietku, jeśli mi wyślesz na priva jakieś okołohoroskopowe dane to popatrzę w gwiazdy i powiem, czy to przypadkiem nie z tych cięzszych przypadków, bo planety nie odpuszczają niektórym znakom . Tylko godzinę urodzenia trzeba byłoby jeszcze znać żeby dom okreśłić
      • algaria Caro 22.12.14, 20:36
        Jeszcze nie zdążyłam zamknąć wątku a tu Caro się wpisała big_grin

Rok 2015 upłynie Ci pod znakiem Kapłanki - już przez to że jest to AW to świadczy że rok będzie ważny. Spokój, cisza wycofanie tajemnica i nauka. Rok kobiecości ale tej nie kochanki a raczej przyjaciółki i matki. Rok wróżki i ezoteryki, rok rozwoju duchowego i kierowania sie intuicją.. Rok damskiego autorytetu... ale żeby nie było tak różowo - Kapłanka wbrew pozorom nie jest taka cicha, słodka i cudowna. Ona niesie za sobą podstęp, doszukiwanie się drugiego dna. Kapłanka jest również nieprzewidywalna, dlatego w 2015 roku musisz uważać i za bardzo nie planować bo Twoje plany łagodnie mówiąc mogą nagle ulec zmianie. Możesz mieć trudności z akceptowaniem i przestać być pesymistycznie nastawiona - nie ulegaj fobia lękowi i strachowi - bo po co? Wszystko i tak będzie dobrze
        • caro-caro Re: Caro 22.12.14, 20:49
          To Ty Algario jesteś szybka smile nie spodziewałam się odpowiedzi już zaraz natychmiast kiss ja natomiast zajrzałam akurat na forum mając chwilę czasu, żeby być na bieżąco i trafiłam.
          Wróżba na ten rok moim zdaniem pomyślna, w końcu Arcykapłanka to karta ochronna - i tego będę się trzymać wink
          dziękuję
    • inguszetia_2006 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 20:43
      Witam
      Ja już mam kartę energię na 2015 i nie zamienię jej na jakąś tam Wieżę;-P A może ty chcesz jedną kartę, karteczkę malutką na 2015. Sssssss....... wąż kusiwink
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 22.12.14, 22:46
        No jakaś karteczka miła by się przydała wink
        • algaria Re: Ing 24.12.14, 12:19
          No tak pewnie mi Ing jakąś Wieże wyciągnęła i dlatego milczy.. a może brak wiadomości to dobre wiadomości - wiem, wiem Święta Cię zatrzymały i inne takie wink big_grin
          • inguszetia_2006 Re: Ing 24.12.14, 12:52
            Witam
            Nie, nie, nie. Nie Wieżę. Co innegowink Ale jeszcze myślę, jak pogodzić te dwie karty - jedną z tarota drugą z Lenormand, żeby było czarownie;-D Tzn. myślę nad przekazem, bo mi ta tarotowa jakoś tak przylgnęła do serca, a ty jej raczej nie lubisz;-P Ok. Nie będę cię męczyć!
            Wyciągnęłam Księżyc i Lilie jako dopowiedzenie Księżyca. Księżyc do mnie zagadał na miękko, aż się ucieszyłam jak go zobaczyłam. Że będziesz miała rok, gdzie się intuicja mocno wybije na pierwszy plan. Będziesz docierać tam, gdzie rozumem się nie dotrze. Bardzo dobra karta wróżkowa. Nic innego mi nie powiedział. Nie słyszałam, że będziesz jęczeć po nocach i wyć z bólu istnienia. O nie, nie, nie. To jasna twarz na pewno. Długo się gapiłam na tę kartę i demona nie zbudziłam;-P Ale dobrałam Lilie. I wszystko się wyjaśniło. Rok pod znakiem rozmyślań nad życiem i jego ciągłością. Duchy przodków i takie tam inne starszyzny. Metafizycznie będzie na pewno, ale w dobrym tego słowa znaczeniu. No... jak Księżyc zawsze mi mówi o wyciu, tak tym razem pokazał mi piękne światło. Aż zadrżałam z emocji, że ja też tak chcę. Pofruwasz nad ziemią trochę w 2015;-D
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Ing 24.12.14, 14:13
              Bardzo dziękuję i za Księżyc i za Lilie.. Pofruwam - mówisz - obym później miękko wylądowała a nie pierdutnęła o glebę aż mi się gwiazdki pokażą - dziś wierzę w dobrą moc Księżyca - taki co to przytłacza i wyje nadzieją - beznadzieją to już mam za sobą

Ten zestaw kart zawsze mi się będzie kojarzył z "Liliami" - Mickiewicza wink tongue_out

Zbrodnia to niesłychana,

Pani zabija pana;

Zabiwszy grzebie w gaju,

Na łączce przy ruczaju,

Grób liliją zasiewa,

Zasiewając tak śpiewa:

"Rośnij kwiecie wysoko,

Jak pan leży głęboko;

Jak pan leży głęboko,

Tak ty rośnij wysoko."

Potem cała skrwawiona,

Męża zbójczyni żona,

Bieży przez łąki, przez knieje,

I górą, i dołem, i górą;

Zmrok pada, wietrzyk wieje;

Ciemno, wietrzno, ponuro.

Wrona gdzieniegdzie kracze

I puchają puchacze.
    • ziajka.a Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 20:44
      Ja również bardzo proszę smile
      • algaria Ziajka 24.12.14, 14:17
        Dla Ciebie energia roku to 8 kielichów - idą zmiany. Czasem będziesz musiała je podjąć sama czasem Los za Ciebie zdecyduje. Ruszysz poszukiwać swojego nowego miejsca. Może zmienisz pracę, partnera, mieszkanie.. a może ruszysz w drogę w innych okolicznościach np jako mama lub nowym samochodem.
        Nie odejdziesz jednak paląc mosty, zostawisz sobie furtkę i możliwość powrotu - zwłaszcza kiedy będzie Ci źle i będziesz czuć się samotna. Z przyjemnością odwiedzisz "stare śmieci" - odwiedzisz bo nie zostaniesz w nich, nie wrócisz na zawsze.

Dlatego.." Szczęśliwej drogi już czas, mapę życia w sercu masz"....
        • ziajka.a Re: Ziajka 26.12.14, 19:31
          Dziekuje bardzo algario smile
    • baba_potwor Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 21:10
      Mogę i ja prosić?
      • kashaa_35 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 21:19
        Poprosze rowniez, dziekuje smile
        • gosia44114 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 21:24
          to i ja bardzo proszę smile
          • algaria gosia 26.12.14, 18:33
            A dla Ciebie rok 2015 upłynie pod energią karty Rydwan. Dużo ruchu, dużo działań, dużo zmian ale..konieczna nauka pracy w zespole. Umiejętność wspólnego działania może doprowadzić Cię do sukcesu. Dobrze przemyślane decyzje i spora dawka asertywności.. Alleluja i do przodu jak mawiali starożytni Rzymianie.. Wiadomości, maile, smsy, wszelaka korespondencja może Cię w tym roku zalać i... możesz również począć - w końcu Rydwan mówi również o ciąży.
            Jednym słowem szykuje Ci się rok rozrywki, humoru i działania
        • algaria Kashaa 24.12.14, 14:28
          9 kielichów - się pięknie kłania.. no sama dobra energia. Miłość szacunek braterstwo. 2015 rok pod względem uczuciowym i rodzinnym bardzo udany. Odpoczynek "po ciężkiej pracy" - po przejściach, nerwach i szarpaniu. Wreszcie uśmiechnie się do Ciebie Los - a przynajmniej powinien. 9 kielichów jest w sam raz bo jest już dobrze ale nie tak by wiało nudą i rutyną...
          Nic więcej nie ma co pisać
          Oby 2015 rok pod znakiem 9 kielichów się dla Ciebie w pełni - wypełnił - nic więcej nie trzeba
          • kashaa_35 Re: Kashaa 26.12.14, 11:00
            Dziekuje za swietna karte !! smile
      • algaria Baba_potwór 24.12.14, 14:25
        A dla Ciebie...rok 2015 upłynie pod energią "królowej monet". Z pewnością podniesie się Twoja samoocena, zostaniesz doceniona, mogą poprawić się finanse.. ale królowa monet dla mnie po 1 potrafi niestety być rozrzutna i tu apel do Ciebie - do póki nie ustabilizuje się Twoja sytuacja finansowa uważaj z wydatkami.. niestety po 2 królowa monet raczej sobie nie kupuje - jeśli wydaje to zwykle na innych - Ty z pewnością nie poskąpisz swoim pupilom - dla nich wszystko sobie mało. Powinnaś wyrównać te proporcje bo nic nie sprawi kobiecie przyjemności jak mały prezent dla siebie.
        W 2015 roku możesz zostać dostrzeżona i doceniona jako kandydatka na żonę i matkę. Może będziesz miała okazję np "podreperować siebie, swoją urodę, powab czar" zrobisz coś co olśni innych np nowy kolor w ciuchach czy na włosach. W cieniu nie zostaniesz.
        Rok powinnaś mieć spokojny i stabilny tylko tak jak napisałam wyżej uważaj z rozrzutnością a wszystko uda się jak najlepiej
        • baba_potwor Re: Baba_potwór 26.12.14, 20:46
          Serdecznie dziękuję. Bardzo dobra wróżba, będę pilnować wydatków smile.
    • bronxi Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 21:39
      Jeśli można to i ja poproszęsmile
      • algaria Bronxi 26.12.14, 19:47
        Rok 2015 upłynie Ci w energii 10 mieczy. Owszem nie jest to miła i serdeczna karta- to łzy i koniec. Dużo spraw w Twoim życiu zapewne dobiegnie kresu, dużo spraw sama zakończysz, niektóre zginą same. rok porządków i oczyszczania życia z niepotrzebnych przeszkód i balastów. Rok ostatnich łez i ostatniego bólu - później będzie już tylko lepiej...
        Dodam z własnego doświadczenia że owszem 10 mieczy boli i przychodzi gwałtownie ale ten ból trwa krótko i z każdego problemu jaki niesie bardzo szybko znajduje się rozwiązanie, pociechę, zmianę na lepsze. Z czasem okazuje się że ciosy owszem są mocne ale mało bolą a rany powstałe szybko się goją. Także w 10 mieczy również jest jakiś optymizm.
        • bronxi Re: Bronxi 29.12.14, 07:22
          Eh.. to zapowiada się nie zbyt ciekawy rok, no cóż..
          Myślałam, że będzie bardziej optymistycznie i bez łez..
          Chciałam wiedzieć to mam.
          Dziękuję Algario za kartę i dodanie otuchy, pomimo, że karta kiepska smile
          Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie smile
    • iza_p79 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 22:35
      Jeśli można, to poproszę. I dziękuję smile pięknie
      • algaria Iza 26.12.14, 20:28
        Energia roku 2015 dla Ciebie upłynie pod kartą 2 mieczy Rok spokojny i cichy - bardzo wycofany ale.. wycofasz się Ty z własnej woli a nie że gdzieś ugrzęźniesz w niemocy od siebie niezależnej. 2 mieczy to rozstrzygnięcie wszelakich sporów, zakończenie waśni. Możesz dostać propozycje rozejmu.. Rok skupienia się w sobie i na sobie - dokładnego przemyślenia działań, dużo pracy intelektualnej i.. pewnej nauki (może kursy, może studia)
        Nie rozbieraj problemów na czynniki pierwsze bo wkradnie Ci się niepotrzebny lęk i niepokój
        • iza_p79 Re: Iza 27.12.14, 19:22
          Bardzo dziękuję smile chociaż przydałoby się więcej dynamiki, takiej pozytywnej wink
    • sylwunka36 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 22:37
      Chętnie. Poproszę, Sylwia
      • algaria Sylwunka 26.12.14, 20:58
        Energia roku to - 9 buław - czas wytchnienia i odpoczynku,, nabierania sił, planowania i szykowania się do ostatecznej walki. Przez jakiś czas możesz być bez pracy - albo odpoczywać w domu na zwolnieniu albo być na bezrobociu. Ten czas możesz śmiało i dobrze wykorzystać dla dobra przyszłości np doszkalając się. Czas na przemyślenia i podejmowania decyzji - co dalej zrobisz ze swoim życiem.
        9 buław to taka przerwa w życiorysie potrzebna na uporządkowanie swoich spraw, wyleczenie urazów i zaplanowanie dalszych działań.
        • sylwunka36 Re: Sylwunka 29.12.14, 19:02
          Pięknie dziękuję, Algario! Pozdrawiam, Sylwia
    • nikix Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 23:39
      Poproszę smile
      • algaria nikix 26.12.14, 21:05
        Energia roku 2015 dla Ciebie to - rycerz buław.. oj będzie się działo wink dużo zmian, zamieszania gwałtownych reakcji, dużo spontaniczności. Możliwa zmiana miejsca - przeprowadzka, podróże małe i duże, poznawanie, rozglądanie.
        Zamieszanie życiowe masz jak w banku. Do tego dodam że rycerz buław to ognisty facet - taki z krwi i kości - uwodziciel młody (może być młodszy), który szybko podbije Twoje serce i zmysły.. ale uważaj typ rycerza buław to tylko potrafi wpaść na chwilę w życie kobiety zamieszać, namieszać, rozpalić, rozbudzić i.. pobiec dalej - rzadko zostaje na dłużej, ale takiego się nigdy nie zapomina smile
        Także rok pełen zmian, niespodzianek, nowych znajomości, namiętności - gdzie nudzić się absolutnie nie będziesz.
        • nikix Re: nikix 26.12.14, 22:12
          Bardzo dziękuję za kartę smile

Ciekawie się ten rok zapowiada. Muszę pilnować, żeby po tym "ogniu" nie został sam "popioł".

Mam nadzieję, że ta przeprowadzka w końcu dojdzie do skutku bo przymierzamy się do niej od kilku lat ale zawsze coś staje na drodze.
    • pinia1214 Re: Przyjmuje zapisy na.. 22.12.14, 23:59
      To i ja poprosze.smile
      • algaria pinia 27.12.14, 15:57
        Rok 2015 dla Ciebie upłynie w energii - 2 kielichów I co tu dożo pisać - miło ciepło sympatycznie, nowe znajomości, miłości, flirty. Spotkania i rozmowy ze znajomymi ogólnie ciepła i serdeczna energia i atmosfera całego roku
        • pinia1214 algario 27.12.14, 16:38
          jestem zaskoczona, bo nic dobrego absolutnie sie nie zapowiada. Dostałam wypowiedzenie z pracy itp
          Dodalas mi otuchy.smile) spełnienia marzen Algario, dobra Wrozkosmile)
    • agalma10 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 01:46
      Algario, to i ja baaardzo proszę... Bez żadnych zachciewajek (a byłoby ich wielesmile) smile I bardzo Cię pozdrawiamsmile obiecuję, ujawnię się, od nowego roku... tyle że ja nie mam takiej wiedzy w Torocie jak Ty i inne Miotły, muszę więc najpierw znaleźć sposób na siebie... by zaistnieć na tym forum... Bo ciągnie mnie bardzo... do Tarota i do Was... Algario, proszę i dziękuję... Wszystkiego Dobregosmile
      • leda-is-one Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 05:25
        Rzecz jasna ''bez zachciewajek tylko sam nick''już się nauczyłam prosić poprawnie smile

ps. ja jednak mam zachciewajki i co zrobisz....bardzo Cie proszę o dobra wróżbę...
        • algaria Leda 27.12.14, 16:20
          Rok 2015 będzie dla Ciebie nosił znamiona 3 monet. Przede wszystkim będziesz miała pracę i pieniądze z tego całkiem niezłe. Nie będzie to duży kierat choć praca dłubaninka powtarzalna i taka sama co dzień. 3 monet mówi o podnoszeniu kwalifikacji i wejścia na wyższy stopień. Wiem że awanse raczej Ci nie grożą, ale zyskasz uznanie i szacunek - docenią Cię. Możesz za to wejść na wyższy poziom samokształcenia i samo realizacji zwłaszcza w sprawach ezoterycznych. Może coś nowego odkryjesz w sobie - jakieś nowe możliwości, coś Ci się spodoba i zaczniesz się szkolić w nowej dziedzinie (nowe karty, wahadło, różdżka czy inny niepoznany przez Cibie dział) Za to osiągniecie mistrzostwa w swojej dziedzinie jest jak najbardziej dla Ciebie możliwe w 2015 roku smile
          • leda-is-one Re: Leda 28.12.14, 05:54
            No cudnie!Dziękuję pięknie Algaria,,ale,ale ja tu coś węszę... nic Ci się paluszki nie omskły z innej karty?.Wszak nie dla mnie pozytywy były do nie dawna, a Tyś dobra dusza jestsmile

Dziękuję,biorę się za samorealizacje,najwyższy czas,skoro o kasę mam być spokojna.
      • algaria agalma 27.12.14, 16:04
        Zapraszam do ujawnienia się - u nas nie ma spraw nieważnych czy głupich, każdy wpis cieszy .. no chyba, że jest to od jakiegoś nawiedzonego maniaka nawracacza i innego dziwadła - ale przecież Ty do takich nie należysz... chyba wink

Energia roku jawi się pod kartą - 6 buław - Karta zwycięstwa i triumfu - sukcesów w życiu i sukcesów zawodowych. To że zwycięstwo będzie krótkotrwałe - to nie ważne ale ważne że będzie cieszyć i dawać szczęście. Możliwy powrót do przeszłości do tego co było, do kogoś kto był. Ogólnie rok zadowolenia, sympatii i działań i zmian - bo nie zapominajmy że 6 dają zmiany a buławy dynamizm rozwój i .. seks smile
        • agalma10 Re: agalma 04.01.15, 01:43
          Algario, przepraszam, że z opóźnieniem - baaaardzo dziękuję za tę jak by nie było optymistyczną kartę. Oby tak naprawdę się stało tak, jak piszesz, bo ten rok najlepszy pod tym względem nie był. Tego dynamizmu strasznie mi brakowało. Zrobiłam sobie rozkład noworoczny i też wyszła mi ta karta, w odpowiedzi na pytanie, co czeka mnie w sferze finansowej. Pozdrawiam Cię i życzę samych wspaniałości w Nowym Rokusmile
    • owieczka_1983 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 08:01
      I ja też poproszę smile oby to była jakaś dobra energia, bo ostatnio mi jej brakuje wink
      • algaria owieczka 27.12.14, 16:53
        Dla Ciebie wypadła mi energia - 3 buław - rok względnego spokoju, szykowania się do działań dopracowania planów i czekania na okazje. Kiedy nadarzą się najlepsze momenty Ty ruszysz, zadziałasz i popłyniesz. W 2015 roku możesz czuć na sobie odpowiedzialność za innych, stać się autorytetem lub przywódcą na barkach którego spocznie opieka nad planami, czy ludźmi. W 3 buław ukryty również jest swoisty trójkąt - partnerski lub erotyczny jakaś fascynacja kimś kto nie jest wolny lub Tobą jeśli jesteś w związku.
        Bądź cierpliwa a nadarzające się okazje same trafią do Ciebie, ale jednocześnie uważaj by nie przegapić swojej szansy.
        • owieczka_1983 Re: owieczka 27.12.14, 18:33
          Sylwuś dziękuję smile ta 3 buław wyszła mi tez w rozkładzie urodzinowym jako ogólna prognoza na rok, coś w tym musi być ...
    • re.ne Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 08:31
      Jeżeli jeszcze można to ja również bardzo proszę
      • algaria re.ne 27.12.14, 21:44
        A dla Ciebie energia roku 2015 będzie w 7 kielichów - marazm zastój i te niekończące się dylematy, trudne wybory, ciężkie decyzje. Marzenia, chodzenie z głową w chmurach, brak zdecydowania i realności.
        Energia tej karty ogólnie przypomina mi rok 7 w numerologii czyli taki depresyjno - łzawy, smutny - taki nieobecny ciałem a duch błąka się w przestworzach.
        Jedyny plus to dużo szans i możliwości do wyboru - spłynie na Ciebie obfitość .. tylko co wybrać dla siebie to już kłopot. Rok jak życie we śnie - tylko oby był to sen miły a nie koszmar.
        • re.ne Re: re.ne 28.12.14, 15:59
          Dziękuję algario.
          Jestem numerologiczną 7 i dużo z tego co opisałaś to mój "charakter" to chodzenie w chmurach to wypisz wymaluj ja.
          Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
    • funnylittlething Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 16:43
      O, to bardzo proszę, jeśli można
      • maja.1987 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 19:00
        To i ja tez
        • algaria maja 27.12.14, 22:35
          4 buław - to energia roku dla Ciebie
          Przede wszystkim budowanie, odpoczynek i relacje rodzinne - na tym się najbardziej skupisz. Mimo bardzo spokojnego przesłania ta karta pokazała mi prawdziwe oblicze relacji domowych - podejrzewam że i Ty przekonasz się kto w Twojej rodzinie jest Twoim przyjacielem, a kto wrogiem, na kogo możesz liczyć choć nigdy nie sądziłaś, a kto Cię zawiedzie choć wcześniej nigdy byś nie przypuszczała że się odwróci od Ciebie w najgorszym momencie.
          4 buław mówi o takim utknięciu w sielance, niby jest dobrze ale tak przewidywalnie.
          4 buław ma dobra energię - ona buduje - jest symbolem domu - 4 ścian i w nich głównie będzie się rozgrywał dla Ciebie rok 2015 - tam będą zapadały najważniejsze decyzje - nie w pracy tylko właśnie w domu, w rodzinie.
          • maja.1987 Re: maja 28.12.14, 13:45
            Dziekuje smile
            Pozdrawiam
      • algaria fanny 27.12.14, 22:28
        Dla Ciebie moja droga rok 2015 jawi się w energii 2 monet okresy pracy będziesz przeplatać okresami lenistwa. Istna żonglerka uczuć, nastrojów, działań. Możesz podpisać jakąś ważną dla siebie umowę. Pracy Ci nie zabraknie i to z dwóch źródeł - finanse też całkiem dobre. jedynie na co musisz uważać to czy partner który może się pojawić a w zasadzie kandydat na partnera, przyjaciela czy coś więcej - nie jest już w innym związku. Bardzo często właśnie 2 monet pokazuje mi że Pan jest równocześnie inną panią zainteresowany.
        2 monet wyznacza nam drogę do marzeń tylko by te marzenia zrealizować trzeba będzie się nieźle nagimnastykować i niestety marzenia mogą się okazać nierealne do spełnienie - przynajmniej w 2015 roku.
        Uczuciowo też żonglerka raz miłość, raz nienawiść
        Ogólnie energia 2 monet nie jest zła i taki też będzie dla Ciebie przyszły rok - niezły
    • ag_at5 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 19:19
      Tylko bardzo dobra smile
      Energetyczna, mocna.....
      • algaria ag-at 28.12.14, 15:48
        Rok 2015 upłynie Ci w energii - rycerz kielichów
        Całkiem przyjemna energia, skupienie na uczuciach, miłości, flirtach. Spełnienie marzeń erotycznych - nie zawsze grzecznych wink Ale też możliwość błądzenia, popełniania błędów, szukanie swojej drogi i miejsca - odnajdywanie i znów gubienie. Tracenie wiary i jej odzyskiwanie. Trzymanie się też pewnej jednej idei do której będziesz dążyła, mimo przeciwności, mimo kłopotów - Ty zła się nie ulękniesz i celu nie zmienisz.
        Rycerz kielichów nie przynosi wojen ani burz - on nie niszczy - on szuka, on kręci się w kółko nie mogąc podjąć decyzji, ale to dobry mężczyzna krzywd nie robi a i do serca przytuli i na kolana weźmie.
        Także rok może być zakręcony ale nie za wirowany negatywnie tylko jak to się mówi zakręcony jak słoik z ogórkami - jeśli wiesz co mam na myśli - taki zagubiony, nieświadomy ale dobry
        • ag_at5 Re: ag-at 28.12.14, 19:12
          Dzięki dobra kobieto smile
          Potrzebny mi rok konkretnej, zdecydowanej baby. Ale widocznie jeszcze za chwilę. Albo już nigdy ;p
    • nik-i7 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 19:28
      Nieśmiało też proszę smile
      • algaria nik-i 28.12.14, 16:01
        Dla Ciebie rok upłynie w energii - 8 mieczy Na pierwszy rzut wydawałoby się, że nie jest to karta pozytywna, ale zależy co kto che.. Bo to jest odizolowanie od spraw spokój cisza odpoczynek - jeśli ktoś żył bardzo intensywnie to 8 mieczy jest jak dla niego najlepsza .. no ale Może Ci się zdarzyć niestety - niemożność ruchu - taka blokada na która nie masz wpływu. Utknięcie w martwym punkcie bez możliwości wyjścia dopóki okoliczności się nie zmienią.
        To będzie czas na przemyślenia i dopracowania planów projektów, wyciszenia siebie i otoczenia.. Choć 8 mieczy niby spokojna i cicha to mówi o natłoku informacji, maili, wiadomości i kontaktów - także zupełnie odcięta od świata nie pozostaniesz.
        • nik-i7 Re: nik-i 01.01.15, 18:50
          dziękuję smile
    • ande-ra11 Re: Przyjmuje zapisy na.. 23.12.14, 22:23
      Ja równiez poprosze smile. Pozdrawiam
      • sabina_online Re: Przyjmuje zapisy na.. 24.12.14, 15:04
        Jeśli jeszcze zdążyłam to bardzo proszę i Dziekuję smile
        • algaria sabina 28.12.14, 16:33
          Dla Ciebie rok 2015 niestety będzie w energii - 5 monet. Może być ciężko zwłaszcza finansowo, ale 5 monet może również mówić o nowym kredycie lub właśnie jego braku tzn odmowie kredytowej. Trochę powieje chłodem uczuciowym, ale w trudnej sytuacji zawsze będziesz mogła liczyć na męża - będziecie oboje dla siebie wsparciem.
          Dodam że karta 5 monet uświadomiła mi że czasem warto się schylić po mały pieniążek i cieszyć się z niego niż przejść nad nim i wzgardzić, bo za mały by się po niego trudzić. Czasem to co rodzi się w bólu i trudzie daje większą radość niż to co przychodzi łatwo.
          Czeka Cię rok trudny, ale ten czas można dobrze wykorzystać i nauczyć się np racjonalnym wykorzystaniem finansów jakie się posiada, życie z ołówkiem i oszczędność - umiejętności które mogą się przydać w lepszych czasach.
          • sabina_online Re: sabina 28.12.14, 17:40
            Dziękuję smile U nas nigdy się nie przelewało byle mieć wsparcie w bliskich oraz możliwość pracy i wypłaty to już będzie dobrze.Byle zdrowie było to będzie dobrze smile pozdrawiam
      • algaria ane-ra 28.12.14, 16:16
        Energia roku 2015 dla Ciebie będzie pod znakiem karty - Śmierć Przez cały rok będziesz kończyć wiele spraw ale i zaczynać nowe - czyżbyś była w 9 roku albo osobistym albo numerologicznym? Rok 2015 dla ciebie to rok porządków - rozstawania się z wieloma sprawami i robienie miejsca na nowe - Powoli bez szarpaniny i nagłych przypadków Twoje życie się zmieni - pod koniec roku będzie zupełnie inne niż na początku - cześć spraw zauważysz w trakcie zmian - będziesz widzieć jak się zmieniają przemijają, cześć zobaczysz w nowej odsłonie, już po ewolucji - jak dostrzegamy że pada mżawka jak już jesteśmy cali mokrzy.
        Coś starego musi umrzeć, by zrobić miejsce na nowe - umarł król - niech żyje król.. taki dla Ciebie będzie rok 2015
    • rozmaryn_1 Re: Przyjmuje zapisy na.. 24.12.14, 22:22
      A można miec życzenie, zeby nie bylo 5 mieczy, bo mi juz raz wyszla na ten rok wink big_grin
      Trzeba byc optymistą, poproszę i ja smile
      • algaria rozmaryn 28.12.14, 18:07
        Energia roku dla Ciebie będzie pod szczęśliwą Gwiazdą
        Dużo nadziei spełnionej, spełnionych marzeń, spokoju i miłości. Przepowiada poprawę sytuacji, osiągnięcie równowagi i czerpanie z różnych źródeł. Przez cały 2015 rok będziesz pod ochroną sił wyższych, z pewnością będziesz cieszyła się dobrym zdrowiem, lub szybko dochodziła do zdrowia (np z przeziębień)
        Dla mnie Gwiazda ma też swoją ciemną stronę - owszem ona daje to światełko w ciemnym tunelu - pokazuje dobre rozwiązanie, daje na nie nadzieje ale... realizacja i spełnienie trwa bardzo długo i wolno się do niego dochodzi. Owszem to jest ważne ale niecierpliwym Gwiazda nie sprzyja wink nie przyspiesza, tu wszystko ma swój czas.
        Mimo wszystko czeka Cię ciepły, kobiecy czas, w którym wszystko się uda.. i nadchodzi dobry czas na spojrzenie na swoją kobiecość i odkrywanie swoich zdolności artystycznych.
        • rozmaryn_1 Re: rozmaryn 28.12.14, 19:17
          Algario, bardzo Ci dziekuję za ta gwiazdkę smile Lubię tę kartę, choć fakt, że bardzo odwleka w czasie realizacje planów, ale za to jaki uroczy i magiczny nastrój tworzy.
          Akurat czytam książkę Doreen Virtue i wylosowałam dla Ciebie cytat na chybił trafił, oto on:
          " Świeć światłem tak promiennie, jak ten, który trzyma zwierciadło w południowym słońcu. On nie zastanawia się, gdzie koncentrują się snopy promieniowania, lecz zwyczajnie skupia się na radości, którą sprawia trzymanie odbicia promyczków. "
          Dziekuję raz jeszcze smile
    • ewike Re: Przyjmuje zapisy na.. 25.12.14, 20:21
      To i ja poproszę smile Bardzo poproszę...
      • algaria ewike 28.12.14, 18:12
        W sumie to zapisy na karty były tylko do Świąt

Wyszła mi dla Ciebie - Wieża - zapowiada się trudny rok z ciężkimi przeżyciami. Zawalenie się całych układów i to bardzo gwałtownie i niespodziewanie. Będziesz musiała podejmować decyzje czy to co runie odbudować czy zostawić i iść budować od nowa ale gdzie indziej. Wieża mówi by nie podpierać i na siłę nie ratować to co się chwieje bo tylko "przedłuża się agonię" - lepiej pozwolić runąć by móc odetchnąć czymś świeżym i nowym.
        Dodam że Wieża to także dom, budynek, mieszkanie i może mówić o nowym miejscu w życiu do mieszkania - własnym jak również przeprowadzeniem remontu w dotychczasowym lokum.
        Ważne że Wieża przychodzi nagle i gwałtownie ale szybko przechodzi
        • ewike Re: ewike 28.12.14, 19:38
          Algario, serdecznie i podwójnie dziękuję za kartę roku. Karta może nie najlepsza, ale to samo życie... sad Pozdrawiam i z życzeniami wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!!
    • noowaak Re: Przyjmuje zapisy na.. 25.12.14, 23:04
      Jeżeli nie jest za późno, to i ja bardzo chętnie... pozdrawiam świątecznie !
      • algaria noowaak 28.12.14, 18:16
        Ty tez się spóźniłaś na zapisy, ale wyciagnę kartę

Dla Ciebie wyszła 4 kielichów- rok pełen napięć emocjonalnych, dołów, łez i poczucia bezsilności. Poczucie ugrzęźnięcia w nierealności uczuć będzie Ci niestety towarzyszyło. Częste nerwy, fochy, napięcia i zadęcia.. ale 4 kielichów to też szansa - 1 wyciągnięty kielich - mała szansa ale ważna - nie można jej przegapić, bo kolejna może długo nie przyjść. Jednym słowem nie czas wyglądać jednorożca i tęsknić za nim jak pod ręką masz żywy prawdziwy realny choć jeden z czterech kielichów - dotyczy to każdej dziedziny życia - uczuciowej, zawodowej i finansowej
        • noowaak Re: noowaak 28.12.14, 20:15
          Algario kochana, bardzo Ci dziękuję, postaram się nie zawracać Ci więcej głowy wink
          Cóż, muszę jeszcze ten rok przetrzymać, tak jak obecny i tak jak poprzedni... Kiedyś w końcu musi wyjść słonko, prawda ? Tego się będę trzymać smile
          Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę samych dobrych , spełnionych wróżb i marzeń w Nowym Roku!
    • ninkasz Nie wiem czy jeszcze zdążyłam. 26.12.14, 18:36
      Jeśli tak to bardzo proszę. Pozdrawiam!
      • algaria ninkasz 28.12.14, 18:21
        No Ty to już w ogóle po terminie się zgłosiłaś wink

Ale widzisz Twój rok 2015 będzie pod energią karty - Sąd - Odrodzi się co dawno umarło, zmartwychwstanie co pogrzebane - Może to być dawny związek, znajomość, miłość, możesz wrócić do pracy, poprawia się Twoje finanse. Same pozytywne chwile czekają Cię w przyszłym roku.
        Do tego dużo wiadomości, telefonów, maili, - rok odnowy ciała i ducha - to jak powiew świeżego powietrza z otwartych okien zatchniętego domu, aż będzie Ci się chciało żyć. Dobry rok - nawet bardzo - realizacja planów, marzeń, odnowienie kontaktów.. itd itp
        Jak to się mówi powrócisz do świata żywych z dalekiej ciemnej podróży
        • ninkasz Re: ninkasz 28.12.14, 19:58
          No ja wiem, że po terminie wink bo ostatnio rzadziej tu zaglądam niestety. Mam dużo mniej czasu.
          Cieszę się, że mi taką fajną kartę wyciągnęłaś.
          Dziękuję bardzo za poświęcony czas i życzę dobrego 2015 roku!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka