Dodaj do ulubionych

kto potrzebuje wróżby?

06.06.15, 15:35
To zapraszamsmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 15:50
      To ja poproszę - czy pewien pan się do mnie odezwie - powiedzmy w czerwcu
      • freya_v Algaria 06.06.15, 15:57
        Kontakt mi się nie pokazał ale w rozkładzie wyszły mi jakieś pieniądze czekasz na jakieś od niego?
        • algaria Re: Algaria 06.06.15, 16:15
          Nie, ale moje 2 pytanie o którym myślałam były sprawy finansowe - może odpowiedź na to pytanie karty pokazały.. mam nadzieję że 5 monet nie było wink
          • freya_v Re: Algaria 06.06.15, 16:17
            Nie, nie było. Tak pomyślałam bo na pozycji co ważne dla Ciebie wyszła 4 monet a na pozycji czego on się obawia 6 monet
            • algaria Re: Algaria 06.06.15, 17:45
              Czyli będzie ok smile a co do Pana to niczego się więcej jak milczenia nie spodziewałam..
              Bardzo, bardzo Ci dziękuję smile

W zamian dla Ciebie mam wyrocznie Sabiańską na czerwiec:

SKORPION 21

POSŁUSZNY SWEMU SUMIENIU ŻOŁNIERZ SPRZECIWIA SIĘ ROZKAZOM

Być może znajdujesz się w sytuacji, w której oczekiwania wobec ciebie są całkowicie sprzeczne z twoimi wartościami. Prawdziwą wolność odnaleźć można jedynie w swoim wnętrzu, gdy stawiamy czoło tym sytuacjom, zachowując poczucie własnej nienaruszalności i pełne zrozumienie możliwych konsekwencji.
              • freya_v Re: Algaria 06.06.15, 21:31
                No tak to norma już praktycznie.. Będę bojowo nastawiona dziękismile
                • algaria Re: Algaria - ODPOWIADAM 27.06.15, 20:42
                  Witaj Kochana - weryfikuje wróżbę

Pan się nie odezwał zgodnie z wróżbą, finansowo było dobrze tzn normalnie smile

Brawo za trafność!!!
    • caro-caro Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 16:32
      Poproszę smile tak ogólnie, co ważnego w najbliższej przyszłości kiss
      • freya_v caro 06.06.15, 16:44
        To co masz za sobą to jakieś poważne deklaracje ze strony fajnego mężczyzny. Z początku był uroczym adoratorem ale widac że coś się zmieniło i relacja weszła na wyższy stopień zaangażowania. Przed Tobą teraz intensywne z nim relacje możliwa jakaś wycieczka.. Karty pokazały że jesteś wyczerpana więc taka forma odpoczynku dobrze by Ci zrobiłasmile
        Starasz się jak możesz utrzymać równowagę finansową jak też zrównoważyć obowiązki zawodowe z życiem osobistym. Jesteś teraz u progu ważnej szansy zawodowej a jakis ciągły niedosyt finansowy dobrze Cię motywuje by tę szansę wykorzystać możliwe że będzie to nowa oferta zawodowa. W grę wchodzi spora konkurencja więc zadbaj o swoje siły i się zregeneruj zanim przystąpisz do działaniasmile
        • caro-caro Re: caro 06.06.15, 17:07
          Freyko! zaskoczyłaś mnie! I już tłumaczę dlaczego. Nie byłoby nic dziwnego w tym, że jakiś element wróżby się nie zgadza (w końcu sto procent sprawdzalności to tylko wybitni wink ) dziwne jest to, że napisałaś o mężczyźnie tak jak niedawno Rozmarynka, że jest ktoś ze mną, tylko, że ja z nikim się nie spotykam. Będę miała nad czym myśleć. Może jakiś przygląda mi się z ukrycia i tego nie wiem? hihi! Niezłe
          Dziękuję Ci bardzo za czas i energię. Gdy coś się wyjaśni na pewno się odezwę big_grin
          Dodam jeszcze, że faktycznie zmęczona jestem nieprawdopodobnie, a szykuje mi się szkolenie cały przyszły weekend. Uff oby do wakacji!
    • iza_p79 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 16:39
      Poproszę, jeśli można smile
      Czy odnowię kontakt z panem T. jeszcze w tym roku?
      Dziękuję
      • inguszetia_2006 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 16:47
        Witam
        Freyu, poproszę. Niespodzianka dla mnie na najbliższe miesiące.
        Dzięki.
        Ing
        • freya_v Ing 06.06.15, 17:04
          Imprezka Ci się szykuje. Myślę że się na niej kimś zauroczysz w sensie ktoś zrobi na Tobie bardzo dobre wrażenie. Przełom czerwca/lipca. Uważaj z wydatkami bo możesz w związku z tym mocno zaszaleć. To będą ludzie ''z daleka'' możliwe że padnie propozycja wyjazdu za granicę i będziesz odnośnie jej rozważać za i przeciw
          • inguszetia_2006 Re: Ing 06.06.15, 17:10
            Witam
            Dziś impreza. U mnie. Kielichy to alkoholbig_grin
            Nie miłość.
            Pzdr.
            Ing
      • freya_v Iza 06.06.15, 16:55
        Kontakt będzie ale raczej nie taki jakbyś chciała. Mi w rozkładzie wychodzi że on ma rodzinę i zobowiązania wobec niej mocno go blokują. Jeśli zechce się odezwac spotkać pogadać to napewno będzie chciał i starał się by było to w wielkiej tajemnicy. Przez najbliższy miesiąc będziesz borykać się z jakims rozczarowaniem odnośnie pana ale za 3 miesiące widać reaktywacje relacji.. On trochę się obawia że bliższa relacja z Tobą będzie dla niego zbyt dużym obciążeniem i utrudnieniem jeśli chodzi o jego rodzinę.
        • iza_p79 Re: Iza 06.06.15, 17:06
          Dziękuję
          Bardzo trafnie określiłaś wszystko.
          • kashaa_35 Re: Iza 06.06.15, 17:20
            To ja poproszę karty na wakacje tak ogólnie, na 2 miesiące, na ważne wydarzenia.
            Dziękuje..smile
            • freya_v Re: Iza 06.06.15, 18:23
              Początek lata może być niezbyt zadowalający bo poprostu będziesz się nudziła. Zaplanuj sobie coś na drugą połowę lipca. W tym czasie możesz to odczuwać bardziej więc warto mieć plan Btongue_out zaś sierpień całkiem obiecujący pojawi się nowa znajomość widać też jakiś piknik grill lub coś w tym stylusmile
              • freya_v kasha 06.06.15, 18:24
                freya_v napisała:

> Początek lata może być niezbyt zadowalający bo poprostu będziesz się nudziła. Z
                > aplanuj sobie coś na drugą połowę lipca. W tym czasie możesz to odczuwać bardzi
                > ej więc warto mieć plan Btongue_out zaś sierpień całkiem obiecujący pojawi się nowa z
                > najomość widać też jakiś piknik grill lub coś w tym stylusmile
    • ag_at5 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 17:34
      Coś dobrego w jakiejkolwiek dziedzinie, poproszę.
      W najblizszym czasie /3 miesiace?/
      • ag_at5 zostałam pominieta do kwadratu :-) 08.06.15, 21:43
        No trudno, może następnym razem tongue_out
      • algaria ag-at 08.06.15, 22:17
        Najlepiej to Ci wyszło zdrowie tongue_out ale uważaj na uszy. Ogólna atmosfera to spokój cisza wycofanie odpoczynek W miłości zadowolona i spełniona tylko.. samotna. Na pieniądze musisz chwile po wyglądać ale zapłatę dostaniesz za ukończone dzieło, w pracy błogi spokój, chyba że pracujesz w domu to pracy mieć będziesz..
        I tym optymistycznym akcentem z przeprosinami
        • ag_at5 Re: ag-at 08.06.15, 22:39
          Takie tu kolejki na wróżby, że ktoś może zostać pominięty, tym razem padło na mnie smile
          Za zdrowie buziak, bo wielce mi potrzebne. Nienawidzę czuć się samotna. Muszę, choćby na siłę zacząć robić coś z pasją. To zabija samotność uncertain
          Uprzejmie dziękuję smile
    • rozmaryn_1 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 18:21
      Aż żal nie skorzystać, jak proponujesz... smile Może coś ogólnie na tegoroczne lato?
      Co uznasz za istotne... co Ci się tam ciekawego pokaże smile
      • freya_v Rozmaryn 06.06.15, 18:38
        Za sobą masz czułe zaloty jakiegoś mężczyzny. Jego romantyzm odszedł już w przeszłośćtongue_out
        Teraz pora na gadułęwink rozmowy dyskusje debaty i wielkie rozmyślanie. Trudno jakoś będzie Ci się wyluzować w to lato mimo wielu spotkań towarzyskich.. Bardziej będziesz skupiona na zbieraniu jakiś informacji wiadomości. Uważaj na nie miłą kobietę. Jej działania mogą przynieść nie potrzebny stres. Ogólnie lato uznasz za bardzo udane. Nie raz będziesz duszą towarzystwasmile
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 06.06.15, 19:15
          freya_v napisała:

> Za sobą masz czułe zaloty jakiegoś mężczyzny. Jego romantyzm odszedł już w prze
          > szłośćtongue_out

Niestety nie zareagowałam, jak tego oczekiwał tongue_out

> Teraz pora na gadułęwink rozmowy dyskusje debaty i wielkie rozmyślanie.

Mozliwe, że wiem, o kogo chodzi, ale zobaczymy smile

Trudno j
          > akoś będzie Ci się wyluzować w to lato mimo wielu spotkań towarzyskich..
          Bardzi
          > ej będziesz skupiona na zbieraniu jakiś informacji wiadomości.

To jest bardzo możliwe.

Uważaj na nie mi
          > łą kobietę. Jej działania mogą przynieść nie potrzebny stres.

Chyba wiem o jakie babsko chodzi, jest jak owad, który kąsa, wnerwia i trudno go odgonić.

Ogólnie lato uzna
          > sz za bardzo udane. Nie raz będziesz duszą towarzystwasmile

Tu mnie zaskoczyłaś, bo ja nie ten typ, żeby być duszą towarzystwa, ale kto wie... smile
          Dziekuję Ci bardzo i uważam, że jesteś niezłą wróżką kiss
          • freya_v Re: Rozmaryn 06.06.15, 21:25
            Dziękuje za miłe słówkosmile to balsam na mą duszęsmile
            • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 06.06.15, 21:32
              Freya, to nie miłe słówko, naprawde jesteś dobra i trzeba to powiedzieć głośno i wyraznie smile
              • freya_v Re: Rozmaryn 06.06.15, 21:42
                Dobrze już dobrze. Zawstydziłaś mnietongue_out
                • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 06.06.15, 22:27
                  Nie chciałam Cie zawstydzać. Rzadko bywasz na forum , ale tak czułam, że z Ciebie wiedzma pełną gębą smile Dziś mam dowód czarno na białym, nic o mnie nie wiesz, ale czuję, ze zobaczyłaś. Nie musisz zawsze być nieomylna, bo wróżka to nie jasnowidz i nie zadowoli każdego, ale czuję intuicyjnie, że jesteś wyjątkową wróżką smile No żeby nie było, że Cię chwale, a nie dostrzegam tych innych tez wyśmienitych z forum... Po prostu bywasz tu rzadziej, to dlatego to piszę. Nie wiadomo, kiedy znowu tu zajrzysz smile
                  • caro-caro Re: Rozmaryn 07.06.15, 08:28
                    Wtrącę tu, bo poczułam, że chciałabym coś dodać a propos mojego wpisu. Dziewczyny, tekst o sprawdzalności był prztykiem do "najlepszych wróżbitów w kraju" . Zawsze uważałam, że jesteście świetne. Z resztą tu na forum wypowiadają się osoby o niezwykłej intuicji. Ciągle korzystam z Waszych umiejętności za co serdecznie dziękuję.
                    Naprawdę bardzo mnie zaintrygowało to, że obie widzicie rzecz, której nie ma (może jeszcze nie ma!) a której oczekuję i z przyjemnością przeżyję smile kiss
    • nikix4 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 18:24
      Poproszę smile
      Mam kilka nierozwiązanych ważnych spraw, które się ciągną i nie mogą skończyć.
      Gdybyś mogła zobaczyć bez konkretnego pytania, co karty powiedzą.
      • freya_v nikix 06.06.15, 18:52
        Spróbuję:-takie mam karty że kilka wersji można by tu wyczytać . jest facet w towarzystwie jakiś nie dostępny dla Ciebie ale przyciąga Cię bardzo myślę. Chyba nie dokońca jest tu jasna sprawa z jego relacjami z innymi kobietami. Karty radzą skupic się bardziej na sprawach zawodowo finansowych. Pokazały to tak jakbyś na tych uczuciowych nie potrzebnie marnowała energię. Masz do czynienia z kimś o dość oryginalnym stylu byciatongue_out nie wiele tu wskórasz. Lepiej przymknąć oko na pewne sprawy i cieszyć sie poprostu tym co jest tu i teraz
        • nikix4 Re: nikix 06.06.15, 19:30
          Freya bardzo Ci dziękuję smile
          Trochę mnie te karty załamały, bo miałam nadzieję na inną odpowiedź.
          Ale trafiłaś w 10 wink

Ten facet, co Ci go karty pokazały, to ktoś, kto mi bardzo daje w kość sad
          Właściwie, to próbuje mi organizować życie, i to dosłownie. Same kłopoty mam przez niego.
          Co ciekawe, nie mam z nim kompletnie żadnego kontaktu. Raz w życiu go tylko widziałam. Musiałam mu coś zrobić, tylko nie wiem, co, gdzie, jak i kiedy. Cały czas się nad tym zastanawiam i cały czas myślę, jak się od niego uwolnić.
          A on miesza, gdzie tylko może. W sprawach zawodowych też.
          Najgosze, że karty Ci pokazały, że nic tu nie wskóram wink

• freya_v Re: nikix 06.06.15, 21:40
            Nie wskórasz ale skoro karty radziły żeby skupić się na pracy i obowiązkach a nie rozwiązywać ten problem z nim to widać karty uznały to za nie szkodliwe. To może teraz tak wygląda ale obok kapłanki był głupiec więc to on wyjdzie na idiotętongue_out takie mieszanie nikomu nie wychodzi na dobre. Poczekaj trochę i sama zobaczysz.
            • nikix4 Re: nikix 06.06.15, 22:36
              Mam nadzieję, że to się tak skończy wink
              Zabieram się za pracę smile
    • leda-is-one Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 18:46
      Ja poproszę,,jakie będzie dla mnie tegoroczne lato .Nie wiem w jakiej dziedzinie umieścić pytanie bo we wszystkich mam dużo niewiadomych.,zdam się na mądrość kart i Twoja intuicję.Pozdrawiam Cie serdecznie.L
      • freya_v Leda 06.06.15, 19:01
        Czerwiec głownie w zaciszu domowym. Na początku lipca będziesz musiała wykazać się dużą asertywnością co da Ci władczą i decydującą pozycje w ważnych dla Ciebie kwestiach. W połowie lata możliwe że bardziej skupisz sie na swoim wygladziesmile potem widac że będziesz myślała i czekała na ruch jakiegoś mężczyzny aleniestety nic z tego:-\ na koniec lata będziesz jak wyczerpana bateria bedziesz chciała odizolować się od świata i pobyć sama ze sobą
        • leda-is-one Re: Leda 07.06.15, 06:09
          Dzięki kochana,ale czy Ty musisz być tak do bólu szczera? troszkę lukru by mi się tu przydało...eh życie..Istotnie, ,masz racje,lato mi się szykuje bardzo ruchliwe i wyczerpujące, ma mnie wyczerpać wnuk który do mnie zjedzie na cale 8 dni.Będą i inni goście.Jakiego to pana będę oczekiwać.. życie pokaże.Dziękuje Ci stokrotnie,trafiasz jak zawsze. Serdeczności.Leda
    • maja.1987 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 18:50
      Ja poproszę. Ja chciałam zapytać co fajnego sie szykuje w miłości I jeśli mogę to jak minie mi rok szkolny od września ponieważ zapisałam sie do szkoły i mam obawy ze względu na język (mieszkam w Niemczech).
      Dziękuje
      Pozdrawiam smile
      Miłego weekendu smile
      • freya_v maja 06.06.15, 19:10
        W miłości masz za sobą bardzo aktywny czas. Za dużo tych panów wokół Ciebie sie nazbierało. Teraz pora na odpoczynek. Wszystko utknie w obecnym punkcie (wisielec) nic nowego nie widać odwrotnie będziesz czesto powracać do tego co było do osób które już dobrze znasz.. Co do szkoły myślę że będziesz chciała z niej zrezygnować i tak zrobisz ale z czasem będziesz tego żałowała więc trzeba będzie przemyślęć to jeszcze wiele razy bo szkoła wygląda obiecująco i dużo się tam nauczysz. Nie daj się wybić emocjom z czasem się uspokoją i sytuacja w szkole się ustabilizuje.
        • maja.1987 Re: maja 07.06.15, 13:16
          W milosci to raczej wręcz odwrotnie . Nikogo nie było i aktualnie tez nie ma.
          Co do szkoły to postaram sie wytrzymać smile
          Dziekuje
          Pozdrawiam
    • nagietek123 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 18:53
      To ja w te pędy!
      bardzo proszę popatrz na pana R., czy ta znajomość ma przyszłość, jego intencje wobec mnie smile Z nieba mi dziewczyno spadłaś, ja tu takie rozterki przeżywam wink, bo mamy się spotkać po raz pierwszy.
      • freya_v Nagietek 06.06.15, 20:49
        Pan ma bardzo czyste intencje. Trudno mu coś zarzucić.. Bardzo spokojnie podchodzi do waszej znajomości liczy na harmonijny jej rozwój.. Jemu się nie śpieszy chce najpierw po obserwować i wyciągnąć wnioski.. Możesz tego po nim nie widzieć bo karty ogólnie określiły go w 5 buław jako kogoś wybuchowego lub z jakimś adhdtongue_out ale tak naprawdę to jest odpowiedzialny mężczyzna.. Nie wiem czy napewno do spotkania dojdzie w ustalonym terminie. Poza tym karty mówią żeby okazać mu więcej czułości i dobroci bo łatwo ugasić jego temperament.
        • nagietek123 Re: Nagietek 06.06.15, 21:00
          Podoba mi się ta wróżba, bardzo dziękuję, temperamentu nie gasić, dobroć i czułość mam na podorędziu smile
          ADHA - z rozmów telefonicznych można odnieść takie wrażenie, to prawda - dobrze, ze to pozory.
    • freya_v proszę się już nie dopisywać:-P 06.06.15, 18:54

• bronxi Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 20:08
      Jakby sie jeszcze dało to ja bym poprosiła, jak uda mi się wakacyjny wyjazd nad morze, jaka pogoda, atmosfera
      Jeśli za póżno to pozdrawiam serdeczniesmile
      • freya_v Bronxi 06.06.15, 21:16
        Ale Ty masz teraz powera w sobiesmile wyszłaś mi w karcie mocy, wiesz ile teraz możesz zdziałać? Warto jak najlepiej wykorzystać taką energię.. Co do wyjazdu to zastanów się dobrze z kim chcesz tam pojechać. Bo najlepiej to chyba jakbyś pojechała tam sama. Naprawdę bo w otoczeniu wyszła mi 5 mieczy a to nie wróży nic dobrego może być kłótnia z niczego a wszyscy będą zniesmaczeni i utrata humoru i chęci do końca pobytu nad morzem murowana.. Na wyniku wieża więc nagle cały urlop może szlag trafić. Stąd mówię jeszcze raz trzeba dobrze dobrać towarzystwo albo wcale. poza tym jakiś kochanek Ci się szykuje więc może z nim?smilechociaż w rozkładzie mam dwóch panówtongue_out pogoda będzie chodź sztorm też możliwy ale ten to szybko mijawink poza tym czy Ty chcesz jakoś w tajemnicy tam pojechać? Jakoś mi tu kapłanka mówi że głowisz się jak tu po cichu sprawę załatwić
        • bronxi Re: Bronxi 06.06.15, 23:20
          Dziękuje, ze jeszcze sie zalapałamsmile
          Na wakacje jadę z koleżanką z którą byłam również w tamtym roku i też za dobrze nie wychodzily wtedy karty, a było bardzo dobrze. My tak w sumie czasem mamy, ze sie pokłocimy o pierdołe, a później jest znowu dobrze.
          Wszyscy wiedzą, że jade na wakacje z koleżanką, więc nie ma w tym tajemnicy..
          Kłótnia to raczej z partnerem bedzie przez ten czas jak ja nad morzem, a on w domu..
          A może wakacyjna miłość mnie dopadniesmile taka odskocznia od życia codziennego.
        • bronxi Re: Bronxi 24.07.15, 07:16
          Po urlopiku już jestemsmile udał się bardzo dobrze, pogoda dopisała tak jak przewidziałaś, choć morze było również wzburzone przez 1 dzień i zabrało swoją ofiarę...
          Atmosfera była super z kumpelą, z którą planowałam jechać pojechałam i było bardzo fajnie zresztą tak jak w tamtym roku, też się dobrze dogadywałyśmy.
          Ale Pan się niestety nie pojawił, a szkoda szkoda..
          Dziękuję bardzo za wróżbęsmile
    • dzastirbiber Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 20:43
      Witam
      Jeśli jeszcze można to poproszę ogólnie na czerwiec.
      • dzastirbiber Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 20:45
        Przepraszam, nie zauważyłam zeby juz się nie dopisywac
      • freya_v Dziastirbiber 06.06.15, 21:22
        Powróci ktoś z przeszłości z kim związane są bardzo silne uczucia. Przez kogo było sporo cierpienia i żalu.. Ostrożnie będziesz podchodzić do sprawy i bardzo nieufnie ale relacja przyniesie sporo nadziei i optymizmu na przyszłość. Smutne masz dni za sobą ale to już przeszłość.. Teraz będzie więcej się działosmile jakoś tak nagle każdy ciągle będzie coś od Ciebie chciał. Uważaj żeby wyrabiać się na zakrętachtongue_out
        • dzastirbiber Re: Dziastirbiber 06.06.15, 21:54
          Dziękuję serdecznie za wrozbe
        • dzastirbiber Re: Dziastirbiber 01.07.15, 12:49
          Weryfikuję smile

Było tak jak napisałaś, ciągle telefony, smsy, zapytania itpsmile
          Ten ktoś z przeszłości ciągle powraca i ... podchdzę do tego z dystansem.

• honoratka26 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 21:57
      Ja bardzo prosze w sprawach sercowych do konca czerwcasmile
      • honoratka26 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 22:47
        Jezeli znajdziesz jeszcze troche sily na mnie to beds bardzo wdzieczna😊 serdecznie pozdrawiam
      • algaria honoratka 07.06.15, 12:55
        Jako sedno wyszła mi karta Sprawiedliwość - ona nigdy nie mówi o zawieraniu związku, scalaniu - wręcz przeciwnie więc albo jesteś na końcówce albo jesteś samotna. Związku nie da się uratować - owszem do końca czerwca jest szansa na małe porozumienie - przy całych chęciach i uczuciach - spotkanie rozmowa która na krótko przyniesie poprawę. W wyniku mam jednak bolesne rozstanie lub dużą przykrość
        Jeśli szukasz dopiero kogoś - to owszem może się ktoś pojawić i nawet oczarować lecz spotkanie które się odbędzie i rozmowy rozczarują.

Czerwiec pod znakiem próby ratowania znajomości, która to próba nie przyniesie spodziewanych i chcianych rezultatów.
        • honoratka26 Re: honoratka 07.06.15, 13:07
          Serdecznie dziękuję 😊
    • dora1601 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 22:07
      Można jeszcze poprosić?
      Jesli tak-to poprosze ogólnie na sprawy serca, czy moja pustynia ożyje? Czy cos sie zacznie dziać pozytywnego w tej dziedzinie życia?
      Czy pewien pan M. to juz koniec na "bank" a moze jeszce coś mysli o mnie i odezwie sie? Moze inny pan zainteresuje sie mna?
      Bardzo, bardzo, bardzo dziekuję
      • dora1601 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 22:09
        Przepraszam jeszcze jedno, czy mozna zawezic to jakos czasowo? Bo jak wyjdzie coś pozytywnie to bede czekac i czekac i znjąc siebie to bede się spalała z niecierpliwości.
        Bardzo pozdrawiam.
        • algaria Dora 07.06.15, 13:06
          Przesadziłaś z pytaniami i wymaganiami - to jest watek rozrywkowy zresztą dawno zamknięty czego nawet nie raczyłaś zauważyć. Tylko grzeczność Frey spowodowała że dopisanym po terminie osobom postawi się karty. Dlatego odpowiem Ci na 1 pytanie

Zapytałam kart o sprawy uczuciowe (ogólnie) do końca sierpnia

Jesteś samotna, wycofana i zraniona. W odpodobnieniu liżesz rany i .. czekasz masz nadzieję i łudzisz się. Do końca sierpnia trochę tej nadziei powinno się spełnić. Nie ma radykalnych zmian takiego życia uczuciowego jak masz teraz ale pewne zawahanie idzie - będziesz miała nadzieję na spotkanie kogoś wartościowego na dość dużej imprezie towarzyskiej i powinnaś takiego kogoś z zasadami trafić.. ale. on może być w związku z kimś innym. Przez jakiś czas znajomość wasza będzie w ukryciu ale niestety Pan się nie zdeklaruje a Ty przeżyjesz kolejne rozczarowanie. Dostaniesz mniej niż byś chciała. Czy będziesz kontynuowała znajomość? To już będzie zależało od Ciebie.
          • dora1601 Re: Dora 07.06.15, 13:08
            bardzo dziękuję.
    • gwiazdeczka6666 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 22:23
      To ja też poproszę.o wróżby na uczucia na najbliższe 2 miesiące. Co ciekawego się wydarzy, czy poznam kogoś nowego lub coś z poznanym już jakimś Panem będzie 😉dziękuję.dorota
      • perl-a80 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 22:56
        Freyu, również dołączam się smile
        czy wyjdzie mi jakis fajny wyjazd teraz na urlop obojętnie czy za granice czy w kraju(kwestia pieniążków) oraz czy uda mi się znaleźć w czerwcu nową pracę. dziekuję
        • algaria perl 07.06.15, 13:25
          Sprawy zawodowe
          Ja legalnej pracy nie widzę, przynajmniej teraz - legalnej tzn na umowę pełną ze składkami i płatną. Jeśli coś podejmiesz to może to być zlecenie lub praca sezonowa. Dodam że większe masz szanse na zatrudnienie jeśli będziesz szukała pracy dalej od domu - na wyjeździe lub z dojazdem - a nawet za granicą.
          Będzie Ci się trudno zdecydować na jakiś wyjazd zwłaszcza nie mając stałej pracy czy mocnych finansów. Jeśli wyjedziesz to na bardzo krótko taki wypad weekendowy.
          Jeśli dojdzie do wyjazdu to może to być również wyjazd zarobkowy, wiążący się ze zmianą miejsca i pobytu
          • perl-a80 Re: perl 07.06.15, 23:10
            Dziękuję bardzo smile
      • algaria Gwiazdeczka 07.06.15, 13:11
        Z poznanym panem znajomość się zatrzyma, nie będzie rozwoju ale i nie będzie zakończenia. Może być brak kontaktu z jego strony, wycofanie, nastąpi czas na zastanowienie się co dalej i zajęcie się własnymi sprawami. Znajomość może znów odżyć ale nie w ciągu tych 2 miesięcy tylko dużo później.

W sprawach uczuciowych rozczarowanie niestety, Niby pan jakiś się pojawi - może nawet ze sfery zawodowej - starszy, ustawiony, ale on będzie tylko dążył do tego by Cię rozczarować i zranić. Także w czasie tych 2 miesięcy wielkich uniesień serca raczej być nie powinno
        • gwiazdeczka6666 Re: Gwiazdeczka 07.06.15, 13:40
          Dziękuję Ci bardzo😀zastanawiam się tylko z kim to zatrzymanie będzie.....może zapytam innaczej konkretniej o Pana P. Z którym spotkałam się tydzień temu. Co będzie z tej relacji.dzięki wielkie w najbliższym czasie😉
    • pinia1214 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 23:07
      I ja poproszesmile moje pytanie dosc proste,czy dojdzie do szczerej rozmowy miedzy mna i pewnym facetem?czy wogole on tego chce,bo ja widze potrzebe wyjasnienia paru spraw,on nie wiem.pozdrawiam
      • algaria pinia 07.06.15, 13:17
        Chęci tego Pana do rozmowy z Tobą a i owszem są .. tylko, że na jego zasadach. Zapewniam Cię że kontakt będzie, nawet może nastąpić dość szybko i spotkanie i rozmowa, może nawet przy kieliszku lub w większym gronie tzn gdzieś z boku ale na imprezie, na spotkaniu - gdzieś gdzie ludzie się bawią.
        Co Ci da ta rozmowa - przywali Cię nadmiarem argumentów i oskarżeń - nie będzie to awantura, ale Pan będzie starał zwalić winę na Ciebie - Powinniście jednak sobie te parę spraw wyjaśnić i.. każde pójdzie w swoją stronę.
        Ta rozmowa będzie w jakiś sposób wyjaśniała sprawy i sprawi, że nawet przy przypadkowym spotkaniu na swój widok nie będziecie uciekać, jednak jeśli byście chcieli odbudować relację to dużo pracy przed wami ale ta rozmowa oczyści i wyjaśni choć bardzo przytłoczy.
        • pinia1214 Re: pinia 07.06.15, 17:09
          bardzo Ci dziekuję za tak obszerna odpowiedz. Zauwazylam ze się zakochał we mnie is zuka kontaktu ze mną, a sa miedzy nami niesnaski. Mnie na nim tez zaczelo zalezec- sama jestem tym zdziwiona, zwazajac na jego charaktereksmile)
          Raczej zadne z nas nie pojdzie swoją drogą, bo razem pracujemy a ja jestem od niego zalezna.

Wymyslilam sobie, po Twojej odpowiedzi, ze go przetrzymam- niech to on sam zacznie pierwszy.
          Ja nie będę zaczynać piertwsza,ale argumenty przygotujesmile).
        • pinia1214 Re: pinia 30.06.15, 18:41
          nie bylo nic z tych rzeczy o których pisalas. Moze to i dobrze.Pozdrawiamsmile)
    • gosia44114 Re: kto potrzebuje wróżby? 06.06.15, 23:10
      bardzo proszę...co dalej z pewną relacją?
      M.
      • freya_v Drogie panie.. 07.06.15, 10:07
        Jak dam radę to jutro postawie karty tym kto wróżby nie dostałtongue_out a jak która wiedźma chętna do "pomocy" to może za mnie postawić wróżbę w tym wątkuwink pozdrawiamkiss
        • algaria Re: Drogie panie.. 07.06.15, 10:13
          freya_v napisała:

> Jak dam radę to jutro postawie karty tym kto wróżby nie dostałtongue_out a jak która w
          > iedźma chętna do "pomocy" to może za mnie postawić wróżbę w tym wątkuwink pozdra
          > wiamkiss

Jak się ogarnę to mogę smile
      • algaria GOSIA 07.06.15, 13:28
        Powróci na krótko w triumfie, relacja się odbuduje, wzbogaci Cię ale... znów każde z was pójdzie samotną własną drogą.
        Także Gosiu jak już pan się odezwie, rozkwitnie i będzie Cię uszczęśliwiał - to korzystaj z tego w pełni i całymi garściami bierz od niego co Ci daje bo to tylko niestety będzie chwilowe.
        • gosia44114 Re: GOSIA 07.06.15, 13:33
          dziękuję...qrcze, dlaczego tak, dlaczego nie może byc pięknie???
          • wierzba.pl Re: GOSIA 08.06.15, 20:44
            Jeśli jeszcze można, to jak także poproszę o wróżbę. Mam poważne problemy z przewodem pokarmowym i krążeniem.
            Czy kiedyś moje zdrowie wróci do normy, chociaż częściowo ?
            Jeśli jest możliwe, to proszę także zapytać się kart Tarota, czy już na zawsze pozostanę sama, a może nie ?
    • algaria 1,2,3 KONIEC GRY 07.06.15, 13:29
      Kto się dopisze temu nic nie pomoże
      • freya_v Re: 1,2,3 KONIEC GRY 07.06.15, 16:28
        Dziękuje Algariosmile trudne przypadki Ci zostały wg mojej ocenytongue_out tym bardziej cieszę się że się ich podjęłaśsmile buzial
        • algaria Re: 1,2,3 KONIEC GRY 07.06.15, 16:36
          Trudne, nie trudne - szkoda że "niespełnione"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka