Dodaj do ulubionych

Może komuś karta na tydzień potrzebna?

09.07.15, 21:34
Tak z tarota na energie tygodnia? - to zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 09.07.15, 22:30
      Witam
      Rzuć coś dla mnie, rzuć. "Kasa misiu, kasa" mile widziana. A jak nie kasa to chociaż ładna pogoda. Ty wiesz, że wczoraj to mi siatki z okien powyrywało i mnie komary pokąsały w nocy?;-D Dziś bawiłam się w przyklejanie nowych siatek. Jakby ktoś pytał, to są po 5 złotych w Realu. Wyjątkowo tanio, bo poprzednie kupowałam w OBI za 10 złotych od sztuki.
      Eh... jaka ja jestem gospodarna;-P
      Pzdr.
      Ing
      • algaria Ing 10.07.15, 10:26
        Jak komary? Ja na wsi komara nie widziałam a Ciebie w mieście komary kąsają? Chyba że taka słodka jesteś tongue_out
        Eeee dla ciebie Księżyc mam na najbliższy tydzień
        Trudny czas, tęskny, z ciemną stroną, tajemnicami, knuciem i złowrogimi myślami i.. kobiecymi sprawami wink. Będziesz się biła z myślami co Ci przyniesie 15 - od euforii po łzy.
        Straszne wahania nastroju .. ech więcej nie napiszę
        • inguszetia_2006 Re: Ing 10.07.15, 11:13
          Witam
          Dzięki, jak chcesz to ci też kartą rzucę, ale to wieczorem dopiero. No... Księżyc jak Księżyc.
          Że co? Że nie dostanę pieniędzy i się łudzę? Jednak wolę tego Papieża. A zresztą, może się po prostu upiję?wink Oby z radości.
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Ing 10.07.15, 13:21
            Ja raczej twierdzę odwrotnie - że nie nastawiasz się, nie liczysz nie napinasz - a tu taka niespodzianka i kasa się pościele równiutko smile
            • inguszetia_2006 I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) n/t 10.07.15, 22:35
              • algaria Re: I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) 10.07.15, 22:44
                Od Ciebie to i pod wodą smile Poproszę ładnie
                • inguszetia_2006 Re: I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) 10.07.15, 23:11
                  Witam
                  A idź - ty pracoholiku jeden! Ty nie wiesz, do czego służą wakacje, co?;-P 10 buław. Jak Boga kocham, nie musisz, nie musisz urabiać się po łokcie na wakacjach. Nie wiem, co sobie zamyśliłaś, ale będzie roboty huk. Dasz radę jak zawsze, ale czy na pewno musisz? A może pójdziesz do ślubu? Dobrze pamiętam? Ala Chrzanowska?wink Tylko nie przeklinaj później, żeś zmęczona, bo masz to na własne życzenie. Ten znój życiowy, nie ślub;-0 Ciężki tydzień, będziesz zarobiona po łokcie. Uważaj na kręgosłup. To na serio. Jak chcesz coś podnieść to kucaj, nie schylaj się.
                  Pzdr.
                  Ing
                  • algaria Re: I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) 10.07.15, 23:24
                    Ślub mnie rozwalił serio Chrzanowska mówi o weselnych dzwonach w 10 buław - ale chyba nie skorzystam wpierw bym musiała borsuka zatłuc albo się rozwieść .

Ja zawsze Ci wychodzę w 10 buław krzywe masz paluszki czy co? - kurcze czy ja kiedyś z niej wyjdę? Nie mogłabyś mi jakiego księciunia wyciągnąć - niee no ja garba dostanę od tego dźwigania, dechy mi krajobraz przesłaniają..strzyknie mi pierdyknie w kręgosłupie i się namaszczać będę - ale mi kartę wyciągnęłaś tongue_out podobna ja Tobie też na pohybel.
                    A wracając - Ja się staram nic nie robić - staram się - przyrzekam ale muszę skoczyć w przyszłym tyg do roboty - wodę wylać z miski bo z CO cieknie więc pewnie siądę i wklepię kilka książek do systemu. Okna powinnam umyć i malowanie się mi zbliża - odpocznę pewnie w grobie
                    • algaria Re: I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) 10.07.15, 23:27
                      A zapomniałam podziękować big_grin
                    • inguszetia_2006 Re: I co? Kartę chcesz? Jestem tu, hu, hu, hu;-) 10.07.15, 23:55
                      Witam
                      Życzysz księciunia? To masz. 2 mieczy, prosto. As buław, paź buław, odwr. Będą jakieś gadki szmatki, ale chuć przeminęła. Wiesz, że ta bogini Kali to do mnie zagadała trochę?
                      Nie wiem, jak to się dzieje, że zawsze mam dla ciebie tę 10 buław? Dla siebie i Kielichowego mam 5 mieczy. Jak nie potasuję talli, jak nie zadam podstępnie pytania to zawsze 5 mieczy wychodzi. Koniec. Ty mi 10 mieczy kiedyś wyciągnęłaś, moje karty mnie oszczędzają. Sens ten sam, tylko uderzenie słabsze.
                      Pzdr.
                      Ing
                  • algaria wery - fikuje 18.07.15, 21:45
                    10 buław- hm - pamiętasz jak 10 buław wyszło Ci na moje krzesełko brazylijskie? No.. to większość wolnego spędziłam w nim, czytając książkę za książką - gadając przez telefon albo bujając się i gapiąc w chmury. Serio poza standardem czyli gotowaniem i zamiataniem nic nie robiłam. No raz chyba we wtorek się wyłamałam i w sypialni umyłam 2 okna i uparłam firany i zasłony - ale to luzik. Za to w pon musiałam na chwilkę wpaść do pracy - cieknące CO i miska pod nim - opróżnić w/w michę i.. wpisałam książki do systemu i uzupełniłam protokoły ubytków. Wiesz, jak już rozbroiłam alarm to zostałam te 2 godz ale z przyjemnością wink .. Serio poza tym tydzień leniwy aż mnie boki i plecy z leżenia w prawie hamaku bolały
        • inguszetia_2006 Weryfikuję teraz, po namyśle głebokim;-) 21.07.15, 13:01
          Witam
          Już wiem, co ten Księżyc oznaczał. Dziś to zrozumiałam. Ja tęsknię za córką. Bardzo, bardzo tęsknię. Nie wiem, dlaczego tak tęsknię? Może dlatego, że rzadko dzwoni? Mają w lesie kłopoty z ładowaniem telefonów. Tęsknica mnie dziś taka chwyciła i trzyma, że hej!
          Tak, to na pewno to. To taka kobieca karta. Smuteczek.
          Pzdr.
          Ing
          • algaria Re: Weryfikuję teraz, po namyśle głebokim;-) 21.07.15, 14:53
            Tak, masz rację Księżyc to straszna tęsknota, którą wiadomo, że nie ma możliwości pokonać.

Moi harcerze też z lasu nie mogli dzwonić, ale pocieszałam się, że brak wiadomości to dobra wiadomość...
    • rozmaryn_1 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 09.07.15, 22:46
      Jak zapraszasz, to ja bardzo prosze smile
      • algaria Rozmaryn 10.07.15, 10:30
        5 kielichów - trudny czas, dostaniesz mniej niż byś chciała, będziesz żyć wspomnieniami i oglądać się za siebie. Przyszłość niepewna.. pocieszające jest to że jeśli "docenisz" te 2 kielichy to poczucie straty i bólu nie będzie aż takie duże - to jak z optymistą i szklanką do połowy pełną...
        Smutku szybko miń, tygodniu szybko zleć.
        • rozmaryn_1 Re: Rozmaryn 10.07.15, 18:03
          Dziekuję Algario smile Zła wróżba, ale masz dobra reke do kart, bo już w tej chwili moge zweryfikować. Własnie dziś przyszła do mnie ta 5 kielichów, zdradziecko i podstepnie i niestety zabolało. Tak z zaskoczenia, to przed nią wieża powinna byc, ale że wrózba tygodniowa, to zdaje sie, że tak latwo nie bede mogla się z tego podnieść i trochę się jeszcze poużalam nad sobą tongue_out
    • gosia44114 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 09.07.15, 23:06
      i ja bym poprosiła, przyda się bardzo... smile
      • algaria gosia 10.07.15, 13:24
        3 kielichów- bardzo miły tydzień, rodzinny, przyjacielski, spotkania, rozmowy, drinki. zawodowo to praca i sukcesy "drużynowe" . Tylko w uczuciach możesz spotkać jakiegoś pana niekoniecznie wolnego - bo 3 to 3 i trójkąty wszelakie. Ale tydzień dobry
        • gosia44114 Re: gosia 10.07.15, 23:07
          super i oby tak bylo, bo już obawiałam sie najgorszego. Ten tydzień był szalenie trudny, napieciowy a dzisiaj- apogeum...uncertain
          • algaria Re: gosia 10.07.15, 23:11
            Ty mi w wątku "Runa na czerwiec" nie odpowiedziałaś - jak ci się sprawdziło/ lub nie smile Proszę naprawić przeoczenie wink tongue_out
    • ewike Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 09.07.15, 23:17
      To ja bardzo poproszę... smile
      • algaria ewike 10.07.15, 13:29
        3 mieczy - trudny tydzień, boleściwy ze łzami w oczach. Może Cię przykrość spotkać i to nie jedna, zwłaszcza w uczuciach. Ale 3 mieczy to kierowanie się rozumem nie sercem, czyli dużo rozsądku, rozwagi w decyzjach, plany i projekty dobrze przemyślane.
        Tydzień - czas rozrachunku i podejmowania decyzji nie zawsze łatwych
        • ewike Re: ewike 11.07.15, 01:25
          Dziękuję i pozdrawiam
    • nikix4 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 00:05
      Jak "stawiasz" to skorzystam smile
      Dobrze wiedzieć co tam los szykuje.
      • algaria nikix 10.07.15, 13:37
        Giermek mieczy - tydzień minie na intelektualnych potyczkach. Nie na awanturach bo to nie rycerz ale sprzeczki mogą się przydarzyć. Do tego paź mieczy niesie ze sobą wszelkie formy ... szpiegowania (może znów odkryjesz mojego borsuka wink ) szukanie informacji, kontrolę, "podglądanie" znajomych czy bliskich. paź to zbieranie informacji także zawodowych, pasanie, dokumenty i.. kontakty raczej mailowe niż twarzą w twarz, ale jednak.
        Tydzień taki trochę surowy, chłodny i .. sztywny wink
        • nikix4 Re: nikix 10.07.15, 17:33
          Z Twoim mężem, to przypadek smile

Faktycznie powinnam poszukać pewnych informacji. Ale nie wiem, jak się do tego zabrać.
          Chyba dobry haker komputerowy by mi się przydał wink
          • nikix4 Re: nikix 26.07.15, 21:23
            Dzięki za kartę smile
            przepraszam ale w poprzednim poście mi umknęło smile
            Giermek się sprawdził.
    • pinia1214 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 00:36
      Ja poprosze.wink
      • leda-is-one Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 06:24
        Tak, tak, poproszę i ja tongue_out
        • algaria Leda 10.07.15, 13:44
          2 monet - trochę będziesz balansować.. ciałem, żonglować czasem - praca przeplatana lenistwem, może podpiszesz jakąś umowę lub dokumenty, wyjaśnisz sprawy i zarobisz z dwóch źródeł.. dobry tydzień
          • leda-is-one Re: Leda 11.07.15, 06:46
            Dziekuję Algario wink zweryfikuje za tydzien
          • leda-is-one Re: Leda 21.07.15, 05:44
            weryfikuje:
            2 monet - trochę będziesz balansować.. ciałem, żonglować czasem - praca przeplatana lenistwem, może podpiszesz jakąś umowę lub dokumenty, wyjaśnisz sprawy i zarobisz z dwóch źródeł.. dobry tydzień

Istotnie balansowałam na krawędzi lenistwa, bardziej niż zwykle,upaly kosmiczne czyli jak tutejsza telewizja podaje - afrykanskie, mnie oslabiaja i dają takie prawo.
            Z dokumentami natomiast:
            -wybrałam się do urzędu, ale dopiero umówić na rozliczenie roczne
            oraz
            -chciałam zmienić opcje u mojego operatora komórki.okazało sie ze nie jestem doinformowana i moja dotychczasowa opcja jest najkorzystniejsza.
            dziękuje smile
      • algaria Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 13:41
        Ty nie "zwróciłaś" info w sprawie runy na czerwiec tongue_out Proszę o naprawienie przeoczenia wink
        Słońce - powinno być ciepło i serdecznie zwłaszcza w sprawach rodzinno przyjacielskich, zawodowo też nie powinno być problemów. A może Ty się na urlop wybierasz bo Słońce nieraz mi pokazało wczasowanie zwłaszcza nad morzem. W partnerstwie może jedynie trochę powiać chłodem, ale to nic takiego.. dzieci też będą zdrowe
        • pinia1214 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 13:44
          To dla mnie to słońce?smile)
          • algaria Pinia 10.07.15, 13:56
            Tak dla Ciebie Słońce smile
            • pinia1214 Re: Pinia 19.07.15, 12:32
              100%.wink) zeby tak zawsze słońce świeciło. pzdr
              • black.kiara Re: Pinia 19.07.15, 15:22
                stwierdzam że sie spełniło - tydzień stabilny bytowo, nawet wpadły tak nieoczekiwane pieniadzę że szok, emocjonalnie słabiutko , nawet kilka łez uroniłam (((
    • caro-caro Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 06:52
      Wróżba? zawsze! Pięknie proszę smile w kolejce grzecznie poczekam
      • algaria Caro 10.07.15, 13:58
        Królowa Buław - tydzień jest Twój - kobiecy, z zadbaniem o siebie i może podróżą, ale żeby nie było tak słodko to zmęczenie, nerwy i takie szarpanie też nie będzie Ci obce. Zwroty akcji i zawroty głowy, ale zabawa będzie przednia w najbliższym tygodniu
        • caro-caro Re: Caro 10.07.15, 14:17
          Hohoho! chcę i potrzebuję tej energii. Tylko bez nerwów i szarpania pliiiis tego już mi wystarczy. Teraz uprzejmie proszę o atrakcje, swobodę i zabawę wink
          Dziękuję ślicznie za ładną kartę
        • caro-caro Re: Caro 18.07.15, 10:37
          Jak przystało królowej byłam panią na włościach. Łóżko moje!
          Nerwy i szarpanie w robocie minęły to przyszły w czasie odpoczynku zawroty głowy (ze wszystkimi możliwymi dodatkami: bóle głowy, ćmienie zatok, zgrzytanie zębami i temperatura wrzenia).
          Nawet kazałam zawieźć się do lekarza
          Szkoda tylko, że karta zrealizowała się w przykrych dla mnie okolicznościach. A gdzie zabawa i beztroska? sad
          Choć faktycznie lepiej chorować w energii Q buław niż Wieży wtedy mogłoby być znacznie gorzej smile
    • nagietek123 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 08:05
      Mnie jest bardzo potrzebna smile
      • algaria nagietek 10.07.15, 14:00
        król monet - na bogato wink ale to nie tylko tydzień wokół pieniądza, ale i urzędu zwłaszcza US, może banku lub innej instytucji finansowej. Tydzień męczący bo i Ty zmęczona, ale może jaki bogaty pan przybędzie wioząc torby z darami w aucie z alufelgami i portfelem całym wypchanym dolarami .. a Ty? a Ty całować będziesz big_grin
        • nagietek123 Re: nagietek 10.07.15, 17:34
          No to niech przybywa, ja oczy wypatruje, a tu nic wink
    • bronxi Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 08:27
      O tak ja poproszęjak najbardziejsmile -)
      • algaria bronxi 10.07.15, 14:04
        Ty też nie wpisałaś się w wątku z runą z info zwrotnym choć wiem że czerwiec dla Ciebie nie był taki spokojny jak Isa pokazała to jednak mogłabyś tongue_out
        Dla Ciebie tydzień upłynie w energii Króla Mieczy - coś chłodniutko będzie i bardzo urzędowo, jakieś papiery zaległe, dokumenty, sprawy służbowe na ostatnią chwilę i.. mężczyzna starszy w "uniformie" obyś mandatu nie dostała .
        Tydzień służbowy, przemyślany, dopracowany i z zasadami
        • bronxi Re: bronxi 10.07.15, 15:31
          Tak przyznaje się bez bicia, nie napisałam zwrotnej wiadomosci, bo u mnie było wszystko na odwrót..szalony nerwowy czerwiec byl, kupe kasy wydalam, ale obiecuje, że tego Króla Mieczy napewno skomentuje. Chociaż dziwne, że wyszło urzędowo, skoro dziś na wakacje wyjeżdżam i zdala od spraw papierkowych. A moze ten Król Mieczy to madynarz, ten Pan co się ma koło mnie na wakacjach kręcić?
        • bronxi weryfikuje 22.07.15, 07:52
          A więc tak wróciłam dziś do pracy, więc zabieram się za nadrabianie zaległości na forum, na fejsie pogaduchy poranne.
          A teraz zweryfikuje kartę tygodnia.
          Mandatu nie było na szczęście, spraw służbowych również nie, bo się wczasowałam, ale jak tak teraz myślę, to pewnie chodziło o to, że plan wczasów był z góry założony: śniadanie, plażing, obiad, plażing lub wędrówka, kolacja, "piffko" wieczornesmile
          Czyli tydzień dopracowany, przemyślany i z moimi zasadami smile
          Ja tak to sobie tłumczę a czy dobrze Algario??
    • meda08 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 08:45
      Jak Algaria wróży to ja zawsze chętna smile Mistrzyni. Jeśli można oczywiście .
      • bladamery Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 10:57
        To i ja ustawię się w kolejce smile
        • algaria Mery 10.07.15, 14:11
          10 mieczy - no nie będzie to sympatyczny tydzień, możesz dostać nieprzyjemną wiadomość taki cios w plecy ale pocieszające jest to że 10 to nie Wieża, szybko mija a jeszcze szybciej z problemu znajduje się wyjście. Cios może i bolesny ale szybkie otrzeźwienie i racjonalne myślenie, podejście realne i już wyjście z kłopotów odnalezione. Dodam że jest to ostatni cios i więcej łez nie będzie. I 10 mieczy szybko się realizuje - może nawet jeszcze za nim zacznie się przyszły tydzień lub na samym jego początku
          • bladamery Re: Mery 10.07.15, 14:17
            Dzięki! Jest kilka rzeczy i spraw, które nie nastrajają mnie pozytywnie na ten tydzień, także spodziewałam się, że to zobaczysz. Oby jakoś przetrwać i będzie lepiej wink
            • bladamery Re: Mery 10.07.15, 14:22
              Mam przeprawę w sądzie już we wtorek.......Mam nadzieję, że to nie jest TA"dobitka", jakoś optymistycznie podchodziłam i wierzyłam w wygraną, a teraz to już nie wiem.....
      • algaria Meda 10.07.15, 14:06
        Ja mistrzyni? No weź nie żartuj
        Tydzień w energii Sądu - coś się Ci odrodzi, jakieś stare pomysły zrealizujesz, coś powróci, odbuduje się może stara znajomość, do tego Ty uskrzydlona i odnowiona .. do tego rozmowy, wiadomości i kontakty głównie telefoniczne.. tylko uważaj na uszy, bo mogą boleć
        • meda08 Re: Meda 10.07.15, 14:10
          nie żartuję, to było na serio. Bardzo dziękuję. Zdam relację za tydzień.
        • meda08 Re: Meda 19.07.15, 08:10
          Tydzień był pzryjemny. Kontaktów nie odnowiłam, ogólnie wg mnie nie było sytuacji i tematów, które wróciłyby, odżyły.Jedyne co się odrodzilo to moja uwaga skierowana głównie na mnie. W koncu wzięłam sie za siebie, w sensie zadbania o ciało. Kosmetyczka, itp. Jak ja to określam renowacja zabytków rozpoczęta smile. Reasumując, energia Sądu była utrzymana. smile.
          Dziękuję Algario i polecam się na przyszłość.
    • babowa Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 15:34
      dobra tam, wezme i ja te karte:d
      jak juz masz sie lenic to chociaz karty odkurz:0
      • algaria babowa 10.07.15, 16:57
        as mieczy - energia intelektu, ale i planowania, pisania, notatek, papierków. Tydzień pod znakiem informacji i rozwiązywania problemów - odcinania się od przeszłości. Tydzień chłodny, mądry może być przykry ale Ty się nie dasz - masz broń i jej użyjesz.
        • babowa Re: babowa 10.07.15, 17:07

oj, ciachne raz a konkretnie:d
          jestem miszczem odcinania i palenia mostów:0
        • babowa Re: babowa 19.07.15, 16:25
          nie wiem jak mam sie odniesc do wrozby
          niczym nie błysnełam, nic nie zakonczyłam
          chyba ze defintywnie relacje z tesciowa, jest juz klarowna az do bolu
          moze to wskazywało?
          chyba sprawa z tesciowa jest najbardziej mieczowa
          dziekismile
          i nic przykrego, na szczescie, mnie nie spotkało
    • perl-a80 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 20:46
      Witaj, ja bardzo poproszę też, to dośc ważny tydzień może dla mnie być wink pozdrawiam
      • algaria perl 11.07.15, 16:18
        Ty też moja Kochana zapomniałaś podsumować czerwiec w wątku z runą wink proszę poprawić przeoczenie tongue_out
        4 kielichów - niestety nastrój podły, dół, foch i obrażanie się o wszystko. Do tego marzenie nierealnie o czymś co nie musi się spełnić lub spełni się wymiarze dużo mniejszym niż byś chciała, ale uważaj bo możesz przegapić szansę na coś ważnego, bo.. możesz albo tego nie zauważyć skupiona na swoim "ego" albo odtrącić bo wyda Ci się nieatrakcyjne. Niestety z chwilą odrzucenia pozbawisz siebie na dość długi czas kolejnej szansy. .. Tak jak w powiedzeniu niewykorzystane szanse lubią się mścić
        • perl-a80 Re: perl 11.07.15, 17:00
          Dziękuję za kartę, może i mało pocieszająca, ale oby wyszło dobrze wszystko...
          już szukam wątku i nadrobię zaległości smile
          Dziękuję
          pozdrawiam smile
        • perl-a80 Re: perl 11.07.15, 17:09
          Weryfikacja wstawiona do wątku z runą smile nadrobiona wink dziękuję i pozdrawiam
        • perl-a80 Re: perl 20.07.15, 11:10
          weryfikacja:
          fakt , tydzień może nie był zachwycający, raczej bardzo męczący, wyczerpujący. tez jedna rzecz może się w tamtym tygodniu nie spelnila, bo nie odezwali się odn oferty pracy do której mi nadziei narobili ( ze się odezwą) ale nie wiem co przegapiłam... tu jest zagadka smile
    • krakuskaa Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 10.07.15, 22:33
      smilesmile
      Algario ja poproszę, 13 wyjeżdżam, co będzie w tym czasie od 13 do 20 lipca z moją fajną znaj. z M?
      • algaria krakuskaa 11.07.15, 16:36
        Energia znajomości w podanym tygodniu
        Cesarz - wybitnie energia męska i pod męskim patronatem. Czas podporządkowany panu, on będzie panem władcą i dziedzice. Jego zamysł jego plan - niby to fajne i jeśli komuś odpowiada być pod skrzydłami silnego niezależnego mężczyzny to ok, ale na dłuższą metę takie podporządkowywanie się facetowi bez możliwości swojego zdania i bycie dla niego ozdobą i tłem jest po prostu męczące.
        Pan zdominuje Twój urlop i już smile
        • krakuskaa Re: krakuskaa 29.07.15, 19:00
          smile
          Algario dziękuję dopiero teraz za kratę, Cesarz rzeczywiście działał, złożył mi propozycję w sensie wywracającą życie do góry nogamismile, czyli działał po cesarsku licząc na moją ciepłą reakcję.
          jeszcze raz dziękujęsmile
    • iza_p79 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 11.07.15, 17:57
      Czy też jeszcze mogę poprosić? wink
      Gosia
      • algaria Izo - gosiu ;) 11.07.15, 20:42
        Papież czyli Arcykapłan - tydzień pod energia wiedzy, nauki i rozwiązywania problemów. Jeśli masz coś zaliczyć, zdać, dopracować w tym tygodniu to wszystko Ci się uda. Pieniądze będziesz miała te które sama wypracujesz ale pieniądze będą godne. Do tego tydzień może być taki uduchowiony, bardziej skupisz się na wierze niż materii. Może stać się dla kogoś przewodnikiem nauczycielem lub mentorem. W sumie to powinnaś mieć spokojny tydzień - może jakąś ciekawą książkę przeczytasz - powinnaś wink
        • iza_p79 Re: Izo - gosiu ;) 11.07.15, 21:58
          Dziękujęsmile
          Trafiłaś w samo sedno z tą nauką.
          • algaria Re: Izo - gosiu ;) 11.07.15, 22:03
            Jeszcze się tydzień nie zaczął a Ta już sprawdzalność podaje tongue_out
            • iza_p79 Re: Izo - gosiu ;) 11.07.15, 22:14
              wink
              • black.kiara Re: Izo - gosiu ;) 12.07.15, 14:48
                a czy ja bym się załapała na taką kartę jeszcze ))) jeśli tak to z góry bardzo dziękuję
                • algaria Kira 12.07.15, 15:03
                  Królowa kielichów kobiecy tydzień sentymentalny, miłosny, sympatyczny. Ty w roli opiekunki pocieszycielki i "kołyski" dla wszystkich. Uważaj by Cie nie zrobiono kelnerką na bankiecie życia wszystkich dookoła - nie daj się tongue_out. Możesz czuć się zmęczona i przygaszona taka lekko melancholijna, a dla smutków, i kurażu jakiś drink nie zaszkodzi wink
                  Tydzień powinien być spokojny bytowo, emocjonalnie rozhuśtany
                  • black.kiara Re: Kira 12.07.15, 15:58
                    kurczę Algaria może być sentymentalny , bo mam w planach pewne sentymenty , i tak drink przed tymi sentymentami wskazany ha ha ha , oczywiście jak zwykle zweryfikuje ale brzmi nader , nader prawdopodobnie )))))
        • iza_p79 Re: Izo - gosiu ;) 19.07.15, 17:56
          Tydzień rzeczywiście w miarę spokojny i - jak już pisałam - trochę nauki (zaliczenie szkolenia), kilka rzeczy, spraw dawno odłożonych na później - zakończonych. Niestety nie zostałam niczyim mentorem wink
          Książka przeczytana smile
    • dzastirbiber Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 11.07.15, 18:37
      Jeśli można to również poproszę.
      • algaria dzasti 11.07.15, 20:49
        3 buław - "bądź gotowa dziś do drogi, drogi którą dobrze znasz.. chciało by się zaśpiewać na energię Twojego tygodnia. Spokojnie jak na wojnie, czas wyczekiwania - może do urlopu, wypoczynku czy podróży? Ale czas trochę przestany i przegapiony. Raczej nie powinnaś mieć żadnych silnych emocji, ale sukcesy w pracy jak najbardziej. Jeśli jesteś już na urlopie to leniwie jeśli w pracy to też nic specjalnego dziać się nie będzie.. tydzień powiedziałabym nudny - chyba że to oczekiwanie na podróż będzie podnietą i emocją.
        • dzastirbiber Re: dzasti 11.07.15, 22:01
          Niestety na urlop się nie wybieram sad
          To pewnie chodzi o pracę w handlu. Szkoda że nudy

Dziękuję Algario, zweryfikuję za tydzień.
        • dzastirbiber wczesnie, ale juz moge zweryfikowac. 13.07.15, 16:03
          Miało nie być podróży ale jakieś plany wczoraj zapadły i zaczelismy planować podróż na sierpiensmile
          Jeśli chodzi o emocje, to są,niestety negatywne,spieprz.... coś wczoraj na czym mi zależało i zeszlo sie to z "trudnymi dniami w miesiącu" i chce mi sie wyć.
    • niunia7472 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 11.07.15, 21:22
      Witam Ja Poproszę na Miłość Olga 10.04,87 z góry dziękuje dzis mam imieninki
      • algaria niunia 11.07.15, 21:49
        To wszystkiego najlepszego - ja wyciągam energie tygodnia a nie na konkretną wróżbę ale z racji imienin wyciągnę ci na miłość na wakacje czyli do końca sierpnia
        Wieża 4 mieczy i 8monet - no niestety to co jest to się zawali, po czym nastąpi chwila odpoczynku od miłości i później będziesz musiała popracować by tę miłość sobie przyciągnąć i zdobyć - dołożyłam rycerz monet - czyli ktoś się w Twoim życiu zjawi - pan pracujący i pracowity - ale to dopiero po wrześniu - teraz idzie trochę smutniejszy czas ale z nim się uporasz.
        • niunia7472 Re: niunia 11.07.15, 22:05
          serdecznie dziekuje za zyczenia i wrozbe milego weekendu i zdrówka
    • ezmd99 Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 12.07.15, 19:09
      Bardzo poproszę tarota na tydzień. Dziękuję
      • algaria ezmd 12.07.15, 21:38
        Nie znam Cię - zasada jest taka że po danym tygodniu odpisujesz jak sprawdziła Ci się wróżba czyli za około tyg czekam na zwrotkę. smile
        Rycerz mieczy trudny, nerwowy tydzień z dużymi zwrotami i działaniem. Mogą być podróże, jazy ciągle w biegu, jakieś sprawy ważne do załatwiania, dużo emocji ale tych negatywnych: złości, nerwów, krzyków, nawet awantur. Burzenie tego co było i obracanie w pył.
        Bardzo trudny, gwałtowny i zmienny tydzień
        • sabina_online Re: ezmd 13.07.15, 19:59
          Jeśli jeszcze można poproszę i z góry bardzo dziękuję smile
          • bladamery Weryfikacja BladejMery :) 15.07.15, 09:00
            Napisałaś "10 mieczy - no nie będzie to sympatyczny tydzień, możesz dostać nieprzyjemną wiadomość taki cios w plecy ale pocieszające jest to że 10 to nie Wieża, szybko mija a jeszcze szybciej z problemu znajduje się wyjście. Cios może i bolesny ale szybkie otrzeźwienie i racjonalne myślenie, podejście realne i już wyjście z kłopotów odnalezione. Dodam że jest to ostatni cios i więcej łez nie będzie. I 10 mieczy szybko się realizuje - może nawet jeszcze za nim zacznie się przyszły tydzień lub na samym jego początku"

Wiem, że tydzień się jeszcze nie zaokrąglił, ale myślę że magiczna moc 10 mieczy poszła już w zapomnienie smile To było na prawdę kilka ogromnie trudnych dni, problem za problemem z każdej sfery życia waliły z każdej strony. Na szczeście sprawa w sądzie o której pisałam, okazała się dla mnie wygrana i myślę, że to był punkt kulminacyjny. Moment, w którym wstaje, otrzepuję się i idę dalej. Bardzo trafna karta. Mam nadzieję, na następną wink Pozdrawiam
          • sabina_online Re: czy jeszcze się załapałam? 18.07.15, 17:26
            niestety podpiełam się pod wątek ezmd sad
    • e-zotynka Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 19.07.15, 20:54
      Ja prosze na nadchodzacy tydzien - obiecuje zweryfikowac w odpowiednim czasie.
      Pozdrawiam serdecznie i zycze Wszystkim dobrego startu w nowy tydzien smile
    • e-zotynka Re: Może komuś karta na tydzień potrzebna? 30.07.15, 15:13
      Wycofuje swoja prosbe, dziekuje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka