rozmaryn_1 20.10.15, 17:12 tylko dla stałych nicków, osób, które się udzielają albo jak kogoś znam.... Kogo interesuje temat, zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladamery Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 17:31 Hahah Mnie interesuje! Poproszę Ciekawe...ciekawe.... Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bladamery 20.10.15, 17:41 Mery, w 4 pucharów namiętności nie przewiduję. To karta poczucia bezpieczeństwa, relaksu, odprężenia, ale uwaga- w mojej talii widać "podglądającego" mężczyznę. Ty jednak przyjmujesz postawę obronną wobec niego Tak więc teoretyczne możliwości są, ale trzeba by się otworzyć bardziej na jakąś znajomość Odpowiedz Link
bladamery Re: Bladamery 27.10.15, 18:29 No i namiętności nie było......dupa,dupa i kamieni kupa Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Bladamery 27.10.15, 18:43 Bo do namietności trzeba zdrowia, a Ty chora leżałaś w tej 4 puch Odpowiedz Link
bladamery Re: Bladamery 27.10.15, 18:52 No tak Ale mógł spaść jakiś z sufitu i uzdrowić Odpowiedz Link
rozmaryn_1 zmieniłam zdanie- niech będzie dzień dziecka 20.10.15, 17:33 czyli dla wszystkich nicków Odpowiedz Link
caro-caro Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 17:39 Zawsze sprawdź Kochana czy nadal posucha, a może ten z ukrycia wreszcie wyjdzie i zadziała Odpowiedz Link
bladamery Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 17:43 Rozmarynie, jeśli można, to do końca miesiąca proszę - bo do końca tyg. to na pewno się nie wyrobię Odpowiedz Link
bladamery Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 17:44 O! Już odpisałaś Dzięki więc. Sobie muszę to przemyśleć Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bladamery 20.10.15, 17:50 Do końca miesiąca to będziesz się motać chyba, bo ja tu wybór jakiś widzę i chciałabyś i erotyzmu i spokoju ducha... coś Ci nie będzie pasowało i ktoś tu waleczny dość pojawi się, ale Ty go zechcesz najpierw przepytać dokładnie i możesz być lekko bezwzględna i w słowach nie przebierać, jak pan testu nie przejdzie Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Caro- caro 20.10.15, 17:45 No kochana, uważaj, bo jakaś aferą może się skończyć Najpierw karta zazdrości o mężczyznę należącego do innej kobiety (6 den), a potem 7 buław, żebyście sobie włosów nie rwały Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro- caro 20.10.15, 20:47 Kurczę! Czyli żaden facet w akcji! Walczące baby Żadnej nie zamierzam odbijać pana, a zajęci niech trzymają się z daleka ode mnie. Zobaczymy co przyniesie tydzień. Życie jest jednak bardzo ciekawe - poczekam... Dzięki Rozmarynko Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro- caro 27.10.15, 10:04 Oczywiście ciekawość mnie zmobilizowała i obejrzałam sobie talię. Chodziło o casanovę? czy wróżyłaś z różnych talii? w sumie to przez to mogłam namieszać... ale - Oglądając 6 monet od razu miałam skojarzenia z moim "tajemniczym wielbicielem". I wiesz co? Przestało mi być wesoło. Na karcie jest zwykły podglądacz fuj! gapi się z ukrycia na kobitkę. Czyżby to był ciąg dalszy? 7 buław w tej sytuacji to mogłaby być obrona mojej prywatności, utrzymanie pozycji poza zasięgiem. No... to tak sobie wykoncypowałam, wszystko by się zgadzało. Tylko ten "tajemniczy" to kto to do cholery?! Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Caro- caro 27.10.15, 18:49 Daj spokój Caro z podgladaczami, w tej talii jest pełno podglądaczy, jesli ma to jakiś sens. W 6 den. to jest karta zazdrości o obiekt nieosiagalny dla Ciebie. Może więc pomyslałaś sobie o kimś- o jaki fajny facet, albo zobaczyłas parkę obściskującą się- o jak im dobrze lub cos w tym stylu. To karta zazdrości o inny zwiazek, innego faceta i to nie jest cos strasznego, bo jak się jest samemu, to może pozazdrościć czasem komuś, kto się obściskuje , prawda? Kazdy jest tylko czlowiekiem, więc ociupinka zazdrości to nie dramat. A 7 buław to trzymanie fasonu tak naprawdę, bo ci panowie, co się pojedynkują, to robią to dla honoru, bez nerwów i szarpania, oni to robią na pokaz, pojedynek w starym stylu, więc tylko zartowałam z tym rwaniem włosów Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro- caro 27.10.15, 19:22 Prawda zazdrosna jestem nieustająco - też bym chciała mieć Odpowiedz Link
ziajka.a Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 17:52 Rozmarynie Ja bardzo chetnie jesli mozna tylko moje zycie erotyczne hmm juz zapomnialam co to jest i jeszcze takie mam pytanie techniczne czy jak zakladasz watek wróżb dla stałych bywalcow to Ja sie kwalifikuje ? czasem sie udzielam ale na pewno nie tak jak Wy , dlatego tez nie wiem czy moge sie w takie watki wpisywac ? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Ziajka 20.10.15, 18:00 Tak, możesz się wpisywać Dla Ciebie mam tu jakiegoś pana, który wiele myśli o Tobie, ale nie wie, jak się zabrać do tego Cierpi nawet bardzo w tej sytuacji, próbuje pozostać dyplomatą, więc zalotów może nie zauważasz, a może on widzi jakiś problem. Skoro jednak tak się mota, to marzą mu się jakieś chwile z Tobą Odpowiedz Link
ziajka.a Re: Ziajka 20.10.15, 18:10 O to bardzo dziekuje, fajnie ciesze sie bo bardzo lubie Twoje wrózby, bede pamietac na przyszlosc Tobie chyba caly czas wychodzi w kartach jeden i ten sam Pan z przeszlosci, tak samo jak w watku na tajemniczego adoratora wyszedl nabroił i nie wie jak sie zabrac, otoz to. Jest tez jeszcze jedna opcja Pan na którego sie ostatnio obraziłam po jego głupich zartach, mozliwe ze nie wie jak sie zabrac za słowo "przepraszam" tak wiec jeden z dwoch jak najbardziej Dzieki serdeczne Odpowiedz Link
pinia1214 Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 18:11 Rozmarynku w sumie mnie temat interesuje, tylko brak drugiej strony, ale niech tam) Pozdrawiam Odpowiedz Link
pinia1214 Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 18:25 w kazdym razie Król Monet poszukiwany) Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Pinia 20.10.15, 18:29 Dla Ciebie wyjęłam kartę sądu. Karta ta mówi o skutkach poprzednich wydarzeń czyli konsekwencjach działań, wyborów. Może tez mówić o tym, że przyjdzie czas jakiegoś testu, ktoś będzie chciał Cię sprawdzić. Będzie konieczna decyzja, jest tu jeszcze zawahanie, ale jednak bezpośredniość przeważa czyli możesz się spodziewać konkretnej decyzji, która ma znaczenie dla Ciebie, albo sama podejmiesz jakaś. Brzmi tajemniczo, może jakiś pan zdecyduje, czy chce wchodzić w głębszą relację. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: Pinia 20.10.15, 18:36 oo,- jak bedzie co i jak- dowiesz się o tym pierwsza) Odpowiedz Link
pinia1214 weryfikacja 25.10.15, 12:44 jeszcze tydzień nie minął, ale mysle ze tu nic się nie zmieni. Czy mnie testował czy nie- tego nie wiem i nadal decyzji brak. Co to za dzisiejsze chłopy..Pozdrawiam Odpowiedz Link
pinia1214 Re: weryfikacja 26.10.15, 07:42 Rozmarynku, to nie jest tak ze ja watpie w Twoje uzdolnienia. Mnóstwo razy miałas rację, pewnie teraz też masz a moze to bedzie przesuniete w czasie. To jest tak że, miłość gubi nadzieję jak drzewo liscie i taka nostalgia mnie bierze. (niestety ale do poczty nie moge sie zalogować). Pozdrawiam Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: weryfikacja 26.10.15, 17:23 Pinia, możesz się więc na mnie obrazic, że testuje na Tobie casanovę. Niestety wciąż go testuje, bo nie mam na kim wypróbowac tej talii. Nie znam ludzi, którzy by chcieli ze mna pogadac o swoim zyciu erotycznym, a najchętniej rozmawiają o tym ludzie, którzy go nie mają Bo po prostu licza, że coś fajnego wyjdzie w kartach. Nie wiem, czemu Ci wyciągnęłam sąd. Sąd to różne stare sprawy, które się ciagną, często w nieskończonośc, sprawa powraca i znika i powraca i znika i tak w kółko. U casanovy to karta jakiegos rozsądzenia sytuacji, decyzja, może to Ty powinnaś podjąć jakąś decyzję w sprawie faceta z przeszłości. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: weryfikacja 26.10.15, 18:49 Rozmarynku, przeciez chciałam, nie ma mowy o tym abym się miala na cokolwiek gniewać. Myslę ze masz racje, bo sprawa się ciągnie, ale jednak widzialas przełom.) moze poprostu facet się zastanawia, ale jest bardziej na +. pozdrawiam Odpowiedz Link
bronxi Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 18:54 Mogę? Czy tym razem się nie załapie? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Bronxi 20.10.15, 19:53 Tobie przecież zawsze wyciagam Tym razem zresztą też wszystkim, napisałam sprostowanie. Szaleństw erotycznych na ten tydzień nie widać w paziu pucharów, ale jest tu mężczyzna bez maski- szczery, otwarty i uczuciowy, więc ktoś się zakręci miły w pobliżu Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 20.10.15, 20:11 Wiem, wiem, że jestem traktowana ulgowo i jestem bardzo wdzięczna Sprostowanie doczytałam jak już posta przesłałam taka gapa ze mnie. Więc będę bacznie wypatrywać tego miłego pana. Dziękuje Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 27.10.15, 11:23 Nio i szaleństw erotycznych nie było w tym tygodniu miałaś rację.. choć w sumie, żaden miły Pan się nie kręcił, choć może go nie zauważyłam. Czasem ślepa bywam na takich nieznajomych co to niby się koło mnie kręcą, a ja ich nigdy nie zauważam. Dziękuję Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Bronxi 27.10.15, 18:52 Paź puch. czesto jest trudno zauważalny, bo on taki skromny, niewidoczny... Może ta karta pojawila się sytuacyjnie u Ciebie jako takie miłe, szczere uczucia międzyludzkie, bo w sumie na niej scen erotycznych nie ma, ale szczere miłe uczucia...a może ktoś mlodszy od Ciebie? Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 28.10.15, 07:11 hmm młodszego też nikogo nie znam i nie zauważyłam, ale będę spoglądać na boki czy czasem ktoś się gdzieś nie czai za rogiem W sumie to nie bardzo mam kogo wypatrzyć w tłumie jak moja codzienność to dom-praca-dom.. a tu to on na pewno się nie czai. Ale w sumie dobrze wiedzieć, że ktoś ma miłe i szczere uczucia do mnie Odpowiedz Link
nagietek123 Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 19:52 Poproszę również Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Nagietek 20.10.15, 19:58 Mam dla Ciebie 2 denarów, więc powinno być zabawnie i beztrosko, na mojej karcie w każdym razie zabawa trwa w najlepsze, chyba że Ci się sprawdzi jako wahanie i brak decyzji, bardziej w klasykę Tarota, może dasz znać? Odpowiedz Link
nagietek123 Re: Nagietek 20.10.15, 20:02 Fajna projekcja Jakby się miała zrealizować, poinformuje Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Nagietek 20.10.15, 20:07 Może akurat zostaniesz zaproszona na imrezę, gdzie kazdy zaszyje się w innym kącie i bedą się wszyscy obsciskiwac kurde wizja jak z amerykańskich filmów, tak jest mniej wiecej na tej karcie. Ale daj znac, czy poszło w klasyke czy w wizje autora, bo wciąż się waham momentami przy interpretacji. Odpowiedz Link
nagietek123 Weryfikacja 25.10.15, 20:02 Aż tak bardzo to się znowu nie bawiłam, ale dwaj absztyfikanci domagali się mojego zainteresowania. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Weryfikacja 26.10.15, 17:51 Dzieki Nagietku za weryfikację. Myslałam o Tobie i tej dwójce den. Czyli ten tłok na karcie może oznaczać zainteresowanie wiecej niż jednego faceta... potencjalny wybór czyli tak bardziej w klasycznego Tarota... Wielkie dzięki Odpowiedz Link
meda08 Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 20:56 To ja poproszę pięknie, twoje karty zawsze jeśli można. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: To ja wyciągnę kartę tygodnia na życie erotyc 20.10.15, 21:30 Pewno, tylko juz jutro, bo musze sie skupic, bo Korwin mówi cos o kanibalach Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Meda 21.10.15, 17:38 6 pucharów czyli wspomnienia, powrót do przeszłości i tęsknota... Nie będę się rozpisywac, bo sama wiesz, co to za karta Odpowiedz Link
algaria Algaria 20.10.15, 21:44 Nie wiem czy się załapałam ale proszę o kartę erotyczną Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 21.10.15, 17:41 Tobie wyciagnęłam króla denarów. O takich jak on mówi się, że nabieraja apetytu (na seks) w miescie, ale konsumują w domu Czyli facet pewniak, nie szuka skoków w bok, ale szaleństw erotycznych z nim tez raczej nie będzie... Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 21.10.15, 21:52 Dziękuję bardzo - te opisy pasują idealnie do pewnego bardzo mi bliskiego pana Nie wiem czy lubisz - bo ja uwielbiam. Mam nawet przepis na ciasto "śliwka w czekoladzie" roboty przy nim jest sporo ale efekt powala Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 26.10.15, 17:32 Jeśli to miała być karta na tydzień to.. nie zupełnie się sprawdziła.. aczkolwiek ja chętnie poczekam na tego pana co to robi na bogato Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 26.10.15, 17:53 To znaczy że co? Miałaś dużo przeżyć erotycznych, nowości czy jak... tak trochę jasniej można by Wiem, że temat intymny, ale nie załapałam, jak się sprawdziła Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 27.10.15, 18:53 hahaha... z tego wniosek, że króla denarów to za uszy do łóżka trzeba ciągnąć Odpowiedz Link
kaczuszka194 Re: Algaria 27.10.15, 19:36 Jesli mozna to prosze o kartę ciekawy temat,tylko akurat dzis cynamonka robiła mi rozkład na malzenstwo wiec nie wiem czy mozna ?? W każdym razie takiego pytania nie bylo Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Kaczuszka 27.10.15, 21:45 Problem w tym, że tydzień juz minął i dziewczyny weryfikacje wróżby podaja. Ale możliwe, że zrobię jeszcze jakąs akcję o tematyce erotycznej, to wtedy się wpiszesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaczuszka194 Re: Kaczuszka 28.10.15, 20:23 Szkoda ze sie spóźniłam akurat pierwszy raz od 7 miesięcy zapowiada sie gorąco moze zrobisz wyjątek?? Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Algaria 27.10.15, 21:47 A może Ty go na miasto gdzieś nie wypuściłaś, żeby apetytu nabrał To nie tylko krol denarów tak ma, ale większość panów Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Czokotubka 23.10.15, 18:23 Na najblizsze 7 dni: cesarzowa. Karta kobiecości i swiadomości swojej kobiecości. Życie erotyczne bedzie zależało od Ciebie, od Twojej gotowości na przezycie czegoś. To Ty bedziesz decydować- kiedy, z kim i jak Na mojej karcie cesarzowa jest piekna, kusząca, ale ma zamkniete oczy, rece skrzyzowane na splocie slonecznym, co jest symbolem zamknięcia energii, tak jakby nie była pewna, czy chce kogos dopuścic do siebie. Relaksująco, spokojnie, zamyślona. Od niej zalezy, co bedzie dalej. Odpowiedz Link