Dodaj do ulubionych

Pogotowie Tarotowe

22.04.16, 07:19
zamknięty
W związku z tym, ze często mamy problemy, gdy chcemy sami sobie kłaść karty, bo nam wychodzą cuda, dziwy, a nawet głupoty, więc pomyślałam, że ja, z blokadami ogromnymi do interpretacji "pod lampą", ale z miłością do kart wielką, mogłabym pomóc tym, którzy pomagają innym i mnie wielokrotnie pomogli.
Pomoc dorazną Wam oferuję, wyciągnę karty. każdej naszej wróżce / ba/ każdemu forumowiczowi naszemu.
Każdemu według życzeń, co do ilości kart, rozkładu itp. Pytanie i rozkład podajecie sami.
Warunek: przynależność do naszego forum. Nawet i duchowa, jako podczytywacza z sympatii.
Karty będę wyciągać rankiem następnego dnia po zadaniu pytania.
Nie zakładam kolejek, ale dla 2 osób na pewno dam radę smile

Przypomnienie : pamiętajcie, ja tylko karty wyciągnę, ale interpretacja będzie Wasza.
wink

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/
    • nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 08:16
      zamknięty
      Ledo, poproszę o przyszłość znajomości z panem J. smile
      • nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 11:10
        zamknięty
        Rozkład może być partnerski.
        Z tą pomocą w interpretacji to bardzo dobry pomysł Roz smile
        • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 06:31
          zamknięty
          Nagietkowi:
          z przełożenia;Umiarkowanie,Giermek Denarów,Król Denarów
          Pan J/ Nagietek
          Sygn.
          6 buław/ as kielichów
          w głowie;
          8mieczy/8 denarów
          w sercu;
          as buław/król kielichów
          na zewnątrz;
          Umiarkowanie/królowa mieczy
          wnosi do relacji;
          giermek denarów/3 kielichów
          karta wspólna;
          Kapłan

Przyszłość relacji;
          8 kielichów,10 buław.5kielichów

smile

• rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:22
            zamknięty
            Możliwe, że fajnie będziecie się dogadywać i na przyjaźń świetne karty, ale ta 6 buław może wskazywać, że on długo nie zagrzeje miejsca w Twoim życiu. Lubi jak się nim kobieta zainteresuje, ale... jakieś przeszkody widzi w 8 mieczy, do tego umiarkowanie- może uważać, że nie pasujecie do siebie, a oboje macie swoje zasady, których nie przekroczycie (kaplan), partner musi pasować i budzić odpowiednia reakcję i akceptację otoczenia, a zwłaszcza musi być akceptowany przez rodzinę. Może tez coś chodzić o kasę (z przełożenia). Przyszłość- sama widzisz. Ktoś tu ucieknie, tylko kto? Ten na 6 buław na koniu bedzie miał szybciej i łatwiej nawiewać, ale może to Ty go porzucisz... tongue_out
            • nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 15:51
              zamknięty
              Napisalaś "lubi jak się nim kobieta interesuje". Pan J. wręcz twierdzi, że on lubi jak kobieta ma pomysły, jak nim zarządzi, wyda mu polecenie itp. Ja chyba nie mam takich przywódczych cech wink
              Bardzo dziękuję za cenne podpowiedzi interpretacyjne). Inny styl życia prowadzimy ja mam przyjaciółki, jogę, on jest samotnikiem, który ogląda wyłącznie programy techniczne i czyta książki o takiej tematyce. Raczej bym się nie odnalazła w tej relacji. Ta sądzę, bo póki co jest to przyjażń.
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 07:01
        zamknięty
        ps. talia Klary Olszewskiej Tarot lekarz duszy smile
        • nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 08:32
          zamknięty
          Zapowiada się pięknie, Pan już czuje się zwycięzcą, choć na razie znajomość ma charakter wyłącznie wycieczkowy wink Na pewno Pan życzliwy jest, nie chce się narzucać. Wspólna karta kapłan, hmmm - raczej chyba nikt tu nie dąży do zalegalizowania, sformalizowania znajomości. Przyszłość jawi się mniej sympatycznie: jakieś rozstania, powroty. Z harmonijnej relacji zamieni się ona w jakaś szarpaninę emocjonalną?
          Bardzo Ci Ledo dziękuję i proszę Koleżanki o zerknięcie.
    • meda08 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 08:32
      zamknięty
      Ledo bardzo proszę na sytuację w pracy. Pozdrawiam i dziękuję
      • meda08 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 13:26
        zamknięty
        Dobrze Roz czuwa smile
        to moze taki rozkład bo nie specjalnie nic innego nie przychodzi mi do głowy :1. Obecna sytuacja
        2. Co przed tobą ?
        3. Sedno sprawy
        4. Niedaleka przyszłość
        5. Rozwiązanie
        • leda-is-one Meda 23.04.16, 06:47
          zamknięty
          Sytuacja w pracy u Medy
          Z przełożenia; 3buław,królowa buław,rycerz mieczy
          1. Obecna sytuacja
          9 monet
          2. Co przed tobą ?
          Wisielec
          3. Sedno sprawy
          6 buław
          4. Niedaleka przyszłość
          Głupiec
          5. Rozwiązanie
          wieża/2 kielichów, Cesarz/
          smile

• meda08 Re: Meda 23.04.16, 15:31
            zamknięty
            Bardzo dziękuje. Wypisz wymaluj tak jest jak kary to wskazują. Na razie jest etap wisielca, męczący już bardzo. Super jesli to wszystko ułozy sie tak jak karty wskazuja. Na pewno cie powiadomię co i jak dla weryfikacji, chyba ze nie chcesz?
            Mam dylemat z Rozwiązaniem: wieża? i 2 kielichów oraz cesarz? Nie bardzo potarfie sobie to wszystko ułożyc w logiczna całość. Przychodzi mi do głowy, że po odniesieniu sukcesu (6 buław) skonczę tę pracę aby rozpocząć inną i może jakś pomoć będzie od ważnej osoby? Bardzo prosze pomóż lub pomóżcie (Rozmarynku smile?). Raz jeszce dziękuję za wyciagnięcie kart. Pozdrawiam
            • nagietek123 Re: Meda 24.04.16, 08:53
              zamknięty
              Czeka Ciebie jakieś spektakularne zwycięstwo, sukces w sprawach zawodowych. Przed Tobą jest Wisielec. On opóźnia rozwiązanie, ale tez daje czas na dokładne przyjrzenie się sytuacji, na gromadzenie informacji. Daje Ci czas na zadbanie o siebie i swoje sprawy, bo w rozwiązaniu jest Wieża. Mówi ona o konieczności zmiany obecnego układu. W niedalekiej przyszłości uważaj na podejmowane działania, decyzje - Głupiec może skłaniać Ciebie do pochopnych działań, do beztroski i nie liczenia się z konsekwencjami. Ale Głupiec może dać Ci radość, jakiej dawno nie przezywałaś. Wieży w tej sytuacji nie powinnaś się obawiać, ale przygotować się na nagłą zmianę trzeba. Obecna stagnacja w w Wisielcu i jednak poczucie bezpieczeństwa w 9 monetach kiedyś się skończy, ten układ się przeżyje i aby mogło przyjść nowe, stare musi się zawalić. Ale w 2 kie,lichów potrafisz sie dopasować do nowej sytuacji, może nowego szefa?
              • meda08 Re: Meda 24.04.16, 09:24
                zamknięty
                Dziękuję ci bardzo. Ja tej wieży boję się. Wisielec dokładnie tak jest. Okres wyczekiwania i niemilej atmosfery. Algaria w swoim watku tez postawila karty na te samą sprawę i nie brzmi az tak dobrze. Oby twoja interpretacja i karty Ledy sprawdzily się smile.
                Miłej niedzieli
          • rozmaryn_1 Re: Meda 24.04.16, 11:06
            zamknięty
            Medo, moim zdaniem szef Ci się zmieni. Bedzie jakaś rotacja tych na górze wink Nieoczekiwane posunięcia. Sedno- 6 buław- to mi wygląda na walkę o stołek lub cos w tym stylu. Głupiec- przyjdzie nowe, mozesz mieć uczucie, jakbys zaczynała od nawa, moze dostaniesz obowiązki, których się nie spodziewasz i będziesz musiała się czegoś nowego nauczyc, albo nowy szef, który będzie oceniał Cię z punktu osoby, która nie wie, na co Cię stać. Rozwiazanie- stare układy runą, umowy zostaną zerwane, możliwe, że niektórzy zostaną zwolnieni, ale Ciebie czeka cesarz- wiec Ty powinnaś zostać. Nie tak dramatycznie smile
            • meda08 Re: Meda 24.04.16, 21:00
              zamknięty
              Dziękuję Kochana. Jak ja chciałbym zeby ta telenowela w końcu skończyła się. Resztkami sił to wytrzymuje.
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 07:02
        zamknięty
        ps. Talia RW smile
    • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 09:16
      zamknięty
      Dziewczyny, rozkład miałyście podać!
      Ledo, wspaniały pomysł smile Chętnie być może skorzystam, ale muszę przemyśleć jaki rozkład i co mnie teraz najbardziej interesuje. Z interpretacją samemu tez mi się podoba, choć jakby ktoś miał problem, to ja chętnie pomogę w interpretacji, pod warunkiem, że to nie będzie tak- że sama wszystko zinterpretuję komuś, tylko coś dorzucę od siebie.
      Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie smile
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 05:52
        zamknięty
        Dziękuje Rozmarynie za uznanie, wsparcie i oferowana pomoc smile Pewnie wiele osób z tego skorzysta. Pozdrawiam Cię równie bardzo serdecznie smile
    • sucharek70 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 15:18
      zamknięty
      Jeżeli moge wogole prosić ..... To prosze o partnerski nigdy nie miałam a bardzo mnie ciekawi ale mama tez inne pytanie dręczące mnie mam bardzo ważna rozmowę na bardzo poważne drażliwe tematy za każdym razem sie pokłócimy w połowie i ńie mozemy dojść do porozumienia i odkładamy i tak juz od 3 miesięcy postanowiłam skończyć ten temat całkowicie w ciagu najblizych dni dzis jutro moze w niedziele czy wreszcie uda sie nam porozmawiac szczerze (ja jestem szczera) druga strona milczy lub wymiguje sie od prawdy i jaki bedzie wynik tzn czy wreszcie oczyści sie atmosfera i czy da nam to spokój i ukojenie
      • sucharek70 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 16:01
        zamknięty
        Aha teraz doczytałam ....... W związku z interpretacja to bede miała kłopot nie moja liga niestety ,ale moze któraś dobra duszyczka ogarnie to dla mnie smile)))
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 07:12
        zamknięty
        Sucharku, może Ty popros w osobnym wątku o wrózbę, mysle ze dla Twych zasług kulinarnych dla forum któras z dziewczyn może Ci fachowo powrózy.
        Jezeli u mnie bedziesz pytać to sprecyzuj pytania konkretniej, w razie braku podanego rozkladu będe stawiać tzw krzyżak. Damy rade smile
      • leda-is-one partnerski dla sucharka 24.04.16, 06:21
        zamknięty
        Z przelożenia; Księżyc,królowa buław,2 buław
        On/ Ty
        Sygn.Diabeł/as kielichów
        W głowie;
        Wisielec/6 buław
        w sercu;
        7kielichów/królowa kielichów
        Na zewnątrz;
        as monet/2mieczy
        Wnosi do związku;
        4 buław/Sprawiedliwość
        karta wspólna;
        paż mieczy
        pezyszłosc relacji;
        9 kielichów,5 monet,wieża/Pustelnik/
        • sucharek70 Re: partnerski dla sucharka 24.04.16, 12:55
          zamknięty
          Bardzo dziekuje jest to moj pierwszy partnerski ale patrze na to jak wilk na gwiazdy sad((
          Czy ktoś moze pomoc mi rozczytac te karty chyba nie sa dobre ?
          Moj błąd bo nie doczytałam o inetepretacji gapa ze mnie
        • algaria Re: partnerski dla sucharka 24.04.16, 16:21
          zamknięty
          Nie widzę dobrze tej relacji zwłaszcza od strony Pana - u Ciebie miło, sympatycznie szczerze tylko nie pokazujesz po sobie. Wycofałaś się i rozważasz co robić. Juz w przełożeniu Księżyc mi się nie podobał bo to taka dwulicowość, nieszczerość, półprawdy i ukrywanie. Diabeł też nie jest szczery - choć to pewna obsesja i przywiązanie
          Wy na razie się tak trochę obserwujecie - Ty chyba w związku więc dlatego emocje na zewnątrz na wodzy a w środku raj-maj. Uważaj, bo on może chcieć pożyczyć od Cibie pieniądze - odmówisz znajomość się rozwali i każde samotnie pójdzie swoją drogą
          • sucharek70 Re: partnerski dla sucharka 24.04.16, 19:31
            zamknięty
            Troche dziwnie to wyszło bo myslalam tylko i wyłącznie o moim mężu nie mam nikogo na "boku" nawet w myślach wiec jakos mi sie pogmatwalo teraz mysle i mysle co jest grane ....
            W każdym razie bardzo dziekuje i Ledzie i Tobie Algario ,pozdrawiam
      • algaria Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.16, 18:33
        zamknięty
        Bo to wszystko przez to, że się zamieszało w energiach tongue_out Nie powinno się pytać kart bez powodu a jedynie gnana ciekawością tongue_out bo wychodzą później takie właśnie cuda wianki
        • sucharek70 Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.16, 19:21
          zamknięty
          Zapamiętam na przyszłość
          • ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.16, 19:50
            zamknięty
            Sucharek, zapytałaś "gnana ciekawością", czy po prostu martwiłaś się o związek i męża? Bo ja zrozumiałam, ze to było dla Ciebie ważne. Algaria chyba lekko Ciebie chciała obrazic, bo jej interpretacja rozkładu to był taki strzał kula w płot, więc na Ciebie przerzuciła ten "strzał".
            • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.16, 22:35
              zamknięty
              Ezodino, Ty dopiero co tu przyszłaś, a już szukasz możliwości, żeby kogoś obrazić. Forum dyskusyjne polega na tym, że każdy ma prawo rozumieć karty po swojemu, zwłaszcza cudze karty. Nie ma obowiązku trafienia, bo to nie jest jakiś test, tylko zabawa. Jak tego nie rozumiesz, to nie wiem czego Ty szukasz na forum? Zwady? Przyszłaś tu namieszać? Jak Ty masz cel? Robisz z siebie skromną Matkę Teresę, co to pomoże Sucharkowi, a mam wrażenie, że szukasz pretekstu, żeby sobie po kimś pojeździć. Masz coś osobistego do tego forum czy tylko takie hobby?
              • ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 28.04.16, 07:32
                zamknięty
                Nie miałam zamiaru nikogo obrażac. Lecz nie lubię wróżek, które za nietrafioną wróżbę /co może przydarzyć się każdemu/ obwiniają osobę dla której karty interpretowała. To swiadczy tylko o klasie takiej wróżki. I nie zauwazyłam, by w regulaminie forum był nakaz chwalenia bądz zachwycania się interpretacjami, a krytyka byłaby zakazana. Podobno na błędach sie uczymy, a nie na błędy się obrażamy. Ale rozumiem, że tworzycie kółko wzajemnej adoracji, więc poszukam rzeczywiście innego forum, gdzie jest swoboda wypowiedzi.
            • algaria Re: Pogotowie Tarotowe 28.04.16, 12:19
              zamknięty
              Tak specjalnie chciałam obrazić sucharka - taki był mój cel .. Jak to dobrze że Ty się nigdy nie mylisz masz 100% sprawdzalności - super chylę czoła i zazdroszczę.
              Ja bym jednak tak nie szafowała stwierdzeniem - trafiła jak kula w płot - bo już nie raz się okazywało po czasie, że jakoś tak miałam rację ... ale w tym przypadku wole trafić w płot niż w cel.
              • sucharek70 Re: Pogotowie Tarotowe 29.04.16, 19:26
                zamknięty
                Ojej ....dziewczyny nie czuje sie w zaden sposob obrażona bo i nie ma o co zapytałam z ciekawości jak wyglada nas związek w takim układzie -nic wiecej jest to ważne dla mnie nie prosze o karty co tydzień czy miesiac czasami biore udział w karcie na tydzień wiec nie jest to chyba nadużycie ,moja "ciekawosc" wzieła sie z tego ze nieraz widziałam u was takie fajne rozkłady nadarzyła sie okazja wiec spróbowałam nie kłóćcie sie bo jest mi teraz głupio to ja zrobiłam błąd ponieważ nie doczytałam ze mamy same odczytać karty ja tego nie umiem ,pomogliście mi w tym i bardzo dziekuje wszystkim zainteresowanym
    • niki.ix Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 15:33
      zamknięty
      Leda, kochana jesteś smile
      Właśnie miałam poprosić dziewczyny o karty a Ty mi z nieba spadasz smile

Pod koniec przyszłego tygodnia mam wyjazd w ważnej sprawie.
      Sprawa jest ważna ale mam przeczucie, że już dawno jest "ustawiona" i nie bardzo mi się chce jechać. I mam dylemat, jechać nie jechać. Może poczekać co przyślą pocztą uncertain

Jak znajdziesz czas przed czwartkiem, to ładnie proszę smile

Czy Niki powinna pojechać czy nie jechać tylko poczekać na "przesyłkę" ?
      1. jaka jest obecna sytuacja sprawy ?
      2. co przemawia za wyjazdem?
      3. co przemawia za tym, żeby nie jechać ?
      4. jak się sprawa zakończy jak pojadę ?
      5. jak się sprawa zakończy jak nie pojadę ?
      6. co mogę zrobić żeby sprawa zakończyła się dla mnie korzystnie ?

• leda-is-one Niki :-) 23.04.16, 06:58
        zamknięty
        Czy Niki powinna pojechać czy nie jechać tylko poczekać na "przesyłkę" ?
        z przełożenia;as kielichów,10 monet,Diabeł..

1. jaka jest obecna sytuacja sprawy ?
        2 buław
        2. co przemawia za wyjazdem?
        5 mieczy
        3. co przemawia za tym, żeby nie jechać ?
        6 monet
        4. jak się sprawa zakończy jak pojadę ?
        as mieczy
        5. jak się sprawa zakończy jak nie pojadę ?
        2 monet
        6. co mogę zrobić żeby sprawa zakończyła się dla mnie korzystnie ?
        6 buław

talia RW

smile

• niki.ix Re: Niki :-) 23.04.16, 15:29
          zamknięty
          Bardzo dziękuje smile
    • algaria Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 16:39
      zamknięty
      Leda - świetny pomysł!!!
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 05:54
        zamknięty
        Dziękiiii!!!!!
    • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 19:39
      zamknięty
      Witam, jesli i ja moge, to bardzo proszęsmile partnerski na pewnego pana Z.Pawełka, czy to juz finito, czy coś drgnie, ożywienie jeszcze jakieś będzie?
      Dziękujęsmile
      • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:17
        zamknięty
        Gosiu, a Ty sama sobie zinterpretujesz? Bo to same karty będą.
        • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:19
          zamknięty
          I ja nie pytam zlośliwie, bo może Ty znasz Tarota, tylko przypominam, bo mi się zdaje, że w tym wątku nikt nie czyta, co napisała Leda i nie jest to przytyk do Ciebie, tylko ogólne wrażenie smile
        • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:27
          zamknięty
          Powinnam dac radęsmile taka mam nadziejęsmile tarot od dawna mnie fascynuje i tylko zbyt duża odpowiedzialnośc jesli chodzi o interpretacje kart hamuje mnie przed wypowiadaniem się w tych tematach smile
          • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:35
            zamknięty
            Ok, to jak coś to postaram się w miarę możliwosci Ci pomóc, jakbys miała jakieś wątpliwości smile
            • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:38
              zamknięty
              A tak swoja drogą to szkoda, że się obawiasz wypowiadać. Co może się takiego stac, nawet jakby nikt na forum się nie zgodził z Twoja interpretacją? No co- powiedz mi? Kompletnie nic. Czuj się tu jak u siebie, zwłaszcza, ze tu każdy kojarzy Twój nick. Będę Twoim ochraniarzem, jakbyś się bała smile Nie pozwole Cię skrzywdzic smile
              • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:44
                zamknięty
                no super, dzięki bardzo..smile troche pewnie tez niesmiałość, gdzie mnie do Was -doświadczonych,uznanych..
                • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:52
                  zamknięty
                  Początkujący zawsze ma szczęście do trafnych interpretacji. To sprawdzone. Poza tym więcej wiary w siebie, to forum jest dla każdego sympatyka Tarota (i nie tylko). Nikt tu nikomu nie wytyka jego rozumienia kart. Niesmiałość rozumiem, ale to smiałość rozwija, wiec warto się przełamać. Nikt tu nie gryzie, nawet jak się komus tak wydaje z zewnątrz, to wierzcie mi- jest to Wasz subiektywny odbiór sytuacji. Ok, są osoby, która kąsają, bo lubią, ale na nowych nie będą się wyżywac, bo zostaną wyproszeni. Tak wiec apelują tu do wszystkich podczytujacych niesmiałych- spokojnie, mozecie się ujawinic. Ja tez kiedys przyszłam i po prostu napisałam- "cześć, jestem tu nowa itd..." wszyscy przez to przechodzimy smile Jak widzicie, żyję i nic mi nie jest smile))
                  • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 21:06
                    zamknięty
                    i najwazniejsze - masz intuicję, wiedzę i pasjęsmile bez tego ani rusz.
                    • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 21:16
                      zamknięty
                      Dziękuję smile Ale uważam, że nie talenty sa najważniesze, a raczej to, czy się odważysz cos zrobić, wyjśc do ludzi, zaufac innym... smile To częsty przypadek, że czlowiek utalentowany całe zycie spędza sfrustrowany i niedoceniony, a ktos inny niby nie tak błyskotliwy a karierę robi wink hahaha... bo tu o odwage i postawę chodzi Gosiu smile
      • leda-is-one Gosia -partnerski 24.04.16, 06:32
        zamknięty
        Karty RW

Z przełożenia;4 buław,Moc,Świat,
        P.Pawełek/Gosia
        Sygn.
        8 monet/8 mieczy
        w głowie;
        Kapłanka/rycerz monet,
        w sercu;
        9 mieczy/9 kielichów,
        na zewnątrz;
        7 buław/5 buław,
        wnosi do relacji;
        Słońce/królowa mieczy,
        karta wspólna;
        król kielichów,
        przyszłosc relacji;
        rycerz buław,Kochankowie,3 mieczy, /3 buław/
    • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 22.04.16, 20:17
      zamknięty
      Na mnie kochane liczcie tak umiarkowanie, bo jestem dość zajęta ostatnio i zwyczajnie mogę nie mieć siły. Coś tam chetnie dorzucę w miarę możliwości, ale całych rozkładów na pewno nie zinterpretuję.
      Nawet nie mam siły, żeby pomysleć, na co Leda moglaby mi karty wyjąć, a pytania tez bym miała, tylko na razie nie przemyslałam tego nawet smile
    • leda-is-one aneks nr 1 23.04.16, 06:12
      zamknięty
      1/ Zapomniałam dodać, że nie ma wymogu ani przymusu interpretowania na forum wylosowanych dla was kart.
      Robimy jak nam się podoba, zabieramy karty i idziemy w zacisze swojego ogródka, i dumamy nad nimi sami, lub dywagujemy sobie nad nimi głośno na forum, wtedy jest tez szansa na uzyskanie pomocy od czarodziejek forumowych i czarownic przednich.
      Rozmaryn juz nawet zgłosiła chęć pomocy/dziękuje jej bardzo smile/
      Wolna wola Wasza.
      Mnie wystarczy dziękuje zwykłe dla wymiany energii.

2/ Losować mogę także z kart lenormand i kart cygańskich.

smile

• pinia1214 Re: Pogotowie Tarotowe 23.04.16, 08:01
      zamknięty
      Pomysł super, bo z rozkładaniem dla siebie kart jest zawsze problem, bo przewaznie wychodzac cuda na kiju.
      Moje pytanie jest proste.
      -jak mnie odbiera, jako kobietę?
      -jak bedzie zachowywał sie w stosunku do mnie pewnien mezczyzna?
      - jakby ewentualnie chciał zeby było miedzy nami?

Bardzo Ci dziekuje. Przyznam ze ostanimi czasy czuje sie zmrozona na ttym forum, ale mam nadzieje ze się to zmieni.
      pozdrawiam
      • leda-is-one Dla Pinii:-) 24.04.16, 06:45
        zamknięty
        Talia RW
        z przełożenia;5 buław,giermek buław,2 monet,

-jak mnie odbiera, jako kobietę?
        król buław,5 kielichow,królowa monet,
        -jak bedzie zachowywał sie w stosunku do mnie pewnien mezczyzna?
        6 kielichow, Rydwan,10 kielichów
        - jakby ewentualnie chciał zeby było miedzy nami?
        Moc,królowa kielichów,1o monet,

wyciągnełam po 3 karty, przy takich pytaniach tak robię smile
        • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 24.04.16, 08:08
          zamknięty
          Dziękuje raz jeszcze. Fajne karty, mnie by takie nie wyszłysmile)
          Od dobrych kilku miesiecy wogóle nie mamy ze soba kontaktu, pomimo FB, skype itp. Stad pewnie ta 5 klielichów wyszła. Zraziłam się nim i jestem rozczarowana.
          Przyznam ze mega zaskoczona jestem tym, ze chciałby tej odnowy i chyba nawet rodziny(!-10 monet).
          Nie wiem jak rozgryzc tego króla buław, gdyby któras z wrózek mogłaby jakos mi pomóc, to bardzo prosze. Bo królową monet sie czuje, jakby cosmile)
          Jak bedzie to bankowo Ci napiszę.
          Całuski Kochanasmile)
          • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 24.04.16, 11:27
            zamknięty
            Lepiej, żebym się nie odzywała, bo ja tego aż tak rodzinnie i super nie widze. Troche mi przeszkadza taka duża ilość kart na proste pytania. Dla mnie król buław w tym kontekście to osoba która lubi zarządzać i ustalać jak ma być, ale te karty mogą się odnosić do Waszych minionych relacji, chodzi mi o charakter relacji.
            • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 24.04.16, 12:17
              zamknięty
              Ja nie pytałam o przyszłośc relacji.
              W pytaniu jak się bedzie zachowywał wyszło 6 kielichow, rydwan i 10pucharów- co jest tu złego?
            • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 26.04.16, 08:55
              zamknięty
              Rozmarynie, poniewaz ja nie komentuje, nie wpisuje sie do Twoich watków, postów- to prosze o to samo. Chyba to jest logiczne?
              • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 27.04.16, 22:41
                zamknięty
                Pinia, prosiłaś, żeby któraś wróżka wyraziła swoje zdanie. Wszystko w porządku?
                • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 28.04.16, 06:56
                  zamknięty
                  Przypominij sobie co wczesniej do mnie pisalas w emailu i nawet tu na forum.nie komentowalam ani nie odpowiadalam Ci w zadnym komentarzu.jest chyba logiczne ze niedo Ciebie byla ta prosba.nie bede pisac pt.wszyscy oprocz Rozmaryna,bo nie jestem tego pokroju. Nie zycze sobie zebys komentowala moje wpisy,z powodu Twoich "zachowan"nie doprzyjecia.zrozumialas juz,czy udajesz ze nie madal?
                  • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 28.04.16, 08:50
                    zamknięty
                    To rzeczywiście karygodne z mojej strony, że nie mam ochoty stawiać Ci darmowych wróżb tongue_out Ble...
                    • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 28.04.16, 09:05
                      zamknięty
                      własnie po raz kolejny pokazujesz swoją klase. Wiesz dobrze ze nie chodzi o darmowe wrózby. Zreszta nie mam ochoty z Toba dyskutowac, bo to jak walenie głowa w mur.
                      • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 28.04.16, 16:24
                        zamknięty
                        Pinia, wszystko było ok, dopóki wyciągałam Ci karty. Jak raz napisałam, ze nie mam czasu, to na mnie naskoczyłaś i od tamtej pory się dziwnie zachowujesz. A ja nie mam żadnego obowiązku Ci wróżyć. To Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia.
                        • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 08:55
                          zamknięty
                          forum.gazeta.pl/forum/w,245839,160510338,160510338,jesli_.html#p160542380

To sa chyba jakies zarty? wg Ciebie ten twój chociazby ten wpis to o czym świadczy? przypominam że ta rozmowa była nie z Toba. Lubisz się wcinasz.

Przez grzeczność nie przytoczę Twoich e-maili

Wg. Ciebie tak zachowuje sie Adminka, która pozniej narzeka i zastanawia się nad atmosferę na forum?

Przypominam Ci, ze ja w Twoich watkach od tamtej pory nie biore udziału ani z Tobą nie koresponduje w żaden sposob. Ale Ty myslisz inaczej. No cóz tu powiedzieć..
                          • babowa Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 11:29
                            zamknięty
                            pinia, spokojnie
                            nie ma co tu wyszukiwac swoich niedopowiedzen, sformułowan , ktore nie do konca nam pasuja
                            tu sa normalni ludzie, ktorzy maja tez gorsze dni
                            wykazmy sie ludzka wyrozumiałoscia
                            warto nieraz odpuscic

i prosze, nie wyciagajmy na forum zadnych prywatnych zatargów, bolaczek
                            to nie to miejsce na pranie brudów

i admin tez człowiek
                            wszystkie dbajmy o atmosfere, kazdemu z nas bedzie przyjemniej, lepiej

i prosze, zakonczcie te słowne przepychanki
                            wezcie oddech, spojrzcie w niebo i odepchnijcie te złosc

pisendlof smile
                            • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 16:57
                              zamknięty
                              Babowa,
                              nie byłoby tematu gdyby Rozmaryn nie zaczęła (chociażby swojej dyskusji -w tym watku, gdzie prosiłam aby zaprzestała komentarzy do moich wpisów).

Tu nie chodzi o lepszy czy gorszy dzień- w końcu to Adminka.
                              Poza tym kazdy ma prawo sie bronić..
                              • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 17:51
                                zamknięty
                                Nie zrobiłam tego umyślnie i Cię przeprosiłam za swoja pomyłkę. Trzeba było mi wtedy napisać, ze mi to zapamiętasz do końca dni tego forum i żebym się trzymała z daleka wink Pomyliłam się wtedy, napisalaś jakos tak niejasno, że może tez źle przeczytałam, ale nie zrobiłam tego specjalnie, więc co- argument, że Cię prześladuję?
                                Dużo sie nastawiałam kart na tym forum. Bardzo dużo. I ludzie się przyzwyczaili, że do Rozmaryna można nawet na maila pisac i tez postawi karty. Nie byłas jedyna Pinia. Niektórzy po to się ze mną "zaprzyjaźniali", żeby mieć darmowe wózby na każde skinienie. Ale to się skończyło i to równo dla wszystkich. I jak komus się nawet nie chce napisac -dziekuję, to się irytuję. Ale ja mam swój osobisty powód, który wszyscy tu znaja, którzy korzystali z moich kart. Nie jestem nadętą adminką, która lubi się na kims wyżyc, tylko ten temat mnie drażni, bo wiem, jacy ludzie potrafią być bezwzględni w wykorzystywaniu i zakładaniu maski przyjaźni, żeby uzyskać to, czego chcą.
                                A z tym wątkiem, który podałaś, to piszę po raz enty- nie było to umyślne. Mam jeszcze raz przeprosić? Nie ma sprawy, przepraszam za tamta pomyłke.
                              • rozmaryn_1 Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 18:48
                                zamknięty
                                Przemyślałam i wyszło na to, ze może Cię oskarżam o fałszywe udawanie przyjaźni. Chciałabym więc dodać, ze Ty akurat byłaś zawsze szczera i nie ukrywałaś, po co do mnie piszesz. Zawsze opisywałaś problem i prosiłaś o karty/pomoc. Niczego nie udawałaś. I szkoda, że nie pamietasz dziś, ile razy Cię pocieszałam, tylko pamiętasz jeden raz- jak odmówiłam. Ktoś mądry gdzieś to napisał, że ludzie przyzwyczajają się, jak cos dostają i przestają szybko czuć jakąś wdzięczność z tego powodu, ale jak jeden raz tego nie dostaną, to od razu przeistaczają się w wroga nr 1. I to się potwierdza.Można dać 1000 razy, ale jak się raz odmówi, to obraza do końca zycia.
                                • pinia1214 Re: Dla Pinii:-) 29.04.16, 19:03
                                  zamknięty
                                  Nawet słów mi brak, bo nie trzymasz sie tematu..

Jesli ja nie chce Twoich komentarzy (ciekawe zastanawiałas się dlaczego?..), to druga osoba mówi ok, jak chcesz. I tyle moja droga. Albo dla Ciebie AZ.

• gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 10:11
      zamknięty
      dzięki wielkie i pomocysmile!
      jak wiecie nie interpretuje otwarcie kart, brak mi odwagi i waszego doświadczenia, no i nie chce tutaj jakiejs plamy daćwinkkarty sie oględnie mówiąc-wstrzeliły w nasze klimatysmile
      wg mnie średnio to wyglada, zwłaszcza na przyszłość i ta 3 mieczy na finale..troszkę te jego karty nie po mojej mysli,.W głowie kapłanka...hmm, ktoś,czy ja? w sercu 9 mieczy-tez niefajnie.Podpowiedzcie proszę...
      • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:15
        zamknięty
        A czemu Ty tak wojowniczo wyszłaś? 5 buław, królowa mieczy, Twój syg- 8 mieczy. Jakbyś widziała problem?
        • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:32
          zamknięty
          a bo to wszystko ma zwiazek z pewna jego propozycją której nie mogę zaakceptowac i jak na moje, on o tym wie...plątanina mysli u mnie jest, sprawa wg mnie nie zamknięta definitywnie, a on póki co-milczy...co sądzisz o tej kapłance?
          • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 25.04.16, 15:39
            zamknięty
            Chyba Ci nie mówi o wszystkim, ale Twoje karty nawiązują do tematu, który tylko Ty znasz, wiec tylko Ty możesz je odczytać. Pewno chodzi o tą "propozycje". Jak po Twojej stronie to widac, to pewno i jego karty sie moga do tego odnosić. Ja nie wiem przecież nawet czy to miłość, przyjaźń czy sąsiad. Ja bym widziala tu jakies przeszkody miedzy Wami. Czy ta kaplanka to nie jest propozycja schadzki? Karty są takie, jakby przynajmniej jedno z Was było w związku. Nie bedę komentowac, bo nie mam czasu, a za mało mam informacji. Pozdrawiam.
            • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 25.04.16, 20:45
              zamknięty
              ta propozycja to nie schadzkasmile chciał mnie do swojej nowej firmy sciagnąc na koniec Polski...za taką kasę,że nawet nie miałam szansy zastanowić się, no chyba, że pod most poszłabym mieszkać. Wie, że oferty nie moge przyjąć choćbym chciała, bo zwyczajnie nie stac mnie na to. Tak więc stanęło na niczym, on się nie odzywa od tamtego czasu i zastanawiam się czy to koniec..
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:17
        zamknięty
        Gosiu,nie musisz interpretować tutaj moich kart, nie ma takiego wymogu, ja to juz pisałam w aneksie do posta załozycielskiego.
        Z kartami tymi się "przespij" ja tak mam, ze jednego dnia nic nie wiem, dla siebie szczegółnie, ale powoli jasnośc nadchodzi. Moze ta trojka mówi o zwyciestwie rozumu, zaakceptowaniu czegos trudnego? dociagnełam Ci do niej nastepną trójkę..
        Bez paniki.. Trzymam kciuki smile
        • gosia44114 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:33
          zamknięty
          nie musze, wiem smile ale taka potrzebę miałam, żeby napisacsmile
    • nagietek123 Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 10:23
      zamknięty
      Ledo miła, a runy - jakby ktoś miał potrzebę - tez byś mogła wyciągnąć?
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 11:19
        zamknięty
        Ale ze mnie gapa Nagietku, tak oczywiscie, runy też , mam Runy z pieknymi obrazkami smile
        Masz potrzebę?
    • agniesz-szszka Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 12:44
      zamknięty
      Czy ja również mogę zadać pytanie? Co myśli o mnie pewien pan M? Tzn czy mu się podobam chociaż trochę? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
      • agniesz-szszka Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 13:08
        zamknięty
        A rozkład może być taki na 3 karty?
        1 karta - co mu się we mnie podoba
        2 k- co mu się we mnie nie podoba
        3 k- wynik, najbliższe wydarzenie..

Hmm takie cosik znalazlam, ja na rozkładach się nie znam ale same karty mnie interesują..sama tarota nie stawiam smile Jeśli możesz karty dla mnie wylosować to może znasz jakiś odpowiedni rozkład ? smile
        • leda-is-one Dla Agnieszki 25.04.16, 05:34
          zamknięty
          Co myśli o Agnieszce pewien Pan M?
          Talia RW
          z przełożenia; 4 monet, 2 monet, król buław,
          1 karta - co mu się we mnie podoba
          Księżyc,
          2 k- co mu się we mnie nie podoba
          10 buław,
          3 k- wynik, najbliższe wydarzenie.
          Gwiazda

smile

• agniesz-szszka Re: Dla Agnieszki 25.04.16, 08:06
            zamknięty
            Dziękuję bardzo big_grin czyli myśli pozytywnie czy nie bardzo? Przełożenia nie wiem jak czytać..
            4 monet - jakieś skrycie? 2 monet - król buław - że szukam sobie/ chciałabym wybrać , takiego właśnie ognistego króla buław czy może ja tym królem jestem w jego oczach?:p
            Co mu się podoba - księżyc - tajemniczość, nierealne marzenia?
            Co nie podoba- wydaje mu się przemęczona, przytłoczona życiem?
            Wydarzenie- gwiazda- dalsze fantazjowanie o nim
            Hmm..czy dobrze odczytałam te karty? Tzn nie podobam mu się raczej? uncertain
            • rozmaryn_1 Re: Dla Agnieszki 25.04.16, 15:32
              zamknięty
              Mysle, że widzi Cię jako kobiecą, subtelną, romantyczną, wartą zgłebienia i bliższego poznania, ale nie ma czasu na miłość. Jest zapracowany, zestresowany, coś mu się chwieje w finansach i nie ma czasu o Tobie pomyślec. Natomiast w dalszej perspektywie jest szansa, ze to się uspokoi i bedziesz mogła zacząc od nowa. Ale gwiazda wskazuje, że długo na to poczekasz. Czasem tak jest, że kobieta wzdycha, a facet ma robote wink
              • agniesz-szszka Re: Dla Agnieszki 26.04.16, 07:07
                zamknięty
                Dziękuję za pomoc! Miło by było gdyby wróżba się sprawdziła.. Prawdą jest, ż ma stresującą pracę i jest zabiegany smile
                • agniesz-szszka Re: Dla Agnieszki 13.05.16, 21:31
                  zamknięty
                  Ledo znalazłam taki genialny rozkład pod tytułem czy facet jest mną zainteresowany? Mogłabyś jeszcze pod ten rozkład swoje karty rozłożyć?
                  Karta nr 6 krzyżuje kartę 3
                  1. Co ta osoba Tobie pokazuje
                  2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to jaka osoba jesteś, nie o jej plany)
                  3. Jak Ciebie postrzega generalnie
                  4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny
                  5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha
                  6. Poziom zainteresowania Twoja osobą
                  Będę bardzo bardzo wdzięczna! Chodzi o tego pana M..
                  • leda-is-one Re: Dla Agnieszki 14.05.16, 07:14
                    zamknięty
                    Jasne, już sie robi smile
                    /rozkład sobie kopiuje, dzięki/

Talia RW
                    z przełożenia: 5 kielichów, 3 buław, 8 buław,

1. Co ta osoba Tobie pokazuje
                    5 buław,
                    2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to jaka osoba jesteś, nie o jej plany)
                    Mag
                    3. Jak Ciebie postrzega generalnie
                    as mieczy,
                    4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny
                    as kielichów,
                    5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha
                    paz kielichów,
                    6. Poziom zainteresowania Twoja osobą
                    rycerz mieczy
                    • agniesz-szszka Re: Dla Agnieszki 14.05.16, 08:59
                      zamknięty
                      Dziękuję bardzo big_grin wszystko w miarę rozumiem, ale mam 2 pytania:
                      Czym dla Ciebie Ledo są karty z przełożenia? I jeszcze ten rycerz mieczy jako poziom zainteresowania.. Tzn on nie jest zainteresowany-chce się tym mieczem odciąć czy też jest zainteresowany bo jest na koniu i pędzi tak jakby chciał? Nie mogę tego zrozumieć uncertain
                      • leda-is-one Re: Dla Agnieszki 15.05.16, 06:56
                        zamknięty
                        Karty z przełożenia są dla mnie dość wykładne, mówią mi o problemie ogólnie, o energetyce na tu i teraz wokół zadanego pytania,bardziej od strony pytającego. Te karty są takim rentgenem sytuacji i wsparciem. Przekładanie tez jest symbolicznym nawiązaniem kontaktu z podświadomością pytającego, tzw. most merkuryczny, przekładam od siebie dla kogoś/czyli nie biorę cudzych problemów na siebie/.
                        dla siebie do siebie.
                        Co do rycerza mieczy. odpowiem jak ja to widze, chociaż w założeniu wątku zastrzegłam ze nie będę się w temacie kart wypowiadać. Zrobię odstępstwo tym razemsmile. Myślę że on jest zainteresowany, postrzega Ciebie w tym asie mieczy, może myśli że Ty nie jesteś zainteresowana, i chce Cię sobą zainteresować zwrócić na siebie Twoja uwage,powalić swym intelektem, gwałtownymi działaniami, jak burza wpaść i olśnić..Uważa Ciebie za osobę mądrą, inteligentną, nietuzinkową i wie ze trzeba specjalnych działań aby Cię sobą zainteresować. Rycerza mieczy ja nie lubię zbytnio, ale tutaj wg mnie on jest jak najbardziej pozytywny. Miecze to karty intelektu,.rozmów, dyskusji a ten rycerz to wielką burze mózgów potrafi zrobićsmile nie tylko awantury są jego domeną.
                        Pozdrawiam Cię serdecznie.
                        • agniesz-szszka Re: Dla Agnieszki 15.05.16, 14:55
                          zamknięty
                          Dziękuję Ci bardzo Ledo za wyczerpującą odpowiedź i zrobienie wyjątku smile Jeśli przełożenie mówi ogólnie o sytuacji mniej więcej z mojej strony to by się zgadzało. Tak pytam, ponieważ czytałam, że dla różnych osób miewa różne znaczenie np. bywa ogólną odpowiedzią na pytanie, albo 3 karty oznaczają przeszłość, teraźn., przyszłość itp.
                          Co do rycerza mieczy bardzo bym chciała, żeby Twoja interpretacja była trafiona ..eh smile Dziękuję raz jeszcze i już nie nadużywam Twojej dobroci w postaci bezinteresownego stawiania kart innym smile
                          • leda-is-one Re: Dla Agnieszki 15.05.16, 16:49
                            zamknięty

-Agnieszko, to nie o to chodzi ze nie chce bo bezinteresownie,. wszak ten wątek po to założyłam żeby wam być pomocną, więc ile będzie potrzeba będę wam wyciągać karty. Interpretować w sieci nie lubię, mam też czas ograniczony, więc tak obwarowałam to Pogotowie. Wyciągam karty i już..to nie znaczy ze nie zastanawiam się nad nimi. jest to dla mnie tez szkoła. Sledze wasze komentarze. Dziewczyny tu zgłaszały chęć pomocy interpretacyjnej jakby co.. Można więc poprosić o pomoc, może to nie będzie automatycznie ale myślę ze będzie. Dzięki za mile słowa . Pozdrawiam niedzielniesmile-

• algaria Re: Pogotowie Tarotowe 24.04.16, 16:49
      zamknięty
      Poproszę partnerski na pana X - szczegóły podam na priv smile
      • leda-is-one Dla Algarii ;-) 25.04.16, 05:52
        zamknięty
        Z przyjemnością tongue_out

Partnerski na pana X,
        /talia Hanson Roberts/
        Z przełożenia; 5 mieczy, Pustelnik, rycerz kielichów,
        Pan X / Algaria
        sygn;
        9 mieczy/9 kielichów,
        w głowie;
        Pustelnik/2 mieczy
        w sercu;
        2 kielichów/as buław
        na zwnątrz;
        3 mieczy/4 kielichów
        wnosi do związku;
        paż buław/Koło fortuny,
        karta wspólna;
        Księżyc
        przyszłośc;
        10 monet, 4 monet, paż monet

smile

• algaria Re: Dla Algarii ;-) 25.04.16, 12:45
          zamknięty
          Bardzo dziękuję - karty idealnie pasują do sytuacji .. tylko przyszłość taka przyziemna i konkretna, bez emocji - ale widocznie tak musi być.
        • nagietek123 Re: Dla Algarii ;-) 27.04.16, 09:41
          zamknięty
          Patrząc na karty myślę, iż oboje okopaliście się w swoich twierdzach. Pan czuje samoograniczające go lęki, dawne zdarzenia, rany spowodowały blokadę, utwierdziły go w przekonaniu, że uczucia ograniczają wolność. Tobie natomiast nie chce się burzyć istniejącego stanu rzeczy, przyzwyczaiłaś się, jest wygodnie. Pan czuje sie samotny w tym Pustelniku, zyskał doświadczenie i mądrość. Ty natomiast w 2 mieczy chciałabyś rozmowy, wyjaśnienia, sama ze sobą prowadzisz dyskusje, poddajesz się refleksyjnym rozważaniom, ocenie dokonanych wyborów. Nie bijesz się z myślami tylko głębokie przemyślenia. Jednak w sercu nadal macie cieple uczucia. Pan chciałby cieplej przyjaźni co najmniej, a Twoje serce gotowe jest do zrywu nagłego. Na zewnątrz pokazujecie pan zranienie, a Ty pewną stabilizację w 4 kijów, siedlisko domowe. Do relacji wnosicie zupełnie inne wartości pan inicjatywę, miłe spędzanie czasu, Ty natomiast niepewność i fochy. Raz było super, anie żadna tam stałość - co da pana zapewne było pociągające - ciągłe zdobywanie i ciągła niepewność, ruch i zmiana. Znajomość miała zapewne charakter mailwo-telefoniczny i byla - szczególnie da pana bardzo ekscytująca. Wspólna arta to mroczny Księżyc, niedomówienia, złudzenia. tajemnice. Żadne z Was nie ma pełnego oglądu sytuacji, macie za to zawiedzione nadzieje i melancholijny nastrój - wspominając. Przyszłość to skupienie się na budowaniu relacji rodzinnych, bezpieczeństwa materialnego, a nie na porywach serca...
    • ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 27.04.16, 12:04
      zamknięty
      A czy ja mogę prosic o karty na remont.
      Pytanie: czy zakoncze remont w planowanym czasie?
      Może krzyżak, bo pytanie proste?
      Dziekuję.
      • leda-is-one Ezodino 28.04.16, 05:41
        zamknięty
        Czy Ezodino zakonczy remont w planowanym czasie?

Talia RW
        z przełożenia;
        Papież,10buław,Kochankowie
        sedno;
        giermek mieczy,
        tak nie będzie;
        królowa kielichow,
        tak będzie,
        9 monet,
        wynik;
        10 buław,Pustelnik,7 monet,
        • ezodino Re: Ezodino 28.04.16, 07:44
          zamknięty
          Bardzo dziękuję, Ledo smile Wynik mi się w sumie podoba /udam, ze nie widze 10 buław/. I w przełożeniu ta 10! Wiem, ze wszystko na moich "barkach", że ja ta siła sprawczą, ale mimo wszystko pozytywnie, bo 10 buław przecież powiada: dasz rade,udzwigniesz! 7 monet: efekt bedziesz podziwiać, w pustelni swojej odzyskanej, ha! I Giermek mieczy jako "sedno" swietnie oddaje istote problemu, te ciągłe sprzeczki! Jeszcze raz dziekuję!
    • free.hugs Re: Pogotowie Tarotowe 29.04.16, 21:17
      zamknięty
      Jeśli znajdziesz czas, chciałabym rozkład na przyszłego partnera, rozkład znaleziony w necie.

1,2,3 Jaki będzie mój przyszły partner z charakteru?

4,5,6 Jaki będzie mój przyszły partner z wyglądu?

7 Kiedy go spotkam?

8 Gdzie go spotkam?

Pozdrawiam wieczorowo, Ania.
      • leda-is-one free.hugs 30.04.16, 05:59
        zamknięty
        Twój przyszły partner smile
        talia RW
        z przełożenia; 7 buław,rycerz denarów,as denarów

1,2,3 Jaki będzie mój przyszły partner z charakteru?
        as denarów,3 buław,król buław

4,5,6 Jaki będzie mój przyszły partner z wyglądu?
        Kapłanka,królowa buław,giermek mieczy

7 Kiedy go spotkam?
        10 mieczy

8 Gdzie go spotkam?
        9 mieczy
        • free.hugs Re: free.hugs 30.04.16, 13:38
          zamknięty
          Dziękuję bardzo ledo! Interpretacje u mnie kulawe, więc liczę na Waszą pomoc.

1. z przełożenia: chyba rysuje się tu moja walka, duże pragnienie, nawet nerwowa atmosfera i wyczekiwanie by spotkać tego rycerza denarowego
          2. jaki będzie z charakteru: zaradny życiowo, mający smykałkę do interesów i pieniędzy, może jakiś szef, temperamentny i energiczny
          3. jaki będzie z wyglądu: hmmm aż dwie karty kobiecie, może będzie mieć ładne rysy, taką trochę kobiecą urodę, miło się na niego patrzy, może wyglądać młodzież niżby wskazywała metryka
          4. kiedy go spotkam - pierwsze co mi przyszło do głowy to kurczę nigdy ale takiej opcji nie biorę pod uwagę nawet wink A więc może chodzi o moment w którym będę na samym dnie, przestanę wierzyć że cokolwiek się zmieni?
          5. gdzie go spotkam - stawiałabym na internet.
          • nagietek123 Re: free.hugs 07.05.16, 08:34
            zamknięty
            Jakoś mało kart pucharowych jak na miłość, ale za to są karty energii, w tym energii seksualnej, więc ta sfera życia jest dla przyszłego partnera ważna smile Dużo kart denarowych, a więc pan będzie solidny, zasobny, z głową do interesów.
            Charakter ma dobry: energiczny, ale i skuteczny w działaniu. Rozkręca jakis biznes. No i temperament ma ognisty wink Oszczędny w obietnicach, dotrzymuje słowa. Może być na stanowisku. Uczciwy i odpowiedzialny. Może zerkać na inne kobiety, ale tylko zerkać, w 3 buławach czynu nie ma. Może też rozmyślać o wyjeździe.
            Wygląd ma młody, ruchy, energia też wskazują na pana w sile wieku. Ubiera się stosownie do okoliczności, lubi strój sportowy, choć i w garniturze czuje się na miejscu.
            Twarz ma powiedzmy nieodgadnioną wink Przystojny jest.
            Tez pomyslałam, że najpierw poczujesz się zraniona - zapewne przez innego pana, i wtedy pojawi się ON, jako remedium, lek na całe zło smile

• nagietek123 Re: free.hugs 07.05.16, 08:37
              zamknięty
              Gdzie? 9 mieczy, hmmm, no chyba nie szpital? Może sanatorium? Może w pracy?
            • free.hugs Re: free.hugs 07.05.16, 15:09
              zamknięty
              Dziękuję nagietku za interpretację, stresowałam się tą 10 mieczy że może oznaczać 'nie w tym życiu'. Serio myślę czy do jakiejś szeptuchy się nie wybrać taka posucha w sprawach uczuciowych jakby ktoś klątwę rzucił smile
              9 mieczy - do sanatorium się nie wybieram, do szpitala tym bardziej big_grin W pracy to chyba, że jakiś interesant bo mało u nas chłopów, żaden raczej do opisu nie pasuje.
    • ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 12.05.16, 19:17
      zamknięty
      Ja znowu "po prośbie".
      Czy mogę jedną kartę na jutrzejszy wynik badania? Odbieram ten wynik po południu, może Ledo zdążysz cos dobrego wyciągnąć wink z jakich kart to sama zdecyduj.
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 13.05.16, 05:50
        zamknięty
        talia RW
        Przy tasowaniu wypadła mi Moc i się odwróciła.
        z przełożenia;Sprawiedliwośc, 2 monet

Jaki będzie wynik Ezodinowego badania?
        9 buław
        smile

• ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 13.05.16, 19:41
          zamknięty
          MOC pokazała moją kondycję fizyczna, a że odwrócona to...wiadomo co sad
          Wynik ok, 9 Buław wie, że w miarę dbam o siebie wink , więc Sprawiedliwość "daje" mi to, na co zasłużyłam wink
          Ogólnie nie jest zle. Jak mój lekarz powiada: wynik adekwatny do wieku wink
        • ezodino Re: Pogotowie Tarotowe 14.05.16, 12:23
          zamknięty
          Z wrażenia zapomniałam podziękować sad
          Bardzo dziekuję, Ledo, masz dobrą rękę do kart!
          • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 15.05.16, 16:53
            zamknięty
            Dziekuje Ci za uznanie ciesze sie że trafiam u Ciebie smile
    • 00kropka003 Re: Pogotowie Tarotowe 21.05.16, 19:16
      zamknięty
      Ledo. Bardzo proszę na moja sytuacje z panem R.AdeA
      • 00kropka003 Re: Pogotowie Tarotowe 21.05.16, 19:21
        zamknięty
        Może układ partnerski. Nie znam się w ogóle a chciałabym chociaż trochę poznać jakie są szanse ...
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 23.05.16, 06:16
        zamknięty

Na sytuacje z panem R.AdeA
        Talia;Tarot Marsylski

z przełożenia;Kochankowie,Królowa kijów,4 puchary,

Sygn.Pan R/Kropka
        Umiarkowanie/Rycerz mieczy

w głowie;
        9 kijów/Gwiazda

w sercu;
        8mieczy/walet monet

na zewnątrz;
        Cesarz/ 2 monet

wnosi do relacji;
        Sąd/walet kijów

karta wspólna;
        Król monet

Przyszłość relacji;
        Król pucharów,10 monet,Cesarzowa
        • 00kropka003 Re: Pogotowie Tarotowe 23.05.16, 16:26
          zamknięty
          Ledo! Bardzo bardzo bardzo dziękuję kiss
        • 00kropka003 Re: Pogotowie Tarotowe 24.05.16, 21:41
          zamknięty
          Ledo! Głupio mi pytać ale może Ty byś mogła jakos to zinterpretować. Tak strasznie meczy mnie juz ta sytuacja i chciałabym chociaż trochę wiedzieć jak się to potoczy
    • 00kropka003 Re: Pogotowie Tarotowe 23.05.16, 16:24
      zamknięty
      Czy jest tu jakaś dobra duszyczka która umiałaby to zinterpretować??? Będę baaaardzo wdzięczna. Z góry wielkie dzięki kochani!!!!
    • 91anka Re: Pogotowie Tarotowe 30.05.16, 21:18
      zamknięty
      Czy mogłaby Pani postawić karty na mężczyznę imieniem Maciej?

jakim jest mężczyzną ogólnie
      jak go uwieść
      co robić by rozkochać na dobre
      czego absolutnie nie robić
      jakie lubi kobiety
      jakiej kobiety pragnie
      tylko z taką będzie
      tak widzi Ciebie
      tak widzi waszą relację teraz
      jego życzenie związane z Tobą
      Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik

To tzw rozkład na faceta zapożyczony z jednej strony smile
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 02.06.16, 05:39
        zamknięty
        Rozkład na faceta o imieniu Maciej.

2 mieczy
        jak go uwieść
        as buław
        król buław
        Swiat
        jakie lubi kobiety
        król kielichów
        jakiej kobiety pragnie
        król mieczy
        tylko z taką będzie
        Kapłanka
        tak widzi Ciebie
        8 monet
        10 monet
        5 buław
        9 kielichów
        • 91anka Re: Pogotowie Tarotowe 02.06.16, 19:00
          zamknięty
          Bardzo dziękuję!
          Czego robić mi nie wolno - swiat- odwrócić się plecami i nie zwracać na niego uwagi? Nie lubi gdy kobieta jest bierna i nie walczy o jego względy?
          Widzi mnie w 8 monet- zapracowana wiecznie, chyba zbyt mu się nie podobam, nie jestem cesarzowa w jego oczach sad no ale 5 buław (jego życzenie) to chyba podjąć wyzwanie, zawalczyć o jego względy? Bo 9 kielichów w efekcie końcowym to jakaś szansa by była chyba na związek..na odległość?
          • 91anka Re: Pogotowie Tarotowe 12.06.16, 09:02
            zamknięty
            A mogłabym Panią prosić jeszcze raz o ten sam rozkład na mężczyznę imieniem Mariusz? smile
            jak go uwieść
            jakie lubi kobiety
            jakiej kobiety pragnie
            tylko z taką będzie
            tak widzi Ciebie
            Dziękuję za odpowiedź smile

• leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 14.06.16, 05:47
              zamknięty
              Karty RW
              z przełozenia-
              5 mieczy,królowa denarów,6 buław.

> jakim jest mężczyzną ogólnie;
              7 mieczy
              > jak go uwieść;
              kochankowie
              > co robić by rozkochać na dobre;
              6 mieczy
              > czego absolutnie nie robić;
              sąd ostateczny
              > jakie lubi kobiety;
              2 monet
              > jakiej kobiety pragnie;
              4 monet
              > tylko z taką będzie;
              paż kielichów
              > tak widzi Ciebie;
              śmierć
              > tak widzi waszą relację teraz;
              6 kielichów
              > jego życzenie związane z Tobą;
              papież
              > Wasza szansa ? to najbardziej prawdopodobny wynik;
              królowa monet
              smile

• 91anka Re: Pogotowie Tarotowe 14.06.16, 11:39
                zamknięty
                Dziękuję bardzosmile ta karta śmierć..czyżby mnie widział jako kobietę po przejściach? A ta królowa monet jako szansa? Czyżby miał kogoś? Pomoże ktoś?
    • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 02.06.16, 17:21
      zamknięty
      Ledo, opis sytuacji z autem jest w wykasowanym poście, nie kazdy musi czytać wink
      1. Sedno sprawy
      2. Ogólna atmosfera
      3. Moja świadomość
      4. Moja nieświadomość
      5. Teraźniejszość, która odchodzi
      6. Najbliższa przyszłość
      7. Ja w tej sytuacji
      8. Wpływ otoczenia
      9. Obawy i nadzieje
      10. Rezultat
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 03.06.16, 05:20
        zamknięty

Z przyjemnością smile

Celtycki naszej Baby na sytuacje z Twoim samochodem:
        /talia RW/
        W przełożeniu;
        Giermek mieczy, Kapłanka, 4 monet

1. Sedno sprawy
        giermek kielichów

2. Ogólna atmosfera
        9 buław

3. Moja świadomość
        Gwiazda

4. Moja nieświadomość
        Giermek mieczy

5. Teraźniejszość, która odchodzi
        Sąd

6. Najbliższa przyszłość
        królowa mieczy

7. Ja w tej sytuacji
        10 mieczy

8. Wpływ otoczenia
        Mag

9. Obawy i nadzieje
        9 mieczy

10. Rezultat
        Papież

Pozdrawiam Cię serdecznie, cieszę się jeżeli troche pomogłam.
        smile

• rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 03.06.16, 19:31
          zamknięty
          Ogromnie dziękuję Ci Ledo. Trochę zapachniało mi intrygą i podgladactwem (kapłanka, paź mieczy, królowa mieczy, mag) wink Ale nie widzę zagrożeń konkretnych, dla mnie papież to karta ochronna, wiec nie ma co się martwić smile Ciekawi mnie ta królowa mieczy, bo przyjazna raczej nie jest biorąc pod uwagę 10 mieczy, ale mieczowa raczej słowem próbuje ugodzić niż ciąć opony, to nie będę się przejmować. Dzięki raz jeszcze kiss
          • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 04.06.16, 17:47
            zamknięty

• rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 04.06.16, 19:41
              zamknięty
              Zaskoczylaś mnie, bo paź mieczy nigdy jeszcze mi nie wyszedł na romantyka, ale to Twoje karty, więc wierzę Ci na słowo smile
              Nie wiem, kto to był, ale ważne, że auto bezpieczne. Wczoraj obchodzilam dookola, czy mi ktoś nie porysowal po tej historii wink
              Jeszcze raz Ci dziękuję...
              • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 05.06.16, 05:25
                zamknięty
                Ja myślałam o paziu kielichow, który wyszedł jako pierwsza karta, sedno smile
                • rozmaryn_1 Re: Pogotowie Tarotowe 05.06.16, 12:29
                  zamknięty
                  Napisałam na maila smile
    • bronxi Re: Pogotowie Tarotowe 16.06.16, 11:16
      zamknięty
      Kochana Ledo, w związku z tym, że moje wakacje zbliżają się wielkimi krokami< nareszcie> jak co roku mam kilka pytań związanych z wyjazdem. Prosiłabym Cię o karty w tej sprawie, moje pytania.

1. Jaka będzie pogoda w czasie urlopu?
      2. Jaka będzie ogólna atmosfera wyjazdu?
      3 Jaka będzie atmosfera z moja koleżanką< jadę z nią 3 raz i pomimo, że nie zawsze było dobrze przed wyjazdami to wakacje razem spędzałyśmy fajnie, choć w tym roku mam obawy, bo mamy gorszy kontakt>>.
      4 Jak będzie z R podczas wyjazdu?
      5 Jak będzie po przyjeździe z wakacji z R?
      6. Jakie będą moje odczucia po wakacjach?

Z góry bardzo dziękujęsmile
      pozdrawiam Cię serdecznie.
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 17.06.16, 06:20
        zamknięty

Witaj Bronxi smile również Cię pozdrawiam serdecznie, juz śpiesze ciągnąć dla Ciebie karty wink /talia RW mini/

z przełożenia; sąd ostateczny, śmierć, 3kielichy,

1. Jaka będzie pogoda w czasie urlopu?
        5 monet
        2. Jaka będzie ogólna atmosfera wyjazdu?
        10 monet
        3 Jaka będzie atmosfera z moja koleżanką< jadę z nią 3 raz i pomimo, że nie
        zawsze było dobrze przed wyjazdami to wakacje razem spędzałyśmy fajnie, choć w
        tym roku mam obawy, bo mamy gorszy kontakt>>.
        9 buław
        4 Jak będzie z R podczas wyjazdu?
        paż monet
        5 Jak będzie po przyjeździe z wakacji z R?
        9 kielichów
        6. Jakie będą moje odczucia po wakacjach?
        9 monet

Powodzenia smile

• bronxi Re: Pogotowie Tarotowe 20.06.16, 07:19
          zamknięty
          Dziękuję za karty.
          Jak wiadomo nie znam się na tarocie, ale co nie co poczytałam znaczenie kart i próbowałam jakoś dopasować. Jednego jestem pewna, że od czasu do czasu może powiać chłodem, bo w tamtym roku tak samo wychodziło.
          Także oczekuje wakacji, a Tobie Ledo życzę spokojnej podróży do Polski i udanego odpoczynkusmile
          Pozdrawiam serdecznie.
    • algaria Re: Pogotowie Tarotowe 13.08.16, 20:39
      zamknięty
      Proszę o wyciągniecie kart na to czy pewna osoba mi odpisze - powiedzmy do końca sierpnia i może do końca września. Dziękuję
      • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 14.08.16, 06:31
        zamknięty
        Z przyjemnością i radością wink
        Nie podałaś jaki chcesz rozkład, w zwiazku z tym że były tu uwagi co do wielości kart na tzw. małe pytania, wyciągam po jednej karcie.

czy pewna osoba Algarii odpisze -

do końca sierpnia- 8 denarów

do końca września- 5 buław

z przełożenia; rycerz denarów, Pustelnik,6 kielichów

Tarot RW

Serdeczności smile

• algaria Re: Pogotowie Tarotowe 14.08.16, 13:56
          zamknięty
          Rozkład nieważny.. tam wszystko mi jedno..
          Nie widzę, z Twoich żeby ta osoba mi odpisała.. to może poproszę o kartę czy przeczytała wiadomość ode mnie?
          • algaria Re: Pogotowie Tarotowe 14.08.16, 20:15
            zamknięty
            Zapomniałam powiedzieć dziękuję smile
            • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 15.08.16, 06:08
              zamknięty
              podziękwałaś już przecież z góry tongue_out
          • leda-is-one Re: Pogotowie Tarotowe 15.08.16, 06:12
            zamknięty
            Czy ta osoba przeczytała wiadomość od Ciebie?
            Głupiec+ 4 mieczy
            • algaria