Dodaj do ulubionych

wróżby damsko-męskie

09.08.16, 15:52
Dawno nie było takich wrózb na forum, a temat zawsze na czasiesmile Wyciagne karty chetnym na pytanie o mężczyznę/kobietę, który przyniesie jakieś miłe chwile, powiedzmy do 3 miesiecy. Nie obiecuje stałych zwiazków, bo wiadomo jak jest z tymi zwiazkami, ale może chociaż jakiś sen nocy letniej czy jesiennej... wink Opisze ogólnie stanowiska faceta i lekko o tym, jak się prawdopodobnie potoczy czyli czy są szanse na dłużej czy raczej tylko miły wieczór czy przyjaźń. Cos w tym kierunku, zależy co tam komu w kartach wyjdzie. Postaram się zrealizowac wróżby do piatku, ale nie obiecuje, jak to bedzie czasowo wyglądać. Jak coś mi wypadnie niespodziewanie, to sie przedłuży.
Zapraszam chętnych smile
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 19:33
      Witam
      Rozmarynie, wykorzystam cię, dobrze?wink Pytanie będzie raczej detektywistyczne. Gdzie się podział mój "kielichowy"? Nie ma go. Zniknął, zmienił numer telefonu, z internetów też się wyautował. Nie mogę podpytywać ludzi, bo zaczną niewygodne pytania zadawać. To jak? Wchodzisz w to? Nie będzie niestety weryfikacji, no chyba że przez przypadek coś wywęszę.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 21:07
        Inga, sprawdź @, tam masz karty, pozdrawiam smile
        • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:38
          Inga, sprawdz jeszcze raz pocztę, bo Ci to opisałam i cos dołożyłam.
    • niki.ix Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 20:58
      Ciekawe.
      Zapisuję się w kolejce na tego faceta smile
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:39
        Niki, dla Ciebie Pan Wzdychacz, Król Pucharów wink Silna, męska energia. Wygląda na to, że się znacie i on Cie wspomina (6 puch). Wyczuwam ciepło w sercu... wink Ty niby otwarta na coś fajnego (4 buławy), ale jest tu pewien zastój i brak inicjatywy. To takie otwarcie się na zasadzie- : "jak przyjdziesz do mnie sam, to wtedy pomyśle, czy cie wpuścić..". On więc będzie się uśmiechał, robił dobra minę (9 den) i pokazywał od strony zadowolonego z życia : "poradzę sobie bez Ciebie... i tak jestem zapracowany, zajęty swoimi sprawami, mam ich dużo .. nie będę robił z siebie głupca". Znajomość niby zakończona, ale emocjonalnie wciąż są więzi między Wami. Świat, 4 denary, król puch. I wygląda, że tak zostanie, chyba że Ty coś z tym zrobisz smile
        • niki.ix Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 19:15
          I wygląda, że tak zostanie, chyba że Ty coś z tym zrobisz - Pewnie mogę. Tylko czy warto? Dla mnie najważniejsze jest zaufanie a ostatnio coraz bardziej przekonuje się, że ludziom nie można ufać. Prędzej czy później Ci "dokopią" a potem trzeba się pozbierać a na to trzeba duuużo czasu uncertain
        • niki.ix Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 19:44
          Roz - dziękuję za karty.
          Zastanawiałam się co Ci wyciągnąć w rewanżu i zamykając oczy wyciągnęłam z mojej kolekcji wyrocznię szczęścia smile A z tej wyroczni wyciągnęłam Ropuchę. Taką zieloną i paskudną, chociaż na karcie nie wygląda tak źle tongue_out
          A to znak, że masz gdzieś blisko Ciebie kogoś, kto jest niezgrabny i czasem rani słowami. I nieciekawie wygląda - taki Shrek. Ale zrobi dla Ciebie wszystko o co go poprosisz.
          Tylko, że Ty nie zwracasz na niego uwagi, bo nie jest księciem z Twojej bajki ?
          A może ...
          • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 20:15
            Dziękuję za ropuchę smile Wiem, kto jest tą żabą... wink
    • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 21:14
      Ja poproszę na kobitkę smile

Uściski wakacyjne,
      H.
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:40
        Kobieta subtelna i delikatna, jej sygnifikator to gwiazda. Marzycielka, idealistka, pragnie prawdziwego porozumienia duchowego, miłości z wyższej półki. Może być na etapie uzdrawiania emocji po przejściach w innych związkach, ale jakaś uduchowiona będzie, bo 7 mieczy to często szukanie znaków czyli może uważać, że jesteście sobie przeznaczeni, ale jest zbyt delikatna, żeby wyjść z inicjatywą. Bedzie się tak zachowywać, że nie będziesz wiedział , że sie jej podobasz wink Jak porozumienie duchowe, to trzeba się postarać i wyczuć ją telepatycznie smile Może się Toba interesować ukradkiem, obejrzeć za Tobą, jak nikt nie widzi, interesować w internecie. Twoje karty (5 den,paź den) wskazują, że możecie sie poznać przy załatwianiu jakiejś sprawy urzędowej lub finansowej, załatwianie czegoś. Czyżby uduchowiona urzędniczka? wink Na poczcie, w banku? Tylko żebyście się nie rozeszli bez umówienia się na kawę, bo skończy się czekaniem i wzdychaniem, ale nic z tego nie będzie tongue_out (sprawiedliwość, 7 den.,pustelnik). Tak więc oczy miej szeroko otwarte i szukaj tej swojej Delikatności... (tak nazwałam Twoją panią).
        • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 09:00
          Dziękuję pięknie smile

Niezła zagwozdka, ale ponieważ na froncie małżeńskim poprawa, niech cicha wielbicielka pozostanie lepiej cichą wink

Uściski,
          H.
          • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 21.09.16, 21:30
            Chyba wiem która to smile
            Spytałem jak postępować, karty pokazały Pazia Mieczy.
            • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 22.09.16, 06:28
              Karty mieczowe to zachęta do kontaktu, rozmowy, tylko że paź to spryciarz. Nie idzie od razu na całość, najpierw zbada grunt, sprawdzi, czy kobieta nosi obrączkę na palcu, dowie sie czegoś, przeanalizuje, wymyśli plan działania z moziwością wycofania się w razie czego... smile
              • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 22.09.16, 08:41
                Aż taki tępy to nie jestem wink
                Zastanawiające jest to, że w kontekście tej Pani wcześniej Śmierć wychodziła (Tobie też).

Uściski,
                H.
                • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 22.09.16, 19:23
                  Dobrze, więc napiszę Ci, jaką miałam pierwszą myśl po przeczytaniu Twojej wiadomości wink
                  Ostatnio pisałeś, że Ci różne sprzęty wysiadły, że kasy brak na koncie...
                  Znasz to powiedzenie, że kto nie ma szczęścia do pieniędzy, ten ma szczęście w miłości? smile
                  Straty musiały być jakoś wyrównane big_grin
                  Nie wiem, skąd wziąłeś śmierć, bo mi przecież nie wyszła, może Tobie?
                  U mnie sprawiedliwość... może tak być, że ona mężatka, Ty w związku w którym raz lepiej, raz gorzej... to może być ta sprawiedliwość tongue_out
                  • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 23.09.16, 08:32
                    Nie to że jestem czepialski, ale 22.09.15, 16:11 wyszła Ci Śmierć. Zapamiętałem, bo dokładnie tak wyglądała wtedy sytuacja.
                    Być może kobieta z tej obecnej wróżby to nie jest Pani A, ale tak mi jakoś podpasowało - dowiedziałem się, że chodzi za mną po internetach big_grin
                    • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 23.09.16, 19:21
                      2015 rok? Rok temu i Ty to pamiętasz?
                      Masz doskonałą pamięć smile
                      Kim jest Pani A to niestety na podstawie tych kart nie można stwierdzić tongue_out Ale jak Ci intuicja podpowiada, że to ta, to możliwe, że tak jest smile
                      • hoaxx Re: wróżby damsko-męskie 24.09.16, 10:36
                        Czekałem wtedy na tę Śmierć - jakieś ostateczne, spektakularne zerwanie. I nic takiego się nie wydarzyło. Po cichu umarły złudzenia.
                        • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 24.09.16, 19:06
                          Bo śmierć to zwykle powolne przemiany/umieranie czegoś. W każdym razie tak mi wychodzi, jeśli jest tylko ta jedna karta na wynik. Jak się pojawi ta karta między innymi, to może być różnie, ale zwykle transformacje trwają.
    • perl-a80 Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 21:24
      Rozmarynku, ja mam deficyt w tych sprawach to poproszę smile może jakies fajne wydarzenia zobaczysz i chłopaka który się mną zainteresuje smile i tak caly czas serducho jest jeszcze przy brunecie tongue_out ale czekam czy się odezwie jeden - blondyn i może go poznam bardziej . dziękuję
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:41
        Tobie się trafi jakiś facet na walizkach. Gdzieś będzie gonić, ale będzie musiał poczekać (pociąg się spóźni?) smile Może tez być życiowym poszukiwaczem swojego miejsca na Ziemi. Ktoś otwarty na nowe znajomości, perspektywy, wyjazd, przeprowadzkę... Widać, że facet nie może usiedzieć na jednym miejscu i jeszcze szuka swojego kwiatu paproci. Może Ty nim będziesz, bo sprawisz, że będzie miał ochotę pozostać na dłużej, zapuścić korzenie i się ogrzać przy Tobie (słońce). Ty za to całkiem przyziemnie spojrzysz na sprawy (rycerz den), może będziesz coś dla niego robić, będziesz akurat w pracy? Tempo powolne, jeśli chodzi o chęć wejścia w związek, może nie zauważysz od razu potencjału tej znajomości. Pociąg mu się spóźni albo zmieni plany, bo widać tu szanse na uczucie. Na razie początek taki, świeżutki i niewinny, ale może sie ładnie rozwinąć smile
        • perl-a80 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:49
          Dziękuję smile bardzo ciekawa perspektywa smile to chyba ja jestem takim poszukującym swojego miejsca i goniącym tongue_out Czy myślisz Rozmarynku ze to będzie za długi czas? smile
        • perl-a80 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 18:10
          W zasadzie to tak mysle o jakimś malym urlopie za miesiąc lub 1,5mies wiec może wtedy szansa będzie 😃 bo okres stawianych kart miał być akurat mniej więcej do 3mies..juz się nie mogę doczekać
        • perl-a80 Re: wróżby damsko-męskie 22.09.16, 19:40
          U mnie jeszcze nie widać tego walizkowego smile ale to na 3 mies miało być? to może jednak jeszcze poczekam cierpliwie smile
    • caro-caro Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 22:51
      Rozmarynko, zajrzyj, proszę, w karty czy ktoś tam może dla mnie na horyzoncie 😊 Może wreszcie coś się zadzieje 😉
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:42
        Wyszedł facet, fajny nawet, tylko powściągliwy, nieufny, sparzony. Wyśle Ci delikatnie znak, że mu sie podobasz (w każdym razie jemu sie będzie wydawało, że powinnaś się domyślić wink). Jakieś ziarno zasieje. Może zaproponuje kawę, może spotkanie biznesowe, może spojrzy przeciągle... Jakiś mały znak jest tu wyczuwalny, ale Ty jakbyś go miała nie widzieć (król mieczy). Raz, że zajęta sprawami, dwa , ze król mieczy to może być drugi osobnik, który niczego nie chce od Ciebie, ale Ty trwasz przy nim (uczuciowo). I na przyszłość będą z tego nici, jak Ty tego faceta nie zauważysz- 4 miecze, wieża, 10 buław. No nic nie poradzę, jeśli w głowie masz innego tongue_out a tkwisz w 6 pucharowej....
        • caro-caro Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 18:10
          A wiesz, że już kiedyś król mieczowy dla mnie wyszedł? Miałam się pilnować, żeby o ex zbyt wiele, bo go wystraszę. Na razie nic nie było w tym temacie, bo nawet żaden facet się nie pojawił. W takim razie czekam i obserwuję. Jestem otwarta wink na kawę, choć karty kiepskie, oj kiepskie
          Dziękuję Ci bardzo. Zawsze Rozmarynko, coś ważnego zauważysz big_grin
        • caro-caro Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 18:14
          Też chciałabym Ci wyciągnąć przesłanie z Anielskiego Tarota - Trójka Ziemi. "Moc kreatywności. Docenienie za wysoką jakość wykonanej pracy. Działanie dla dobra zespołu."
          No popatrz, od razu mam skojarzenie z pracą tutaj dla nas smile
          Dobrze wszystko zaplanuj i znajdź współpracowników, a wszystko się uda. Osiągniesz cel. Korzystaj ze swojej pasji i wkładaj wysiłek w doskonalenie się.
          Za wiedzę, którą się dzielisz, za umiejętności jakie posiadasz, za serce co dajesz innym spodziewaj się wdzięczności.
          Dodatkowo ta karta mówi o tworzeniu czegoś wyjątkowego, byciu artystom, o przekazywaniu innym swoich doświadczeń, ale też o postępach w karierze
          • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 19:24
            Dziękuję Carosmile Piękna karta na pracę i mam nadzieję, że o szerszym zasięgu niż forum... hahaha...
            Pasuje mi idealnie smile
            • caro-caro Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 20:28
              Pewnie, że większy zasięg big_grin
          • caro-caro Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 20:27
            Artystą a nie artystom - ale obciach
            • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 21:23
              Każdemu się zdarza smile A artystką to ja nie jestem, nie mam talentu big_grin
            • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 21:31
              I powiem Ci, że własnie takiej karty potrzebowałam na ten tydzień. Spodziewam się intensywnego tygodnia, jeszcze raz dziękuję smile
    • gosia44114 Re: wróżby damsko-męskie 09.08.16, 23:32
      to i ja poproszę, na facetasmile kompletna posucha od pewnego czasu u mnie...
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 18:50
        Ty masz stałego wielbiciela skrytego. Facet nie może o Tobie zapomnieć. Jak zapomni, to mu się znowu przypomnisz i nie wie, co z tym fantem zrobić. Cierpi, bo ciągnie go do Ciebie, ale są tu jakieś przeszkody, czyżby inna kobieta? Facet w stresie, okoliczności nie sprzyjają, ale to ukradkowe zauroczenie będzie trwało, a z czasem pojawia się szansa na romans i jakieś fajne uczucie. Kobiety ewidentnie tu nie widać w kartach, więc może jakieś inne są przeszkody, w każdym razie z czasem się rozmyją, znikną, w każdym razie jemu puszczą hamulce...
        • gosia44114 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 22:49
          bardzo dziekujęsmile chyba wiem który to i nie taki skryty skoro inni to uwielbienie widzą smile co do przeszkody-obstawiam bardziej odległość niż inną kobietę, która nas dzieli a stresa ma faktycznie bo obowiązki służbowe go przytłaczają. W każdym razie najwazniejsze,że jakas szansa jeszcze jestsmile
    • meda08 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 01:38
      Rozmarynku ale świetny pomysł! smile
      Zobacz czy cos ciekawego w tych sprawach szykuje się smile
      Czekam cierpliwie i bardzo Ci dziękuję.
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 18:51
        Tobie- facet silnie zainteresowany. Ale też nie pozbawiony racjonalnego podejścia do życia. Analiza sytuacji doprowadzi go do wniosku, że okoliczności nie sprzyjają. Ale wyśle Ci sygnał, że jest zainteresowany i będzie czekał, aż coś się rozwinie pomyślnie. Będzie czekał, śnił i marzył, ale bez konkretnych posunięć. Metodą małych kroczków będzie chciał się zbliżyć, ale że warunki niesprzyjające, to nie widać w kartach przełomu. Będzie tez analizował, na ile pasujecie do siebie. Może coś Was różnić, np. wykształcenie, styl życia... Tobie bardzo się spodoba i będziesz dużo o nim myśleć. Wniesie trochę radości, tylko że bez wyraźnej zachęty z Twojej strony, to się daleko nie posuniecie. Powodzenia więc Ci życzę smile
        • meda08 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 22:19
          Powiem tak : hm..... nigdy nie może by dobrze, zawsze musi by coś kurcze blade. Jak się w koncu ktoś pojawi to będzie analiza itp...
          zobaczymy..
          bardzo Vi dziękuję
    • leda-is-one Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 05:47
      Bardzo proszę i ja smile
      Pozdrowienia i adriatycki zefirek Ci posyłam.
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 18:53
        Wpadniesz komuś mocno w oko. Ale przy panu kreci się ktoś i będzie miał dylemat. Ty zrobisz na nim silne wrażenie, wzbudzisz bardzo silne uczucia, będzie się wiercił i kręcił, ale bardzo ostrożnie podejmował decyzję o pójściu krok dalej. Kobiety nie widzę, ale czuję ją przez skórę. Jakby ktoś był z boku. Poczujesz się bardzo doceniona i dowartościowana jego zainteresowaniem. Możliwe, że będziesz się też bronić przed zaangażowaniem głębszym, ale to poczucie- "jestem wspaniała" będzie Ci towarzyszyć. Tak wiec pan ostrożny, dużo ukradkowego zainteresowania. Tu pojawia się szansa na coś głębszego (as pucharów), tylko te przeszkody... trudno będzie je pokonać.
        Jest możliwy kontakt internetowy miedzy Wami.
        • leda-is-one Re: wróżby damsko-męskie 12.08.16, 06:13
          Bardzo Ci dziękuję, brakuje mi tego poczucia "jestem wspaniała", brakuje motywacji jakos do otworzenia szafy, do wyjscia, do wszystkiego. Marazm i ..wszystko juz było.
          Dzięki, to pigułka pocieszenia. Dobrego dnia smile
    • bronxi Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 07:09
      Więc i ja ustawiam się grzecznie w kolejeczcesmile
      Pozdrawiam serdecznie
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 11.08.16, 18:54
        Dla Ciebie facet bardzo spokojny, stabilny. Nie zakochuje się na zabój, tylko ostrożnie ocenia możliwości. Bardzo też cierpliwy. Może czekać nawet z kilka lat, aż się coś rozwinie i nie będzie mu to przeszkadzać. Tylko że u Was tak długo to nie będzie trwało. On najpierw będzie obserwował, czekał, ale uważaj, żeby się nie dowiedział, jak ciągle jesteś z tym swoim facetem co wcześniej, bo to będzie koniec. On podejmie jakaś próbę pogadania, ale może być to dość nieudolne, w każdym razie, jak nie chwycisz tej przynęty, to on nie będzie wiedział, jak Cię podejść i po prostu nie wyjdzie. Poczujesz się przy nim zjawiskowo, nabierzesz pewności siebie, będziesz czuć się piękna. Ale musisz wiedzieć, czego chcesz, bo to nie jest typ zdobywcy i jak nie będzie wiedział, jak Cię poderwać, to zrezygnuje.
        • bronxi Re: wróżby damsko-męskie 12.08.16, 07:12
          Dziękuję bardzo smile Może być ciężko go zauważyć, bo ja z reguły już nie zauważam, żadnych amantów, ale poczekamy zobaczymy. Chociaż w sumie chwilowo dobrze mi się układa z tym "Moim", więc..
          zobaczymy co los pokażesmile
          Pozdrawiam serdeczniesmile
    • sucharek-70 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 16:50
      Jak bym mogla to prosze ,tylko nie wiem czy maz sie liczy?!? Mamy zamiar przewrocic swoje zycie do gory nogami nowe plany , nowe marzenia tylko to malzenstwo stare he heh he Moze cos zaiskrzy ?
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 17:44
        Mąż się nie liczy sad Wypróbowuję mały rozkład na nowe znajomości...
        Poza tym nie chcę Ci tu mącić, jak tego iskrzenia nie wyjdzie, to będziesz to przeżywać tongue_out
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 21:21
        Na Twoje małżeństwo wyjęłam Królową Szachów. W szachach liczy się strategia, w związku niekoniecznie, więc karta ta przynosi Ci pewną radę. Proś Ducha o ukazanie wizji Twojego życia i spytaj, co nalezy uczynić. Pozwól, aby to on Ci wyjawił strategię i upewnij się, że Twoje plany są zgodne z Wyższym Planem istnienia. Karta ta mówi, że istnieje coś takiego, jak Boski Plan Twojego życia. Jak działasz w zgodzie z nim, otrzymujesz wiadomości. Wiesz, gdzie się udać i co zrobić. Wygrasz tę grę, o ile pozwolisz, by Duch kierował Twymi poczynaniami. Podążaj za swoim szczęściem i przesłaniami, jakie przekazuje Ci Twoja dusza.
        Jak Królowa Szachów jest wyzwaniem to oznacza, że za bardzo żyjesz planowaniem, projektowaniem czy opracowywaniem strategii przyszłosci. "Człowiek planuje, a Bóg kieruje". Dostaniesz moc i piękno Ci przeznaczone, jak sie poddasz i poposisz o przewodnictwo. Twoje pragnienia niekoniecznie muszą służyć twemu najwyższemu dobru. Poproś natomiast o cuda, które zostały przeznaczone tylko dla Ciebie. Czas odpuścić i życie przekazać wyższej opiece.
        • sucharek-70 Re: wróżby damsko-męskie 10.08.16, 22:11
          Dziekuje smile)
    • rozmaryn_1 zamykam wątek 11.08.16, 18:56
      Dziewczyny, życzę Wam wykorzystania szansy na ciekawą znajomość, jak się taka pojawi. Wiem, że chciałybyście miłość do grobowej deski, ale to było na 3 miesiące, a jakby sprawa była taka prosta, to by samotnych nie było tongue_out Pozdrawiam smile
      • perl-a80 Re: zamykam wątek 12.08.16, 16:42
        No i jakby to tak wszystko gładko i pięknie w życiu z tą miłością szło, to by nudno było i tez nawet na co wróżyć nie byłoby smile
    • algaria Re: wróżby damsko-męskie 14.08.16, 13:59
      Ooooo matulu, nie załapałam się smile Trudno poczekam na następny raz
      • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 14.08.16, 17:44
        Algario, dla Ciebie zrobię wyjątek smile)) Chcesz? Tylko nie wiem, kiedy wyjmę tongue_out Ale jak kocha, to poczeka wink
        • algaria Re: wróżby damsko-męskie 15.08.16, 20:17
          Pewnie, że chcę i poczekam smile Zdrowiej
          • algaria Re: wróżby damsko-męskie 29.08.16, 13:24
            Tak się nieśmiało przypomnę wink
            • rozmaryn_1 Re: wróżby damsko-męskie 30.08.16, 19:25
              Myślalam, żę nie chcesz smile
              Ostatnio mało mam czasu, więc dopiero teraz wyjmuje karty.
              Widzę faceta o romantycznych uczuciach do Ciebie. Nie jakiś tam romans, ale głębokie i prawdziwe uczucie. Mam odczucie, że on kocha Cię od dawna. Skrycie. I wciąż mu się marzy, że jest jakaś nadzieja dla Was. Zbliża się niewątpliwie spotkanie, okazja (as denarów). On wciąż otwarty na rozwój Waszej znajomości, jego pragnienia w gwieździe.... Tylko że Ty potraktujesz go wieżą tongue_out Pozbawisz go wszelkich złudzeń? A może będziesz w szoku, posypiesz się uczuciowo?
              Na przyszłość macie miłość... niestety bez spelnienia, chyba że przelamiecie opory i się zbliżycie do siebie smile (kapłanka i 2 bulawy).
              • algaria Re: wróżby damsko-męskie 30.08.16, 20:13
                Bardzo Ci dziękuję - mam dwóch kandydatów ciekawe, którego pokazały Twoje karty smile - pewnie jakiegoś trzeciego wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka