nixie.x 06.02.18, 21:41 Mój osobisty stosunek do Walentynek jest jaki jest ale mogę odkurzyć karty. Kto ma ochotę może się zapisać na wróżbę z kart antycznych do 14.02. O północy ostatecznie i definitywnie wątek zostanie zamknięty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna9969 Re: zapisy na Walentynki 07.02.18, 04:52 Ja bardzo prosze i z gory dziekuje ! Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 17:28 malaamalaa Małżeństwo Dla samotnych - spotkanie wymarzonego partnera. Dla tych co w związku kolejny etap. Miej oczy szeroko otwarte bo możesz teraz spotkać osobę z którą stworzysz długotrwałą i intensywną relację. Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 17:24 niestałość. Będziesz kaprysić, grymasić, wybierać i przebierać. I dobrze Jako kobieta masz prawo Uważaj tylko, żeby "nie przekroczyć granicy" i nie popsuć sobie relacji z tą najważniejszą dla Ciebie osobą. Odpowiedz Link
bronxi Re: zapisy na Walentynki 07.02.18, 07:06 Ja również się ustawiam w kolejce Pozdrawiam zimowo Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 17:35 Dom. Nie zapowiada żadnych poważnych zmian. Żadnych złych czy dobrych wiadomości. Czas spokoju i rutyny. Może nudy. Facet nie zaskoczy Cię żadną szaloną propozycją ale za to będziesz mogła na niego liczyć w takich zwyczajnych codziennych sprawach. To też ma swoja wartość. Odpowiedz Link
bronxi Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 12:38 Dziękuję, tylko że pierwsze musiałabym mieć tego faceta, hehe Ale w sumie skoro nie powinno być złych wiadomości to nie ma źle Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 17:00 Może się pojawi jakaś "złota rączka" i pomoże Ci w codziennych obowiązkach z myślą o czymś więcej Ale tylko z myślą. Ty się musisz wykazać inicjatywą Odpowiedz Link
bronxi Re: zapisy na Walentynki 13.02.18, 07:01 Ooo taki Pan by się przydał "złota rączka" a nad resztą by się popracowało, hehe Dziękuję jeszcze raz Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 19:40 dziecko Jak planujesz to będziesz je miała, jak nie planujesz to uważaj podwójnie, bo żaden środek nie jest skuteczny w 100% i może być "wpadka" Odpowiedz Link
pinia1214 Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 07:43 Dziękuję za tak wspaniała wróżę ja jestem na Tak❤ Odpowiedz Link
meda08 Re: zapisy na Walentynki 07.02.18, 10:20 Mój stosunek podobny ale nigdy nie zaszkodzi poprosić o wróżbę. Bardzo ładnie proszę i dziekuje😀 Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 19:42 Prezent Czas prezentów albo "prezentu". Przyjmij, podziękuj i korzystaj Odpowiedz Link
meda08 Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 23:52 Bardzo Ci dziekuje Rozumiem ze ma się dziać? Jeśli tak to OBY😀 Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 17:01 Powinno. Ale to od Ciebie zależy, czy przyjmiesz prezent czy zwrócisz do nadawcy Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 19:48 Wielka uciecha Fortuna faworyzuje Cię. Dostaniesz wszystko co chcesz faceta, miłość, romans, kasę ... Bez ograniczeń. Mówisz masz. Ale wybieraj rozsądnie i pamiętaj, że nie ma nic za darmo. Odpowiedz Link
algaria Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 20:33 Dziękuję Ci uprzejmie... Poprawiłaś mi humor na cały wieczór skąd ja wezmę zakochanego we mnie milionera z płonącym konarem Borsuk nijak nie pasuje do opisu. To, że nie ma nic za darmo - nawet kop w tyłek kosztuje - to wiem nie od dziś. Ale wiesz jak mnie takie błogosławieństwo spotka to nie wiem czy mi szczęście oczu nie zasłoni i rozsądek pójdzie w pi...pu Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 21:15 Podobno wszystko jest możliwe Nigdy nie wiadomo kogo i gdzie spotkasz. Odpowiedz Link
algaria Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 12:04 To w takim razie czekam z utęsknieniem na tego księcia z bajki - ja Fiona przez borsuka strzeżona Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 21:18 Nadzieja. Wszystko zmierza ku lepszemu. Bądź odważna i ostrożna. Marz ale nie trać kontaktu z rzeczywistością. Wróci do Ciebie stary znajomy po długim czasie. Tylko czy na pewno lepszy wróbel w garści ... Odpowiedz Link
pannanikt_1 Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 21:34 Bardzo dziękuję Jeżeli jest to ten znajomy, o którym myślę, to zdecydowanie lepszy będzie gołąb na dachu Pozdrawiam Kamila Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 21:28 Podróż. Wakacje, podróż służbowa, wycieczka "zawodowa" lub prywatna. W najbliższej czeka Cię jakiś wyjazd podczas którego poznasz kogoś kto na dłużej zostanie w Twoim życiu Odpowiedz Link
leda-is-one Re: zapisy na Walentynki 13.02.18, 06:14 Nareszcie coś konstruktywnego! Jade na cały maj do domu, trzeba się więc przygotować na to spotkanie,, Dziękuję Odpowiedz Link
caro-caro Re: zapisy na Walentynki 07.02.18, 19:59 Ha na wróżby miłosne zawsze jestem łasa. Proszę bardzo ładnie 😊 Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 21:33 Kochanek. W najbliższym czasie poznasz kogoś ale to krótka relacja. Albo będziesz tą trzecią albo na dłuższą metę pan Ci się znudzi. Chcesz - korzystaj z chwili. Nie chcesz - uważaj i sprawdzaj czy pan czegoś nie ukrywa Odpowiedz Link
caro-caro Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 15:24 Ho ho ho, czeka mnie szaleństwo? Mały romansik, czemu nie... Świat się stanie bardziej barwny i beztroski. 😁 Dziękuję Ci bardzo, na walentynki to świetna wróżba Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 22:14 Wieść. Nieoczekiwane dobre wiadomości. Takie "szybkie wiadomości" telefonicznie, mailem, sms. Może wyznanie, może zaproszenie na wspólne wakacje. Szybka wiadomość - szybka decyzja. Nie namyślaj się długo bo "okazja" może Ci przejść koło nosa. Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 22:15 malaamalaa Małżeństwo Dla samotnych - spotkanie wymarzonego partnera. Dla tych co w związku kolejny etap. Miej oczy szeroko otwarte bo możesz teraz spotkać osobę z którą stworzysz długotrwałą i intensywną relację. Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 22:25 Pan młody. Zmiany zawodowe. Będziesz pracować z kimś nowym, młodszym od Ciebie. Najpierw się zaprzyjaźnicie, potem połączą was bardziej intymne relacje. Odpowiedz Link
baba_potwor Re: zapisy na Walentynki 15.02.18, 03:33 O, a to niespodzianka . Ślicznie dziękuję za optymistyczną wróżbę. Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 22:33 uminoka Towarzystwo. Koniec nudy, samotności i samotnego siedzenia w domu. Czeka Cię wiele imprez towarzyskich. Podczas jednej z nich spotkasz swoją "bratnią duszę" Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 11.02.18, 22:30 Zabawa. Radość, imprezy i wesela. Czeka Cię wiele imprez i zabaw. Baw się i korzystaj z życia póki możesz Odpowiedz Link
malamiss79 Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 09:01 Poproszę o wróżbę 😉 Choć stosunek to tego "święta" mam podobny... Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 17:08 Panna. w oryginale to jest tak: zachęcanie w sprawach osobistych Zmienna jak kameleon. Raz będziesz małą zbuntowaną dziewczynką która tupie nóżkami, raz 100% kobietą. Będziesz kaprysić, uwodzić i łamać serca. Nikt Ci się w tym roku nie oprze Odpowiedz Link
malamiss79 Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 21:57 To cała ja, to właśnie ja... ślicznie dziękuję 😉😉😉 Odpowiedz Link
takiehobby Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 15:33 Już dostałam miłosno-erotyczną, jestem zadowolona, ale jak można i antycznie, to PROSZĘ, będę mieć dwie karty..do pary Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 17:16 Nieprzyjemność. Zdecyduj się na spór. Jeśli znajdziesz się w jakiejś konfliktowej sytuacji nie odwracaj się i nie uciekaj. Podejmij rękawice i wdaj się w spór. Czasem to co się źle zaczyna dobrze się kończy. ps. karta ma niby złe brzmienie ale chodzi dokładnie o takie sytuacje jak w tej piosence: www.youtube.com/watch?v=HZg6quK Odpowiedz Link
nixie.x Re: takiehobby :) 12.02.18, 17:28 ps. na wszelki wypadek, bo wyświetla się film niedostępny alsu ja tebja ne pridumala Odpowiedz Link
takiehobby Re: zapisy na Walentynki 12.02.18, 18:43 Dziękuję Ci bardzo, że mi po 1. wylosowałaś tak pozytywnie wojowniczą kartę i za ten przykład obrazkowo-muzyczny, bo jak (może wiesz), to ja i tak lubię i łatwiej taką wiedzę przyswajam... Jak coś, to już ja się dam w spór... To pod szyldem Walentynkowym, więc możliwe, że będzie to spór z szanownym Lwem Szóstką, a to jest jedyny człowiek, do którego mam taką słabość, że jestem rozbrojona średnio po 3 minutkach.... Ale wskazówka jest? Jest! Dziękuję! Odpowiedz Link
nixie.x Re: zapisy na Walentynki 14.02.18, 20:29 Nieoczekiwana wizyta. W niedalekiej przyszłości odwiedzi Cię stary znajomy. Może zostać u Ciebie na bardzo długo. Odpowiedz Link