Dodaj do ulubionych

Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki

07.02.18, 16:34
Zapraszam wszystkich chętnych. W tym roku postanowiłam odkurzyć "starego, dobrego" Decamerona. Wróżba miłosna z przymrużeniem oka. Zapisy do 14. 02 do północy.
Obserwuj wątek
    • pinia1214 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 17:34
      Algario poproszęsmile)
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:13
        Pinia
        XX- Sąd. - Dzień osądzenia nastąpił. Samo-krytyka oraz pogodzenie stanowią niezbędne warunki dla odnowienia.

Wydaje mi się, że masz szanse na odnowienie jakiejś znajomości z przeszłości, musisz tylko nie popełnić tych samych błędów co kiedyś, oraz pogodzić się z tym, że może być inaczej.
        • pinia1214 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:13
          Bardzo Ci dziękuję, Dobra Wróżkosmile)

teraz robię przegląd w glowie kto to mogłby byćsmile)
    • nixie.x Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 17:48
      Poproszę smile

ps. ale tylko dlatego, że lubię Twoje "opisy kart" tongue_out
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:18
        Nixie - Niki wink

7 denarów - Szczęście w biznesie oraz miłości, szczególnie dla kobiety. Znudzony mężczyzna.

Szykuje Ci się jakieś szczęśliwe zakochanie i dobry związek nie mówiąc o dobrym biznesie. To dla mężczyzn ta karta mówi że nudy w związku, ale nudy z pewnością nie będzie w Twoim smile
        • nixie.x Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 18:43
          Dzięki za kartę smile
          Zerknęłam na nią i strasznie mnie rozbawiła. Skojarzyłam ją sobie z pewnym opisem, który kiedyś czytałam.
          Niestety na forum ten opis się nie nadaje.
    • bronxi Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 17:51
      Ja również poproszęsmile
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:23
        bronxi

Paź mieczy - Wojownik jest gotowy do działania. Młoda kobieta trzyma się mocno jego ramion. Mila niespodzianka, jeśli inicjatywa nie okaże się pozorna.

Ktoś się powinien pojawić w Twoim życiu, bo w końcu paź to chłop, ale paź mieczy to poszukiwania, czyli na seks zawsze będzie ochota i będzie kandydat, natomiast na stały związek, mężczyzna będzie nadal przez Ciebie poszukiwany.
        • bronxi Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 12:35
          Dziękuję smile kolejny chłopa hehe ale też jakiś ten tego... nie do stałego związkusmile no cóż poczekamy smile
          Pozdrawiam serdecznie
    • pannanikt_1 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 18:06
      Również poproszę smile
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:28
        Pannanikt

7 mieczy - Złowrogi plan. Spisek w ciemnościach. Działania o współudział w nocy.

W tej karcie miłości nie ma, chyba że podstępna, złowroga i pełna złych zamiarów. Przypomnę tylko, że rzucanie uroków miłosnych może po 1 nie przynieść pożądanych rezultatów, a po 2 nikogo d miłość nie powinno się zmuszać. Przepraszam, ale tak skojarzyła mi się ta karta.
        Chyba, że to ktoś na Ciebie będzie chciał rzucić urok miłosny wbrew Twojej woli więc uważaj na dziwnych adoratorów wink

A poza tym noc jest piękna na miłość, bo księżyc częściej niż słońce widział sceny gorące i takiego współudziału Ci życzę smile
        • pannanikt_1 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 19:29
          Bardzo dziękuję ☺️
          Myślę, że karta dokładnie wskazuje intencje pewnego Pana w stosunku do mojej osoby, ja uroków rzucać nie mam zamiaru 😉
          Pozdrawiam
    • joanna9969 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 18:53
      Ja rowniez poprosze i dziekuje
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:37
        Joanna

Królowa mieczy (co ja tak te miecze ciągnę wink ) - Czas stawić czoła swoim obowiązkom i stanąć w obronie dokonanych wyborów. Dlaczego kobiety wchodzą w związki z kobietami?. Ponieważ robią to z czym nie radzą sobie mężczyźni.

Może w tym roku wpadniesz w oko jakiejś kobiecie? Co w tym złego? A to zależy od podejścia, bo kobiety potrafią być bardziej zaborcze od mężczyzn.
        • joanna9969 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 17:33
          Dziekuje , mam nadzieje ze jakis facet tez sie trafi wink
    • pola131 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 19:48
      więc i dla mnie poproszę.
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:40
        Pola

3 monet - Zdolność seksualna. Od rozkoszy jedzenia do rozkoszy płynących z seksu. Komercjalizacja

Wychodzi na to i sobie pojesz i po grzeszysz na stole również wink Fajny rok który Cię wzbogaci w doznania i ubogaci uczuciowo smile
        • pola131 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 17:07
          dziękuję śliczniesmile
          a czy ja mogę Ciebie poprosić o wróżbę ? o macierzyństwo w ciągu powiedzmy roku. Jakoś zmęczona jestem ostatnią porażkąsmile a Twoje karty zawsze coś dla mnie widziały. Oczywiście odmowę bądź przemilczenie tematu przyjmuję pokornie i ze zrozumieniem.
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 18:20
            Dobry czas na poczęcie dziecka masz teraz i w przyszłym roku. W kartach wyszły kłopoty od strony męża/partnera. Może będzie zmęczony, może w gorszej kondycji, może zniechęcony niepowodzeniami - tu przyjdzie Ci go wesprzeć. Jeśli zajdziesz w ciąże to uważaj na siebie, nie szalej - bo nie każda ciąża jest "przelatana" , będziesz musiała zwolnić, odpocząć, poleżeć, bardzo chuchać i dmuchać na siebie i dziecko. I dobrze!!! Odpoczniesz sobie - na L4 - 100% płatne i w domciu - świat i praca się bez Ciebie nie zawalą.
            Jeśli jednak w ciągu tych dwóch lat nie uda Ci się zajść/utrzymać ciąży - to musisz odpuścić, możesz w ciągu kolejnych 2 lat wesprzeć się medycyną, zmienić lekarza, zadbać o organizm. Mam w kartach, że w latach 2022 - 2023 masz dziecko (córeczkę) (możesz zajść w 2022 a urodzić 2023). Tylko mi nie mów że będziesz za stara - widocznie tak natura zadecyduje i dla niej za stara nie będziesz. (Ale po mojej wróżbie robotnika na kołek nie odkładajcie do 2022 roku, tylko działajcie dalej wink.
            Życzę Ci spełnienia w tej materii, bo bycie mamą to fajna sprawa, choć małe dzieci nie dają spać, duże nie dają żyć smile
            • pola131 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 18:46
              dziękuję Ci bardzo, jak zawsze w punkt bo kłopoty ze strony Partnera są więc wspieramy się mocno pomocną dłonią medycyny. Może trzeba klinikę zmienić.. na pewno nie zamierzam się poddawać. Ale też życia nie chcę ustawić na ciągłe czekanie smile
    • caro-caro Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 20:01
      Decamerona nie odpuszczę 😆
      Pięknie proszę
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:50
        Caro

4 monet - Chciwość. Intensywne i pełne pasji życie. Samolubność.

Jak będziesz kochać to całą sobą, może nawet zachłannie i despotycznie, tak samolubnie, żarliwie jakby świat miałby się skończyć.... u la la la - to się żarliwy rok szykuje wink
        • caro-caro Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 21:12
          Ooooo w takiej sytuacji to chcę być samolubna 😆 Też mi się coś w życiu extra należy. Kurczęę, ale perspektywa chachacha...
          Dziękuję
    • meda08 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 07.02.18, 20:29
      Algario bardzo poproszęę.
      Ciekawe co tym razem ?
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:53
        Meda

3 buław - Początkowy sukces. Dawanie radości. Odwaga.

Może się odważysz i .. poeksperymentujesz? Seks w nietypowym miejscu, w nietypowej scenerii z zupełnie niespodziewanym partnerem. wink Jeśli się odważysz to otrzymasz dużo radości, a że to początkowy sukces? Bo para na karcie jest w trakcie gry wstępnej.. po niej też może być całkiem fajnie i tego Ci życzę smile
        • meda08 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 22:19
          Bardzo Ci dziekuje, na pewno odważę się😀 tylko oby te karty sprawdziły sie😀😀
    • leda-is-one Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 08.02.18, 07:56
      jak z przymrużeniem oka to i ja poproszę smile
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 16:56
        Leda

4 mieczy - Przerwa na refleksje. Trochę żalu. Oczekiwanie na osąd.

Wychodzi na to, że tak dużo i mocno się "zabawisz" erotycznie, że będziesz potrzebowała przerwy, a jak przerwiesz to będziesz żałowała że przerwałaś.. I przestań czekać na ocenę - seks to nie taniec z gwiazdami by oceniać figury, w seksie liczy się jedynie synchronizacja - by się dopasować i by dwoje chciało na raz. tongue_out
        • leda-is-one Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 13.02.18, 05:45
          czyli jak w piosence,,a może by tak jeszcze raz?
          dziękuję pieknie tongue_out
    • nagietek123 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 08.02.18, 16:30
      Poproszę, bardzo poproszę smile
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:01
        nagietek

8 kielichów - Zwodzenie. Zagrożenia. Wstyd. Zmiana planów.

A tak się ucieszyłam, że wreszcie kielichy a tu.. niekoniecznie No i trafi Ci się pan co to będzie niczym "prusakolep" będzie kusił, wabił, nęcił, a jak przyjdzie co do czego to plany zmieni.. ach ci faceci lękliwi, wstydliwi, ale w gadaniu mocni i co Ci po gadaniu, jak byś chciała bajkę poznać to byś poczytała Fredrę i jego bajki dla dorosłych wink
        • nagietek123 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:16
          Dziękuję, a może to z mojej strony to zwodzenie wink miało by być.
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 18:03
            A jak lubisz zwodzić i uwodzić, to czemu nie wink - tylko uważaj, bo facet może nie zrozumieć intencji i siłą weźmie to co ma obiecane wink
            • nagietek123 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 08:30
              Może niekoniecznie lubię zwodzić i uwodzić, ale jakoś nie mogę trafić na: interesującego, empatycznego, zaradnego, czułego, no i nie najbiedniejszego wink - w jednym...
    • baba_potwor Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 09.02.18, 03:42
      Będę szalenie wdzięczna smile.
      • adoptowany Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 09.02.18, 09:49
        ,..moge i ja? ,..troche zawstydzony, ale tez poproszę..
        • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:08
          adoptowany

Koło Fortuny - Odczarowanie złego losu możemy zastąpić solidarnością i wzajemną pomocą. Samolubność w kwestiach seksu nie popłaca.

Czyli idą zmiany i to na lepsze, ale tylko wówczas kiedy w seksie nie będziesz myślał tylko o sobie... Fajnie - niech się zmienia, niech się kręci, niech moc seksualna będzie z Tobą.

P.S. Może spotkasz tą właściwą kobietę z przeznaczenia w końcu Koło to Los i to on karty rozdaje wink
          • adoptowany Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 18:55
            ,..pięknie dziekuje,wszystko jest jeszcze możliwe,bo kto wie..może jeszcze..wink
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:05
        Baba

5 buław - Pokonanie przeszkody, Dyskusje bez sensu. Kłócąca się para.

Czyli związek trochę w stylu włoskim - pełne temperamentu, kłócące się w dzień, a godzące się w nocy. Nie będziesz się nudziła, nie będziesz nudna, czasem właśnie o to chodzi by się działo wink
        • baba_potwor Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 15.02.18, 03:35
          Czyżby jakiś południowiec? Serdecznie dziękuję za wróżbę kiss
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 15.02.18, 19:45
            A Ty kochana spać nie możesz czy w Pjongczangu na olimpiadzie siedzisz? wink
            • baba_potwor Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 15.02.18, 20:24
              Zasadniczo pracuję smile.
    • rudaa_agaa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 09.02.18, 18:29
      Cześć. Poproszę i z góry dziękuję.
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:11
        Rudaa

10 kielichów - Zagrożony sukces. Zaproszenie do dalszej walki.

Na karcie kobieta zamęczyła erotycznie swego partnera. Ona chce jeszcze a on leży pod łóżkiem wink A ja Ci życzę żeby Twój partner nie wymiękał wink Byś z nim nie walczyła, a Twój/ Wasz sukces (czytaj orgazm) nie był zagrożony. smile
        • rudaa_agaa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 18:46
          😁 Serdecznie dziękuję za wróżbe. Będę w tych tematach bardziej wstrzemieźliwa wink. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Ciebie.
        • rudaa_agaa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 18:56
          Jestem tu nowa. Chcialam zapytac czy mozesz mi powrozyc odnośnie mojego związku. Jak będzie wygladal w najbliższych latach?
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 20:26
            Hmmm - spojrzałam na 3 lata do przodu. W tym roku będziecie musieli bardzo popracować nad związkiem i podejrzewam, że to Ty tę pracę odwalisz za Was dwoje. W 2020 roku ja już was ze sobą nie widzę - jest rozczarowanie i chłód emocjonalny a także żebractwo uczuciowe, a związek nie ma sensu jeśli jedna strona żebrze o uczucia. Przyszły rok będzie bardzo decydujący. Zdziwisz się jeśli powiem, że może nawet poczujesz ulgę jak się rozstaniecie? Jeśli jednak na siłę zatrzymasz to co powinno się rozpaść to patrz co napisałam o 2020 roku - tak będzie między wami, dlatego zakładam że te smutne i zimne karty mówią że Was już razem nie będzie, a nie że będziecie ze sobą z lodem w sercu i łzami na policzku - na siłę.
    • gosia44114 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 14:17
      Bardzo proszę smile
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 10.02.18, 17:14
        Gosia

Mag - Odłóżmy na chwilę na bok iluzje i stańmy twardo na ziemi. Praca i miłość o to są sekrety życia.

A może to połączysz w pracy miłość odnajdziesz a w miłości pracę? Może Twoją miłością stanie się ktoś związany z Twoją pracą? Kto wie. Tylko może nie goń za miłością, ona powinna sama Cie odnaleźć. smile
    • zaklepany Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 10:56
      Poproszę również o wróżbę na walentynki smile
      dziękuję
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 16:28
        zaklepany

Paź buław - Idealna harmonia seksualna pomiędzy dwojgiem kochanków. Nie ma nadużycia władzy ze strony mężczyzny który bezkarnie trzyma miecz.

Co tu więcej pisać - udane życie seksualne, idealne dopasowanie erotyczne, idealna kochanka... no tylko pozazdrościć wink
        • zaklepany Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 18:13
          Dziękuję serdecznie smile marzy mi się takie dopasowanie big_grin
          Pozdrawiam
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 20:18
            Jest więc duża szansa, że marzenia się spełnią - czego bardzo Tobie życzę smile Bo w tym cały jest ambaras by dwoje chciało i tak samo, i na raz big_grin
    • wedaa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 14:16
      Czy ja rowniez moge prosic 😊
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 16:34
        Wedaa

Papież - Charyzma. Jednakże świątobliwość jest często niepozbawiona grzechu. Postępuj roztropnie wszak władza niejednokrotnie prowadzi ku zepsuciu. Nie ma kompromisu pomiędzy sanctum a profanum.

Lubisz dominować? Jeśli tak to się to spełni, tylko czasem pozwól siebie zdominować, pozwól się zdobyć, uwieść (udając świętą) lecz oczy zdradzą jak bardzo lubisz "grzeszyć". Będziesz czerpać radość z seksu jeśli będziesz postępowała mądrze przyjmując raz role uwodzicielki, raz niedostępnej, jednak obie te role nie mogą być "grane" jednocześnie.
        • babowa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 22:12
          to ja tez :d
          babowa erotycznie :0
          • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 22:30
            Babowa

Rycerz buław - . Rozwój pod wpływem namiętności. Związek który rozkwita natychmiast w trakcie podróży.

Masz szansę na ogniste chwile ale gdzieś poza domem, myślę że może na urlopie lub jakimś wyjeździe. Wypoczęta i wyluzowana pozwolisz sobie na spełnienie erotycznych marzeń. Także z wyjazdu wrócisz nie tylko ze wspomnieniami z wycieczki ale i z nocnych eskapad wink.
            • babowa Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 11.02.18, 22:48
              no tak,wyjazd sie szykuje :d
              dobrze ze dziecka nie zobaczyłas :0
              dzieki smile
    • takiehobby Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 00:11
      Jak z przymrużeniem, to i ja śpiąca przymrużam i się zapisuję wink

P.S. Free.hugs, miło widzieć Twój nick, serdecznie pozdrawiam!
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 12:16
        Takiehobby

Paź kielichów - Para nie oszczędza się i dogłębnie oddaje się miłosnym rozkoszom. Kobieta jest ufna jednakże mężczyzna zdaje się marnować energię.

Bardzo udany erotycznie rok, jednak musisz przypilnować partnera by "w łóżku" zajmował się tylko Tobą a nie np przeglądał FB, czy odbierał telefony, bo to i nastrój pryska i energia wykorzystana na bzdury wink
        • takiehobby Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 15:25
          bo proszę Pani, On wyznania, komplementy, to może na to szkoda energię marnować..a ja ufna, bo komu, jak nie mężowi ufać..tongue_out

a to nie na czas krótki, a na rok calutki się mamy nie oszczędzać i rozkoszować, więc pragniemy jako ta para po-dzię-ko-wać!

P.S. też dawno tej talii nie używałam. teraz zerkam na tę kartę i faktycznie mi do twarzy w tym nowym włosów kolorze...dosadny ten Decameron wink
    • malamiss79 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 09:02
      Poproszę również...😉
      • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 12:20
        Malamiss

9 mieczy - Nagłe podejście. Nadzieja. Niesamowity sen.

Chyba Twoje życie erotyczne niestety skupi się tylko na marzeniach sennych. Pomarzyć też jest dobrze, a "mokre sny" tez mogą dać chwile rozkoszy wink. Wiadomo, że lepsze żywe, ciepłe ciało, ale jak się nie ma co się lubi to i fantazjowanie dobre.
        Choć ja Ci życzę spełnienia najbardziej erotycznego snu jaki kiedykolwiek miałaś smile
        • malamiss79 Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 12.02.18, 13:57
          Dziękuję mokro... tzn bardzo 😉
    • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 14.02.18, 18:36
      Jak wszyscy to wszyscy i sobie też
      Moc - Uczucia, które dostaniesz, będą miały wielką moc - aż do utraty zmysłów. Możesz się nim przeciwstawiać, ale tylko nabiorą swej mocy. Pogódź się, a staną się łagodniejsze. Odnowienie znajomości.

Wow to mi się dostanie - nie wiem czy cieszyć się, czy płakać? wink tongue_out big_grin
    • algaria Re: Miłosno - erotyczny Decameron na Walentynki 15.02.18, 19:46
      Wszystkim serdecznie dziękuję za udział w zabawia - niniejszym zamykam wątek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka