algaria 05.03.18, 16:20 Wzorem naszej Niki - zapraszam chętne Panie na przesłanie od Bogini na Dzień Bogini tzn Kobiet Lista zgłoszeń już otwarta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meda08 Re: To może ja Boginie dla Bogini 05.03.18, 17:24 Bogini poproszę bardzo dla bogini Medy😀 Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:42 Leda EIRENE - Pokój - Nie ma powodów do zmartwień wszystko wspaniale się układa Czego chcieć więcej ? Odpowiedz Link
leda-is-one Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 06:51 o masz! Ty mnie zawsze zadziwiwsz Dziękuję. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 06:53 O masz! Ty mnie zawsze zadziwisz Dziękuję pięknię. Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:41 Meda DAMARA - Kierowanie dziećmi - Masz talent w opiekowaniu się dzieci, udzielaniu pomocy i leczeniu. Użyj swych zdolności, by im pomóc. Coś mi się wydaje że czeka Cię czas z dziećmi i dla dzieci - wytrzymasz Odpowiedz Link
meda08 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 21:39 Przesłanie tej karty takie dosłowne to nie moje powołanie Myśle ze to inne dzieci chodzi a tych dużych dzieci nie brakuje )) Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:15 Duże dzieci to też dzieci, dla niektórych dziećmi są zwierzęta, a może właśnie ktoś Ci podrzuci dziecko do opieki na chwilkę - nigdy nie wiesz co Ci w życiu pisane Odpowiedz Link
meda08 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 21:39 Przesłanie tej karty takie dosłowne to nie moje powołanie Myśle ze to inne dzieci chodzi a tych dużych dzieci nie brakuje )) Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:43 Nagietek GINEWRA - Prawdziwa miłość - Romantyczne uniesienia Twego serca sprawią, że cały wszechświat będzie Ci sprzyjał w zdobyciu wielkiej miłości. No kochana będziesz kochana Odpowiedz Link
kashaa_35 Re: To może ja Boginie dla Bogini 05.03.18, 19:20 Poproszę o Boginie... bardzo poproszę...🤪 Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:50 kasha ZIELONA TARA - Powierzanie obowiązków - Poproś innych (w tym również mnie - nie Algarię tylko Tare ) o pomoc, zamiast próbować zrobić wszystko samemu. Czas przestać być siłaczką, czas stać się "taką małą" niech ktoś inny zrobi coś dla Ciebie i dla Twojego otoczenia. Nie b ój się prosić - bo proście a będzie wam dane itd Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:47 nixie KUANYIN - Miłosierdzie - Przestań oceniać siebie i innych, otwórz oczy na dobro i miłość, które są w każdym z nas. Najwyższy czas przestać być "pomidorową" - nie wszyscy musza Cię lubić, olej co inni myślą, bo i tak każdemu nie dogodzisz, zacznij żyć dla siebie i zadbaj o siebie, bo to Ty jesteś najważniejsza - kochaj siebie, a świat Ciebie ukocha. Odpowiedz Link
nixie.x Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:16 Dziękuję. Trochę czasu mi to zabrało ale już dawno nauczyłam się nie zwracać uwagi na to co ktoś o mnie myśli Jak się komuś coś nie podoba, to jego problem nie mój. Gorzej będzie z tą drugą częścią. Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:51 monkaaa AINE - Pełne zaufanie - Podejmij ryzyko i zacznij spełniać swe najskrytsze pragnienia! Nie ma co się bać, trzeba działać - Alleluja i do przodu Odpowiedz Link
monkaaa85 Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 11:39 O masz! A akurat dzisiaj myślałam że będę bardziej bierna ale "alleluja i do przodu" pasuje mi idealnie, dziękuję! Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:54 bronxi FREJA - Odwaga - Daj się ponieść przygodzie! Bądź odważny i podejmij ryzyko. Co się będziesz czaić? Działaj, baw się i szalej, bo jak nie teraz to kiedy, jak nie dziś to nigdy. Odpowiedz Link
bronxi Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 13:29 ho ho ho, ale to brzmi Dziękuję trzeba to rozważyć wkońcu wiosna idzie... Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:56 Yorka BASTET - Niezależność - Twoja niezależność jest podstawą Twej siły i wiedzie Cię do sukcesu. I pozostań sobą, bo nie ma nic gorszego niż żyć tak ja inni chcą, a Twoja niezależność to Twoja i władza i siła i napęd. Odpowiedz Link
yorka83 Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 00:13 Dziekuje i wszystkiego naj)) Oj ta niezaleznosc...czasami chcialoby sie tez moc na kims oprzec)) Odpowiedz Link
babowa Re: To może ja Boginie dla Bogini 06.03.18, 22:10 ja jak zawsze chcaca, tylko prosze karte zyczliwa :0 Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:59 babowa ARTEMIDA - Strażniczka - Ty i Twoi bliscy jesteście bezpieczni, również w sferze duchowej. Czy to życzliwa karta? Chyba tak, bo poczucie bezpieczeństwa albo inaczej poczucie że ktoś/coś czuwa nad Tobą i bliskimi jest..życzliwe Odpowiedz Link
babowa Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:39 baardzo dziekuje, bardzo bo letko poczucie bezpieczenstwa sie zachwialo, ale trzymam sie Twojego przesłania ze jest ok dziekuje Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:17 U was zawsze karuzela, ale opiekę macie i znów będzie dobrze Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 17:57 free BRIGID - Nie wycofuj się - Stań w obronie tego co uważasz za słuszne. Nie zmieniaj zdania, kieruj się swoją intuicją, działaj według własnych zasad, a osiągniesz wszystko Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:02 pinia OONAGH - łatwe do zrobienia - Nie ma potrzeby się spieszyć lub robić coś na siłę. Na wszystko jest odpowiedni czas. Alvaro - czas zwolnić, czas nauczyć się cierpliwości i pozwolić życiu płynąć, niech Los wybierze ten najlepszy moment na szczęście co ma przyjść. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:09 Algario, bardzo Ci dziękuję). O tak, nie ma co sie spieszyć. Ach ten słownik w telefonie jest nie do okiełznania i robi ze mną co chce. Los tak chciał i nawet nie wiedziałam ze wystepuje taka karta. Buziaki Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:05 malamiss BASTET - Niezależność - Twoja niezależność jest podstawą Twojej siły i wiedzie Cię do sukcesu. Pozostań niezależna, pozostań sobą, miej swoje zdanie nawet jakby się ono nie podobało nikomu, nie żyj dla innych i tak jak inni chcą w zadku miej to co inni myślą o Tobie.. Nie podążaj za tłumem a wygrasz Odpowiedz Link
malamiss79 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 21:56 Pięknie...znowu trafnie...wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 18:08 Algaria ABUNDANTIA - Dobrobyt - Świat obsypuje Cię wszelkimi dobrami. Bądź gotowy na ich przyjęcie. Otwieram swe ramiona -dobra przybywajcie Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 19:33 re.ne SECHMET - Bądź silny - Jesteś silniejszy niż myślisz, a Twoja moc pozwoli Ci osiągnąć to, do czego dążysz. Dasz radę, co Cię nie zabije to Cię wzmocni, wszystko dobrze się skończy. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 20:57 Witam Poproszę na ważną dla mnie sprawę. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:24 Inga AINE - Pełne zaufanie - Podejmij ryzyko i zacznij spełniać swoje marzenia. Nie wiem czy coś pomogłam, ale przesłanie mówi o dobrym zakończeniu - jako uzupełnienie tego wyciągnęłam "Czas by odtruć i oczyścić ciało i umysł" - a może i przestrzeń. Nie bój się wszystko pójdzie dobrze. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:37 Witam Dzięki. Chcę podjąć ryzyko właśnie. W punkt! Byłam pewna, że dostanę kartę dotyczącą odtrucia organizmu i dostałam. Jako drugą, ale liczy się Za mało mam ruchu ostatnio, czuję się sflaczała i "zimowa", nie chce mi się nawet na basen chodzić. Starość?;-P Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 23:15 Ja bym pomyślałam o pozbyciu się trucicieli z otoczenia - miej odwagę i powywalaj niepotrzebnych "przyjaciół" Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 23:26 Witam Czyli, że męża mam wyrzucić? Żartuję, on jest trutką w dawce homeopatycznej, ani uleczy ani zatruje;-P Powyrzucałam trucicieli jakiś czas temu już, teraz może czas na kawę i coca-colę? Ograniczam kawę póki co, do dwóch dziennie. Wody więcej piję, takie tam, wiosenne porządki, jak co roku. Oby do lata Pzdr. Ing Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:09 załapię się ??? proszę i ja Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:21 Laska FREJA - Odwaga - Daj się ponieść przygodzie! Bądź odważny i podejmij ryzyko. Rusz się, a zyskasz, zmień coś, a stanie się lepiej, nie bój się bo strach ma wielkie oczy i nic więcej. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: To może ja Boginie dla Bogini 07.03.18, 22:23 Dziękuję wszystkiego dobrego dla Ciebie Odpowiedz Link
baba_potwor Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 02:40 Jeżeli się nie spóźniłam, to będę wdzięczna . Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 12:41 Nie, przecież Dzień Kobiet jest dziś - wrócę do domu to wylosuje Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 20:47 baba DIANA - Arcykapłanka - Posiadasz boską moc, dzięki której możesz pomagać innym przez przekazywanie nauk duchowych. Czyli, czyli Nadal tłumacz nie tylko z włoskiego ale i do głów nakładaj - mądra jesteś, masz charyzmę dasz radę Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 20:49 gonzalita SEDNA - Nieograniczone źródło - Nie zabraknie Ci niczego dziś, ani w przyszłości. Czy warto coś dodawać? Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 20:50 lolus WESTA - Dom - Sytuacja w Twoim domu poprawia się być może dzięki przeprowadzce lub zmianom na lepsze w pracy. Idzie ku lepszemu, tylko coś musisz zmienić w swoim otoczeniu. Odpowiedz Link
takiehobby Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 19:43 Od karcianego przybytku mnie może głowa rozboleć...ale jak już zajrzałam, się lekko udzieliłam, to może pod tego słusznego Niedźwiedzia od Niki, jakąś Boginię sobie dołączę do pary...? Odpowiedz Link
algaria Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 20:53 takiehobby SIGE - Chwila ciszy - Spędź chwilę w samotności odpoczywaj, medytuj, rozmyślaj. Może potrzebujesz wyciszenia, odsunięcia się na chwilę od wszystkich spraw - choćby poleżeć w wannie, bez dobijania się do drzwi. Pomyśl o czasie dla siebie i tylko ze sobą Odpowiedz Link
takiehobby Re: To może ja Boginie dla Bogini 08.03.18, 22:02 Chwila ciszy dla Niedźwiedzicy, a niedawno zapowiadałam w domu, że raz tylko dla siebie zarezerwuję pokój w hotelu spa, będzie okazja na to poleżenie w wannie, bo u nas bida, wanny ni ma, mam kolejny argument, dziękuję Odpowiedz Link